2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

inşallahhhh saglıkla kavusurlar bebişlerineee. özleriz elbet hamişliği ama güzel yüzünü görüyorsun sen smdii,doya doya kokluyorsunnn miss ler gbi ohhh. aglasa basında bitiyorsun hemen. suan elimiz ayagımız baglı bizim

ay çok heyecanlandım ben..Rabbim onlarla olsun..su gibi doğursunlar..sağlıkla kucaklarına alsınlar yavrularını inşallah..

Bende her nekdr takıntlarla gecırmıs olsamda hamılelgımıı dogmdn sonra ozleycgmı dusunuorum sımdıden:)) ama her donemın ayrı bır guzellıgı var hersey sırasıyla oluoo yapcak bıse yok:))

canım benim sağlıkla kucağına alırsın inşallah

annemmm bana kesin gün vermedi ki bakarız bakarız diyo halaaa, sancın yok otur oturdugun yerde diyo,sanki normal dogum yapıcamm. bugunde bizimkinin kafası büyük yaa,inşallah dogum kanalına girmez yoksa sıkısır diyo, hem bunu diyo hemde 10 gün daha bekle diyo ben bişe anlamadım bu iştennn kocam ona göre şubede iznini ayarlıcak gün verin diyorum,keyfi gün mü verilir diyo bebek ne zaman isterse gelirmiş. bir daha bu kadının yüzünü görürsem Allahımm bi dogurayımmmm ben zaten wc ye telefonla gidiyom,hatta bazen orda bırakıyorum oyun oynuyorum tlf dan napim,artık 15 da bi gidiyorum canım sıkılıyo boş boş oturunca

İnş.ikiside kolay doğum yapar çok heycanlı bi bekleyiş:)
Bakalım belki şansımıza bi yerden gelir

Haklısın canım bile bile stres yapıp da kendimi üzmenin anlamı yok sonuçta yine bana zarar:)

ay çok heyecanlandım ben..Rabbim onlarla olsun..su gibi doğursunlar..sağlıkla kucaklarına alsınlar yavrularını inşallah..

darısı başına kuzummm sıra geldi sana

canım benim sağlıkla kucağına alırsın inşallah

sagol canımm cümlemiz inşallah hayırlısı ile alalım yavrularımızı kucagımızaa.

selam kuzularrr ve minikleri....
melike ve özlem heralde doğuma girmiş, Allah yardımcıları olsun, bi avazda kurtulsunlar inşallahhh
onlar doğursun da sıra bizde artık
bir de eylül wardı sez. girecekti ondan haber yok muu??
bu arada benim hastalığım aynen dewam, boğazım o kadar acıyo ki artık tel.de bile konuşmak istmiyorum, telefonları açamıyorum yaa çok kötü..:2: boğazımın şu acısının geçmesi için (ilaç haricinde) yapabileceğim bişi yok mu kızlar??

:))) Degısıkmıss bayaaa bıı enteresn bı dr:) Bası kac haftalk cıkıo benm cocuk genel olrk 1 hafta ılerı cıkıo oda boyu ve kafasındn kılosu normal:)))

bizde alalım artık kucagımıza bebişlerimizi yaaa. 3200 olmus kilomuz, 37+6 yız doktor 10 gün daha bekle sonra sezeryan diyo. ben anlamıyorum ben gerisayıma başladım doktor günleri bir bir artırıyor

Maşallah seninkinin kilosu da gayet iyi,benimki daha doğumun d sinden bahsetmiyor Bu cmt çatı muayenesinden sonra karar veririz artık diye düşünüyorum.10 gün sonra normal doğurursun sen yaf ,ama boşver mervecim aslında sağlıklı olan durabildiği kadar durması.

Benmkıde aynı sekermm ıcımdn okdr sey cıkarttım halaa tıkalı:))) lımonla tuzu gargara yapp en etkılı o oluo bogaz agrısınaa dene bı ıstersen bıde sıcak bıseyler ıc yat uyu dınlen bunun ılacı bu:) Akıl verene sor sen bunlrı yapıomsn de yooooo:)))) Ama hergn lımon bal sıck su yapıorumm baznde tuzlu su gargara benm bogazm agrımıoo sadece genzım burnum gogsum tıkalı yukarısı komple felc yanı:)))

:))) Degısıkmıss bayaaa bıı enteresn bı dr:) Bası kac haftalk cıkıo benm cocuk genel olrk 1 hafta ılerı cıkıo oda boyu ve kafasındn kılosu normal:)))

canım suan kızım normalden 4 gün ileride zaten gelişim acısından,37+6 yız. basıda 1 hafta önde 38+6 gbi.

bende sasırdım canım bukdr tombiş beklemiyordum,hiç kilo almamısım 3 haftadır çünkü. bebişin boynunda kordon olmasa ben fıtıgımıda geçtim artık normal dogururdum ama işte kordonu 3 aydır boynunda sıpamın,cıkarmıyor ki zilli. ay kuzum sende bende 40 ı görücez bu gidişleee neyse dursunlar içerde bakalımm saglıklı olsunlar daa.

merhaba bende mart annesi olacağım 35 4 günlük benim bebeğimde benimde bebeğimin iki tane kordon var boynunda 2 hafta dır hiç kilo almamış senin bebeğin nasıl doktorun nediyor ben çok korkuyorum kordon dan lütfen cevap veririmisin

Semracımmmm canımmm hayırlı olsun kuzum kavumussun yavruna. zor olmus ama olsun Allah saglık sıhhat versin minigine yeter. umarım tez zamanda sende şifa bulursun,agrıların azalır. Allah yardımcınız olsun hayatım.

Kızlar çok geçmiş olsun,bu dönemde bir de grip aman aman çok zor.Ballı ıhlamur iyi geliyordu bana bir de herkesin bildiği elmalı limonlu tarçınlı zencefilli kış çayı en son olarak da tavuk suyuna bol karabiberli çorba.

Ben kendim de kilo almışım hatta doktor bu hafta alma dedi bak aklıma gelmişken bir tartılayım ben de:)Gece yatakta milyon kez dönerken yeterince harcıyorumdur zaten enerji ama hadi neyse
Aslında kordonu hemencik çıkarıyorlar çok kaygan bir yapıymış ama yine de sezeryan mantıklı canım nolur nolmaz.Ay 40 da çok uzun ama napalım mervecim sağlıklı olsunlar da .Bazen diyorum hiç düşünmesem hiçbirşey bilmesem alıversem kucağıma.Çok araştırmak da hiç ii diilmiş millet ondan 10 taneyş rahat doğuruyor herhalde

günaydın güzel hamişler ve tombikleri:) anne olanlar ve bekleyenler:)
ne heyecanlııı. sanki ben doğuruyorum vallaAllahım bir avazda kurtarsın ikisini de. sağlıklı haberlerini ulaştırsın bize de. Bgn doğum yapacak olan arkadaşlar için aklımızdan geçen ilk duayı okuyalım kızlar

ayrıca kızım bugün doğdu :) artık 1 günlük diye saymaya başlayabiliriz offf çok karmaşık çift tarih tutmak ((
maşallah berraya

akıl mı kaldı bende:) var tabi mailin..atıyorum şimdi resimleri...dur buraya da ekliim bitanede..Eki Görüntüle 362101
şu güzelliklere bakın bizim kızlar gezmelere bile gitmeye başladı, biz de daha doğurcaz MAŞALLAH kuzucuklarınıza. Hep güzel günler geçirn birlikte emi:)

semracım.Senin de bebeğin hayırlı olsun, sağlıkla mutlulukla büyüt inşallah biraz zor olmuş anlattığın kadarıyla ama değdi değilmi minik kuzu için. ne güzel şuan kollarında. Allah nazarlardan saklasın..

ayyy çok heyecanlı sağlıkla sıhhatle gelsinler kuzucuklar. bi avazda kurtulsun melike ve özlem de. ne güzel normal doğum yapıyolar. hemencik ayaklanırlar. darisi başımıza.
biz de birazdan kontrole gidicez. 2 buçukta randevumuz. bugün 39 bitti. bakalım doktr teyzemiz ne dicek. hem heyecanlıyım hem çok sakin. tuhaf bi his. artık ben de oğlumu kucağıma almak koklamak istiyorum bi an önce.

canımmm sakın korkma korkacak birşey yokkii. kordon boynunda ama dolanmamıs sonucta boynunu sıkmıyor,sadece boynunu çevrelemiş. normal dogurmadgın sürece riskin cok düşük.hatta normal dogurtan doktorlar bile var cok sık görülen bi durummus çünkü, bana 3 aydır hareketlerini kontrol et yter dedi doktorum ve Allaha sukur hiç sorun cıkmadı ki benm kızım cok hareketli ben 3-5 daha dolar diyordum kendi kendime.
birdee kilo almamıs kısmı önemli,sen dopplere girdin mi yakın zamanda,çünkü kordonun boynunda olması degil asıl önemli olan,kordondan bebege besin ve kan akısının gitmesi önemli. onuda sadece net olarak dopplerde görebiliyorlar. doktorun ne diyo sana bu konuda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…