- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #4.201
benim hiç bulantım tiksinmem falan olmadı çok şükürçoğu kişide olmayabiliyormuş rahat geçirenler var. benim göslerim karnım acayip şişti yüzümde sivilceler çıktı bide demkki herkezde farklı belirtiler olabiliyor bebeğim sağlıklı çok şükür benim için şu an önemli olan o yoksa bende şu oldu bu olduyla çok ilgilenmiyorum bünyeden bünyeye fark ediyo sanırım
benim hiç bulantım tiksinmem falan olmadı çok şükürçoğu kişide olmayabiliyormuş rahat geçirenler var. benim göğüslerim karnım acayip şişti yüzümde sivilceler çıktı bide.. sürekli aş eriyorum canım herşeyi çekiyor az önce yazdıklarınızıda çekti mesela allahtan bugün işten erken çıkcamda gidip yerim artık.. demekki herkezde farklı belirtiler olabiliyor bebeğim sağlıklı çok şükür benim için şu an önemli olan o.. yoksa bende şu oldu bu olduyla çok ilgilenmiyorum bünyeden bünyeye fark ediyo sanırım
son adet tArihini birde beklenen doğum tarihini söyle canım ben yapıvereyim istersen?
19 haziran son adet beklenen doğum tarh mart 25 inşallah yaparsan sevinirimm
aynı benim durumum 11 haftalık benim minnoşum sabah 65 kiloyum akşam 67 şişkinlik var bir gün içinde göbeğim inip çıkıyor anlamadım bu işten birşey
19 haziran son adet beklenen doğum tarh mart 25 inşallah yaparsan sevinirimm
canım ben sana yaptım zaten.. bak en üstte kontrol paneli var ona tıkla sonra solda profili düzenle var oraya gir kan grubunun altında kilo yaş diye çizelge var ordaki kutuya aşağıdaki yazıyı aynen yaz sayfa sonundan değişiklikleri kaydet e tıkla olacak
http://lbdf.lilypie.com/mennp3.png
aynen canım benimde bir yada 2 kez hafif bulantım oldu okadar ama sinir oluyorum buraya böle bilinçsizce ve cahilce şeyler yazana biraz ağır oldu ama kusura bakmayın insanın pisikolojisini bozuyosunuz herkezin bünyesi farklıdır kimi insan dirençlidir ve hisstse bile bunu ah uh diyerek nitelendirmez kimiside cok naziktir.....ben anlamıyorum osursanız benimkinin başına bundan gelmişti diceksiniz arkadaşlar rabbim ömür verdiyse arabada çarpsa size bebeğe bişey olmaz benim annem ablamı düşürmek için gardolabın üzerinden atlamış ama ablam 5 kg doğmuş....biraz sinirlendim kusura bakmayın hamileliktendir...
burada kimse inandığını söylemedi zaten laflarını seçerken biraz daha dikkatli ol kimse cahilliğinden sormadı dikkatli okursan benim yazdığımı inanmıyorum ama yarın birgün bişey olursa bundan oldu diye beni suçlarlar gibi bişey yazdım psikolojin bozuluyorsa girip okumayacaksın tabikide herkes kafasına takılanı soracak bilen bilmeyene yardımcı olacak bunun cahillikle falan alakası yok herkes hassas herkes korkuyo aman bişey olursa diye bu kadar büyütülecek bişey yoktu bence ortada cevaplandı oldu bitti
ben konuyu anlamadım ya kim neye kızıyo karışmış ortalık :26:
burada kimse inandığını söylemedi zaten laflarını seçerken biraz daha dikkatli ol kimse cahilliğinden sormadı dikkatli okursan benim yazdığımı inanmıyorum ama yarın birgün bişey olursa bundan oldu diye beni suçlarlar gibi bişey yazdım psikolojin bozuluyorsa girip okumayacaksın tabikide herkes kafasına takılanı soracak bilen bilmeyene yardımcı olacak bunun cahillikle falan alakası yok herkes hassas herkes korkuyo aman bişey olursa diye bu kadar büyütülecek bişey yoktu bence ortada cevaplandı oldu bitti
günaydın güzel annelerrr...
dün akşam bebeğimin gözümün nurunun pıt pıtlarınıı duyduk ne güzel bir duygudur o yaa allah herkese yaşatsın inşallah.
çok heyanlandım anlatamam uzun bi süre izledik. küçüçük daha bebeğim 5.5 mm kurban olduğum. 4 gün küçük gösterdi usgde kendini 6+2 dedi doktorum.
çok şükür içim rahatladı ve artık bebeğimi daha çok hissediyorum....
sanamı sorucam neyi okuyup okumayacağımı ....
sen gidip dr olsana madem bukadar bilgilisin....sen yazdığını bir oku bakalım öle mi yazmışsın ondan sonra tekrar cvp yazarsın...
saç olayı sabahtan beri yazdıklarımız vs vs rahatsız etmiş sanırım arkadaşı
bende saçlarımı kestrimek istiyorum ama kime sorsam kestirme diyo çocuğun ömrü kısalırmış ben inanmam böyle şeylere ama bişey olursa derlerki bak saçını kestirdin ondan oldu derler diye kestiremiyorum
bu arada sen niye konuyu üstüne alındın anlamadımbenim yazdığım yaznın başını okumadınmı kıçından cvp veriyosun orada kusma ile ilgili yazı.....var ve bunu nurun adına yazdım
okuduklarından psikolojisinin bozuldunu söyleyen sensin bende dr olup olmayacağımı sana sormayacağım sağlık çalışanıyım ben belki ondan bu kadar bilgiliyimdir ha ne dersin ben inandığımı mı yazmışım asıl sen iyi oku
bu arada sen niye konuyu üstüne alındın anlamadımbenim yazdığım yaznın başını okumadınmı kıçından cvp veriyosun orada kusma ile ilgili yazı.....var ve bunu nurun adına yazdım
sağlık çalışanlarına ne zamandan beri hamilelikte saö kesimi dersi veriliyo.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?