2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canımmm hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah.seni fazla yormadan bunaltmadan gelsin.çok heyecanlandım valla.
Amin canım inşallahh :) ben de heyecanlanmaya başladım galibaaaa

İnşallah kuzum doktor da acı çekmezsin dedi umarım kolay bi doğum olur çabucak açılır rahim hemen çıkar kız :) Darısı başına biliyorum senin de sabırsızlandığını ondan hemen sana kontrolün ne zaman dedim.. doktorun gelince belki suni sancıyı önerir? benim şekerden dolayı 41i beklemeyelim dedi.. 3500-3750 arası doğar dedi..

öğle uykusuna yatsan uyuyamazmısın ki? bi denersin öğlenn. inşallahda uyuyabilirsin cnm..zaten uykusuz günlerin başlıcak bugün uyumaya çalışş
Birazdan uykum gelir herhalde şimdi gözler faltaşı gibi doktora gitmeden arabada içim geçmişti dedim kontrolden sonra eve gider yatarım direk.. ama kısmet başka türlüymüş :)

cuma gel dedi bana bu gittiğim doktor..cuma-yada cumarteside benim doktor gelcek işte..baklaım o zaman gelmezse bebek..
Cumartesini beklese mi acaba kendi doktoruna daha çok güveniyosun o olsa daha mı iyi? Ama ne olursa olsun hayırlı ve sağlıklı nasıl olcaksa öle olsun inşallah..

Dediğin gibi yatmazsam belki akşama bitap düşer uyurum zaten uykusuzum.. uyuyakalıp doğuma gidemiyomuşum filan :))

ben okudum canım Allah yardımcısı olsunn

ben de okudum Allah yardımcısı olsun :)) hayırlı haberlerle gelsin inşallah

Günaydın kızlar:)
Özlemmmmmmmmmmmmmm:)Melike ve safuldan haber beklerken şok oldum.Gözün aydın canım,güzel haberlerini bekliyoruz

yaaa benim canımmm arkadaşlarım Allah hepinizden razı olsun benim bebiş gelmeye karar vermiş sancım var sabah gelen sey suymuş ama kese alttan patlamamış da üst kısımdan bi yerden yırtılmış o yüzden suyun hepsi boşalmamış ama doğumu başlatabilecek seviyeye gelene kadar ve sancılarım sıklaşana kadar beklicez doktor hastaneye yatıralım istermisin dedi evde bekleyim ben dedim tamam dedi 2 cm acılmam varmış ya bu gece ya da yarına bekliyomuşuz böle bi saflaştım salak alak dolaşıyorum napcam sancı mı geldi diye kendimi dinliyorum şimdilik

ya melikeeee kendime sabahtan beri ağlayıp duruyorum da seni okuyunca höyküre höyküre ağladım ya nasıl ii anlıyorum seni anlatamam nasıl tuhafmış bu his böle ben de bi mallaştım salak salak dinliyorum öle boş boş bakıyorum etrafıma betim benzim atmış eşimin ödü koptu...bildiğim herşeyi unuttum sancı neydi nerden geliyodu bebek geliyo mu yani şimdi diye içimde tekrarlayıp duruyorum ne oturabiliyorum ne düşünebiliyorum ay böle mi kalcam ki bundan sonra...
Allahım cümlemizi sağ salim kurtarsın yüzdük yüzdük kuyruguna geldik de bu kuyrugunun bu kadar değişik olacağını bilmezdim 9 ay bu anı bekledik ama şimdi bomboşum resmen neyse hayırlısı olsun cümlemiz için

bi kıpırtı olmazsa banada yaparlar sanırım suni sancı..eğer öyle olursa bende epidural yaptırabilirim..sen 41 e kadar yine kg almaya devam edebilir..3500 normal zor olmaz doğum..bak yorgun uykusuz gitme doğuma..uyuyamasanda yorcak bişeyle uğraşma uzan eni boyu..

bu heyecanla uyuyabilirmisin akşam ya da öğlen? ayy ben bilee çok heyecanladımmm..

öslemcimmm inşallah güzel bir doğumun olur Rabbim yardımcın olsun

melikeee canımm demek geliyor bıdığınn
canım hiç korkma bir kaç saat sancı çekince epidural takılır
takılmazsa bile herşey yolunda gidecek inşallah
Allahım sağlıklı güzel bir doğum nasip etsin sana

doğumm yapan tüm arkadaşlar sağlıkla büyütün yavrularınız

anamm seninkidemi geliyorrr. dahada heyecanlandım hee Allahım senide sağ sağlim kurtarsın bir avazda. kalbim çarpmaya başladıı hee.. 1 gündemi tamamen acılıyormuşşş

aynı ben dün lekenme olunca manyak gibi oldum ahanda geliyo dedim..hayatta ilk defa yaşadığımız duygular heyecanlar..bende başka boyutlarda dolaşıyorum sanki ALLAH yardımcımız olsun hepimizin...

kızlar sezeryanda gecelik mi pijama mı götürmeliyim, çıkar çıkmaz hangisini giydiricekler? kaç tane götürsem???

canım pijama götür çünkü ilk etapta alta bişey giydirmiyolar yürütmeye başladıklarında giydiriyolar bende her ihtimale karşı gecelik almıştım pijama giydim

anamm seninkidemi geliyorrr. dahada heyecanlandım hee Allahım senide sağ sağlim kurtarsın bir avazda. kalbim çarpmaya başladıı hee.. 1 gündemi tamamen acılıyormuşşş

geliyo galiba canım ya bilemedim ki...tamamen acılma da olabiliyomuş ama acılma 4 cm'e ulasınca eve göndermem hızlı bi şekilde devam eder dedi o yuzden daha 2cm diye kaçtım geldim ben orda beklemek daha da geriyo insanı

sancıların gece gelcek sen de yarın doğurcaksın inşallah Özlem.. kızları arkadaş yapcaz diye aynı gün doğurmak zorunda mıyız :)) bize zorunda mıyım şarkısını armağan ediyorum :) kalp kalbe karşı derler ya bu kadar da olmaz artık.. ne hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki.. daha doğrusu hissetmediğini :) hislerim alındı şu an.. benden bağımsız biri doğurcak gibi geliyo :) annemi bile yeni aradım haber vermek için. kadın panik oldu sen niye sakinsin diyo :))

Eeee napcaz şimdi?

benimde gönlümden geçen öyle kendi doktoruma kadar doğumun olmaması..ama olursada hayılırsı böyleymiş demek..bizim ve bebeklerimiz için hayırlısı neyse o olsun...

aynı ben dün lekenme olunca manyak gibi oldum ahanda geliyo dedim..hayatta ilk defa yaşadığımız duygular heyecanlar..bende başka boyutlarda dolaşıyorum sanki ALLAH yardımcımız olsun hepimizin...

amin canım benim

ya hakkaten ha bizim zilliler coktan anlasmışlar kendi boyutlarında bize laf mı düşürdüler de baksana:)) ay ben de yani aradım annemi kızım sen ne biçimsin diye bi soru sordu kadın düşün bana sıfat bile bulamadı:)) ayy hakkaten napcas melike ya şimdi böyle nasılım biliyomusun hem hemen olacakmış hem de daha yıllar varmış doğuma ya da ben böle bedenimden ayrılmışım yukardan bi yerden olanları izliyorum gibi hatta izliyo olsam kendimn şu haline derdim ki haaa salak aylardır bekliyosun son zamanlarda cocuga gel de gel diyip duruyosun şimdi cocuk geliyo ne diye elini etegini cektin herseyden ne gamsızsın yaa derdim ama diyemiyorum cunku gamsız da diilim kendimle feci halde celişiyorum yani:))

Canım sonunda büyük gün geldi demek inş.kolay bi doğum olur kızına kavuşmana az kaldı:)))

cnm gözün aydın yarın sende meleğine kavuşuyorsun güzel haberlerini tüm kalbimle bekliyorum....

hadi hayırlısı bakalım.. yarına iki meleğimiz daha gelyiyor.. heyecanla tecrübelerinizi bekliyoruz :) özlemcim ama ben eve gelemezzdim sanırım iyi cesaret

kızlar ben banyo mu yapiim napiim nasıl bi suyla yapiim sancıların sıklaşması için ya da banyodan başka napiim kafam durdu herseyi unuttum

ayyy heyacanladırdınız kızlar...
melikecim canım gözün aydın..inşallah sancın kendiliğinden de olur,olmazsa da epidural verip sancıyı kesmesi çok güzel,bence doktorun işini biliyor..inşallah kolaycacık olur,duamızda olcaksınız..

özlemmm canım senin de kızın hareketlendirmiş sabahtan:)inşallah canım hayırlıca koskolayca alırsın güzel kızını kucağına

ikinizde sakin olmaya çalışın..sizin kızlar da anneleri gibi anlaşmış maşallah aynı güne gelcekler galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…