- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #43.081
34+3 de doğum yapan benim canm :))) ronya arkadaşında dediği gibi izmirde boş küvöz bulmak mucize birebir yaşayıp gördüm üniversite hastanelerinede bu konuda çok güvenme herkes oralara başvurduğu için onlardada bulmak çok zor üstelik personelde çok ilgisiz oluyor....anca büyük özellerde bulabiliyorsun ben büyük bi şansla izmir medical parkta bulmuştum ama çok şükür ihtiyaç olmadı erken bir hafta olmasına rağmen.....sende içini ferah tut inşallah senin bebişin içinde gerek kalmayacak ki haftalar ilerledikçe ihtiyaç olasılığıda düşüyor...tüm yüreğim ve dualarımla hepinizin yanındayım inşallah sizlerde sağsağlim alacaksınız kuzularınızı kucağınıza
canımm tam tamnına 5 gündür gece 1 saat uykuylaa duruyorum ve sana ne halde oldugumu anlatamam,bugun artık vucudum error verdi nabız fırladı,baş dönmesi derkenn ölüyorumm dedimm. sonunda bugün gündüz 4 saat uyudum kendime geldim,nede olsa gece uyuyamıcam yinesende bari gündüz uyumayı dene , gece olmuyor çünkü.
Kuzum benim bayadır vardı uyku sorunu ama son 1 hafadır sapıttım atv de yeni dizi var uçurum diye uykum yoktu tv açtım tekrarı vardı salak gibi izledim ve kaç gündür o dizideki kızlar gece hep gözümün önünde rüyama bilem giriyor yaa
Bende ıyıyım canım beklıoruz ısteee bende gezıorum cok zevklı:))) Bende yuruorumm lakın artık okdr asaya baskı yapıokı tam penguen gıbı olmk zorunda kalıorum resmn basıoo asayaaa bende yolda dogrcm dıye korkup yavas yuruorum:)))) Evet herkes uyu bugnlerı cok ararsın dıo lakın uyunsa uyuruz keyfımzden kalkmıoruz 5 teaz kaldı azzz zugurt tesellımız hazır:))
İyi geceler kızlar.
Aman benim bu yüksek nabız mahvetti beni,4 civarıydı kanepeye uzanmaya çalıştım kendimi hop diye geri çektim takır takır başladı yine atmaya ,bayılıcam sandım biraz terasa çıktım baktım olmıcak aradım eşimi geldi 20 dakika falan sonra yazık korktu o da ambulansı çağırayım mı ben gelmeden diyor yok dedim.Neyse o gelene kadar açtım kapıyı camı bi ara yine tarsta oturdum baktım geçmio kuzumun odasına gittim sallanan sandalyede dua ede ede oturup eşimi bekledim.O geldi alt kata inemiyorum allamm kapıyı kitlemişim adam açamıo kapıyı artık nefes nefese indim mecbur açtım kapıyı kıyafetlerimi giydirdi eşim doğru acilde aldık soluğu.Gittik nabız 135 mi neydi e hamileyiz ilaç veremiyorlar,1 saat kadar dinlendim kanımı falan aldılar düşe düşe 120 civarına düştü.Dahiliyeci geldi sinüs taşikardi dedi ee dedim tedavisi ve sebebi cvp yokk.Nasıl yani ya ben ölüyorum sebebi yok.Neyse beloc diye bi ilaç verdi yine çarpıntım olursa içebilirmişim.Umarım bir daha yaşamam hamilelikte bu ikinciydi.Annem duyduğu gibi yarın gelmeye karar verdi yalnız kalmıyayım diye evde.Sonrasında bizim kuzunun doktoruna gittik hemen baktık onun keyfi yerindeydi çok şükür.Allahım sağlıkla kurtulsak şu süreçten vallahi iyice korkar oldum.
ayy benim doktor diyorum yaa kıl ın önde gideni ama napimm. şurda sabır diyorum ne kaldı ki sabırrsagol annemmm senin kan grubun genel verici olaraktann baskasına hayrın cok ama sana yok oglunda herhalde senn kan grubundan olur du bakalımm,neyse ki pozitifiz Allah korusun ne zor gruplar var,:Allah kana muthaç etmesin inşallahh.
ben bizim kızların heyecanından bagladım piskoya iice, Özlem e msj attım cvp yok tırsıyorum hastaneye mi gittiler diyeee, kocasının numarası olsa utanmadan ona da msj atcam düşünn
Aynen kuzum penguen bile daha şık yürüyordur geçen bi teyze kızım sorun ne otursana evinde dedi bana bide huysuzdu azarlayarak dedi resmen ama ne bilim belki kızım gelir diye hergün deli gibi yürüyommm
Varyaa o kesın hastaneye gıttıııı 2 cm acılması varmıs evde sancısı 20 dakkada bır gelıoduu 10 a fln dustuysee oda gıtmısstrr:)) Oyy ALLAH yardımcısı olsn hemen pırtt dıyee fırlatsın cocugunuuu:))) Oyyyy Cok heycnlı yaa sankı ben doguruorum yaaa geldık sonunaaa ama bakk nasıl ınsn afallıo yaaa bazn ıcımde bı canlı olduguna bıle ınanamazken bıde dogum anını yasamakkk sankı hıc gelmıcekms sankı bırazdan dogurckmısım gıbı ne degısık bır duygu yaaa rabbiimmm:))
prensesimmmm canımmm sanki şuan kendi yazdıklarımı okuyorumbenimde 140 larda geziyooo nabzım yaklasık 2 aydır öldürüyor resmen beni,tansiyondan bin beter yaaa, çarpıntıdan nefes alamıyorum. bende o ilacı kullanmamak için cok ugrastım. bizimkisi Taşikardi, hamilelikte zaten iice fırlıyor nabız. cok dikkatli kullan olur mu kuzum, her yükselmede alma sakın, görüüştügm doktorlar kullanmamı istemedi çünkü senin nabzını düşürürken bebeğinde nabzını düşürüyor.önceligimiz anne ama bebekte önemli dediler. ben cok zorladım kendimi içmedim ama mecbur kalırsakta napcaz kii. tedavisi falan yok bunun hamilelikte,ilaç kısıtlamamız var çünkü. peki sen tiroit e baktırdın mı ? benim ilk yükseldiginde heemn tiroit e baktırdılar çünkü tiroit te nabzı yükseltiyormus.
Allah yardımcın olsun canım çarpıntın başlarsa sakin olmaya çalış,sakın ayaklanma,zorlama kendini,bende birde Astım hastalıgı var iice bünyemi alt üst ediyor.
Benmde benmde var agrı canım lakın sabıt bır agrı degıl normalde hıc agırmıo harkt edınce sag tarfmdan ozamn agrıo yada o tarafa yuklenınce bazn hafıflıo bazn daha cok agrıo dr klasık olrk agırlk merkezının degısmıs olmasına baglıo:) Dogmdn sonra gecıcek ha gayret dıyoo bende sana dıyeyım madem dogumdn sonra gececek ha gayrett:))
cnm moral verdn valla saolasın:)
kaç kilo doğmuştu meleğin,
bide neye göre kuvöze gerek duyuluyoki acaba
bilgin vardır muhakkak:44:
ayyy kesin gitmiştir. o da benm gbi sezeryan olcaktı,fıtık ameliyatı ile birlikte. ta kiii bugüne kadar. cerrah fıtıgın gerilemiş,ameliyattan vazgecelim demiş. kadın dogumcuda çatın müsait tam normal dogumluksun diince bugun normale karar verdiç ben kendimi düşünemiyorum bianda normale dönücem ve sakin olcammm Allahımmm agla agla ölürdüm herhalde,ne nefes egzersizi yaptım ne yürüyüş yapabildim düşünseneben zaten dogurcakmıs gbi hissetmiyorum kii, Melike yazmıs bugün, odasında petekleri açalım kızmın odası ısınsın yarına diye, gerçekten sadece 1 günde nasıl degişcek hayatımızzz,ne heyecan yaaa,sanki misafir gelcekkk
benim kuzum 34+3 de 2398 gr 48 cm doğdu.....canım bebiş doğduğunda düşük kiloluysa ,tek başına nefes alamıyorsa yada vücut ısısını kendisi ayarlıyamıyorsa yani kan değerleri falan düşük olursa küvöze ihtiyaç duyuluyor ve haftalar ilerledikçede ihtiyaç azalıyor..küvöz bebeğin ısısını ihtiyacı olan nemi kolayca ayarlamalarını sağlıyor yani yapay anne karnı ortamı sunuluyor bebeğe bebekler çok çabuk ısı kaybedebilen bir yapıya sahipler ısılarını iyi korumak gerek ilk doğduklarında risk varsa işte bunları sağlıyor küvöz.....doktorlarda tedbir amaçlı küvöz lazım olabilir diyorlar her ihtimale karşı yani ....sen içini ferah tut stres yapma üzme kendini canım
ayy şimdi bayılazaaaaam40 hafta bitti bu kızın geliceği yok... doktorda bekleyelim dio bari uyuyabilseydim vakit geçerdi negzel ama uyuyamıorumda ooooof
Arzu edersen sanada 1 doz sunı sancı uygulaması yapalım:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?