2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşşallah sana canım aman hiç olmasın. %50 %50 iiş oran zaten, yüzde 50sinde olurken 50sinde olmayabiliyormuş, benim de yavaş yavaş azalıyor çok mutluyum, inşallah olmaz daha. benimd e cildim bozuldu ya o da normalmiş, fazla cilt bakımı da yapamıyorum, aman bebişler sağlıklı olsun da önemli olan o:)

aynen canım benimde bir yada 2 kez hafif bulantım oldu okadar ama sinir oluyorum buraya böle bilinçsizce ve cahilce şeyler yazana biraz ağır oldu ama kusura bakmayın insanın pisikolojisini bozuyosunuz herkezin bünyesi farklıdır kimi insan dirençlidir ve hisstse bile bunu ah uh diyerek nitelendirmez kimiside cok naziktir.....ben anlamıyorum osursanız benimkinin başına bundan gelmişti diceksiniz arkadaşlar rabbim ömür verdiyse arabada çarpsa size bebeğe bişey olmaz benim annem ablamı düşürmek için gardolabın üzerinden atlamış ama ablam 5 kg doğmuş....biraz sinirlendim kusura bakmayın hamileliktendir...

aynı benim durumum 11 haftalık benim minnoşum sabah 65 kiloyum akşam 67 şişkinlik var bir gün içinde göbeğim inip çıkıyor anlamadım bu işten birşey

cnm moralim bozuluyor elde değil inş.böyle gitmez dr 4 aay
sonunda gaz biter dedi ama bakalım

1-sabah 3-4 kayısı yiyip 1 brdk su iç aç karnına
2-haşlanmış koçanlı mısır yiyip su iç hemen wc ye çıkyorsun başka hiçbişey kar etmedi

bide dr etinin lifalif i var onu al yoğurta karıştır ye dedi şişkinlik için aldım ama tadı çok fena

günaydın güzel annelerrr...

dün akşam bebeğimin gözümün nurunun pıt pıtlarınıı duyduk ne güzel bir duygudur o yaa allah herkese yaşatsın inşallah.
çok heyanlandım anlatamam uzun bi süre izledik. küçüçük daha bebeğim 5.5 mm kurban olduğum. 4 gün küçük gösterdi usgde kendini 6+2 dedi doktorum.
çok şükür içim rahatladı ve artık bebeğimi daha çok hissediyorum....

burada kimse inandığını söylemedi zaten laflarını seçerken biraz daha dikkatli ol kimse cahilliğinden sormadı dikkatli okursan benim yazdığımı inanmıyorum ama yarın birgün bişey olursa bundan oldu diye beni suçlarlar gibi bişey yazdım psikolojin bozuluyorsa girip okumayacaksın tabikide herkes kafasına takılanı soracak bilen bilmeyene yardımcı olacak bunun cahillikle falan alakası yok herkes hassas herkes korkuyo aman bişey olursa diye bu kadar büyütülecek bişey yoktu bence ortada cevaplandı oldu bitti

ben konuyu anlamadım ya kim neye kızıyo karışmış ortalık :26:

sanamı sorucam neyi okuyup okumayacağımı ....

sen gidip dr olsana madem bukadar bilgilisin....sen yazdığını bir oku bakalım öle mi yazmışsın ondan sonra tekrar cvp yazarsın...

lugesmaaa çok sevindimm tamamına erdirsin Allah. demekki geç döllenme olmuş. bu arada senin 6+2 ise benim bebeğin kalp atışlarının duyulmaması beni düşündürüyo. ama bazı bebeklerde geç duyulabiliyomuş. ama seninkine çok sevindm canım. benmde bi dolsa günüm büyük bi sabırsızlıkla gitcem inşallah. çok meraklandım iyice.

sanamı sorucam neyi okuyup okumayacağımı ....

sen gidip dr olsana madem bukadar bilgilisin....sen yazdığını bir oku bakalım öle mi yazmışsın ondan sonra tekrar cvp yazarsın...

okuduklarından psikolojisinin bozuldunu söyleyen sensin bende dr olup olmayacağımı sana sormayacağım sağlık çalışanıyım ben belki ondan bu kadar bilgiliyimdir ha ne dersin ben inandığımı mı yazmışım asıl sen iyi oku

saç olayı sabahtan beri yazdıklarımız vs vs rahatsız etmiş sanırım arkadaşı

bu arada sen niye konuyu üstüne alındın anlamadımbenim yazdığım yaznın başını okumadınmı kıçından cvp veriyosun orada kusma ile ilgili yazı.....var ve bunu nurun adına yazdım

arkadaşlar ortada abartılcak bi durum yokki hepimiz hamilelikten dolayı geriliyoruz sanırım. ben saç olayını duydum bi yerlerden merak edip sordum. bu kadar yanlış anlaşılacağını bilseydim sormazdım. lütfen tartışmayalım burda ne güzel paylaşımlar yapıyoruz. bundan ötürü birbirimizi kırmaya değmez şu mübarek ramazanda. ben herkesten özür diliyorum. bundan sonraki sorularımı daha dikkatli seçerim.

sağlık çalışanlarına ne zamandan beri hamilelikte saö kesimi dersi veriliyo.....

Kızlar çatlaklar için önlem almaya başladınız mı? ben badem yağı ve kakao yağını spreyli bir şişeye koydum, banyodan çıkınca çalkayıp sürüyorum, pratik oluyor, tavsiye ederim. Bir de lierac diye bir krem aldım onu kullanmaya başlayacağım. Cildin esnemesi zaman alabilir diye erkenden başlıyım dedim.

bu arada sen niye konuyu üstüne alındın anlamadımbenim yazdığım yaznın başını okumadınmı kıçından cvp veriyosun orada kusma ile ilgili yazı.....var ve bunu nurun adına yazdım

yahu ben onu netten bi yerden okudum yazdım dedim. sen ne diye üstüne alınıp atladınki. ayrıca herkesde mide bulantısı olmayabilir olmayıpta çok sağlıklı doğum yapanlarda var. ne varki bunda gerilmeyin lütfen arkadaşlar. uzatmayalım konuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…