2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Oyy canım benim inşallah.. Buraya zor yazıyorum cepten ama yarın faceden yazarım inşallah sağlıkla gelir de yavrum :)
Bana olan güvenin ve desteğin için çoooooook teşekkür ederim İnşallah dediğin gibi kolaylıkla atlatırım...

heyecanla bekliyorum o günü geçmez ki şu 20 gün. çok oğlumu göresim geldiii.
Oyy sabret annesi az kaldı...

Tşk ederim canım,bak bakalım Asel hanımlar nasıllar:)Yerim onu benn az kaldı sizin de kavuşmanıza bakalım biz ne zaman kavuşucaz kuzuya:)
Eki Görüntüle 361220

kızlar korkmayın yarın kucağınızda sizinde böle melekleriniz olucak.....

Kuzummm maşallah 41 kere sana,annesi nasıl güzel bakmış oğluşuna kocaman olmuş görmeyeli,öp benim için annesi:)
yarın sabah 8 gıbı sezeryana alınıcam arkadaslar lütfen benım ıcınde dualarınızı esırgemeyin,

Dualarımız seninle,güzel haberlerle gel bize:)

Özlemcimmmmmmm çok az kalmış demek ki,senden de güzel haberler bekliyoruz canım.

Melike'cim süperrr,senin de kesinleşti artık vallahi her girdiğimde safulla sana bakıyordum ve beklenen gün geldiii demekk,dualarım seninle canım sağlıkla gelsin kuzucuk.

Allahım ben çok heyecanlanıyorum daha çatı muayenesi yapılacak cmt günü du bakalım biz ne zaman kavuşacağız bizim kuzuya iyice heyecan bastı beni

ne tuhaf...melike ve özlemin haberlerine çok sevindim ama bana o kadar uzak geliyoki...hiç hayal edemiyorum doğumumu...sanki çoook uzun zamanım var dah, hiç benim ilgim yok sanki doğumla...hamileliği benimsedim galiba...böyle tosba gibi yuvarlanıp gidiyoruz işte, doğumda neymiş !!!!!!!!!!! :) :)

tamam canım ben de görürsem ve fırsatım olursa kızlara haber veririm burdan. bizim de 2 buçukta kontrolümüz var yarın çünkü. ama aklım sizde olduğu için mutlaka ilk fırsatta girip bakarım. kolay atlatacağından da şüphen olmasın. evet suni sancı zormuş ama senin dr. işin ehli birine benziyo ve epidural de yapıcakmış. bence hiç sıkıntı yaşamayıp acı hissetmeden alıcaksın mirayı kucağına.

Çok sağol Güneşimmm sen de hayırla kavuş inşallah yavruna... Dualarını eksik etme..

Ben hala öyle hissediyorum canım :) Allah bize sağlıkla kavuşmak nasip etsin.. Kucağımıza almadan inanamıycaz galiba...

Kızlar ben kalkıyım biraz evi kontrol ediyim sonra bi duş alıyım kuaföre gidiyim akşam kayınvalideme gidicez yemeğe :) gezmeden de eksik kalmam tabii :)
Sizinlerin hayır duasını almadan girmem doğuma zaten akşama yazarım tekrar... hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız..

sabaha karşı wc ye kalktığımda kasıklarımda baya bi ağrı vardı benim de. adet ağrısı gibi. akşam yatarken de birden fazlaca bi akıntıya benzer bi şey geldi. akıntı da diyemem su gibiydi. çamaşırımı baya bi ıslatmıştı. belki gece bi gelişme olur dedim ama yok henüz bi şey. ara arar ağrı yokluyo. bi de bugün alt tarafta tuhaf bi his var anlam veremedim. keşke bunlar da doğum habercisi olsa da ben de doğursam sizinle beraber.
2 den sonra yürüyüşe çıkıp uzunca yürümeyi planlıyorum bakalım evin çevresinde. belki yararı olur. sancım falan artar.

kızlar merhaba nasılsınız yaa melikecim sonunda kızına kavuşucaksın inşallah sancı çeken arkadaşlar varmış aramızda yarın sezeryan olucaklar var hedi geliyor yavaş yavaş bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşallah darısı bizim başımıza

hadi bakalım kızlar. az kaldı Allah hayırlısıyla kucağınıza almak nasip etsin. özlemcim, çok sıcak olmadna bir banyo yap. sıcak doğumu tetikler derler. elinin altında hurma varsa at ağzına bi kaç tane. dua et bol bol , elini karnına koy, Rabbi yessir vela tuassir, Rabbi temmim bil hayr. Allahım kolaylaştır, zorlaştırma. Allah ım hayırlı kıl demek, elin göbeğinde bebeğine söyle. konuş onunla:))) müzik aç, rahatlat kendini. çantanda eksiklikler varsa tamamla, ya da koyduklarını söyle biz eksikleri söyleyelim:))

ılık suyla sanırım bi duş al. güzelcene hazırlan son kontrolleri yap ve bekle

ay banyoya gidip gidip geri geliyorum sanki başka işim var gibi oluyo mal mal dolanıp geri oturuyorum kız benden anne manne olmaz haa:))

sıcak banyo yap ama çok sıcakta olmasın..banyodan sonra uyuyabilirsen uyu biraz uyuyamazsan yat yinede dinlen..güzel seni rahatlatcak bi müzik dinle..çantan falan hazırdır heralde..
ay cantam falan hazır fulyacım da ben zaten fazlasıyla rahatım onu napcas ya...

hay Allahım ya parmak kadar seyler ne hallere sokuyo insanı :) ay hakkaten niye herkes öle diyoki hadi ben basından beri hamile gibi diildim manyak manyak fink attım ortalarda da sen de mi öyleydin bacım acaba biz mi normaliz yoksa ikimiz birden mi anormaliz????

Eki Görüntüle 361220

ayyy ışııııl bu nasıl güzel bi şey ya Allahı nazarlardan saklasın nasıl moral oldun anlatamamm yavaş yavaş heyecan mı geliyo ne:))

yarın sabah 8 gıbı sezeryana alınıcam arkadaslar lütfen benım ıcınde dualarınızı esırgemeyin,

canım Allah senin de cümlemizin de yardımcısı olsun sağlıkla gelsin yavrularımız inşallah

ay bilemedimki sekerim ya böle kendimi duvarlara carpmam falan mı gerekiyo acaba kimle konuşsam ee sen niye böylesin diyo nasılsam artık evde daha sakinim ay orda yatcam şimdi gelen giden parmaklıcak nasılsa doğum öncesi yasanacak onlar ama şimdiden o kadar kamuya acmanın anlamı yok hele biraz daha acılsın bakalım dedim:) ya benim fıtık cok sorun cıkarmıcak gibi duruyomuş canım doğumdan 6 ay sonra falan ameliyat olcam normal doğumu cok istiyodum ben fıtık engeli cıkmıştı cok şükür şimdilik engel diil bakalım başka bişi cıkmazsa normali bekliyorum Allah hayırlısı neyse onu yasatsın cümlemize tatlım

cok sağol canım benim gelsin kuzum da hemen veriim size haberini inşallah
bu arada bana bugn yapıldı catı muayenesi ve hiç öle korkulacak bişi diil sadece kendini tamamen serbest bırakman gerekiyo benim hiiiç acımadı hatta bitince aa bittimi ne cebuuk demişim doktorun bana bi bakışı vardı ki görmeliydin nasıl utandım:))

banada cok uzak geliyodu kuzum ama görünen köyün uzağı olmazmış işte bak küt diye geliveriyolar tabi bana hala hayal gibi geliyo bebiş gelmeden anlayamıcam tam:))

arkadaslar rabbım yardımcınız olsun hayırlısınla bebısler gelıyooooo tarıfsız duygu dımı arkadaslar ınanın sızın heyecanınızı sua bızde yasıyoruz dualarımız sızınle sızde bızı unutmayın hayırlı dogumlar bebıslerınızı koklayın mıs kokularını bızede anlatın heyecanala beklıyoruz...

sağol canım tavsiyelerin için az sora gitcem banyoya da hala oturuyorum sanki banyo yapar yapmaz gelcekmiş gibi yada banyoda doğcakmış gibi ay tuhaf ya içim... cantam hazır kuzum müzik filan açiim dedim duymuyorum bile ne calıyo noluyo az önce sucu geldi su getirdi kapıyı actım uzun uzun baktım adama oda abla noldu yanlışmı getirdim diyo yok dedim "doğru geldiniz de ben napcam şimdi" adam iice afalladı " para vercen bi de boş damacanayı vercen abla" diyo hee tamam dedim damacanayı verdim kapattım kapıyı içeri geldim Allah Allah bişi yapcaktim dedim adam geldi aklıma kosa kosa itti geri actım kapıyı yazık hala bekliyo verdim parasını ama adama ne bi kusura bakma dedim ne bişey öküz gibi davrandım ya

Eki Görüntüle 361220

canım seni görünce hemen yazmak istedim... aynı gün doğmuştu yavrularımız... bebişine maşallah... bizimkide artık gözlerini tam açıyor...
geçmişini okumuştum ilk gün kaka sorunu bizdede olmuştu... bizde kulak çöpü ile zeytin yağı makata değdirdik simsiyah kaka birden fışkırdı resmen... şükür şimdi çişimizde kakamızda iyi normale döndü... tek sorunumuz oğlumun dilinin altında bağ var. orta alt kısımda şuan içim emebildiği için kesmeyelim dedi doktor belki ileride konuşmasını peltekleştirirse kesilebilir... Allah başka dert vermesin... kendine iyi bak...

Özlemcim, melikecim ve saful yarın 3 tane doğumumuz var....
sağlıklı, rahat bir doğum yaparsınız inşallah... bence çok güzel bir gün bugün sizin için yarın kucaklarınızda ömür boyu koklayacağınız bir bebişiniz gelecek...
şimdi güzelce dinlenin ve bol bol düşünün yarın onu güzel karşılayın...
Allah yardımcınız olsun... dularım sizinle...

Son düzenleme:
olur olurrr kimlerden anne oluyorrr. sen sakin ol cnm diyee bak hadi git de bi duş al.

kızlar sezeryanda gecelik mi pijama mı götürmeliyim, çıkar çıkmaz hangisini giydiricekler? kaç tane götürsem???

canım ben sezeryan oldum. gecelik almamıştım... pijama takımım vardı...
ilk gün kanamam çok olduğu için sadece pijamanın üstünü giydim... zaten ilk gün akşamı sadece odamda yürüdüm onuda kilotlu idim... yani gecelik sanırım daha kullanışlı dicem ama kanaman çok olursa oda batar... yani ne giyersen giy yedek mutlaka olsun yanında...

dmf canımm dilin altındaki o bağdan korkma
benim arkadaşımın kızında vardı ufacık bir müdahaleyle halloldu
canını sıkma oğlunu bol bol beslemeye bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…