2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım Allah kolay doğum nasip etsin sana ve bizlere, ne güzel miniğini kollarına alacksın inşallah

hadi Allah kurtarsın güzelim..sağ salim al bebeğini kucağına ve dön evine..

Canim hersey senin icin cok kolay ve guzel olur, saglikla alirsin bebisini kucagina insallah. :) Dualarimz seninle.

Allahım güze sağlıklı bir doğum nasip etsin
bir avazda kurtul inşallah

Canlarimmm hepinize merhaba... Inşallah herkes iyidir. Biz kızımla bugün taburcu oluyoruz. Suan yürüyüş yapıyorum ağır ağır. Doğum hikayemi herkes doğurduktan sonra paylaşmayi düşünüyorum. Çünkü zordu bayağı.şimdi kimseye kötü örnek olmayim. Ama cok şükür iyiyim yinede. Hepinizi öptüm en yakın zamanda tekrar görüşmek üzere. Doğum yapan arkadaşları tebrik ederim, yapacak olanların Allah yardımcısı olsun

SEMRAcım gözün aydın çok çok tebrik ederim, defne nin tepkisi ne oldu ?

özlem ve melike önce size sonra kızıma okuyorum bugünkü ayetel kürsileri

ayça mesajını şimdi gördüm mail adrsim gamze.malkoc@GMAİL.COM, sana daha önce mail atmıştım gelmedi mi ki o ?

kızlar dün kızımla ilk ev ziyeretimizi yaptık ve bizi doruk poyraz güzel annesi ve annesinin çok güzel börek yapan annesi ağırladı :)

dün için teşekkür ederim ayçacım, evinizi dağıtmamıza izin verdin :)))

bebişlerin fotosunu burayada ekleyelim mi ?

berra emiyor şuanda o yüzden kısa kısa yazdım :)))

:))) Ohh mısss benıde arayaydınızda bende sızden bır kac tecrube edınseydım:))) Ama gelemezdımkı zatn kafi miktarda hastayım( Afıyt olsun yıyın böreklerı surda son zamanlarımmm heleee bı aktf oldugm donem gelsınnn hergn kocamın bır akrabasını zıyarete gıtcm bosnak böregı yemeyee:)))))

ayrıca kızım bugün doğdu :) artık 1 günlük diye saymaya başlayabiliriz offf çok karmaşık çift tarih tutmak ((

akıl mı kaldı bende:) var tabi mailin..atıyorum şimdi resimleri...dur buraya da ekliim bitanede..

akıl mı kaldı bende:) var tabi mailin..atıyorum şimdi resimleri...dur buraya da ekliim bitanede..Eki Görüntüle 362101

Bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bayıldımmmmmmmmmmmm Resmı goruncee okdar hosuma gıttıkı gulmeye basladımmm:)) Masallahhh kızlarrr mınık böceklerınız uzun omurlu saglıklı hep mutlu olsunlar ınsallahhh

Bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bayıldımmmmmmmmmmmm Resmı goruncee okdar hosuma gıttıkı gulmeye basladımmm:)) Masallahhh kızlarrr mınık böceklerınız uzun omurlu saglıklı hep mutlu olsunlar ınsallahhh

doğurda 3 lü yaparız şekerimm:))))) dizeriz sıraya çekeriz güzel güzel resimlerinii:)))

Günaydın kızlar güzel bi gün olsun hepimiz için inş.

Sanada gunaydın sekerımm.. Sabaha kadr ozlemı gordum ruyamdaaa o mınık avatrdkı resmını ahahah yaaa ne cok takmısımm bılıncaltı yapmısımmm her cıse kalkıorum acaba dogrmusmudr dıorum:))) Sımdı gecmıse bı goz attımda msjını gordum ınsallah dogurmustur nısanıda gelmıs mınık kussss:)) Melıkede hastanededr sancı verdılermı acabaaa aklım ıkısındee valla yaaa sabaha kdr doguranlrı tebrıge gelenlerııı topıgı gordum:))))

çoook çirkin benim böcüğüm , hiç fotojenik değil hiç çekmemiş anasına :))) footolarda ölümüne esmer gözüküyor kucağımdakine bakıyorum fotodaki bebek değilmiş gibi geliyor :)))

doğurda 3 lü yaparız şekerimm:))))) dizeriz sıraya çekeriz güzel güzel resimlerinii:)))

Onu gecırıodum aklmdan tum topık doguruncasııı hepsını uyutup tek sıra halınde cekıp bu topıgı oyle guzel kapatalım ahahaha:)))) Valla cok guzel resım olmsss masallahh bebıslerınızee berranın yuzu tam otrmus artık:)) ınsallah bızede kısmet olur dıyelımm teyzesııııııııııı

çoook çirkin benim böcüğüm , hiç fotojenik değil hiç çekmemiş anasına :))) footolarda ölümüne esmer gözüküyor kucağımdakine bakıyorum fotodaki bebek değilmiş gibi geliyor :)))

Hıcteee bıkereeeeeeeeee o bu topıgın ılk bebegııı yerım onu ben masallahhh cok tatlıı uykusunda bıle seklı varr:)) Esmer olsnn nesı var anasıda esmer benımkıde oyle kara bısey cıkcak hep oyle dusunuorummm artık onada ınandırdım kendımı altn sarısı bı cocuk verırlerse elıme bunalıma gırerım

yaw ben karayım oğlan sarııı...kaşlar kirpikler yok adamda resmen:))))) saçlarda sarı sarı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…