- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #43.101
Mervecim cidden Allah yardımcımız olsun çok zor.Doktorda 138 di ve çok maximum gelmiyordu bana ,kesin senin evde 150 üstü olmuştur nabzın dedi o nabza tansiyon nasıl normal anlayamıyorum zaten.Daha önceki 3 ay oldu ,umarım gelmez bir daha çok korkuyorum.Ben de sen gibi düşündüğüm için almak istemiyrum ilacı ama daha kötü olur da bebeğe daha çok mu zarar veririm yüksek nabızla bilemedim.Cmt günü kardiyalogdan randevu aldım holter taksın bakalım o ne dicek.
Hayır bu nedenle doğum şekline de kaarar veremiyorum ki.Diyorum panik atak mı var o da yok diyorlar.Epidural sezeryanda heyecan yaparım çok atar diye korkuyorum normal doğumda kalp atışım artar diyorum.Vallahi bilemedim.Tiroidlerde hiç problem yok canım kanım da normal,daha önce kardiyalog da baktı aslında ama hamilelikte de görünelim bakalım.Sen de bir de astım mı var aman kuzum stressiz sakin sakin geçir çok az kaldı sağlıkla kavuşalım inşallah kuzulara.Biz sağlıklı onlar da sağlıklı olsun şu süreç mutlu sona ersin.
sonum öyle olucak galiba:18: enn baştan beri normal doğurucam ben normal doğum süper bişey falan die konuşurken şimdi ne olursa olsun kesin biçin yeterki çıkarın modundayımvalla psikolojim çok fenaaaa
günaydın günaydınn günaydınnn canlarım,
yine 1 saat uykuyla başladım güzell bir güne,geceden beri fink atıyorum evdee alıştım galiba napimmmkalktım miss ler gibi banyo yaptım,saat 9:30 da kızımı görcem inşallah,dopplerimiz var,sanki ilk kez görcekmiş gibi çok heyecanlıyım,çok özlemişim sıpamı. bakalım büyümüşmüyüzzz doğuma kaldı şimdilik 7 günümüzzz
sanada günaydın canım
geceleri uyumamak sana şaimdiden antrenman oluyo
bebek olunca gece uykularımızı arar olacağız yaa o bakımdan
evett canımm çok haklısın,demekki biz iyi antremanlı olcaz,hiç yabancılık çekmicez
merhaba desibelce
günaydın nasılsın bu sabah
günaydın canım yeni gördüm mesajını geçmişe bakıyordummm... iyiyim nasıl olsun yakınmış günlerimiz bekliyoruz artık sabırsızlıkla.... ama tık yok :)))
valla sende 40 dayanmışsın maaşallah
bende dolu dolu 40 haftayı tammlamak istiyorum
allahın izniyle tabi
çizelge abartıyor yok o kadar olmadımmmm 38+3 şuan 18 mart tahmini doğum
aaaaaa iki gün var aramızda o zaman
ne güsel
anacım sen benden de betersin ben her saat başı uyanıyorum sonra tekrar uyuyorum sende
oda yok anladığım kadrıyla
kızlar hepinize günaydın uykusuz ve bol sancılı bi geceden sonra nihayet sabah oldu sancılarım 6 dk bir gelmeye başladı gece nişanım da geldi az sonra cıkıyoruz evden bugün doğururmuyum yarına kalır mı bilmiyorum ama size doğurunca haber veririm yani ben merveye msj atarım o da size bildirir....sizden tek isteğim dualarınızı eksik etmeyin nolur sizler benim dualarımdasınız Rabbim melikeme ve tüm doğum yapacaklara yardım etsin bi avazda kurtulalım insallahh kendinize ii bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?