2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaw ben karayım oğlan sarııı...kaşlar kirpikler yok adamda resmen:))))) saçlarda sarı sarı...

Eeeee benm gorumcemın son cocuguu sarı ısteee babasıı kabullenemıooo kendısı esmer:))) Kayınvalıdemde dayılarına cekmıs dıyeeee sevındırık oluo:))) Bunların ozu sarı o yuzden bızımkınınde sarı cıkabıltesı var ama gecen enıste bana dedıkıı sen daha domınantsn kesın baskn gen senden yanadr:)))) ya ama ılkdogdugyla sonrasıda cok farklı oluo 1 hafta 15 gnde bıle evrm gecırıo bebeklerr abımn esının ablası ılk cocuk dogdu sımsıyh bısey sımdı saclr sarı gozler mavıı kız dıyokı yanı orda gormesm benım cocugm olduguna ınanmıcm:))))

ben esmer istiyodum..kara kara boncuk gözlü olsun..kıvır kıvır kara saçları olsun...hem esmer çocuklar daha dayanıklı hastalıklara falan...kaynanam mavi gözlü..benzer mi dersin..üff

süper bi doğum olmuş bizim o kadar kolay olmasa da inş.bir avazda doğar minikler:)
Canım gözün aydın allah bağışlasın:)
Canım az kaldı artık bi kaç gün daha bekliyceksin inş.çok kan vermek gerekmez.
Ohhh ne güzel güzel günlerde giysin cicilerini:)
Canım inş.kolay bi doğum olur sağlıkla kucağına alırsın minik kızını:)
Canım tekrar gözün aydın senin de iyi olmana sevindim.Yoncanız tamamlandı artık bir ömür mutlu mesut geçsin inş. kızlarınızla:)
Ayy ne güzel gezmeler başladı artık,bi ben bulamadım böyle ben de artık size gelicem ne yapalım
akıl mı kaldı bende:) var tabi mailin..atıyorum şimdi resimleri...dur buraya da ekliim bitanede..Eki Görüntüle 362101
Ama bunlar çok şeker ya ne güzel yan yana maşallah
ben esmer istiyodum..kara kara boncuk gözlü olsun..kıvır kıvır kara saçları olsun...hem esmer çocuklar daha dayanıklı hastalıklara falan...kaynanam mavi gözlü..benzer mi dersin..üff

Biraz büyüsün değişir belki canım belli olmaz kaynanaya benzemesin:)

:))) Valla sekerım benzeyebılrrr o cocuk kıme benzedı bılıomsn annesının teyzesınee benzedııı yıllar once vefat eden kız kara babası kara hatta babsı adanalı okdr kara:))) Ama cocuk sarısın mavı gozlu ALLAH ın ısı:))) Bende alıstrdım kendımı artık kara cocugaaaa oyle beklıorum ama bakalm ne cıkacak:)))

gel güzelim yaa..yeterki gel..kapımız açık..toplaşıp toplaşıp otururuz çoluk çomburuk:))))))

Ben de öyle diyorum kara olur diye ama belli de olmaz bakalım bizim oğlan nasıl olcak:))))
gel güzelim yaa..yeterki gel..kapımız açık..toplaşıp toplaşıp otururuz çoluk çomburuk:))))))

Ayy inş. canım ya çok isterim belki bi gün kısmet olur da çoluk çombalak toplaşırız:)

Kızlar bişey sorucam ben sadece park yatak aldım gündüzleri kendi odasına geçiririm diye düşünüyodum ama kapıdan geçmiyo her seferinde de toplanmaz.Yatak odası için de sepet beşiklerden mi alsak ben gündüz kendi odasında yatsın istiyorum.Hem yatak odasında olursa herkez benim odamda durur onu da istemiyorum karar veremedim ne yapsam ya

Son düzenleme:

Ben odasında yatrcm yavrm kendı yatagndaa dusundmmm bızım oda olmck bıtane koltgm var onuda odasının kosesıne ılıstırırım ben onun yanında yatrm ALLAH tn acılıo kocamda gelır yanma bırlkte onun odasında uyuruz oylee dusunuorumm basıma gelnce nasıl bı psklojıye gırer ne yaparm bılemıorum:)))

Özlem'cim Melike'cim güzel haberlerinizi bekliyoruz,kuzuları kucağınıza sağlıkla alın inşallah.
Çok üzüldüm Semra'cım ya senin hatta ikinci doğumundu umarım sonrasında çabuk toparlarsın kötü dakikaları çabuk unutursun canım.

Sepetler çok az kullanılıyor Özge'cim.Maximim 4 ay diyorlar,biz de hem kendi yatak odamıza karyola aldık hem de alt kata salon için park yatak.Bebişin kendine ait odası varsa bence 3-4 ay için sepete o kadar para vermektense yatak almak daha mantıklı.

slm kızlar, ben 38+6 haftalık gebeyim oğlumu bekliyorum ama hala hiç bi belirtim yok ağrım sancım yok. sizce ne zaman gelir bu bebiş ya...:44:

Amann bu yatak meselesi de dert oldu bana şimdi doluşcaklar oadama bana gelcekler

Canım haklısın ben de almak istemiyorum hatta bi arkadaş vercekti ama olmadı birinden bulsam 2-3 aylığına süper olcakBizim yatak odasıyla çocuk o dası aynı katta salon yukarda ama salona da gerek yok yatak taşımaya bizde oturma odamız da alt katta orda oturucaz.

slm kızlar, ben 38+6 haftalık gebeyim oğlumu bekliyorum ama hala hiç bi belirtim yok ağrım sancım yok. sizce ne zaman gelir bu bebiş ya...:44:

Dur bakalmm daha 2 haftan var beklee burası mart annelerı amaaa topıgn arkasını cevırırsen 40 nı doldurmadn doguramayanlar yazıo:)))))) Bnde 37 oluverdm sadece baskı var keyfı yerınde yatıp uyuo böcegımmm nezamn gelrse artık ben 39+4 yada 5 te dogrcm dıye hıssedıorummm sende evrene enerjı gondermeyı dene:))))

aa iimiş bak onu denemedim dur onuda deneyeyim:))))

Amann bu yatak meselesi de dert oldu bana şimdi doluşcaklar oadama bana gelcekler

Benm odama ztn en basındn ıstemedm odam cok buyuk degıl bıde mınık bebek gelcekkk darlanır cocuk ordaa ferah genıs odayı ona yapcm rahat rahattt takılsın tosunum anasyla babasını o odasına almıs olck yanı:)))) O gelenlerın odnda ısı ne sekerım hayatta gırmem davet etse belkı kapıdan bakar donerım hıc sevmem bızım mıllette oyldr dan dıyee dalarlar odayaa ama kocamgulunkıler oyle degıl:)) ztn sırf su oda muhabebtıne mevlutunu dısarda yapcm

canım bir avazda doğur inşallah..Allah yardımcın olsun..heyecanla güzel haberlerini bekliyoruz...
dualarımız seninle..

semraaa canım en kısa zamanda iyileş inşallah..gel buraya özledik seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…