2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm moral verdn valla saolasın:)
kaç kilo doğmuştu meleğin,
bide neye göre kuvöze gerek duyuluyoki acaba
bilgin vardır muhakkak:44:

Anlıyorum kuzum ben en azından 3-4 saat uyuyorum aralıklar da olsaa aman dikkat et sen kendine ama benim yorgunluktan beyim çatlamasına rağmen gündüz mümkün değil uyuyamıyorummm

hiç bakmadım o diziye demek bakmamakla iyi etmişm:/
bende suskunlar dizisini izledimden beri senin gibiyim:/
ablamın 2 oğlu var o dahada cok etkilenmiş,
izlemeyin derim o diziyide:/
inş etkisinden cıkarsn cnm bnm

Aynen kuzum penguen bile daha şık yürüyordur geçen bi teyze kızım sorun ne otursana evinde dedi bana bide huysuzdu azarlayarak dedi resmen ama ne bilim belki kızım gelir diye hergün deli gibi yürüyommm

prensesimmmm canımmm sanki şuan kendi yazdıklarımı okuyorum benimde 140 larda geziyooo nabzım yaklasık 2 aydır öldürüyor resmen beni,tansiyondan bin beter yaaa, çarpıntıdan nefes alamıyorum. bende o ilacı kullanmamak için cok ugrastım. bizimkisi Taşikardi, hamilelikte zaten iice fırlıyor nabız. cok dikkatli kullan olur mu kuzum, her yükselmede alma sakın, görüüştügm doktorlar kullanmamı istemedi çünkü senin nabzını düşürürken bebeğinde nabzını düşürüyor.önceligimiz anne ama bebekte önemli dediler. ben cok zorladım kendimi içmedim ama mecbur kalırsakta napcaz kii. tedavisi falan yok bunun hamilelikte,ilaç kısıtlamamız var çünkü. peki sen tiroit e baktırdın mı ? benim ilk yükseldiginde heemn tiroit e baktırdılar çünkü tiroit te nabzı yükseltiyormus.
Allah yardımcın olsun canım çarpıntın başlarsa sakin olmaya çalış,sakın ayaklanma,zorlama kendini,bende birde Astım hastalıgı var iice bünyemi alt üst ediyor.

Varyaa o kesın hastaneye gıttıııı 2 cm acılması varmıs evde sancısı 20 dakkada bır gelıoduu 10 a fln dustuysee oda gıtmısstrr:)) Oyy ALLAH yardımcısı olsn hemen pırtt dıyee fırlatsın cocugunuuu:))) Oyyyy Cok heycnlı yaa sankı ben doguruorum yaaa geldık sonunaaa ama bakk nasıl ınsn afallıo yaaa bazn ıcımde bı canlı olduguna bıle ınanamazken bıde dogum anını yasamakkk sankı hıc gelmıcekms sankı bırazdan dogurckmısım gıbı ne degısık bır duygu yaaa rabbiimmm:))

Benmde benmde var agrı canım lakın sabıt bır agrı degıl normalde hıc agırmıo harkt edınce sag tarfmdan ozamn agrıo yada o tarafa yuklenınce bazn hafıflıo bazn daha cok agrıo dr klasık olrk agırlk merkezının degısmıs olmasına baglıo:) Dogmdn sonra gecıcek ha gayret dıyoo bende sana dıyeyım madem dogumdn sonra gececek ha gayrett:))[/QUOTE]

Doktora söylediğimde arkadaşım senin dediğin cevabı veriyo bende biliyorum ayrıca başından beri normal olan tansiyonum 3 gündür yükseliyo bakışlarımdan hemen anlıyorum yükseldiğini limon alıyorum ama müthiş baş ağrısı oluyo bu neden oluyo anlamıyorum artık yarın doktora gidip artık herşeyi en ayrıntıya kadar konuşucam çok yoruldum vaktiyle gelse artık minik kelebeğim

Aynen kuzum penguen bile daha şık yürüyordur geçen bi teyze kızım sorun ne otursana evinde dedi bana bide huysuzdu azarlayarak dedi resmen ama ne bilim belki kızım gelir diye hergün deli gibi yürüyommm

Valla ben gelsın dıye degılde rahat dogsun dıyee yapıorum hep:)) Bugnde annemı bı arkadası aradıı napıossn dıye oda telfndan dıokı kadınaa ben oturuorum hamıle kız bulasık makınesını topladı yerlestırdı bı yandnda kahve yapıo bızee duyuorum kadının dedıklerınııı aaa ne guzel yapsn harkt ıyıdır dogumu koly olur:)) kadın ılk dogumnda cok harektszms ve zor oldugunu lakın kızında aksıne cooook harktlıyms ve coook kolay bır dogum oldugunu anlattı bılemıorum ama bılıncaltını progrmladımm bu harektın sonu beraket dıye kendıme telkın verıorum:)))

ayyy kesin gitmiştir. o da benm gbi sezeryan olcaktı,fıtık ameliyatı ile birlikte. ta kiii bugüne kadar. cerrah fıtıgın gerilemiş,ameliyattan vazgecelim demiş. kadın dogumcuda çatın müsait tam normal dogumluksun diince bugun normale karar verdiç ben kendimi düşünemiyorum bianda normale dönücem ve sakin olcammm Allahımmm agla agla ölürdüm herhalde,ne nefes egzersizi yaptım ne yürüyüş yapabildim düşünsene ben zaten dogurcakmıs gbi hissetmiyorum kii, Melike yazmıs bugün, odasında petekleri açalım kızmın odası ısınsın yarına diye, gerçekten sadece 1 günde nasıl degişcek hayatımızzz,ne heyecan yaaa,sanki misafir gelcekkk

Mervecim cidden Allah yardımcımız olsun çok zor.Doktorda 138 di ve çok maximum gelmiyordu bana ,kesin senin evde 150 üstü olmuştur nabzın dedi o nabza tansiyon nasıl normal anlayamıyorum zaten.Daha önceki 3 ay oldu ,umarım gelmez bir daha çok korkuyorum.Ben de sen gibi düşündüğüm için almak istemiyrum ilacı ama daha kötü olur da bebeğe daha çok mu zarar veririm yüksek nabızla bilemedim.Cmt günü kardiyalogdan randevu aldım holter taksın bakalım o ne dicek.
Hayır bu nedenle doğum şekline de kaarar veremiyorum ki.Diyorum panik atak mı var o da yok diyorlar.Epidural sezeryanda heyecan yaparım çok atar diye korkuyorum normal doğumda kalp atışım artar diyorum.Vallahi bilemedim.Tiroidlerde hiç problem yok canım kanım da normal,daha önce kardiyalog da baktı aslında ama hamilelikte de görünelim bakalım.Sen de bir de astım mı var aman kuzum stressiz sakin sakin geçir çok az kaldı sağlıkla kavuşalım inşallah kuzulara.Biz sağlıklı onlar da sağlıklı olsun şu süreç mutlu sona ersin.

Doktora söylediğimde arkadaşım senin dediğin cevabı veriyo bende biliyorum ayrıca başından beri normal olan tansiyonum 3 gündür yükseliyo bakışlarımdan hemen anlıyorum yükseldiğini limon alıyorum ama müthiş baş ağrısı oluyo bu neden oluyo anlamıyorum artık yarın doktora gidip artık herşeyi en ayrıntıya kadar konuşucam çok yoruldum vaktiyle gelse artık minik kelebeğim[/QUOTE]

Canım aynen oyle ne sorunumuz varsa hepsı hamılılıge baglı olarak gelısmıomu? Annemde hamıle yeli dıodu ıste drda klınk adını dıo:))) Tansıyonum cok ıyı geldı bu zamana kdar sukur ama sabah annemle pazara ındım ac flnda degıldm sankı bıanda boyleee bayılck gıbı hıssettım sonraa pazara bı gırdık kımn tezgahnı gorsm onunkınden bıseyler alıp yedımm pazardn cıktıgmda 1 kılo fazlam vardı:)))))) Her gıttıgnde tansıynun konntrl edılıodr yukselme olsa dr soyler uyarırdı senı ama senınde sıkıntn yenı basladysa muhakkak soyle dr tansıyon fenaa ALLAH yardımcın olsn.

cnm moral verdn valla saolasın:)
kaç kilo doğmuştu meleğin,
bide neye göre kuvöze gerek duyuluyoki acaba
bilgin vardır muhakkak:44:

benim kuzum 34+3 de 2398 gr 48 cm doğdu.....canım bebiş doğduğunda düşük kiloluysa ,tek başına nefes alamıyorsa yada vücut ısısını kendisi ayarlıyamıyorsa yani kan değerleri falan düşük olursa küvöze ihtiyaç duyuluyor ve haftalar ilerledikçede ihtiyaç azalıyor..küvöz bebeğin ısısını ihtiyacı olan nemi kolayca ayarlamalarını sağlıyor yani yapay anne karnı ortamı sunuluyor bebeğe bebekler çok çabuk ısı kaybedebilen bir yapıya sahipler ısılarını iyi korumak gerek ilk doğduklarında risk varsa işte bunları sağlıyor küvöz.....doktorlarda tedbir amaçlı küvöz lazım olabilir diyorlar her ihtimale karşı yani ....sen içini ferah tut stres yapma üzme kendini canım

Bende bısey yapmadm persembe hastanenın plates egıtımı var hemen ona katılmayı pln edıorum belkı platestn rahatlayn kaslarım sayesınde dogum baslar gıtmsken dogumu yapar cıkarım ahahaha:))) Evet cok heycanlı bı bekleyıs annem yerımonun peteklerını benn o mınık kuzuu gozlerını accak da odasına gelıp uyucakk ALLAH ımm mucızeeeeeeee

anladm cnm verdgn bilgiler ve moral için cok saol
rabbim seni bebegine bebeginide sana bağışlasın,
bizede senin tattıgın duyguyu tattırsın,
kendimi üzmücem elimden geleni yapıcam cnm cok saol

ayy şimdi bayılazaaaaam 40 hafta bitti bu kızın geliceği yok... doktorda bekleyelim dio bari uyuyabilseydim vakit geçerdi negzel ama uyuyamıorumda ooooof

prensesimmm canım çok geçmiş olsunn
benimde tansiyonum yükseldiğinde nabzım artıyor
inşallah sağ salim doğuralımda şu çocukları artık azcık kendimize gelelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…