- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #42.861
ay maşallah annesi allah nazalardan saklasın
allah kolaylık versin bi avazdakurtulursun sorunsuz bi şekilde ins. canım.yarın sabah 8 gıbı sezeryana alınıcam arkadaslar lütfen benım ıcınde dualarınızı esırgemeyin,
Oyy canım benim inşallah.. Buraya zor yazıyorum cepten ama yarın faceden yazarım inşallah sağlıkla gelir de yavrum :)sbahtan beri girip girip sizin son durumlarınızı kontrol ediyorum. sizin heyecanınız beni de sardı. umarım kolaylıkla doğum yaparsın melikecim. hem belli mi olur bakarsın suni sancıya gerek kalmadan gece sancılanıverirsin. olmasa da sorun değil bence sen bunu da üstesinden gelirsin. sen 40 haftayı doldurmuş bu güne kadar sabretmişsin suni sancı da neymiş canım vız gelir tırıs gider.
Oyy sabret annesi az kaldı...heyecanla bekliyorum o günü geçmez ki şu 20 gün. çok oğlumu göresim geldiii.
Tşk ederim canım,bak bakalım Asel hanımlar nasıllar:)Yerim onu benn az kaldı sizin de kavuşmanıza bakalım biz ne zaman kavuşucaz kuzuya:)bu arada benim kontrol öğleden sonraya kaldı:)
selen canım seni görüyorum..yusuf selim yanlış mı okudum sünnette olmuş sanırım maşallah,geçmiş olsun sarılık atlatmışsınız..inşallah kilosu da bir an önce toplar annesi
güneşcim senin de kontrolün güzel geçmiş,çok sevindim canım,mamalar yaramış kuzuya
bakalım bizim kızın hali keyfi yerinde mi
Kuzummm maşallah 41 kere sana,annesi nasıl güzel bakmış oğluşuna kocaman olmuş görmeyeli,öp benim için annesi:)
yarın sabah 8 gıbı sezeryana alınıcam arkadaslar lütfen benım ıcınde dualarınızı esırgemeyin,
tamam canım ben de görürsem ve fırsatım olursa kızlara haber veririm burdan. bizim de 2 buçukta kontrolümüz var yarın çünkü. ama aklım sizde olduğu için mutlaka ilk fırsatta girip bakarım. kolay atlatacağından da şüphen olmasın. evet suni sancı zormuş ama senin dr. işin ehli birine benziyo ve epidural de yapıcakmış. bence hiç sıkıntı yaşamayıp acı hissetmeden alıcaksın mirayı kucağına.Oyy canım benim inşallah.. Buraya zor yazıyorum cepten ama yarın faceden yazarım inşallah sağlıkla gelir de yavrum :)
Bana olan güvenin ve desteğin için çoooooook teşekkür ederimİnşallah dediğin gibi kolaylıkla atlatırım...
Çok sağol Güneşimmm sen de hayırla kavuş inşallah yavruna... Dualarını eksik etme..Melike'cim süperrr,senin de kesinleşti artık vallahi her girdiğimde safulla sana bakıyordum ve beklenen gün geldiii demekk,dualarım seninle canım sağlıkla gelsin kuzucuk.
Allahım ben çok heyecanlanıyorum daha çatı muayenesi yapılacak cmt günü du bakalım biz ne zaman kavuşacağız bizim kuzuya iyice heyecan bastı beni
ne tuhaf...melike ve özlemin haberlerine çok sevindim ama bana o kadar uzak geliyoki...hiç hayal edemiyorum doğumumu...sanki çoook uzun zamanım var dah, hiç benim ilgim yok sanki doğumla...hamileliği benimsedim galiba...böyle tosba gibi yuvarlanıp gidiyoruz işte, doğumda neymiş !!!!!!!!!!! :) :)
Kızlar kontrolden geldik, şu an salak gibiyim boş boş bakıyorum hiç bişey düşünemiyorum
Yarın sabah 7:30 da gidiyoruz, suni sancı vercekler en geç akşama doğurursun dedi doktor.. Şeker olduğu için daha fazla riske atmayalım dedi çünkü kilo alıyo hareketleri yavaşladı bugün nst de hiç hareket etmedi... Allahım hadi hadi diyodum ama ben daha hazır değilmişim galiba :) Çok heyecanlandım eve geldim hala mal gibiyim kimseyi aramadım şaka gibi :) Bi dk yaa alışmaya çalışcam duruma kafamı toplayamıyorum :))
yaaa benim canımmm arkadaşlarım Allah hepinizden razı olsun benim bebiş gelmeye karar vermiş sancım var sabah gelen sey suymuş ama kese alttan patlamamış da üst kısımdan bi yerden yırtılmış o yüzden suyun hepsi boşalmamış ama doğumu başlatabilecek seviyeye gelene kadar ve sancılarım sıklaşana kadar beklicez doktor hastaneye yatıralım istermisin dedi evde bekleyim ben dedim tamam dedi 2 cm acılmam varmış ya bu gece ya da yarına bekliyomuşuz böle bi saflaştım salak alak dolaşıyorum napcam sancı mı geldi diye kendimi dinliyorum şimdilik ..ya melikeeee kendime sabahtan beri ağlayıp duruyorum da seni okuyunca höyküre höyküre ağladım ya nasıl ii anlıyorum seni anlatamam nasıl tuhafmış bu his böle ben de bi mallaştım salak salak dinliyorum öle boş boş bakıyorum etrafıma betim benzim atmış eşimin ödü koptu...bildiğim herşeyi unuttum sancı neydi nerden geliyodu bebek geliyo mu yani şimdi diye içimde tekrarlayıp duruyorum ne oturabiliyorum ne düşünebiliyorum ay böle mi kalcam ki bundan sonra...
Allahım cümlemizi sağ salim kurtarsın yüzdük yüzdük kuyruguna geldik de bu kuyrugunun bu kadar değişik olacağını bilmezdim 9 ay bu anı bekledik ama şimdi bomboşum resmen neyse hayırlısı olsun cümlemiz için
ılık suyla sanırım bi duş al. güzelcene hazırlan son kontrolleri yap ve bekle
ay banyoya gidip gidip geri geliyorum sanki başka işim var gibi oluyo mal mal dolanıp geri oturuyorum kız benden anne manne olmaz haa:))hımm demek ki bu açılma denen şey pıt diye olmuyormuş baya zaman alan bişimiş. burdan bunu anladım. sen nasıl anlıcan 4 cm acılma falan oldugunucesaret değilde bilemedim adı ne :) kendim napcam sizde bu kadar heyecanlandım. ben panik abidesiyim kendim söylemesi ayıp
ay cantam falan hazır fulyacım da ben zaten fazlasıyla rahatım onu napcas ya...sıcak banyo yap ama çok sıcakta olmasın..banyodan sonra uyuyabilirsen uyu biraz uyuyamazsan yat yinede dinlen..güzel seni rahatlatcak bi müzik dinle..çantan falan hazırdır heralde..
hay Allahım ya parmak kadar seyler ne hallere sokuyo insanı :) ay hakkaten niye herkes öle diyoki hadi ben basından beri hamile gibi diildim manyak manyak fink attım ortalarda da sen de mi öyleydin bacım acaba biz mi normaliz yoksa ikimiz birden mi anormaliz????Özlem aynı beni tarif ediyosun :) her arayan niye böle sakinsin diyoyok yok galiba panik olmak mı lazım anlamadım ki ben sabah bile off gelse artık şu kız diyodum, şimdi anam noluyo oldum :)
Ben de onu düşünüyorum.. dün banyo yapıp fön çektirmiştim şansa bak :)) şimdi bi daha banyo yapıp bi daha mı fön çektircem? kızın karşısına iki günlük fönle çıkılmaz
yarın sabah 8 gıbı sezeryana alınıcam arkadaslar lütfen benım ıcınde dualarınızı esırgemeyin,
sbahtan beri girip girip sizin son durumlarınızı kontrol ediyorum. sizin heyecanınız beni de sardı. umarım kolaylıkla doğum yaparsın melikecim. hem belli mi olur bakarsın suni sancıya gerek kalmadan gece sancılanıverirsin. olmasa da sorun değil bence sen bunu da üstesinden gelirsin. sen 40 haftayı doldurmuş bu güne kadar sabretmişsin suni sancı da neymiş canım vız gelir tırıs gider.
öslemcim hadi senin de gözün aydın kızın geliyo. canlı canlı doğuma tanık olcaz gibime geliyo. gelişmelerden haberdar ediyosun bizi ne güzel. sakin olmanız daha iyi değil mi ? bu insanlar şaşırmış olmalı... doğum gayet normal bi olay niye öyle filmlerdeki gibi telaş yapmanızı bekliyolar?
eve gelmen de iyi olmuş bence daha rahat olursun hastane ortamı insanı geriyosonuçta. bence ılık bi duş alabilirsin hazırlık olur. hem doğumdan sonra da hemen alamayabilirsin bi de o tarafını düşün.
bu arada sen sezeryandan vaz mı geçtin? fıtık ne oldu? ikisi aynı anda olucaktı hani?
cok sağol canım benim gelsin kuzum da hemen veriim size haberini inşallahÖzlemcimmmmmmm çok az kalmış demek ki,senden de güzel haberler bekliyoruz canım.
Allahım ben çok heyecanlanıyorum daha çatı muayenesi yapılacak cmt günü du bakalım biz ne zaman kavuşacağız bizim kuzuya iyice heyecan bastı beni[/B]
ne tuhaf...melike ve özlemin haberlerine çok sevindim ama bana o kadar uzak geliyoki...hiç hayal edemiyorum doğumumu...sanki çoook uzun zamanım var dah, hiç benim ilgim yok sanki doğumla...hamileliği benimsedim galiba...böyle tosba gibi yuvarlanıp gidiyoruz işte, doğumda neymiş !!!!!!!!!!! :) :)
hadi bakalım kızlar. az kaldıAllah hayırlısıyla kucağınıza almak nasip etsin. özlemcim, çok sıcak olmadna bir banyo yap. sıcak doğumu tetikler derler. elinin altında hurma varsa at ağzına bi kaç tane. dua et bol bol , elini karnına koy, Rabbi yessir vela tuassir, Rabbi temmim bil hayr. Allahım kolaylaştır, zorlaştırma. Allah ım hayırlı kıl demek, elin göbeğinde bebeğine söyle. konuş onunla:))) müzik aç, rahatlat kendini. çantanda eksiklikler varsa tamamla, ya da koyduklarını söyle biz eksikleri söyleyelim:))
Oyyyyyyyy bunu görünce ben bugün de doğururum kiii çok tatlı bu maşallahh
Allah bize de böyle sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah..
Canım senin de Allah yardımcın olsun... 3 kişi olduk yani yarına toplu dua edelim hep beraber sağlıkla kurtulalım inşallah... Sen büyük ihtimal bizden önce kavuşcaksın benimki akşamı bulur hatta geceye bile kalabilir.. Hayırlısı.. Sende dua et olur mu.. Allah hepimizi bi avazda kurtarsın..
Yaparsınnn başkasına çok panik oluyo insan ama kendine olunca böle hissizleşiyoSabah Özleme nasıl heyecanlandım dedim ahaa ben kendim olunca napcam.. bi de doktor alalım dedi tüm heyecanım gitti kaldım öle
ay banyoya gidip gidip geri geliyorum sanki başka işim var gibi oluyo mal mal dolanıp geri oturuyorum kız benden anne manne olmaz haa:))
ay cantam falan hazır fulyacım da ben zaten fazlasıyla rahatım onu napcas ya...
hay Allahım ya parmak kadar seyler ne hallere sokuyo insanı :) ay hakkaten niye herkes öle diyoki hadi ben basından beri hamile gibi diildim manyak manyak fink attım ortalarda da sen de mi öyleydin bacım acaba biz mi normaliz yoksa ikimiz birden mi anormaliz????
ayyy ışııııl bu nasıl güzel bi şey ya Allahı nazarlardan saklasın nasıl moral oldun anlatamamm yavaş yavaş heyecan mı geliyo ne:))
canım Allah senin de cümlemizin de yardımcısı olsun sağlıkla gelsin yavrularımız inşallah
ay bilemedimki sekerim ya böle kendimi duvarlara carpmam falan mı gerekiyo acaba kimle konuşsam ee sen niye böylesin diyo nasılsam artık evde daha sakinim ay orda yatcam şimdi gelen giden parmaklıcak nasılsa doğum öncesi yasanacak onlar ama şimdiden o kadar kamuya acmanın anlamı yok hele biraz daha acılsın bakalım dedim:) ya benim fıtık cok sorun cıkarmıcak gibi duruyomuş canım doğumdan 6 ay sonra falan ameliyat olcam normal doğumu cok istiyodum ben fıtık engeli cıkmıştı cok şükür şimdilik engel diil bakalım başka bişi cıkmazsa normali bekliyorum Allah hayırlısı neyse onu yasatsın cümlemize tatlım
cok sağol canım benim gelsin kuzum da hemen veriim size haberini inşallah
bu arada bana bugn yapıldı catı muayenesi ve hiç öle korkulacak bişi diil sadece kendini tamamen serbest bırakman gerekiyo benim hiiiç acımadı hatta bitince aa bittimi ne cebuuk demişim doktorun bana bi bakışı vardı ki görmeliydin nasıl utandım:))
banada cok uzak geliyodu kuzum ama görünen köyün uzağı olmazmış işte bak küt diye geliveriyolar tabi bana hala hayal gibi geliyo bebiş gelmeden anlayamıcam tam:))
kızlar sezeryanda gecelik mi pijama mı götürmeliyim, çıkar çıkmaz hangisini giydiricekler? kaç tane götürsem???
canım seni görünce hemen yazmak istedim... aynı gün doğmuştu yavrularımız...bebişine maşallah... bizimkide artık gözlerini tam açıyor...
geçmişini okumuştum ilk gün kaka sorunu bizdede olmuştu... bizde kulak çöpü ile zeytin yağı makata değdirdik simsiyah kaka birden fışkırdı resmen... şükür şimdi çişimizde kakamızda iyi normale döndü... tek sorunumuz oğlumun dilinin altında bağ var. orta alt kısımda şuan içim emebildiği için kesmeyelim dedi doktor belki ileride konuşmasını peltekleştirirse kesilebilir... Allah başka dert vermesin... kendine iyi bak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?