2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canımeğer gittiyse evinden unut geçirdiğiniz 3 günü ve önüne bak, bende görümcemle felaket bir 15 gün geçirdim görünürde birşey yoktu ama yattığım yerde kafamın içinde kafa ettim sürekli onunla yemek yapmıyordu ortalık toplamıyordu ameliyatlı halimle 3. gün 3 saat boyunca yeşillik yıkamak zorunda kalmıştım temizlik kavramı yoktu kadında , halamı çağırdım gizli gizli eşime anlatıp germemek için onu, halam gelince eşimde ablasını götürdü bende huzura eriştim , bu dönemde her lohusanın yanında bir tane böylesi oluyor ve herkesde benzer şeyleri söylüyor, düşünmee o günleri ve önüne bak mutluluğunu anlamak için bugün bile yeterli...

Canım bizde de benzer sorunlar oldu bak herkes yaşıyor demekki bunları. Benim eşim doğumdan sonra çok garipleşti böyle 3 gün hastanede sadece bebeğe odaklandı ne gelen ne giden kimseyle ilgilenmedi ve ilgilenmemek bir yana sürekli onlara susun çıkın vs diyerek herkesi irritte etti. Teyzemler uzak yoldan sırf doğum için gelmişlerdi ve eşimin bu tavrından dolayı bebeğe yaklaşamadıkları için çok bozuldular onlara kasıtlı olarak böyle davrandığını düşündüler. Bir türlü laf anlatamadık annem de ilk başta eşime kızdı fakat sonra gerçekten herkese öoyle davrandığını görünce anlayışla karşıladı. Eşim hatasını farketti fakat iş işten geçti. Eniştem bile bir daha onu ne arar ne sorarım demiş çok üzüldük. Şu an anne tarafım eşime çok kırgın bir daha bize gelmeyeceklermiş. Ben de dün tüm gün ağladım ama artık gücüm yok. Sen bak en azından vermişsin görümcene bebeği hem de gripli benim eşim abisini odadan içeri sokmadı tokalaşmadı grip diye. Abisi bile bunu anladı yani. O anlayışsız insan için değmez inan .Bebeğini düşün ve toparla kendini böyle önemli günlerde mutlaka sorunlar oluyor..

Allah sağlıkla sıhhatle analı babalı büyütmeyi nasip etsin.... tavsiyeler için çok tşk... bişey sormak istiyorum benimde Allah nasip ederse oğlum olacak 2nci gün sünnet yapıyolarmı öyle hemen bende düşünüyorum yaptırmayı ama 1 ay sonra falan yapılıyor diye duymuştum bide özelde yaptırdın sanırım çok maliyetli bişey mi....çünkü sgk ve emekli sandığı ödemiyor....

günaydın kızlaaaarrr
Allah analı babalı büyütsün canım,maşallah bebeğine herşey ne kadar da güzel gelişmiş, ağrısız sızısız, darısı başımıza olsun inşallah. verdiğin bilgiler için de teşekkür ederizhepimize lazım olacak sanırım bunlar

özlemcim, sürekli bir şekilde su akışının devam etmesi lazım. nişan gelmeden de su gelebilir, hatta nişan hiç gelmeyebilir. vakit geçirmeden hastaneye git. kuzumuz geliyooooo

biz de kontrole gidicez her sayfaya bakamadık o yüzden..
hepinize güzel bir gün diliyorum
hadi hayırlı haberlerle gel inşallah

p1982, 38 haftan kutlu olsun

Senin de hayırlı uğurlu olsun canım bbeğin, Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin. Ağrıların en kısa zamanda son bulur inşallah, bebekle zor olsa gerek. ama geçicek azcık sabır

aperion ve slnaras, Sizlerin de bebeklerine nazar değmesin, sağlıkla büyütün inşallah

bi kaç saat geldi lekelenme durdu sonra..şimdilik sancım falan yok..tetikteyim eli kulağındadır kızımın heralde..doktoruma yetişmeyi çok istiyorum ama olmazsada Allahtan bölesi hayırlıymış..
saful, ben burdan da yazmıştım. benim doktoum, muayeneden sonra kahverengi ya da kırmızı lekelenmeler olabilir, sakın telaş etme demişti. ama senin günün de yakın, bi telefon açıp sor istersen

günaydınnnnn kızlar...
biz dün gece yine doğru dürüst uyuyamadık, genzim tıkalıydı şimdi de burnum tıkandı, nefes alamıyom( 8 de kalktım kocamı yolcu ettim işine, kahwaltımı yaptım..
siyah turp un içine bak koyup altını deliyomuşuz, bardağa akan balı içiyomuşuz, çok iyi geliyomuş gribe öksürüğe, denedim bakalım faydasını görecek miyimm.. mutfakta da ıhlamur kaynıyo...
offf şimdi olcak şeymiydi şunun şurasında kaç gün kaldı ki( ühü(
özlem in suyu gelmiş, inşallah bebiş geliyooooo:) 38. doldurduğuna göre geçiş serbest:)) hayırlısıyla gelsin kuzucuk inşallah..
başka da doğum neyim yok heralde??

kızlar merhaba öncelikle. Ben 2009 eylül annesiyim ve hamileyim gene eylül annesi olacağım. Size naçizane tavsiyem şudur. Bugünlerin kıymetini bilin inanın sonra geri gelmiyor ve içinizde bir ukde gibi kalıyor.ben 9 ay bulanti kusma zor bir hamilelik yaşadım hastaneye yattım. Sonra doğum yaptım 13.5 saat süren suni sancıli bir Doğumdu. Ve annem sağolsun geldi 20gün kaldı ve ek bebek gül bebek baktı hep bebeğe yarayacak yemekler yaptı rezene çayımi hiç atlamadi pesimde muz ceviz kivi ile geziyordu. Bana bebek nasıl bakılır öğretiyordu ve ben korkuyordum annem gidincd kaynanam geldi ben ne 20 gün kalacağım diye' annem yeni gitmiş lohusayim dikiş acısi göğüs acısi uykusuzluk ve üstüme onun saçma tripleri. Ya sabah odama geliyor bebeği alır gidiyor ve bir bakıyorum kızım yok salonda Gorumcem yanına almış yatıyor ben kıyıp yatamadim hiç bebeğim ile hep sabah yumurta yerdim kaynanam hergün yumurta içimiz bayıldı dedi Gorumcem ne isterse o pisti evde0bebeğimi hiç alamadım kucağıma selen giden doluydu ve bu kız lohusa benim evim değil yoktu. Bir de kocama Sen yokken hiç odasından çıkmıyor dedi durdu aptal aptal tripler bu bebeği senden alırım onu babanın evinden getirmedin demeler neler neler 3 ayda sütüm bitti hergün aglıyordum ve şimdi içinde büyük bir pişmanlık var keşke bu kadar üzmese idim kendimi. 2. Hamileligim süpriz oldu ve tek i yani hep anın tadını çıkarmayaçalışıyorum inanın değmez kızlar eşiniz için bıle bir damla gözyaşına değmez bebeğinize odaklanın. Ve birşey rahatsIZ mi etti kimden çekiniyorsunuz onun torunu olabilir ama Sizin evladiniz bırakın onların kalbi kırılsın.

ayyyyyy offffffff okurken ruhuma daral geldi, ne biçim insan bunlar beeeeeee
maşşallah sana da Rabbim Peygamber sabrı vermiş... yaşadıkların sana büyük bi ders olmuş, inşallah aynı şeyleri tekrar yaşamazsın cnm, yaşasan da artık sen eski sen değilsin anladığım kadarıyla... öpüyorum alnından kocamannnn

ayyy gerçek mi diyosun melikeee anaam bi ağlama tuttu şimdi dur ben napiim önce hemen mi gidiim banyo mu yapiim ne kadar zamanım var ay bu gercekten geliyomu sumuyudu bu
Okurken tuylerım urperdı zaten pc acında karsıma boyle bısey cıkcak dıye hıssıyatım olusmustu onceden dedım kızlardn bırıı dogurmus olabılrmı acaba:)) Ayyy ozlemmcımm canım ınsallahh bu gelen suyundur ınsallah bebegıne saglıkla kolaylıklaaaa kavusur yuvana donersın Rabbım yardımcın olsun kolaylıklar versın cok heycanlandım sankı ben doguruyorum:))

Kızlar gozunuz aydın ALLAH analı babalı buyutsun benım eger dogumum gece baslarsa kımseye haber vermeyı dusunmuorum kocamı pesıme takıp gıtmek ıstıorum bı yandnda annemı cagırsammı dıye dusunuorum ama o gelırsede hepten duygusala baglarım aglamaktan doguramam dıyede korkuyorum:)) Ama kocamada bu konuda guvenemıorum o telaslaa obamayı bıle arayabılr:)))) Bakalım hayırlısı ama dedgnıze katılıorum ınsanları sacma sapan trıplere surukleyenlerı hastaneye almamak gerekıo Ama ıkınzde melegınıze kavusmussunz gerısı muhım degıl unutun takılmayn o mınık böceklerıııde huysuzlandırmayın

Gecmıs olsun canım bende aynıyımmm gogsum nasıl tıkandı varyaaa oksuremıorum kesık kesık kocmda dıokıı oksurugun bıle nazlı:))))) Yaaa dıorum vallaa oksuremıorumkıı ıcım acıooo oksururkennn ınanmıo:)) Sabaha kadr bende agzmdn nefes aldım resmen beton dokmslr genzıme nasıl tıkandı( Bende ballı lımon yapıorum bıraz ıyı geldı oksurdum aksırdım ıcımı bosalttım agzımn mınık tadı gelnce bı ıkı parca bıseyler yedımmm ınsallahh atlatırız:))

1haftadır şubat ve Sizi okuyorum tavsiyem olur vs diye o kadar çok üzülen ağlayan var ki dayanamadım yazdım. Benim eşim nisan da askere gidiyor ve doğum da yok. Annem gelir inşallah doğum da 1 hafta bıle yeter kaynanam i istemiyorum. Bu sefer olmaz. Daha şimdiden başladi garip tavırlara. Kızı ver bende kalsın diyor niye dedim ayrılamam dedim. Onla ilgileniyor musun diyo sanki komşu doğurdu onu :)

sana da çook geçmiş olsun minecimmm.. sende dediğim tarifi bi yap, ama siyah turp olacak.. ablam çok iddialı geçireceğine dair:) denemekten zarar çıkmaz bende çok kötüyüm walla kim ne derse yapacak deneyecek durumdayım..

eminim ki sen kızınla da gayet güzel ilgileniyosundur, tipik kayınvalide seninkisi, isteme zaten, yine aynı şeyleri yaşamak istemiyosan, annen de kalabildiği kadar kalır, artık tecrübelisin zaten acemiliğini de attın ilk bebeğinde..
benimki şimdilik hhiiiçbişiye karışmıyo Allaha şükür, herşeye beniim annem el koydu:) ama annem de çalışan kadın, napcaz bilmemm..

Teskkur ederım canımm bılıorum ben bu yontemı cok onceden duymustumm daha fena olursm hemen dısardn sıyh turp edınıp denerım:))) Gerckten ıse yarıoms ablanın ıddaları bosa degıl yanı:)))

kızlarrr özelden mail atın, mail adreslerinizi yada isminizi soyisminizi, face eklicem tabi isteyenler için sölüyorum

günaydın arkadaşlar..

ÖZLEMİN suyu gelmiş sanırım hastaneye gitmiş..bebişimizmi geliyo yoksa hadi hayırlısı..

MELİKE .çok tatlısın göbüşe koymuşsun lap top u yerim seni..benim göbüşü görseniz resmen söndü üst taraf düzleşti..

Günaydın kızlar:)
Özlemmmmmmmmmmmmmm:)Melike ve safuldan haber beklerken şok oldum.Gözün aydın canım,güzel haberlerini bekliyoruz

kızlar sezeryanda gecelik mi pijama mı götürmeliyim, çıkar çıkmaz hangisini giydiricekler? kaç tane götürsem???

günaydın kızlar bugün rahatız dün biraz temizlik yaptık bir gece öncede adeni dr götürdük cocuk hep hırlıyodu bide hapşırıp duruyo yediklerini yutamıyo falan derken kendimizi acilde bulduk önce medical park acile gittik lakin oradaki dr memnun kalmadık daha sonra doruk hastanesine gittik ve oranın cocuk dr süper neyseki adenin önemli bişeyi çıkmadı burnu tıkanmış deniz suyu ve ağızdan çekilen burun aspratörü verdi dr...bugün yaptık biraz rahatladı uyuyo...kesinlikle ağızdan çekilen aspratörden alın kızlar elektrik süpürgesi gibi çekiliyo....

özlemcim sanırım suyun geldi cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz...

melike ve saful sizde hayırlısı ile kavuşun yavrularınıza bekliyoruz sizide...

geçmişde doğum haberi varsa cok cok tebrik ediyorum eskiden tek tek okurdum ama bebek olunca inanın fırsatınız olmuyo...hatta şu anda aden ağlıyo....

günaydınnn kızlarr...
çok heyecanlı bekleyiş. bakalım anlıcaz.. buluşma zamanı keşke bende olsaydım ühüüü neyse bir dahakine inşallah :)

Sen hangi hastaneye gidiosunn? hem madem ankaradasın neden buluşmalara gelinmedi bakayım? :)

Oraya koymadım yaa :) Akşam Ronya göbeğin büyümüştür zor olmuyo mu dedi de canlı canlı göstereyim dedim

neden uyuyamıyorsun cnm? son zamanlar öylemi oluyor?kanında inşallah düzene girer. az kaldı sabret cnm

Allahım güzel haberlerle gelmeni nasip etsin.. inşallahh geliyorrr heyecanla bekliyoruz haberini.

okudum cnm..Rabbim sağ sağlim bir avazda kurtarsın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…