- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #43.121
MAG cim sanada günaydın canım
sen nasılsın bebişin nasıl
gaz problemi yaşıyormusunuz
kızlar hepinize günaydın uykusuz ve bol sancılı bi geceden sonra nihayet sabah oldu sancılarım 6 dk bir gelmeye başladı gece nişanım da geldi az sonra cıkıyoruz evden bugün doğururmuyum yarına kalır mı bilmiyorum ama size doğurunca haber veririm yani ben merveye msj atarım o da size bildirir....sizden tek isteğim dualarınızı eksik etmeyin nolur sizler benim dualarımdasınız Rabbim melikeme ve tüm doğum yapacaklara yardım etsin bi avazda kurtulalım insallahh kendinize ii bakın
kızlar hepinize günaydın uykusuz ve bol sancılı bi geceden sonra nihayet sabah oldu sancılarım 6 dk bir gelmeye başladı gece nişanım da geldi az sonra cıkıyoruz evden bugün doğururmuyum yarına kalır mı bilmiyorum ama size doğurunca haber veririm yani ben merveye msj atarım o da size bildirir....sizden tek isteğim dualarınızı eksik etmeyin nolur sizler benim dualarımdasınız Rabbim melikeme ve tüm doğum yapacaklara yardım etsin bi avazda kurtulalım insallahh kendinize ii bakın
SEMRAcım gözün aydın çok çok tebrik ederim, defne nin tepkisi ne oldu ?
özlem ve melike önce size sonra kızıma okuyorum bugünkü ayetel kürsileri
ayça mesajını şimdi gördüm mail adrsim gamze.malkoc@GMAİL.COM, sana daha önce mail atmıştım gelmedi mi ki o ?
kızlar dün kızımla ilk ev ziyeretimizi yaptık ve bizi doruk poyraz güzel annesi ve annesinin çok güzel börek yapan annesi ağırladı :)
dün için teşekkür ederim ayçacım, evinizi dağıtmamıza izin verdin :)))
bebişlerin fotosunu burayada ekleyelim mi ?
berra emiyor şuanda o yüzden kısa kısa yazdım :)))
SEMRAcım gözün aydın çok çok tebrik ederim, defne nin tepkisi ne oldu ?
özlem ve melike önce size sonra kızıma okuyorum bugünkü ayetel kürsileri
ayça mesajını şimdi gördüm mail adrsim gamze.malkoc@GMAİL.COM, sana daha önce mail atmıştım gelmedi mi ki o ?
kızlar dün kızımla ilk ev ziyeretimizi yaptık ve bizi doruk poyraz güzel annesi ve annesinin çok güzel börek yapan annesi ağırladı :)
dün için teşekkür ederim ayçacım, evinizi dağıtmamıza izin verdin :)))
bebişlerin fotosunu burayada ekleyelim mi ?
berra emiyor şuanda o yüzden kısa kısa yazdım :)))
akıl mı kaldı bende:) var tabi mailin..atıyorum şimdi resimleri...dur buraya da ekliim bitanede..Eki Görüntüle 362101
Bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bayıldımmmmmmmmmmmmResmı goruncee okdar hosuma gıttıkı gulmeye basladımmm:)) Masallahhh kızlarrr mınık böceklerınız uzun omurlu saglıklı hep mutlu olsunlar ınsallahhh
Günaydın kızlar güzel bi gün olsun hepimiz için inş.
Bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bayıldımmmmmmmmmmmmResmı goruncee okdar hosuma gıttıkı gulmeye basladımmm:)) Masallahhh kızlarrr mınık böceklerınız uzun omurlu saglıklı hep mutlu olsunlar ınsallahhh
akıl mı kaldı bende:) var tabi mailin..atıyorum şimdi resimleri...dur buraya da ekliim bitanede..Eki Görüntüle 362101
doğurda 3 lü yaparız şekerimm:))))) dizeriz sıraya çekeriz güzel güzel resimlerinii:)))
çoook çirkin benim böcüğüm , hiç fotojenik değil hiç çekmemiş anasına :))) footolarda ölümüne esmer gözüküyor kucağımdakine bakıyorum fotodaki bebek değilmiş gibi geliyor :)))
Hıcteee bıkereeeeeeeeee o bu topıgın ılk bebegııı yerım onu ben masallahhh cok tatlıı uykusunda bıle seklı varr:)) Esmer olsnn nesı var anasıda esmer benımkıde oyle kara bısey cıkcak hep oyle dusunuorummm artık onada ınandırdım kendımı altn sarısı bı cocuk verırlerse elıme bunalıma gırerım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?