2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sezeryanda gecelik mi pijama mı götürmeliyim, çıkar çıkmaz hangisini giydiricekler? kaç tane götürsem???

cnm ben pijama götürdüm sezeryandan çıkınca sadece üstünü giydirdiler ama yürümeye kaldırdıklarında altınıda giydim ilk gün geceliğinde olsa pijamanda olsa kanaman geçecek bilgin olsun ama bana iç çamaşırı bile giydirmediler ilk başta pedleri altıma koydular bide hasta bezi serdiler yatağa 1 saat bir gelp değiştirdiler üstümede yorgan örttüler sıkıntı yapma cnm ama üşümemek için sen pijamada al yanına...

Eki Görüntüle 360945

Canım gördüğün gibi bilgisayarın tuşlarını göremeden yazıyorum :)))))
gerisini sen düşün yatmak kalkmak zaten işkence :)
Süper bi fotoğrafSenin kız şimdiden bilgisayar başında:)))
Canım gözün aydın Allah bağışlasın...
arkadaşlar 1 gunum kaldı doguma haberınız olsun ıstedım...:18:
Sağlıkla kucağına al inş.
Gözün aydın canım Allah bağışlasın:)))
Canım inş.iğneye gerek kalmaz çok geçmiş olsun bizede haber ver gelince....
Artık gezmeler başladı demek ne güzel anne kız gezin bakalım:)

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inş.
kızlar sezeryanda gecelik mi pijama mı götürmeliyim, çıkar çıkmaz hangisini giydiricekler? kaç tane götürsem???

Genelde gecelik giyiliyomuş canım ama herkes farklı bişey diyo pijamada kullanan var.Bence 1 gecelik 2 pijama takımı al sen yanına.Ben çantayı öyle hazırladım.

annemde işten cıktıı artık evde birlikte takılıyoruzzz :) temizlik yemek artık annem yapıyor :) ohh pek iyi oldu.. Allah başımdan eksik etmesin... dün perdeleri falan yıkadık 10 güne kadar halıları da göndercem yıkamaya. yarında hastaneye gitcem.. bakalım ne dicek..

Canım adene geçmiş olsun,inş.bir an önce daha iyi olur.

hep hayalimdi bu göbek fotona bakıp avutuyorum kendimi :))))
çooook şeker melike...
Çok sağol canımmm :)

02.03.2012 de minik meleğime sezaryenle kavuştum...

Günaydın kızlarrr 1 mart sabahı 8.49 da oğluşumu epidural sezeryanla kucağıma aldım.
Gözünüz aydın kızlar, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin

günaydın arkadaşlar..
MELİKE .çok tatlısın göbüşe koymuşsun lap top u yerim seni..benim göbüşü görseniz resmen söndü üst taraf düzleşti..

Çok sağol canımm... Senin kontrol ne zamandı? Cmtsi ni bekliycek misin?

Kızlar kontrolden geldik, şu an salak gibiyim boş boş bakıyorum hiç bişey düşünemiyorum
Yarın sabah 7:30 da gidiyoruz, suni sancı vercekler en geç akşama doğurursun dedi doktor.. Şeker olduğu için daha fazla riske atmayalım dedi çünkü kilo alıyo hareketleri yavaşladı bugün nst de hiç hareket etmedi... Allahım hadi hadi diyodum ama ben daha hazır değilmişim galiba :) Çok heyecanlandım eve geldim hala mal gibiyim kimseyi aramadım şaka gibi :) Bi dk yaa alışmaya çalışcam duruma kafamı toplayamıyorum :))

ahh cnmm suni sancı yerine direk sezeryana alsalardı.. neyse hakkında hayırlısı olsun.. sakin ol.. yavruna inşallah kavusacaksın yarınnn

ahh cnmm suni sancı yerine direk sezeryana alsalardı.. neyse hakkında hayırlısı olsun.. sakin ol.. yavruna inşallah kavusacaksın yarınnn

Amin canım inşallah.. Çok acı çekmezsin dedi doktor epidural bağlıcam dedi ama bilmiyorum inşallah çok sancı olmaz da hemencecik gelir..
Bana da dua edinnn

şaka maka geliyor yani :)) beklemekten kurtuluyorsun suni sancının çok acılı olduğunu duydum dayanabilecekmisin açılma falan yok mu hiç.... ben bile şoka girdim böyle bekliyorduk ne güzel hep beraber :)))

melikeeeee canımmm büyük gün geldi çattı demek.. hakkınızda hayırlısı olsun inşallahhh hemen açılman olur da çabucacık doğurursun yawrummm dualarımız seninle olacak, seni ve bebeğini koruyacak.. korkma sakın, bu senin hayatının en güzel günü olacak, buna odaklan:)

Amin canım inşallah.. Çok acı çekmezsin dedi doktor epidural bağlıcam dedi ama bilmiyorum inşallah çok sancı olmaz da hemencecik gelir..
Bana da dua edinnn
etmezmiyizz ederiz tabii. bu gece uyuyamazsında şimdi.. gelmiyor diyip duruyordun bak geliyor işte Allah ım sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsinn.

şaka maka geliyor yani :)) beklemekten kurtuluyorsun suni sancının çok acılı olduğunu duydum dayanabilecekmisin açılma falan yok mu hiç.... ben bile şoka girdim böyle bekliyorduk ne güzel hep beraber :)))
İnşallah dayanabilirim Allahım güç versin diye dua ediyorum..
Ben de şoktayım yaaa :) ne zaman geçer bu hazırlanmam filan gerek dimi gerçi herşeyim 2 aydır hazır ama :)

Amin perim inşallahh.. Zaten tek güvencem dualarınız ve sizlersiniz.. Hamilelerin duası kabul olurmuş ya.. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz..

etmezmiyizz ederiz tabii. bu gece uyuyamazsında şimdi.. gelmiyor diyip duruyordun bak geliyor işte Allah ım sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsinn.
Bu sabaha da aksi gibi 6da kalktım :)) şimdi nasıl uyucam ben bilmem... yarın da 6 kalkmak lazım.. büyük ihtimal doğumda uyuyakalırım :))

canımmm hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah.seni fazla yormadan bunaltmadan gelsin.çok heyecanlandım valla.

anammm benden önce doğurcan melike..merak etme epidural yaptıktan sonra suni sancının acısı hissetmiyomuşsun..heyecanlandım valla Allahım bir avazda su gibi doğur inşallah..sağlıkla..çok rahat geçsin doğumun inşallah...

öğle uykusuna yatsan uyuyamazmısın ki? bi denersin öğlenn. inşallahda uyuyabilirsin cnm..zaten uykusuz günlerin başlıcak bugün uyumaya çalışş

canım ben senin yerinde olsam şimdi uyumazdım, sabah erken kalkmışsın zaten erkenden uykun gelecek. uyumakta zorlanmazsın akşama. ama şimdi yatarsan akşama uyuyacak uykun kalmayacak.. bence sen son hazırlıklarını yap,yakınlarını ara haber ver..
hee bi de yarın günün gazetesini aldır eşine, kızın büyüdüğü zaman güzel bi hatıra olur onun için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…