- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #42.841
hadi hayırlısı bakalım.. yarına iki meleğimiz daha gelyiyor.. heyecanla tecrübelerinizi bekliyoruz :) özlemcim ama ben eve gelemezzdim sanırım iyi cesaret
kızlar ben banyo mu yapiim napiim nasıl bi suyla yapiim sancıların sıklaşması için ya da banyodan başka napiim kafam durdu herseyi unuttum
hadi inşallah yarına 3 doğum haberi olcak gibime geliyor.. Allahım sağ sağlim kucagınıza almayı nasip etsinn..
ayyy heyacanladırdınız kızlar...
melikecim canım gözün aydın..inşallah sancın kendiliğinden de olur,olmazsa da epidural verip sancıyı kesmesi çok güzel,bence doktorun işini biliyor..inşallah kolaycacık olur,duamızda olcaksınız..
özlemmm canım senin de kızın hareketlendirmiş sabahtan:)inşallah canım hayırlıca koskolayca alırsın güzel kızını kucağına
ikinizde sakin olmaya çalışın..sizin kızlar da anneleri gibi anlaşmış maşallah aynı güne gelcekler galiba
ay inşallah kuzum ya gelsinler sağlıkla...valla cesaret mi saflık mı nedir bilmem kuzum ama bi rahatlık geldi üzerime ben evde beklicem iice acılmam olsun öle gelcem dedim doktora sanki beşinciyi doğuruyorum ya o da yazık sen nasıl istersen bi sakınca yok git dedi doğumu da kendim yaptırcam ben doktora ne biçim cekiyon bee ordan tutma falan dicem:))
kızlar ben banyo mu yapiim napiim nasıl bi suyla yapiim sancıların sıklaşması için ya da banyodan başka napiim kafam durdu herseyi unuttum
yok ben doktorum gelince doğurayım ha gayret kızım bu kadar durdun bikaç gün daha bekle..
İnşallah canımm.. Akşama dediğin gibi uyku gelmezse bile yatıp dinlenmek lazım..bi kıpırtı olmazsa banada yaparlar sanırım suni sancı..eğer öyle olursa bende epidural yaptırabilirim..sen 41 e kadar yine kg almaya devam edebilir..3500 normal zor olmaz doğum..bak yorgun uykusuz gitme doğuma..uyuyamasanda yorcak bişeyle uğraşma uzan eni boyu..
Dur sen heyecanlanma bana destek oool :)) birileri sakin kalsınnnbu heyecanla uyuyabilirmisin akşam ya da öğlen? ayy ben bilee çok heyecanladımmm..
Özlem aynı beni tarif ediyosun :) her arayan niye böle sakinsin diyoya hakkaten ha bizim zilliler coktan anlasmışlar kendi boyutlarında bize laf mı düşürdüler de baksana:)) ay ben de yani aradım annemi kızım sen ne biçimsin diye bi soru sordu kadın düşün bana sıfat bile bulamadı:)) ayy hakkaten napcas melike ya şimdi böyle nasılım biliyomusun hem hemen olacakmış hem de daha yıllar varmış doğuma ya da ben böle bedenimden ayrılmışım yukardan bi yerden olanları izliyorum gibi hatta izliyo olsam kendimn şu haline derdim ki haaa salak aylardır bekliyosun son zamanlarda cocuga gel de gel diyip duruyosun şimdi cocuk geliyo ne diye elini etegini cektin herseyden ne gamsızsın yaa derdim ama diyemiyorum cunku gamsız da diilim kendimle feci halde celişiyorum yani:))
Amin Özgem inşallahhCanım sonunda büyük gün geldi demek inş.kolay bi doğum olur kızına kavuşmana az kaldı:)))
Sağol Işılımmm dua et banaa...cnm gözün aydın yarın sende meleğine kavuşuyorsun güzel haberlerini tüm kalbimle bekliyorum....
Ben de onu düşünüyorum.. dün banyo yapıp fön çektirmiştim şansa bak :)) şimdi bi daha banyo yapıp bi daha mı fön çektircem? kızın karşısına iki günlük fönle çıkılmazkızlar ben banyo mu yapiim napiim nasıl bi suyla yapiim sancıların sıklaşması için ya da banyodan başka napiim kafam durdu herseyi unuttum
Sağol canımmm çok teşekkür ederizzzzayyy heyacanladırdınız kızlar...
melikecim canım gözün aydın..inşallah sancın kendiliğinden de olur,olmazsa da epidural verip sancıyı kesmesi çok güzel,bence doktorun işini biliyor..inşallah kolaycacık olur,duamızda olcaksınız..
özlemmm canım senin de kızın hareketlendirmiş sabahtan:)inşallah canım hayırlıca koskolayca alırsın güzel kızını kucağına
ikinizde sakin olmaya çalışın..sizin kızlar da anneleri gibi anlaşmış maşallah aynı güne gelcekler galiba
İnşallah canımm.. Akşama dediğin gibi uyku gelmezse bile yatıp dinlenmek lazım..
Dur sen heyecanlanma bana destek oool :)) birileri sakin kalsınnn
Özlem aynı beni tarif ediyosun :) her arayan niye böle sakinsin diyoyok yok galiba panik olmak mı lazım anlamadım ki ben sabah bile off gelse artık şu kız diyodum, şimdi anam noluyo oldum :)
Amin Özgem inşallahh
Sağol Işılımmm dua et banaa...
Ben de onu düşünüyorum.. dün banyo yapıp fön çektirmiştim şansa bak :)) şimdi bi daha banyo yapıp bi daha mı fön çektircem? kızın karşısına iki günlük fönle çıkılmaz
Sağol canımmm çok teşekkür ederizzzz
Bebek odasını hazırladık ya peteği kapalı kapısı kapalı öle bekletiyoduk... Hastaneden çıktık eşime bakıp şöle dedim : "odasının peteğini açalım da ısınsın" :)))))) Allahım sanki misafir geliyo, sanki hemen kendi odasında yatcak insanda kafa kalmıyo ki
yarın sabah 8 gıbı sezeryana alınıcam arkadaslar lütfen benım ıcınde dualarınızı esırgemeyin,
yarın sabah 8 gıbı sezeryana alınıcam arkadaslar lütfen benım ıcınde dualarınızı esırgemeyin,
Oyyyyyyyy bunu görünce ben bugün de doğururum kiii çok tatlı bu maşallahh
Canım senin de Allah yardımcın olsun... 3 kişi olduk yani yarına toplu dua edelim hep beraber sağlıkla kurtulalım inşallah... Sen büyük ihtimal bizden önce kavuşcaksın benimki akşamı bulur hatta geceye bile kalabilir.. Hayırlısı.. Sende dua et olur mu.. Allah hepimizi bi avazda kurtarsın..yarın sabah 8 gıbı sezeryana alınıcam arkadaslar lütfen benım ıcınde dualarınızı esırgemeyin,
hı hı tmm destek olcam.. ben paniğimdir. siz öle yazınca kalp atışlarım ykseldi birde doktor bana normal doğurabilrisin diyor. bu heyecala bu paniklemi..
neyse siz sakin olun.. ayy yavrummm yarınn yanında inşallahh..
sbahtan beri girip girip sizin son durumlarınızı kontrol ediyorum. sizin heyecanınız beni de sardı. umarım kolaylıkla doğum yaparsın melikecim. hem belli mi olur bakarsın suni sancıya gerek kalmadan gece sancılanıverirsin. olmasa da sorun değil bence sen bunu da üstesinden gelirsin. sen 40 haftayı doldurmuş bu güne kadar sabretmişsin suni sancı da neymiş canım vız gelir tırıs gider.İnşallah dayanabilirim Allahım güç versin diye dua ediyorum..
Ben de şoktayım yaaa :) ne zaman geçer bu hazırlanmam filan gerek dimigerçi herşeyim 2 aydır hazır ama :)
geliyo galiba canım ya bilemedim ki...tamamen acılma da olabiliyomuş ama acılma 4 cm'e ulasınca eve göndermem hızlı bi şekilde devam eder dedi o yuzden daha 2cm diye kaçtım geldim ben orda beklemek daha da geriyo insanı
öslemcim hadi senin de gözün aydın kızın geliyo. canlı canlı doğuma tanık olcaz gibime geliyo. gelişmelerden haberdar ediyosun bizi ne güzel. sakin olmanız daha iyi değil mi ? bu insanlar şaşırmış olmalı... doğum gayet normal bi olay niye öyle filmlerdeki gibi telaş yapmanızı bekliyolar?kızlar ben banyo mu yapiim napiim nasıl bi suyla yapiim sancıların sıklaşması için ya da banyodan başka napiim kafam durdu herseyi unuttum
Allah bize de böyle sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah..
Canım senin de Allah yardımcın olsun... 3 kişi olduk yani yarına toplu dua edelim hep beraber sağlıkla kurtulalım inşallah... Sen büyük ihtimal bizden önce kavuşcaksın benimki akşamı bulur hatta geceye bile kalabilir.. Hayırlısı.. Sende dua et olur mu.. Allah hepimizi bi avazda kurtarsın..
Yaparsınnn başkasına çok panik oluyo insan ama kendine olunca böle hissizleşiyoSabah Özleme nasıl heyecanlandım dedim ahaa ben kendim olunca napcam.. bi de doktor alalım dedi tüm heyecanım gitti kaldım öle
Allah bize de böyle sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah..
Canım senin de Allah yardımcın olsun... 3 kişi olduk yani yarına toplu dua edelim hep beraber sağlıkla kurtulalım inşallah... Sen büyük ihtimal bizden önce kavuşcaksın benimki akşamı bulur hatta geceye bile kalabilir.. Hayırlısı.. Sende dua et olur mu.. Allah hepimizi bi avazda kurtarsın..
Yaparsınnn başkasına çok panik oluyo insan ama kendine olunca böle hissizleşiyoSabah Özleme nasıl heyecanlandım dedim ahaa ben kendim olunca napcam.. bi de doktor alalım dedi tüm heyecanım gitti kaldım öle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?