2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hadi hayırlısı bakalım.. yarına iki meleğimiz daha gelyiyor.. heyecanla tecrübelerinizi bekliyoruz :) özlemcim ama ben eve gelemezzdim sanırım iyi cesaret

ay inşallah kuzum ya gelsinler sağlıkla...valla cesaret mi saflık mı nedir bilmem kuzum ama bi rahatlık geldi üzerime ben evde beklicem iice acılmam olsun öle gelcem dedim doktora sanki beşinciyi doğuruyorum ya o da yazık sen nasıl istersen bi sakınca yok git dedi doğumu da kendim yaptırcam ben doktora ne biçim cekiyon bee ordan tutma falan dicem:))

sağolasın kuzum Allah cümlemizin yardımcısı olsun sağlıklı sıhhatli bi şeklide gelsin yavrularımız inşallah

hımm demek ki bu açılma denen şey pıt diye olmuyormuş baya zaman alan bişimiş. burdan bunu anladım. sen nasıl anlıcan 4 cm acılma falan oldugunu cesaret değilde bilemedim adı ne :) kendim napcam sizde bu kadar heyecanlandım. ben panik abidesiyim kendim söylemesi ayıp

kızlar ben banyo mu yapiim napiim nasıl bi suyla yapiim sancıların sıklaşması için ya da banyodan başka napiim kafam durdu herseyi unuttum

sıcak banyo yap ama çok sıcakta olmasın..banyodan sonra uyuyabilirsen uyu biraz uyuyamazsan yat yinede dinlen..güzel seni rahatlatcak bi müzik dinle..çantan falan hazırdır heralde..

İnşallah canımm.. Akşama dediğin gibi uyku gelmezse bile yatıp dinlenmek lazım..

bu heyecanla uyuyabilirmisin akşam ya da öğlen? ayy ben bilee çok heyecanladımmm..
Dur sen heyecanlanma bana destek oool :)) birileri sakin kalsınnn

Özlem aynı beni tarif ediyosun :) her arayan niye böle sakinsin diyo yok yok galiba panik olmak mı lazım anlamadım ki ben sabah bile off gelse artık şu kız diyodum, şimdi anam noluyo oldum :)

Canım sonunda büyük gün geldi demek inş.kolay bi doğum olur kızına kavuşmana az kaldı:)))
Amin Özgem inşallahh
cnm gözün aydın yarın sende meleğine kavuşuyorsun güzel haberlerini tüm kalbimle bekliyorum....
Sağol Işılımmm dua et banaa...
kızlar ben banyo mu yapiim napiim nasıl bi suyla yapiim sancıların sıklaşması için ya da banyodan başka napiim kafam durdu herseyi unuttum
Ben de onu düşünüyorum.. dün banyo yapıp fön çektirmiştim şansa bak :)) şimdi bi daha banyo yapıp bi daha mı fön çektircem? kızın karşısına iki günlük fönle çıkılmaz

Sağol canımmm çok teşekkür ederizzzz

bu arada benim kontrol öğleden sonraya kaldı:)

selen canım seni görüyorum..yusuf selim yanlış mı okudum sünnette olmuş sanırım maşallah,geçmiş olsun sarılık atlatmışsınız..inşallah kilosu da bir an önce toplar annesi

güneşcim senin de kontrolün güzel geçmiş,çok sevindim canım,mamalar yaramış kuzuya

bakalım bizim kızın hali keyfi yerinde mi

Bebek odasını hazırladık ya peteği kapalı kapısı kapalı öle bekletiyoduk... Hastaneden çıktık eşime bakıp şöle dedim : "odasının peteğini açalım da ısınsın" :)))))) Allahım sanki misafir geliyo, sanki hemen kendi odasında yatcak insanda kafa kalmıyo ki

hı hı tmm destek olcam.. ben paniğimdir. siz öle yazınca kalp atışlarım ykseldi birde doktor bana normal doğurabilrisin diyor. bu heyecala bu paniklemi..
neyse siz sakin olun.. ayy yavrummm yarınn yanında inşallahh..

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 361220

kızlar korkmayın yarın kucağınızda sizinde böle melekleriniz olucak.....

Oyyyyyyyy bunu görünce ben bugün de doğururum kiii çok tatlı bu maşallahh
Allah bize de böyle sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah..

yarın sabah 8 gıbı sezeryana alınıcam arkadaslar lütfen benım ıcınde dualarınızı esırgemeyin,
Canım senin de Allah yardımcın olsun... 3 kişi olduk yani yarına toplu dua edelim hep beraber sağlıkla kurtulalım inşallah... Sen büyük ihtimal bizden önce kavuşcaksın benimki akşamı bulur hatta geceye bile kalabilir.. Hayırlısı.. Sende dua et olur mu.. Allah hepimizi bi avazda kurtarsın..

Yaparsınnn başkasına çok panik oluyo insan ama kendine olunca böle hissizleşiyo Sabah Özleme nasıl heyecanlandım dedim ahaa ben kendim olunca napcam.. bi de doktor alalım dedi tüm heyecanım gitti kaldım öle

İnşallah dayanabilirim Allahım güç versin diye dua ediyorum..
Ben de şoktayım yaaa :) ne zaman geçer bu hazırlanmam filan gerek dimi gerçi herşeyim 2 aydır hazır ama :)
sbahtan beri girip girip sizin son durumlarınızı kontrol ediyorum. sizin heyecanınız beni de sardı. umarım kolaylıkla doğum yaparsın melikecim. hem belli mi olur bakarsın suni sancıya gerek kalmadan gece sancılanıverirsin. olmasa da sorun değil bence sen bunu da üstesinden gelirsin. sen 40 haftayı doldurmuş bu güne kadar sabretmişsin suni sancı da neymiş canım vız gelir tırıs gider.

öslemcim hadi senin de gözün aydın kızın geliyo. canlı canlı doğuma tanık olcaz gibime geliyo. gelişmelerden haberdar ediyosun bizi ne güzel. sakin olmanız daha iyi değil mi ? bu insanlar şaşırmış olmalı... doğum gayet normal bi olay niye öyle filmlerdeki gibi telaş yapmanızı bekliyolar?

eve gelmen de iyi olmuş bence daha rahat olursun hastane ortamı insanı geriyosonuçta. bence ılık bi duş alabilirsin hazırlık olur. hem doğumdan sonra da hemen alamayabilirsin bi de o tarafını düşün.
bu arada sen sezeryandan vaz mı geçtin? fıtık ne oldu? ikisi aynı anda olucaktı hani?

heyecanla bekliyorum o günü geçmez ki şu 20 gün. çok oğlumu göresim geldiii.

heyecanla bekliyorum o günü geçmez ki şu 20 gün. çok oğlumu göresim geldiii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…