2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay canım benim yaaa sen çok dikkat et asıl, bencede senin kesin 150 yi geçmiştir evde o denli kötü olduguna göre,bende ekg ye girmekten bıktım valla. dogumdan sonrasını bekliyorum bende kardiyolog için. sen içini ferah tut epidural istiyorsan rahat geçtigini söylüyor yapan arkadaslar baksana,senin neyin eksik kuzum. panik atakta yok çok şükür. çarpıntıdan bizim paniğimiz, dikkat edelim de çarpıntı tehlikeli çünkü. bir daha yükselmesin nabzımız inşallah. doktorda napsın kuzum ilaç vermiş sana mecbur,ilaç almayalım derken hem kendimizi hem bebeği riske sokuyoruz bu seferde. dayanır miniklerimiz annesi sen merak etme. onlar bizden güçlü vallahiii

sonum öyle olucak galiba:18: enn baştan beri normal doğurucam ben normal doğum süper bişey falan die konuşurken şimdi ne olursa olsun kesin biçin yeterki çıkarın modundayım valla psikolojim çok fenaaaa

:)) Ben hala aynı moddayım lakınn basıma ne gelcegını bılmedıgm ıcın ıcımdekı yusufaa engelde olamıorum bı yandanda cok ıstıorum ıdolumm melıkee bakalımm ne anlatck banaa onu beklıorum:))) Kesıp bıcmesınler annesıııı onun gelecgı zamannn bellıııı belkıı yarın belkı yarındanda yakınn bu gaz sana yeter sende sabaha dogurursun artık:)))))))

selamlar ben bi şey sorcam bir aydır falan vücudumda kaşıntı vardı ama bu gün ellerim ve ayaklarım hem kaşınıyor hem yanıyor. karaciğerden gelen bir şey mi diye 30. haftada test yapılmıştı değerlerim normal çıkmıştı sizce bi daha yaptırmalı mıyım ?

kızlar nabersiniz;
2 gündür giremiyorum annem geldi bo bol çene yapmaktan giremiyorum foruma.ellerine sağlık bebeğe bir sürü örgü ve giyecek getirmiş.
polyy mim mesajını da gördüm Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Darısı bizlere inşallah

günaydın günaydınn günaydınnn canlarım,
yine 1 saat uykuyla başladım güzell bir güne,geceden beri fink atıyorum evdee alıştım galiba napimmm kalktım miss ler gibi banyo yaptım,saat 9:30 da kızımı görcem inşallah,dopplerimiz var,sanki ilk kez görcekmiş gibi çok heyecanlıyım,çok özlemişim sıpamı. bakalım büyümüşmüyüzzz doğuma kaldı şimdilik 7 günümüzzz

sanada günaydın canım

geceleri uyumamak sana şaimdiden antrenman oluyo
bebek olunca gece uykularımızı arar olacağız yaa o bakımdan

melikecim doğuma gittin bu sabah

hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına inş. kuzuumm

günaydın canım yeni gördüm mesajını geçmişe bakıyordummm... iyiyim nasıl olsun yakınmış günlerimiz bekliyoruz artık sabırsızlıkla.... ama tık yok :)))

valla sende 40 dayanmışsın maaşallah

bende dolu dolu 40 haftayı tammlamak istiyorum
allahın izniyle tabi

MAG cim sanada günaydın canım

sen nasılsın bebişin nasıl
gaz problemi yaşıyormusunuz

anacım sen benden de betersin ben her saat başı uyanıyorum sonra tekrar uyuyorum sende
oda yok anladığım kadrıyla

ben dün gündüz uyumayı keşfettim 3-4 saat uyuyorum gece uyumasamda idare edebiliyorum,4 gündür rezil olmustum uykusuzluktan bakalım böyle nasıl olcak:)
eskiden uyurdum uyanırdım geceleri senin gbi,ama smdi 15 dk da bi wc, bacak ve kasık agrısı derken hiç kasmıyorum kendimi uyumak için

kızlar hepinize günaydın uykusuz ve bol sancılı bi geceden sonra nihayet sabah oldu sancılarım 6 dk bir gelmeye başladı gece nişanım da geldi az sonra cıkıyoruz evden bugün doğururmuyum yarına kalır mı bilmiyorum ama size doğurunca haber veririm yani ben merveye msj atarım o da size bildirir....sizden tek isteğim dualarınızı eksik etmeyin nolur sizler benim dualarımdasınız Rabbim melikeme ve tüm doğum yapacaklara yardım etsin bi avazda kurtulalım insallahh kendinize ii bakın

yaaaa nişanda geldi demek ohh ohhh geliyo teyzesinin gülüü desene kuzummm Allah yardımcın olsun,bi avazda kurtul inşallahhh. tüm dualarım seninle ve melikeyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…