2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim oğlumunda burnu tıkanık hergün banyo yaptırılıyor temzileniyor ama tıkalı burnu... bizde okyanusmu denizmi o dediğinden kullanıyoru ama damla olanı... o damlalar sanırım bir günlük günde 4 ke hakkı var ama bizim 4 bulmuyor...damla çok iyi geliyor...

dmf canımm dilin altındaki o bağdan korkma
benim arkadaşımın kızında vardı ufacık bir müdahaleyle halloldu
canını sıkma oğlunu bol bol beslemeye bak

sağol canım evet netten çok araştırdım belki kesilmesine gerek bile kalmazmış... ve dediğin gibi çok kısa bir operasyonmuş...
eskiden köylerde annem diyor jiletle keserlermiş...
şimdi sanırım lokal anestezi yapıyorlarmış sprey ile uyuşturulup hallediliyormuş 2 dk. inşallah konuşmasını zorlaştırmaz...

canım senin kullladığın muhtemelen serum fizyolojik
birde onların sprey şeklinde olanı var okyanus suyu diye geçiyor
acayip etkili bir şey bizim evden hiç eksik olmaz

39+3 günlüğüz. herhangi bir belirti yok. ben çok üzülüyorum bebeğim gelemeyeecek diye. sizler yazıyorsunuz ya buraya gözlerim doluyor inanki. hergün tanıdıklardan akrabalardan telefon geliyor daha doğmadı mı diye. yok demekten bıktım inanın. tabiki birgün gelecek. Allah vakti saatini yazmıştır ama duygulanmadan edemiyorum.şu an bile bunları yazarken ağlıyorum. hadi kızım gel diye...

canım senin kullladığın muhtemelen serum fizyolojik
birde onların sprey şeklinde olanı var okyanus suyu diye geçiyor
acayip etkili bir şey bizim evden hiç eksik olmaz

canım aklınızda bulunsun spreyi kullanmayın sakın. bahsettiğim damla bebekler için. sprey aldım en başta bir kaç kez onu kullandım doktor kontrolde kızdı bu sprey ağır gelir bebeğe dedi. çünkü basınçlı o. bebekler için damla şekli satılıyor kutusunda bebek resmi var hatta. aklınızda olsun bize bunu veren başka nöbetçi doktordu lanet kadın...

basit bi operasyon cnm korkma hiç.Rabbim başka dert vermesin..

yeni çizelgemi yaptım... çok güzel oldu ya...
doğumdan sonra çizelge değişmeyi unutmayın canlarım...

hadi yaa biz hep kullandık
ama sıkarken çok çok hafif sıkıyordum
neyse dediğin gibi bebiş biraz büyüyene kadar en iyisi damla sanırım

cnm sanda cok geçmiş olsun geçen günde yazmıştım ama gözden kaçtı sanırım umarım ufklığın ilerleyen günlerde bir sorunu kalmazda annesi üzülmez...annelik cok değişik bir duygu önceliğim hep o oldu seni cok iyi anlıuorum ...bu arada kaka problemini 1 kez yaşadık şükür başkada olmadı ...şu serum fizyolajik damla banada verdionu nasıl yapıyoruz ben günde bir tane kullanıyorum içleri cok dolu 1 tanenin ancak yarısını sıkabiliyorum siz nasıl yapıyosunuz cnm ...

hamilelik döneminde olan o vajina ağrısı, vajina şişliği, kaşıntısı hepsi geçti bende... vajina eski halde. en önemlisi şişlik gitti iç dudak tamamen içeriye geri gitti. dünya varmış...
kanama ise adetin son günü gibi pet kullanıyorum günde 1 tane fln...
doğumdan sonra hastane sağlık ocağına doğum yaptığınızı bildiriyor... eve geldikten 3 gün sonra hemşire aradı ertesi gün eve ziyarete geldi...
bebeğin kimliğini 2. gün çıkarmıtık tc sini fln kayıt etti... devlet aşılarını anlattı sağlık bakanlığı bunu takip altına alıyormuş sen özel doktoruna iğneyi beleşe vurdursan bile hemşireye bildirmek zorundaymışsın... bende hiç uğraşmıycam sağlık ocağına karar verdim... hem onların aşıları 15 günde bir geliyormuş taze olarak... (doğruysa)

birde bebeğin özel aşıları oluyormuş... onu özel doktora yaptıracağız ücretli olacak...

birde bizim sarılığımız devam ediyor. az derecede sarılık oldu oğlum...
vücudunda yok sadece yüzünde var...
yüzünde olduğu durumlarda 20 gün içinde atlatırmış onun geçmesini bekliyoruz...

Sizin yazdıklarınızı okuyunca heyecanlandım valla bende sizin kızlarda aralarında anlaşmış aynı gün geliyolar:)))İkinizinde doğumu çok kolay olur inş.
kızlar ben banyo mu yapiim napiim nasıl bi suyla yapiim sancıların sıklaşması için ya da banyodan başka napiim kafam durdu herseyi unuttum
Canım bana drum sıcak bi duş al dedi geçen gittiğimde.Sağlıkla kucağına al inş.
Eki Görüntüle 361220

kızlar korkmayın yarın kucağınızda sizinde böle melekleriniz olucak.....

Canım yaa ne kadar tatlı Allah nazarlardan saklasın maşallah nasılda büyümüş
yarın sabah 8 gıbı sezeryana alınıcam arkadaslar lütfen benım ıcınde dualarınızı esırgemeyin,
Sağlıkla kucağına al inş. canım
Canım dualarımız hep sizinle sen şimdi süslen,akşama da dinlenmeye çalış yarın büyük gün ne de olsa.Hem ben sana dün ne dedim 1-2 güne geliyo Miray demedim mi içime doğmuş bak
yeni çizelgemi yaptım... çok güzel oldu ya...
doğumdan sonra çizelge değişmeyi unutmayın canlarım...

Yeni çizelgen de çok güzel olmuş canım:)))

canım bende bir tanesini bitiremiyorum içinde çok çünkü reçetede günlük yazıyor 2. gün kullanmıyorum damlayı yeni açıyorum. günde en çok 3 kez kullanıyorum bazen unutuyorum ama damlatınca çok rahatlıyor emmesi bile hızlanıyor burnu açılıyor çocuğun...
içi gerçekten çok dolu çok saçma... ikişer damla sıkıyorum buruna hafif kalkıkken tam yatırmıyorum çünkü hemen genzine kaçıyor damla...
günde en fazla 4 kez kullanılırmış...

kaka sorunu bizdede bir kere oldu ama ne gündü 2 gün boyunca kaka yapmadı ve sinir, ağlama, gaz mahvoldu çocuk zeytinyağı ve parmakla baskı yapınca temizlendi içi. kaka rengi normale döndü günde 1 en fazla iki kez yapıyor çişi ise 3-4 kez yapıyor... hastane notlar vermişti karnı doyan çocuk günde 1 kez kaka 3-4 kez çiş yaparmış...

bu arada mesajını gözden kaçırmışım. kusura bakma canım...
inan şuan topiğe bakarken bir elim beşikte... beni en iyi şuan sen anlarsın. gözüm kulağım onda. nefes alıyormu, burnu açıkmı...
bebişini kokla yerime... kendine dikat et üşütme...

canlarım oğlum uyanıyor yavaş yavaş mama zamanı. kendinize iyi bakın olurmu...
melike, özlem, saful dualarım sizinle...

semra nasıl oldu acaba? çok ağrıları varmı?? yarın çıkar heralde hastaneden..haber alan varmı daha?? gelsinde bebişinde fotolarını görelim merakla bekliyorum

canlarım oğlum uyanıyor yavaş yavaş mama zamanı. kendinize iyi bakın olurmu...
melike, özlem, saful dualarım sizinle...

cok sağolun kızlaar Allah hepimize kolay hayırlı doğumlar nasip etsin saatlerdir dua ediyorum ama daha sizsiz bi duam olmadı hep aklımdasınız hepiniz Allah sağ salim kavustursun hepimizi yavrucuklarımıza

oooooooo hadi beklenen gün geldi inşallah sancısız hemencecik doğumun olsun cnm

yaaaaa banane bunu niye daha önce yazmadın ama...............::)

kızlar ben banyo mu yapiim napiim nasıl bi suyla yapiim sancıların sıklaşması için ya da banyodan başka napiim kafam durdu herseyi unuttum

su nekadar ısınırsa açılma o kadar hızlanır:)

Eki Görüntüle 361220

kızlar korkmayın yarın kucağınızda sizinde böle melekleriniz olucak.....

maşallah kuzucuğuna kocaman olmuş

yarın sabah 8 gıbı sezeryana alınıcam arkadaslar lütfen benım ıcınde dualarınızı esırgemeyin,

hayırlı doğumlar olsun bol sütün olsun arkadaşım inşallah.

cnm sarılığı ihmal etmeyin bizde 4. gün oldu geçsin diye beklerken 15. gün hastaneye yattık ,hemde 2 gün önce çocuk dr una gittiğimiz halde ,bol bol emzir bide bence bi biluribine baktırın biz ihmal ettik sırf bu yüzden ilk 15 gün kilo bile almadı ,cnm inş hemencecik geçer sarılığıda.

canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüt yavrunu

canım bebeğini sağlıkla büyüt inşallah darısı başımızaaa
çok teşekkür ederiz teyzeleri darısı sizin başınıza inş.

benimde öyle bugün biraz daha iyiyim bütün işleri annemin başına attım yatıyorum sürekli kadıncağız hangi birine yetişeceğini şaşırdı bana mı baksın bebeğe mi ben yataktan çok zor kalktığım için kanepede yatıyorum eşimle karşılıklı annemde bizim odada geceleri bebeği getiriyo emziriyorum başka bişey yapmıyorum şimdide babamla kontrole götürdüler bebişi :)

gözünüz aydın
hayırlı uğurlu olsun güle güle büyütün yavrunuzu
sağol canım Allah herkesin yavrusuna uzun ömürler versin inş.
canım boşver takma kafana ben pazar günü kaynanamla kavga ettim eşim sağolsun sakinleştirdi

canım az kalmış dayan birazcık daha şimdi iki ameliyat birden olucan kan eksiğini gidermen lazım pekmez yiyomusun. bu arada eşin nasıl oldu inş. toparlamıştır biraz kendini bundan sonrada o bakıcak sana artık
ben hastaneden çok memnun kaldım 2 gece kaldım ebeler hemşireler bebek hemşireleri kat görevlileri çok iyiydiler zaten dr.dan çok memnundum inş. sizin şansınızada iyi insanlar çıkar karşınıza .

canım benimde ilk 3 gün sütüm yoktu meme ucu yok hemşireler verdirmediler mama ama 3. gün artık verdik 2 kere mama ben emmeye silikon uçlarla alıştırdım halada önce silikonu takıyorum meme ucu çıkınca silikonu çıkarıyorum bide bol boll sıvı tüketmek lazım inş. sütün gelirde bebeğin mamaya daha fazla alışmaz

canım geçmiş olsun yusuf selim de aynı doğduğu gün hemşireler aspire ettiler burnunu biraz ödem varmış ve tıkalı okyanus suyu kullanıyoruz emmeden 5 dk önce damlatıyoruz bid e tadı çok güzel mama zannediyo damlayı :)

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inş.

sağol canım darısı senin başına inş. hayırlısıyla alırsın oğluşunu kucağına

canım hayırlısıyla doğar inş. miray. hiç korkma benim karşı odamda biri normal doğum yapmış ilk etapta 4 cm olana kadar biraz acı çekmiş ama sonra epidural olmuş ve güle oynaya doğuma gitmiş ben bebişin doğumdan sonraki kontrolüne gidemedim ama o kadın gelmiş dularımız seninle hiç korkma inş. herşey çok güzel olucak. göbüşünde çok güzel görünüyo iyi değerlendir sonra çok özleniyo
özlemcim canım allah sanada kolaylık versin inş. bir avazda kurtulursunuz bol bol dua edin allah emanet olun birde yarın saful var heralde yanlış hatırlamıyosam inş. herşey istediğiniz gibi olur

canım sadece 1 gün evde kalabildik hergün hastanedeydik ama bitti çok şükür sünnette oldu paşamız bütün erkek annelerinede tavsiyem sünnet ettirmeseler bile üroloji uzmanına muayene olsunlar biz sünnet için çağırdık doktoru pipisinin ucu darmış bebeğin idrar yolu enf. olabilir dedi bide oğlumla kan gruplarımız farklı olduğu için sarılık riski varmış zaten bende üzülüyodum emziremedim diye . seninde kontorolün vardı sanırım nasılsın ankaradasın heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…