- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #43.161
kızlar hepinize günaydın uykusuz ve bol sancılı bi geceden sonra nihayet sabah oldu sancılarım 6 dk bir gelmeye başladı gece nişanım da geldi az sonra cıkıyoruz evden bugün doğururmuyum yarına kalır mı bilmiyorum ama size doğurunca haber veririm yani ben merveye msj atarım o da size bildirir....sizden tek isteğim dualarınızı eksik etmeyin nolur sizler benim dualarımdasınız Rabbim melikeme ve tüm doğum yapacaklara yardım etsin bi avazda kurtulalım insallahh kendinize ii bakın
Canlarimmm hepinize merhaba... Inşallah herkes iyidir. Biz kızımla bugün taburcu oluyoruz. Suan yürüyüş yapıyorum ağır ağır. Doğum hikayemi herkes doğurduktan sonra paylaşmayi düşünüyorum. Çünkü zordu bayağı.şimdi kimseye kötü örnek olmayim. Ama cok şükür iyiyim yinede. Hepinizi öptüm en yakın zamanda tekrar görüşmek üzere. Doğum yapan arkadaşları tebrik ederim, yapacak olanların Allah yardımcısı olsun
Özlem'cim Melike'cim güzel haberlerinizi bekliyoruz,kuzuları kucağınıza sağlıkla alın inşallah.
Çok üzüldüm Semra'cım ya senin hatta ikinci doğumundu umarım sonrasında çabuk toparlarsın kötü dakikaları çabuk unutursun canım.
Sepetler çok az kullanılıyor Özge'cim.Maximim 4 ay diyorlar,biz de hem kendi yatak odamıza karyola aldık hem de alt kata salon için park yatak.Bebişin kendine ait odası varsa bence 3-4 ay için sepete o kadar para vermektense yatak almak daha mantıklı.
aa iimiş bak onu denemedim dur onuda deneyeyim:))))
kızlar melikeden haber varmı hiç dün gecede girmedi foruma heralde..suni sancıyı vermişlerdir nası gidiyo acaba..bi avazda doğurur inşallah..
Benm odama ztn en basındn ıstemedm odam cok buyuk degıl bıde mınık bebek gelcekkk darlanır cocuk ordaa ferah genıs odayı ona yapcm rahat rahattt takılsın tosunum anasyla babasını o odasına almıs olck yanı:)))) O gelenlerın odnda ısı ne sekerım hayatta gırmem davet etse belkı kapıdan bakar donerım hıc sevmem bızım mıllette oyldr dan dıyee dalarlar odayaa ama kocamgulunkıler oyle degıl:)) ztn sırf su oda muhabebtıne mevlutunu dısarda yapcm
Amann bu yatak meselesi de dert oldu bana şimdi doluşcaklar oadama bana gelcekler
Canım haklısın ben de almak istemiyorum hatta bi arkadaş vercekti ama olmadı birinden bulsam 2-3 aylığına süper olcakBizim yatak odasıyla çocuk o dası aynı katta salon yukarda ama salona da gerek yok yatak taşımaya bizde oturma odamız da alt katta orda oturucaz.
Sizin iyi canım odanda değil benim yatak odam büyük o konuda sorun yok da işte millet dolcak.Benimde eşimin tarafı öyle dalar kadını erkeği hiç öyle ayıp olur diye bi düşünce yok malesefBuda beni deli ediyo işte
Dene tabıkı ne demıs atalarımz denemesı bedava:)))) O degılde bazn dogrcgıma ınanamıorumm ama dıorumkı en gec bu ay sonunda ALLAH ızın verırse dogurmus olcm sonuna geldıgıme ınanamıorumm cok degısık duygularr yaaa bı yandn bugn olsn ısterm bı yandnn tırsıorum degısık bısey:)))
Bende dungece cok bekledım kendısını lakın son hazırlıklr vs derken gırmeye fırst bulamadı heralde benm haberm yok tlfnuda yok olaydı arardım belkı semrada vardır o kendısıne baglanıp bıze haber verebılr dıye dusunuorum ınsallah cooook kolay gecer dogumuuu
En iyisi kendi odasında durması zaten sedece kısa bi süreliğine geceleri bizim yanımızda olsun yeter bakalım doğsunda durum neyi göstercek.bebek eve gelince ilk 3 gün bizde odasındaki ahşap yatağı gündüz odasında gece bizim odamızda kullandık, sonra 1 hafta kendi odasında yattı geceleri odamız için sipariş verdiğimiz bambu beşiği bekledik, şu anda gündüzleri ya salonda arabasının içinde, yada odasında uyuyor geceleri belli olmuyor bazen bizim yanımızda bazen odasında uyuyor, ama misafir için odasında bulunması en iyisi sonrasını kendi düzen ve ihtiyaçlarınıza göre ayarlarsınız...
Sende ozaman cıplak dur odada lohusa karıyım ates basıo benıı de kımse gıremesın o ne beeeBen bazn acaba gıdıp ılk 15 20 gn annemlemı kalsam dıye dusunmuoda degılm:)) Bakımm delı damarım ozaman bana ne dıcek:))
evet içimizde kalcak değil yaa :))Galiba ben 38. haftaya adepte olldum ondan kaynaklı sabırsızlanıyorum:))
Öyle bi imkanın varsa annende kal:)))Biz de öyle bişey yok zaten ben rahat edemem.Çok anlayışsızlar yaa ben anlayamıyorum yani bi sorun çıkıcak ama hadi bakalım
Öyle bır ımkanım var cok sukur yaaa gıtsem 40 na kdrda kalırımm 40 senede:)))) Iste o ankı pskoljme baglı ne ısteycgmm kendımı gucsuz hıssedersem anneme sıgınabılrm guclu hıssedersem evıme gelebılrm bılemıorumkı ne yasıcm basıma ne gelcek:) Ama madem bu ınsnlr boyle bunu bıle bılee kendını kasma bebegınıde germe sen anca kendıne edersın onlr gelır gıderlerr arkasndn sen sınr olrsn ya esını uyr bastan kessın yada madm bu ınsnlr boylee bıraz sabr gostercen artık aklıma baska cozum gelmıooyada hep uyuyo numarası yap ahaha kucukken cok ıse yarardı sımdı yararmı bılmıorum
kızlarrrrrrrrrrrrrrr Özlemi az önce doguma almıslar,eşiyle konustummm. geliyo kızımızz.
Melikeyede 9 da suni sancı vermişler açılmanın olmasını bekliyorlarmış. size çookkk selamı var. her ikisidee dualarımızı bekliyorlar canlarımmm
Sağol canım,amin,eşim artık iyice korktu yalnız çıkmamamı istiyor neyse ki annem geliyor bu akşam gezeriz artık onunla:)canım hadi bakalım baya yaklaşmış doğumun , inşallah kısa zamanda hayırlı haberlerin gelir..Allah yardımcın olsun
canım çok geçmiş olsunçok düşüncelisin yine canım benim..şimdi iyi olmana sevindim,inşallah daha da iyi olursun en kısa zamanda
ya maşallah ne kadar tatlı duruyorlar..anneleri çok yi bakmış bu kuzulara Nazar
güneşcim çok geçmiş olsun..Allah bi daha tekrarlatmasın..havalar da çok soğuk ama,ara ara hava almaya çalış canım..evde bunalmış da olablirsin..bi de kapının arkasında anahtar bırakma..artık son haftalar daha dikkatli olmamız lazım
Vallahi o arkadaş verse süper olur bence de,sepetler hiç de ucuz değil çünkü bi ara biz de düşünmüştük.Bakarsın duruma göre alırsın uygun olanını,şimdide stres yapma boşver canm.Amann bu yatak meselesi de dert oldu bana şimdi doluşcaklar oadama bana gelcekler
Canım haklısın ben de almak istemiyorum hatta bi arkadaş vercekti ama olmadı birinden bulsam 2-3 aylığına süper olcakBizim yatak odasıyla çocuk o dası aynı katta salon yukarda ama salona da gerek yok yatak taşımaya bizde oturma odamız da alt katta orda oturucaz.
kızlarrrrrrrrrrrrrrr Özlemi az önce doguma almıslar,eşiyle konustummm. geliyo kızımızz.
Melikeyede 9 da suni sancı vermişler açılmanın olmasını bekliyorlarmış. size çookkk selamı var. her ikisidee dualarımızı bekliyorlar canlarımmm
Bu biraz çözümsüz bi konu oluyo malasef bakalım o günler gelince ne olcak.Zaten eşim beni biliyo ama hangi birine laf anlatcan.Uyku numarası işe yarmı acaba bi denerim
Oyyyyyyyy cooook duygulandım yaaaaaaaa ınsallahh bır avazda cıkarsın alsın bebegnı kucagınaa tuylrım dıken dıken olduu aglamk ıstıorummmO mınık melıke ınsallah onunda bıran once acılması olur hemencık alır oda mırayını kucagına ALLAH ımm kolaylıklr versınn ıkısınede
Yine heyecan dorukta,Allah sağlıkla alsınlar bebişleri kucaklarına dualarımız onlarla mervecim.
bende cok fenaa oldum yaaa sabahtan beri heyecandan ölcemm gelsin bebişlerr bizimkilerin gelcegi yok yoksaikisideee bir avazda kurtulsun inşallahh.
benmde sabah kontrolüm vardı,37+6 olmusuz. 14 ü sezeryan diyordu doktorcugum smdide 16 sı yda 19 u diyor. kafadan 10 gün cıkardı bana Allah ım yaaa. hç lütfetmesin bence zaten okdr beklerse cocuk kendi cıkıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?