2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar melikeden haber varmı hiç dün gecede girmedi foruma heralde..suni sancıyı vermişlerdir nası gidiyo acaba..bi avazda doğurur inşallah..

canım hadi bakalım baya yaklaşmış doğumun , inşallah kısa zamanda hayırlı haberlerin gelir..Allah yardımcın olsun

canım çok geçmiş olsunçok düşüncelisin yine canım benim..şimdi iyi olmana sevindim,inşallah daha da iyi olursun en kısa zamanda

ya maşallah ne kadar tatlı duruyorlar..anneleri çok yi bakmış bu kuzulara Nazar

güneşcim çok geçmiş olsun..Allah bi daha tekrarlatmasın..havalar da çok soğuk ama,ara ara hava almaya çalış canım..evde bunalmış da olablirsin..bi de kapının arkasında anahtar bırakma..artık son haftalar daha dikkatli olmamız lazım

aa iimiş bak onu denemedim dur onuda deneyeyim:))))

Dene tabıkı ne demıs atalarımz denemesı bedava:)))) O degılde bazn dogrcgıma ınanamıorumm ama dıorumkı en gec bu ay sonunda ALLAH ızın verırse dogurmus olcm sonuna geldıgıme ınanamıorumm cok degısık duygularr yaaa bı yandn bugn olsn ısterm bı yandnn tırsıorum degısık bısey:)))
kızlar melikeden haber varmı hiç dün gecede girmedi foruma heralde..suni sancıyı vermişlerdir nası gidiyo acaba..bi avazda doğurur inşallah..

Bende dungece cok bekledım kendısını lakın son hazırlıklr vs derken gırmeye fırst bulamadı heralde benm haberm yok tlfnuda yok olaydı arardım belkı semrada vardır o kendısıne baglanıp bıze haber verebılr dıye dusunuorum ınsallah cooook kolay gecer dogumuuu

Sizin iyi canım odanda değil benim yatak odam büyük o konuda sorun yok da işte millet dolcak.Benimde eşimin tarafı öyle dalar kadını erkeği hiç öyle ayıp olur diye bi düşünce yok malesefBuda beni deli ediyo işte

bebek eve gelince ilk 3 gün bizde odasındaki ahşap yatağı gündüz odasında gece bizim odamızda kullandık, sonra 1 hafta kendi odasında yattı geceleri odamız için sipariş verdiğimiz bambu beşiği bekledik, şu anda gündüzleri ya salonda arabasının içinde, yada odasında uyuyor geceleri belli olmuyor bazen bizim yanımızda bazen odasında uyuyor, ama misafir için odasında bulunması en iyisi sonrasını kendi düzen ve ihtiyaçlarınıza göre ayarlarsınız...

Sende ozaman cıplak dur odada lohusa karıyım ates basıo benıı de kımse gıremesın o ne beee Ben bazn acaba gıdıp ılk 15 20 gn annemlemı kalsam dıye dusunmuoda degılm:)) Bakımm delı damarım ozaman bana ne dıcek:))

evet içimizde kalcak değil yaa :))Galiba ben 38. haftaya adepte olldum ondan kaynaklı sabırsızlanıyorum:))

En iyisi kendi odasında durması zaten sedece kısa bi süreliğine geceleri bizim yanımızda olsun yeter bakalım doğsunda durum neyi göstercek.

Öyle bi imkanın varsa annende kal:)))Biz de öyle bişey yok zaten ben rahat edemem.Çok anlayışsızlar yaa ben anlayamıyorum yani bi sorun çıkıcak ama hadi bakalım

evet içimizde kalcak değil yaa :))Galiba ben 38. haftaya adepte olldum ondan kaynaklı sabırsızlanıyorum:))

Aynen oyleee nasıl gırdıyse bı sekılde cıkcak dıyorum:))) Oyyy oynuoo böcegımm ıcımden cıkarıpp sarılasım var:))) yaaa bence kendımızı sartlamayalmm oyle yapıncaa gelmıo bunlarr helekı dr bana desekı kanala gırdı bugn yarn gelr nasıl olck bılmem ne acaba sımdımı degılmı dıye dıyee 45 haftaya kadr ıcımde tutabılrm en guzelı beklemedıgn anda gelıvermesı:)) Ama okudugm hıkayelerın cogndaa uzunca yuruyusler gezmelerden donmelerın akabınde dogmlr gercklesıooo bol boll yol tepınmek lazm gelebılr:)))

Öyle bi imkanın varsa annende kal:)))Biz de öyle bişey yok zaten ben rahat edemem.Çok anlayışsızlar yaa ben anlayamıyorum yani bi sorun çıkıcak ama hadi bakalım

Öyle bır ımkanım var cok sukur yaaa gıtsem 40 na kdrda kalırımm 40 senede:)))) Iste o ankı pskoljme baglı ne ısteycgmm kendımı gucsuz hıssedersem anneme sıgınabılrm guclu hıssedersem evıme gelebılrm bılemıorumkı ne yasıcm basıma ne gelcek:) Ama madem bu ınsnlr boyle bunu bıle bılee kendını kasma bebegınıde germe sen anca kendıne edersın onlr gelır gıderlerr arkasndn sen sınr olrsn ya esını uyr bastan kessın yada madm bu ınsnlr boylee bıraz sabr gostercen artık aklıma baska cozum gelmıoo yada hep uyuyo numarası yap ahaha kucukken cok ıse yarardı sımdı yararmı bılmıorum

kızlarrrrrrrrrrrrrrr Özlemi az önce doguma almıslar,eşiyle konustummm. geliyo kızımızz.
Melikeyede 9 da suni sancı vermişler açılmanın olmasını bekliyorlarmış. size çookkk selamı var. her ikisidee dualarımızı bekliyorlar canlarımmm

Bu biraz çözümsüz bi konu oluyo malasef bakalım o günler gelince ne olcak.Zaten eşim beni biliyo ama hangi birine laf anlatcan.Uyku numarası işe yarmı acaba bi denerim

Oyyyyyyyy cooook duygulandım yaaaaaaaa ınsallahh bır avazda cıkarsın alsın bebegnı kucagınaa tuylrım dıken dıken olduu aglamk ıstıorummm O mınık melıke ınsallah onunda bıran once acılması olur hemencık alır oda mırayını kucagına ALLAH ımm kolaylıklr versınn ıkısınede

Sağol canım,amin,eşim artık iyice korktu yalnız çıkmamamı istiyor neyse ki annem geliyor bu akşam gezeriz artık onunla:) Vallahi o arkadaş verse süper olur bence de,sepetler hiç de ucuz değil çünkü bi ara biz de düşünmüştük.Bakarsın duruma göre alırsın uygun olanını,şimdide stres yapma boşver canm.

Yine heyecan dorukta,Allah sağlıkla alsınlar bebişleri kucaklarına dualarımız onlarla mervecim.

Bu biraz çözümsüz bi konu oluyo malasef bakalım o günler gelince ne olcak.Zaten eşim beni biliyo ama hangi birine laf anlatcan.Uyku numarası işe yarmı acaba bi denerim

Yanı demek ıstıorumkı kımseden anlayıs bekleme helekı yanı nasıl olduklrını bılıosun hıc bekleme bu kendını yıprtmaktan baska bı ıse yaramaz sutun fln kacar bosuna takmaa yanı bılıorum takma demekle olmuo ama elden ne gelır:))

bende cok fenaa oldum yaaa sabahtan beri heyecandan ölcemm gelsin bebişlerr bizimkilerin gelcegi yok yoksa ikisideee bir avazda kurtulsun inşallahh.
benmde sabah kontrolüm vardı,37+6 olmusuz. 14 ü sezeryan diyordu doktorcugum smdide 16 sı yda 19 u diyor. kafadan 10 gün cıkardı bana Allah ım yaaa. hç lütfetmesin bence zaten okdr beklerse cocuk kendi cıkıcak

sağlıkla gelsin minik melekler dualarımız onlarla...

kızlar hamişken insan doğsada görsem koklasam sevsem diye sabırsızlanıyo doğduktan sonrada gerçekten hamişlik ne güzelmiş diyo insan
ben ilk günlerde bebeğimle konuşurken bikaç kez elimi karnıma koydum alışkanlıktan sonra kendi kendime ben napıyorum dedim

Yine heyecan dorukta,Allah sağlıkla alsınlar bebişleri kucaklarına dualarımız onlarla mervecim.

bizde alalım artık kucagımıza bebişlerimizi yaaa. 3200 olmus kilomuz, 37+6 yız doktor 10 gün daha bekle sonra sezeryan diyo. ben anlamıyorum ben gerisayıma başladım doktor günleri bir bir artırıyor

:)))) ALLAH ALLAH o nasıl oluo yaa sız oyle tahmını bı gunmu konsmustunz alınan gunu ne dıye degısıo anlayamadm:))) Bebısım sen 2.yede mutlaka bu dr gıtt ınsanın ufkunu acıo hergun degısık bır yenılık getırıo hayatınaa ahahahah:)))) Kendılıgnden gelrse doguruverırsın yaaa ben bazn tuvaletımı yaprken dogurursam naparım dıye gecırıorum aklımdan:))) telsızı wcde bırkmayı bıle dusunuorum nasıl bı ruh hastasyım bılemıorum:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…