- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #42.821
Amin canım inşallahh :) ben de heyecanlanmaya başladım galibaaaacanımmm hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah.seni fazla yormadan bunaltmadan gelsin.çok heyecanlandım valla.
İnşallah kuzum doktor da acı çekmezsin dedi umarım kolay bi doğum olur çabucak açılır rahim hemen çıkar kız :) Darısı başına biliyorum senin de sabırsızlandığını ondan hemen sana kontrolün ne zaman dedim.. doktorun gelince belki suni sancıyı önerir? benim şekerden dolayı 41i beklemeyelim dedi.. 3500-3750 arası doğar dedi..anammm benden önce doğurcan melike..merak etme epidural yaptıktan sonra suni sancının acısı hissetmiyomuşsun..heyecanlandım valla Allahım bir avazda su gibi doğur inşallah..sağlıkla..çok rahat geçsin doğumun inşallah...
Birazdan uykum gelir herhalde şimdi gözler faltaşı gibiöğle uykusuna yatsan uyuyamazmısın ki? bi denersin öğlenn. inşallahda uyuyabilirsin cnm..zaten uykusuz günlerin başlıcak bugün uyumaya çalışş
Cumartesini beklese mi acaba kendi doktoruna daha çok güveniyosun o olsa daha mı iyi? Ama ne olursa olsun hayırlı ve sağlıklı nasıl olcaksa öle olsun inşallah..cuma gel dedi bana bu gittiğim doktor..cuma-yada cumarteside benim doktor gelcek işte..baklaım o zaman gelmezse bebek..
Dediğin gibi yatmazsam belki akşama bitap düşer uyurum zaten uykusuzum.. uyuyakalıp doğuma gidemiyomuşum filan :))canım ben senin yerinde olsam şimdi uyumazdım, sabah erken kalkmışsın zaten erkenden uykun gelecek. uyumakta zorlanmazsın akşama. ama şimdi yatarsan akşama uyuyacak uykun kalmayacak.. bence sen son hazırlıklarını yap,yakınlarını ara haber ver..
hee bi de yarın günün gazetesini aldır eşine, kızın büyüdüğü zaman güzel bi hatıra olur onun için...
ben okudum canım Allah yardımcısı olsunn
Dualarımız seninle..
Kızlar birer ayetel kürsi okuyalım Özleme..
Amin canım inşallah.. Sen de hayırlı haberlerle gel inşallah.. Öğleden sonra haberleşelim hadi inşallah hepimiz için hayırlı bi gün olsun
ben de okudum Allah yardımcısı olsun :)) hayırlı haberlerle gelsin inşallah
okudum bende gözyaşları içinde....
bugün gezmeye gitcez kızımla çoookk heyecanlıyım artık bende bebek arabasıyla gezenti olanlardan olucam :)
mine gel beraber gezelim :) adres palladium :) katılmak isteyen olursa beklerim canınız çeker doğurursunuz belki :)))
hep hayalimdi bu göbek fotona bakıp avutuyorum kendimi :))))
çooook şeker melike...
günaydın kızlaaaarrr
Allah analı babalı büyütsün canım,maşallah bebeğineherşey ne kadar da güzel gelişmiş, ağrısız sızısız, darısı başımıza olsun inşallah. verdiğin bilgiler için de teşekkür ederiz hepimize lazım olacak sanırım bunlar
özlemcim, sürekli bir şekilde su akışının devam etmesi lazım. nişan gelmeden de su gelebilir, hatta nişan hiç gelmeyebilir. vakit geçirmeden hastaneye git. kuzumuz geliyooooo
hadi hayırlı haberlerle gel inşallah
p1982, 38 haftan kutlu olsun
Senin de hayırlı uğurlu olsun canım bbeğin, Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin. Ağrıların en kısa zamanda son bulur inşallah, bebekle zor olsa gerek. ama geçicek azcık sabır
aperion ve slnaras, Sizlerin de bebeklerine nazar değmesin, sağlıkla büyütün inşallah
saful, ben burdan da yazmıştım. benim doktoum, muayeneden sonra kahverengi ya da kırmızı lekelenmeler olabilir, sakın telaş etme demişti. ama senin günün de yakın, bi telefon açıp sor istersen
günaydınnnnn kızlar...
biz dün gece yine doğru dürüst uyuyamadık, genzim tıkalıydı şimdi de burnum tıkandı, nefes alamıyom( 8 de kalktım kocamı yolcu ettim işine, kahwaltımı yaptım..
siyah turp un içine bak koyup altını deliyomuşuz, bardağa akan balı içiyomuşuz, çok iyi geliyomuş gribe öksürüğe, denedim bakalım faydasını görecek miyimm.. mutfakta da ıhlamur kaynıyo...
offf şimdi olcak şeymiydi şunun şurasında kaç gün kaldı ki( ühü (
özlem in suyu gelmiş, inşallah bebiş geliyooooo:) 38. doldurduğuna göre geçiş serbest:)) hayırlısıyla gelsin kuzucuk inşallah..
başka da doğum neyim yok heralde??
Okurken tuylerım urperdı zaten pc acında karsıma boyle bısey cıkcak dıye hıssıyatım olusmustu onceden dedım kızlardn bırıı dogurmus olabılrmı acaba:)) Ayyy ozlemmcımm canım ınsallahh bu gelen suyundur ınsallah bebegıne saglıkla kolaylıklaaaa kavusur yuvana donersın Rabbım yardımcın olsun kolaylıklar versın cok heycanlandım sankı ben doguruyorum:))
Kızlar gozunuz aydın ALLAH analı babalı buyutsun benım eger dogumum gece baslarsa kımseye haber vermeyı dusunmuorum kocamı pesıme takıp gıtmek ıstıorum bı yandnda annemı cagırsammı dıye dusunuorum ama o gelırsede hepten duygusala baglarım aglamaktan doguramam dıyede korkuyorum:)) Ama kocamada bu konuda guvenemıorum o telaslaa obamayı bıle arayabılr:)))) Bakalım hayırlısı ama dedgnıze katılıorum ınsanları sacma sapan trıplere surukleyenlerı hastaneye almamak gerekıoAma ıkınzde melegınıze kavusmussunz gerısı muhım degıl unutun takılmayn o mınık böceklerıııde huysuzlandırmayın
Gecmıs olsun canım bende aynıyımmm gogsum nasıl tıkandı varyaaa oksuremıorum kesık kesık kocmda dıokıı oksurugun bıle nazlı:))))) Yaaa dıorum vallaa oksuremıorumkıı ıcım acıooo oksururkennn ınanmıo:)) Sabaha kadr bende agzmdn nefes aldım resmen beton dokmslr genzıme nasıl tıkandı( Bende ballı lımon yapıorum bıraz ıyı geldı oksurdum aksırdım ıcımı bosalttım agzımn mınık tadı gelnce bı ıkı parca bıseyler yedımmm ınsallahh atlatırız:))
günaydın arkadaşlar..
ÖZLEMİN suyu gelmiş sanırım hastaneye gitmiş..bebişimizmi geliyo yoksa hadi hayırlısı..
MELİKE .çok tatlısın göbüşe koymuşsun lap top u yerim seni..benim göbüşü görseniz resmen söndü üst taraf düzleşti..
Günaydın kızlar:)
Özlemmmmmmmmmmmmmm:)Melike ve safuldan haber beklerken şok oldum.Gözün aydın canım,güzel haberlerini bekliyoruz
günaydın kızlar bugün rahatız dün biraz temizlik yaptık bir gece öncede adeni dr götürdük cocuk hep hırlıyodu bide hapşırıp duruyo yediklerini yutamıyo falan derken kendimizi acilde bulduk önce medical park acile gittik lakin oradaki dr memnun kalmadık daha sonra doruk hastanesine gittik ve oranın cocuk dr süper neyseki adenin önemli bişeyi çıkmadı burnu tıkanmış deniz suyu ve ağızdan çekilen burun aspratörü verdi dr...bugün yaptık biraz rahatladı uyuyo...kesinlikle ağızdan çekilen aspratörden alın kızlar elektrik süpürgesi gibi çekiliyo....
özlemcim sanırım suyun geldi cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz...
melike ve saful sizde hayırlısı ile kavuşun yavrularınıza bekliyoruz sizide...
geçmişde doğum haberi varsa cok cok tebrik ediyorum eskiden tek tek okurdum ama bebek olunca inanın fırsatınız olmuyo...hatta şu anda aden ağlıyo....
günaydınnn kızlarr...
çok heyecanlı bekleyiş. bakalım anlıcaz.. buluşma zamanı keşke bende olsaydım ühüüü neyse bir dahakine inşallah :)
neden uyuyamıyorsun cnm? son zamanlar öylemi oluyor?kanında inşallah düzene girer. az kaldı sabret cnm
Allahım güzel haberlerle gelmeni nasip etsin.. inşallahh geliyorrrheyecanla bekliyoruz haberini.
okudum cnm..Rabbim sağ sağlim bir avazda kurtarsın inş.
Kızlar kontrolden geldik, şu an salak gibiyim boş boş bakıyorum hiç bişey düşünemiyorum
Yarın sabah 7:30 da gidiyoruz, suni sancı vercekler en geç akşama doğurursun dedi doktor.. Şeker olduğu için daha fazla riske atmayalım dedi çünkü kilo alıyo hareketleri yavaşladı bugün nst de hiç hareket etmedi... Allahım hadi hadi diyodum ama ben daha hazır değilmişim galiba :) Çok heyecanlandım eve geldim hala mal gibiyim kimseyi aramadım şaka gibi :) Bi dk yaa alışmaya çalışcam duruma kafamı toplayamıyorum :))
İnşallah kuzum doktor da acı çekmezsin dedi umarım kolay bi doğum olur çabucak açılır rahim hemen çıkar kız :) Darısı başına biliyorum senin de sabırsızlandığını ondan hemen sana kontrolün ne zaman dedim.. doktorun gelince belki suni sancıyı önerir? benim şekerden dolayı 41i beklemeyelim dedi.. 3500-3750 arası doğar dedi..
Amin canım inşallahh :) ben de heyecanlanmaya başladım galibaaaa
İnşallah kuzum doktor da acı çekmezsin dedi umarım kolay bi doğum olur çabucak açılır rahim hemen çıkar kız :) Darısı başına biliyorum senin de sabırsızlandığını ondan hemen sana kontrolün ne zaman dedim.. doktorun gelince belki suni sancıyı önerir? benim şekerden dolayı 41i beklemeyelim dedi.. 3500-3750 arası doğar dedi..
Birazdan uykum gelir herhalde şimdi gözler faltaşı gibidoktora gitmeden arabada içim geçmişti dedim kontrolden sonra eve gider yatarım direk.. ama kısmet başka türlüymüş :)
yaaa benim canımmm arkadaşlarım Allah hepinizden razı olsun benim bebiş gelmeye karar vermiş sancım var sabah gelen sey suymuş ama kese alttan patlamamış da üst kısımdan bi yerden yırtılmış o yüzden suyun hepsi boşalmamış ama doğumu başlatabilecek seviyeye gelene kadar ve sancılarım sıklaşana kadar beklicez doktor hastaneye yatıralım istermisin dedi evde bekleyim ben dedim tamam dedi 2 cm acılmam varmış ya bu gece ya da yarına bekliyomuşuz böle bi saflaştım salak alak dolaşıyorum napcam sancı mı geldi diye kendimi dinliyorum şimdilik
ya melikeeee kendime sabahtan beri ağlayıp duruyorum da seni okuyunca höyküre höyküre ağladım ya nasıl ii anlıyorum seni anlatamam nasıl tuhafmış bu his böle ben de bi mallaştım salak salak dinliyorum öle boş boş bakıyorum etrafıma betim benzim atmış eşimin ödü koptu...bildiğim herşeyi unuttum sancı neydi nerden geliyodu bebek geliyo mu yani şimdi diye içimde tekrarlayıp duruyorum ne oturabiliyorum ne düşünebiliyorum ay böle mi kalcam ki bundan sonra...
Allahım cümlemizi sağ salim kurtarsın yüzdük yüzdük kuyruguna geldik de bu kuyrugunun bu kadar değişik olacağını bilmezdim 9 ay bu anı bekledik ama şimdi bomboşum resmen neyse hayırlısı olsun cümlemiz için
yaaa benim canımmm arkadaşlarım Allah hepinizden razı olsun benim bebiş gelmeye karar vermiş sancım var sabah gelen sey suymuş ama kese alttan patlamamış da üst kısımdan bi yerden yırtılmış o yüzden suyun hepsi boşalmamış ama doğumu başlatabilecek seviyeye gelene kadar ve sancılarım sıklaşana kadar beklicez doktor hastaneye yatıralım istermisin dedi evde bekleyim ben dedim tamam dedi 2 cm acılmam varmış ya bu gece ya da yarına bekliyomuşuz böle bi saflaştım salak alak dolaşıyorum napcam sancı mı geldi diye kendimi dinliyorum şimdilik
ya melikeeee kendime sabahtan beri ağlayıp duruyorum da seni okuyunca höyküre höyküre ağladım ya nasıl ii anlıyorum seni anlatamam nasıl tuhafmış bu his böle ben de bi mallaştım salak salak dinliyorum öle boş boş bakıyorum etrafıma betim benzim atmış eşimin ödü koptu...bildiğim herşeyi unuttum sancı neydi nerden geliyodu bebek geliyo mu yani şimdi diye içimde tekrarlayıp duruyorum ne oturabiliyorum ne düşünebiliyorum ay böle mi kalcam ki bundan sonra...
Allahım cümlemizi sağ salim kurtarsın yüzdük yüzdük kuyruguna geldik de bu kuyrugunun bu kadar değişik olacağını bilmezdim 9 ay bu anı bekledik ama şimdi bomboşum resmen neyse hayırlısı olsun cümlemiz için
kızlar sezeryanda gecelik mi pijama mı götürmeliyim, çıkar çıkmaz hangisini giydiricekler? kaç tane götürsem???
anamm seninkidemi geliyorrr. dahada heyecanlandım hee Allahım senide sağ sağlim kurtarsın bir avazda. kalbim çarpmaya başladıı hee.. 1 gündemi tamamen acılıyormuşşş
Cumartesini beklese mi acaba kendi doktoruna daha çok güveniyosun o olsa daha mı iyi? Ama ne olursa olsun hayırlı ve sağlıklı nasıl olcaksa öle olsun inşallah..
Dediğin gibi yatmazsam belki akşama bitap düşer uyurum zaten uykusuzum.. uyuyakalıp doğuma gidemiyomuşum filan :))
aynı ben dün lekenme olunca manyak gibi oldum ahanda geliyo dedim..hayatta ilk defa yaşadığımız duygular heyecanlar..bende başka boyutlarda dolaşıyorum sankiALLAH yardımcımız olsun hepimizin...
sancıların gece gelcek sen de yarın doğurcaksın inşallah Özlem.. kızları arkadaş yapcaz diye aynı gün doğurmak zorunda mıyız :)) bize zorunda mıyım şarkısını armağan ediyorum :) kalp kalbe karşı derler ya bu kadar da olmaz artık.. ne hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki.. daha doğrusu hissetmediğini :) hislerim alındı şu an.. benden bağımsız biri doğurcak gibi geliyo :) annemi bile yeni aradım haber vermek için. kadın panik oldu sen niye sakinsin diyo :))
Eeee napcaz şimdi?
Kızlar kontrolden geldik, şu an salak gibiyim boş boş bakıyorum hiç bişey düşünemiyorum
Yarın sabah 7:30 da gidiyoruz, suni sancı vercekler en geç akşama doğurursun dedi doktor.. Şeker olduğu için daha fazla riske atmayalım dedi çünkü kilo alıyo hareketleri yavaşladı bugün nst de hiç hareket etmedi... Allahım hadi hadi diyodum ama ben daha hazır değilmişim galiba :) Çok heyecanlandım eve geldim hala mal gibiyim kimseyi aramadım şaka gibi :) Bi dk yaa alışmaya çalışcam duruma kafamı toplayamıyorum :))
geliyo galiba canım ya bilemedim ki...tamamen acılma da olabiliyomuş ama acılma 4 cm'e ulasınca eve göndermem hızlı bi şekilde devam eder dedi o yuzden daha 2cm diye kaçtım geldim ben orda beklemek daha da geriyo insanı
sizden önce gidip doğururmuşum ben bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?