- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #42.801
kızlar sezeryanda gecelik mi pijama mı götürmeliyim, çıkar çıkmaz hangisini giydiricekler? kaç tane götürsem???
Süper bi fotoğrafEki Görüntüle 360945
Canım gördüğün gibi bilgisayarın tuşlarını göremeden yazıyorum :)))))
gerisini sen düşün yatmak kalkmak zaten işkence :)
Canım gözün aydın Allah bağışlasın...kızlar selam nasılsınız geçmişi inş herkes iyidir melike hala doğurmamış sanırım :)
doğum yapan arkadaşların gözü aydın Allah analı babalı büyütsün hepsini
semranın bugün doğumu vardı sabah yazdım ama forumda çıkmadı sanırım bebeğini kucağına almıştır heralde
Yusuf Selim spinal sezeryanla 27.02 de 2630 gr ve 47 cm doğdu minnacık bişey kıyafetleri olmuyo hepsi büyük oluyospinal sezeryan düşünenler çok korkulacak bişey yok ama anestezi uzmanının iyi olması gerekiyo ben çok memnun kaldım sarılık olduk c.tesi hastanedeydik bugünde sünnet olduk az önce babası ismini okudu kulağına benim hala ağrılarım olduğu için pek int giremiyorum annem sağolsun bütün işleri yapıyo :)
bizden bu kadar şimdilik oğlum bugün nöbet tutturacak bize şimdide mızmızlanıyo bundan sonra daha aktif olurum heralde kendinize iyi bakın
Sağlıkla kucağına al inş.arkadaşlar 1 gunum kaldı doguma haberınız olsun ıstedım...:18:
Gözün aydın canım Allah bağışlasın:)))Papatya2266 ERKEK 4 Mart 2012 olan tahmini dogumum 18subatta gerceklesti...
Sezeryanla dunyaya geldi oglum , zor gunler asıl şimdi baslıyormus onu cok net anladım.Bugun pc yi anca elime alıp biseyler yazabiliyorum.
Genel anestezi ile oldu ameliyatım ,bu kendi istegimdi ama dogumdan sonra sıklıkla , ve diger 4 gun icerisinde birkac defa olan tıkanmalarım beni benden aldı...kaldıki sigara kullanmıyorum.anestezinin bogazınızda yarattıgı oksurme istegi once dikişlerinizden engelleniyor sonrasında nefes alamıyorsunuz ...Bugun 6.gunum ve anca rahatladım nefes konusunda.
Bebegime gelince 3600 gr , 51 cm dogdu ..ama buugn ilk kontrolunda 180 gr vermis oldugu ortaya cıktı.doktor 350 gr a kadar normal dedi,sizinde aklınızda bulunsun.
Canım inş.iğneye gerek kalmaz çok geçmiş olsun bizede haber ver gelince....Günaydın canlarımmmm,yine 1 saat uykuyla yarasa gbi fink atıyorum evdee,Allahımmmm ne geçmez acım varmış yaaa.
Benimde bugün acil kontrolüm var,cumartesi demir bağlama testi için kan vermiştim,kanım gitgide düştüğü için istemişti doktorum,dün aksama dogru aradı ciddi derecede demir eksikliğin var acil yarın görüşelim diyeee, bakalım gidince ne dicekferplex günde 3 içiyorum diyorum daha napim,fazlasını da veremem ki diyor,ayy yaa kan iğnelerine başlamasak barii
şurda kaldı 8 günüm sezeryana
Artık gezmeler başladı demek ne güzel anne kız gezin bakalım:)okudum bende gözyaşları içinde....
bugün gezmeye gitcez kızımla çoookk heyecanlıyım artık bende bebek arabasıyla gezenti olanlardan olucam :)
mine gel beraber gezelim :) adres palladium :) katılmak isteyen olursa beklerim canınız çeker doğurursunuz belki :)))
hep hayalimdi bu göbek fotona bakıp avutuyorum kendimi :))))
çooook şeker melike...
02.03.2012 de minik meleğime sezaryenle kavuştum...doğum hikayemi daha sonra paylaşcam inşallah...
ama size en önemli tavsiyem sakın size yardım yerine köstek olacak insanları doğumunuza çağırmayın...
benim öküz görümcem beni mahvetti üç gündür ağlıyorum...kaprisleriyle aileyi birbirine kattı...mümkünse kendi ailenizden bilinçli biri olsun yanınızda....
eşim aşkım olmasaydı ben mahvolmuştum inanın...çocuğumun mutluluğunu bile anlayamadım....oysa yıllardır bugünlerin hayaliyle yaşıyorum...hiç hayallerimdeki gibi olmadı...o kadar pişmanımki o gerizekalıyı evime çağırdığıma...bide köpek gibi özür dilediğim halde meseleyi uzattıkça uzattı..suçumda neymiş bebeği kıskanmışım sevememiş...gripli haliyle aldı kaç kere kucağına hiç bişey demedim yine hatalı oldum....
öyle pişmanım ki ...keşke kocacığımla yalnız olsaydık...prensesler gibi bakardı o bana...bi türlü hazmedemiyorum bütün bunları...offff çıldırcam yemin ederimmmm...
sütümde gelmedi bebekte mamaya alıştı...ne olur bana dua edin şu ağlamalarım bitsin....içim ferahlasın... kafayı yedim artık...
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inş.Günaydın kızlarrr
1 mart sabahı 8.49 da oğluşumu epidural sezeryanla kucağıma aldım. Müthiş bir andı gerçekten tarifi yok. Hastanemden o kadar memnun kaldım ki sanki otelde gibiydim. Epidural sezeryana gelince ilk başta iğnenin girdiği yerde hafif bir sızı sonra sol bacağımda garip elektrik çarpması gibi bişi hissettim biraz dişimi sıktım sonra belden aşağısı sımsıcak oldu masaj gibi..Ameliyat sırasında dilim damağım kurudu anestezistim sağolsun su bile içtim. Koca kafalı oğluş 15 dakikada kucağımdaydı. Tam çıkış hissi çok garip tüm güçleriye bastırıyorlar sanki organlarınız dışarı çıkıcak gibi ama hiç bir acı olmadığı için gayet rahat geçiyor . Başım ağrıcak mı diye sordum yok dedi doktor heralde bu o anda belli olan bir şey gerçekten hiç baş ağrım olmadı. 4 saat sonra hemşireler yürüttüler onda da hiç bir sorun yaşamadım ağrı da yoktu. Fakat ikinci kalkışta bir miktar sızı ve yanma hissettim o da idrar sebepliymiiş. Ağrı pompası 24 saat takılı kaldığı için ve iki doz günde voltaren yapıldığı için ilk gece bile çok az sancıyla geçti..Bol su içip yürüdüğüm için ikinci gecem çok rahat geçti. İkinci gün sabahı banyomu bile yaptım. Fakat yüksek belli sezeryan külodu en az 5 tane götürmek şart.
Bu arada biz sünnetini ikinci gün yaptırdık çok şükür bebeğin huzuru kaçmadı şimdilik.
Bebekle eve geliş tam bir şok oluyor her hazırlığı tam sanıyordum ama yaşamadan anlaşılmıyor. Alt açma masası mesela apar topar eşime aldırdım yatakta filan iki büklüm çok zor ve karyolasının başucu da bu iş için hiç uygun değil. Kenarları cepli ikeada katlanabilen bir model var beni çok rahatlattı. İkincisi emzirme yastığı kesinlikle almanız gerekiyor. . Bir de ne gerek var dediğim kirli bezler için çöp kovası ebebekten aldık insan o kirli bezleri nereye tıkıcağını şaşırıyor. Bizim kapıcı da olmadığı için büyük kolaylık oldu.
pompamı da avent elektrikli almıştım manuel modu bile çok işimi görüyor elektrikli modunu henüz denemedim bile.
Şimdilik bu kadar kızlar aklıma geldikçe yazıcam Allah her isteyene bu duyguyu nasip etsin hepimiz bebişlerimizi sağlıkla büyütürüz inşallah. Daha önce bebek bile tutmadığım halde hemen alıştım ben bile hiç korkmayın henüz doğum yapmayanlara da Allah kolaylık versin hoşcakalınn...
kızlar sezeryanda gecelik mi pijama mı götürmeliyim, çıkar çıkmaz hangisini giydiricekler? kaç tane götürsem???
günaydın kızlar bugün rahatız dün biraz temizlik yaptık bir gece öncede adeni dr götürdük cocuk hep hırlıyodu bide hapşırıp duruyo yediklerini yutamıyo falan derken kendimizi acilde bulduk önce medical park acile gittik lakin oradaki dr memnun kalmadık daha sonra doruk hastanesine gittik ve oranın cocuk dr süper neyseki adenin önemli bişeyi çıkmadı burnu tıkanmış deniz suyu ve ağızdan çekilen burun aspratörü verdi dr...bugün yaptık biraz rahatladı uyuyo...kesinlikle ağızdan çekilen aspratörden alın kızlar elektrik süpürgesi gibi çekiliyo....
özlemcim sanırım suyun geldi cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz...
melike ve saful sizde hayırlısı ile kavuşun yavrularınıza bekliyoruz sizide...
geçmişde doğum haberi varsa cok cok tebrik ediyorum eskiden tek tek okurdum ama bebek olunca inanın fırsatınız olmuyo...hatta şu anda aden ağlıyo....
Çok sağol canımmm :)hep hayalimdi bu göbek fotona bakıp avutuyorum kendimi :))))
çooook şeker melike...
02.03.2012 de minik meleğime sezaryenle kavuştum...
Gözünüz aydın kızlar, Allah analı babalı büyütmek nasip etsinGünaydın kızlarrr 1 mart sabahı 8.49 da oğluşumu epidural sezeryanla kucağıma aldım.
günaydın arkadaşlar..
MELİKE .çok tatlısın göbüşe koymuşsun lap top u yerim seni..benim göbüşü görseniz resmen söndü üst taraf düzleşti..
ahh cnmm suni sancı yerine direk sezeryana alsalardı.. neyse hakkında hayırlısı olsun.. sakin ol.. yavruna inşallah kavusacaksın yarınnnKızlar kontrolden geldik, şu an salak gibiyim boş boş bakıyorum hiç bişey düşünemiyorum
Yarın sabah 7:30 da gidiyoruz, suni sancı vercekler en geç akşama doğurursun dedi doktor.. Şeker olduğu için daha fazla riske atmayalım dedi çünkü kilo alıyo hareketleri yavaşladı bugün nst de hiç hareket etmedi... Allahım hadi hadi diyodum ama ben daha hazır değilmişim galiba :) Çok heyecanlandım eve geldim hala mal gibiyim kimseyi aramadım şaka gibi :) Bi dk yaa alışmaya çalışcam duruma kafamı toplayamıyorum :))
ahh cnmm suni sancı yerine direk sezeryana alsalardı.. neyse hakkında hayırlısı olsun.. sakin ol.. yavruna inşallah kavusacaksın yarınnn
Kızlar kontrolden geldik, şu an salak gibiyim boş boş bakıyorum hiç bişey düşünemiyorum
Yarın sabah 7:30 da gidiyoruz, suni sancı vercekler en geç akşama doğurursun dedi doktor.. Şeker olduğu için daha fazla riske atmayalım dedi çünkü kilo alıyo hareketleri yavaşladı bugün nst de hiç hareket etmedi... Allahım hadi hadi diyodum ama ben daha hazır değilmişim galiba :) Çok heyecanlandım eve geldim hala mal gibiyim kimseyi aramadım şaka gibi :) Bi dk yaa alışmaya çalışcam duruma kafamı toplayamıyorum :))
Kızlar kontrolden geldik, şu an salak gibiyim boş boş bakıyorum hiç bişey düşünemiyorum
etmezmiyizz ederiz tabii. bu gece uyuyamazsında şimdi.. gelmiyor diyip duruyordun bak geliyor işteAmin canım inşallah.. Çok acı çekmezsin dedi doktor epidural bağlıcam dedi ama bilmiyorum inşallah çok sancı olmaz da hemencecik gelir..
Bana da dua edinnn
Amin canım inşallah.. Çok acı çekmezsin dedi doktor epidural bağlıcam dedi ama bilmiyorum inşallah çok sancı olmaz da hemencecik gelir..
Bana da dua edinnn
İnşallah dayanabilirim Allahım güç versin diye dua ediyorum..şaka maka geliyor yani :)) beklemekten kurtuluyorsun suni sancının çok acılı olduğunu duydum dayanabilecekmisin açılma falan yok mu hiç.... ben bile şoka girdim böyle bekliyorduk ne güzel hep beraber :)))
Amin perim inşallahh.. Zaten tek güvencem dualarınız ve sizlersiniz.. Hamilelerin duası kabul olurmuş ya.. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz..melikeeeee canımmm büyük gün geldi çattı demek.. hakkınızda hayırlısı olsun inşallahhh hemen açılman olur da çabucacık doğurursun yawrummm dualarımız seninle olacak, seni ve bebeğini koruyacak.. korkma sakın, bu senin hayatının en güzel günü olacak, buna odaklan:)
Bu sabaha da aksi gibi 6da kalktım :)) şimdi nasıl uyucam ben bilmem... yarın da 6 kalkmak lazım.. büyük ihtimal doğumda uyuyakalırım :))etmezmiyizz ederiz tabii. bu gece uyuyamazsında şimdi.. gelmiyor diyip duruyordun bak geliyor işteAllah ım sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsinn.
İnşallah dayanabilirim Allahım güç versin diye dua ediyorum..
Ben de şoktayım yaaa :) ne zaman geçer bu hazırlanmam filan gerek dimigerçi herşeyim 2 aydır hazır ama :)
Amin perim inşallahh.. Zaten tek güvencem dualarınız ve sizlersiniz.. Hamilelerin duası kabul olurmuş ya.. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz..
Bu sabaha da aksi gibi 6da kalktım :)) şimdi nasıl uyucam ben bilmem... yarın da 6 kalkmak lazım.. büyük ihtimal doğumda uyuyakalırım :))
Çok sağol canımm... Senin kontrol ne zamandı? Cmtsi ni bekliycek misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?