- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #43.181
sağlıkla gelsin minik melekler dualarımız onlarla...
kızlar hamişken insan doğsada görsem koklasam sevsem diye sabırsızlanıyo doğduktan sonrada gerçekten hamişlik ne güzelmiş diyo insan
ben ilk günlerde bebeğimle konuşurken bikaç kez elimi karnıma koydum alışkanlıktan sonra kendi kendime ben napıyorum dedim
kızlarrrrrrrrrrrrrrr Özlemi az önce doguma almıslar,eşiyle konustummm. geliyo kızımızz.
Melikeyede 9 da suni sancı vermişler açılmanın olmasını bekliyorlarmış. size çookkk selamı var. her ikisidee dualarımızı bekliyorlar canlarımmm
sağlıkla gelsin minik melekler dualarımız onlarla...
kızlar hamişken insan doğsada görsem koklasam sevsem diye sabırsızlanıyo doğduktan sonrada gerçekten hamişlik ne güzelmiş diyo insan
ben ilk günlerde bebeğimle konuşurken bikaç kez elimi karnıma koydum alışkanlıktan sonra kendi kendime ben napıyorum dedim
inşallahhhh saglıkla kavusurlar bebişlerineee. özleriz elbet hamişliği ama güzel yüzünü görüyorsun sen smdii,doya doya kokluyorsunnn miss ler gbi ohhh. aglasa basında bitiyorsun hemen. suan elimiz ayagımız baglı bizim
:)))) ALLAH ALLAH o nasıl oluo yaa sız oyle tahmını bı gunmu konsmustunz alınan gunu ne dıye degısıo anlayamadm:))) Bebısım sen 2.yede mutlaka bu dr gıtt ınsanın ufkunu acıo hergun degısık bır yenılık getırıo hayatınaa ahahahah:)))) Kendılıgnden gelrse doguruverırsın yaaa ben bazn tuvaletımı yaprken dogurursam naparım dıye gecırıorum aklımdan:))) telsızı wcde bırkmayı bıle dusunuorum nasıl bı ruh hastasyım bılemıorum:)))))
İnş.ikiside kolay doğum yapar çok heycanlı bi bekleyiş:)kızlarrrrrrrrrrrrrrr Özlemi az önce doguma almıslar,eşiyle konustummm. geliyo kızımızz.
Melikeyede 9 da suni sancı vermişler açılmanın olmasını bekliyorlarmış. size çookkk selamı var. her ikisidee dualarımızı bekliyorlar canlarımmm
Bakalım belki şansımıza bi yerden gelirSağol canım,amin,eşim artık iyice korktu yalnız çıkmamamı istiyor neyse ki annem geliyor bu akşam gezeriz artık onunla:)
Vallahi o arkadaş verse süper olur bence de,sepetler hiç de ucuz değil çünkü bi ara biz de düşünmüştük.Bakarsın duruma göre alırsın uygun olanını,şimdide stres yapma boşver canm.
Yine heyecan dorukta,Allah sağlıkla alsınlar bebişleri kucaklarına dualarımız onlarla mervecim.
Yanı demek ıstıorumkı kımseden anlayıs bekleme helekı yanı nasıl olduklrını bılıosun hıc bekleme bu kendını yıprtmaktan baska bı ıse yaramaz sutun fln kacar bosuna takmaa yanı bılıorum takma demekle olmuo ama elden ne gelır:))
ay çok heyecanlandım ben..Rabbim onlarla olsun..su gibi doğursunlar..sağlıkla kucaklarına alsınlar yavrularını inşallah..
canım benim sağlıkla kucağına alırsın inşallah
annemmm bana kesin gün vermedi ki bakarız bakarız diyo halaaa, sancın yok otur oturdugun yerde diyo,sanki normal dogum yapıcamm. bugunde bizimkinin kafası büyük yaa,inşallah dogum kanalına girmez yoksa sıkısır diyo, hem bunu diyo hemde 10 gün daha bekle diyo ben bişe anlamadım bu iştennnkocam ona göre şubede iznini ayarlıcak gün verin diyorum,keyfi gün mü verilir diyo bebek ne zaman isterse gelirmiş. bir daha bu kadının yüzünü görürsem Allahımm bi dogurayımmmm ben zaten wc ye telefonla gidiyom,hatta bazen orda bırakıyorum oyun oynuyorum tlf dan napim,artık 15 da bi gidiyorum canım sıkılıyo boş boş oturunca
bizde alalım artık kucagımıza bebişlerimizi yaaa. 3200 olmus kilomuz, 37+6 yız doktor 10 gün daha bekle sonra sezeryan diyo. ben anlamıyorum ben gerisayıma başladım doktor günleri bir bir artırıyor
darısı başına kuzummm sıra geldi sana
sagol canımm cümlemiz inşallah hayırlısı ile alalım yavrularımızı kucagımızaa.
selam kuzularrr ve minikleri....
melike ve özlem heralde doğuma girmiş, Allah yardımcıları olsun, bi avazda kurtulsunlar inşallahhh
onlar doğursun da sıra bizde artık
bir de eylül wardı sez. girecekti ondan haber yok muu??
bu arada benim hastalığım aynen dewam, boğazım o kadar acıyo ki artık tel.de bile konuşmak istmiyorum, telefonları açamıyorum yaa çok kötü..:2: boğazımın şu acısının geçmesi için (ilaç haricinde) yapabileceğim bişi yok mu kızlar??
:))) Degısıkmıss bayaaa bıı enteresn bı dr:) Bası kac haftalk cıkıo benm cocuk genel olrk 1 hafta ılerı cıkıo oda boyu ve kafasındn kılosu normal:)))
Maşallah seninkinin kilosu da gayet iyi,benimki daha doğumun d sinden bahsetmiyorBu cmt çatı muayenesinden sonra karar veririz artık diye düşünüyorum.10 gün sonra normal doğurursun sen yaf ,ama boşver mervecim aslında sağlıklı olan durabildiği kadar durması.
canım suan kızım normalden 4 gün ileride zaten gelişim acısından,37+6 yız. basıda 1 hafta önde 38+6 gbi.
bende sasırdım canım bukdr tombiş beklemiyordum,hiç kilo almamısım 3 haftadır çünkü. bebişin boynunda kordon olmasa ben fıtıgımıda geçtim artık normal dogururdum ama işte kordonu 3 aydır boynunda sıpamın,cıkarmıyor ki zilli. ay kuzum sende bende 40 ı görücez bu gidişleeeneyse dursunlar içerde bakalımm saglıklı olsunlar daa.
selam kuzularrr ve minikleri....
melike ve özlem heralde doğuma girmiş, Allah yardımcıları olsun, bi avazda kurtulsunlar inşallahhh
onlar doğursun da sıra bizde artık
bir de eylül wardı sez. girecekti ondan haber yok muu??
bu arada benim hastalığım aynen dewam, boğazım o kadar acıyo ki artık tel.de bile konuşmak istmiyorum, telefonları açamıyorum yaa çok kötü..:2: boğazımın şu acısının geçmesi için (ilaç haricinde) yapabileceğim bişi yok mu kızlar??
Kızlar çok geçmiş olsun,bu dönemde bir de grip aman aman çok zor.Ballı ıhlamur iyi geliyordu bana bir de herkesin bildiği elmalı limonlu tarçınlı zencefilli kış çayı en son olarak da tavuk suyuna bol karabiberli çorba.Benmkıde aynı sekermm ıcımdn okdr sey cıkarttım halaa tıkalı:))) lımonla tuzu gargara yapp en etkılı o oluo bogaz agrısınaa dene bı ıstersen bıde sıcak bıseyler ıc yat uyu dınlen bunun ılacı bu:) Akıl verene sor sen bunlrı yapıomsn de yooooo:)))) Ama hergn lımon bal sıck su yapıorumm baznde tuzlu su gargara benm bogazm agrımıoo sadece genzım burnum gogsum tıkalı yukarısı komple felc yanı:)))
canım suan kızım normalden 4 gün ileride zaten gelişim acısından,37+6 yız. basıda 1 hafta önde 38+6 gbi.
bende sasırdım canım bukdr tombiş beklemiyordum,hiç kilo almamısım 3 haftadır çünkü. bebişin boynunda kordon olmasa ben fıtıgımıda geçtim artık normal dogururdum ama işte kordonu 3 aydır boynunda sıpamın,cıkarmıyor ki zilli. ay kuzum sende bende 40 ı görücez bu gidişleeeneyse dursunlar içerde bakalımm saglıklı olsunlar daa.
kızlarrrrrrrrrrrrrrr Özlemi az önce doguma almıslar,eşiyle konustummm. geliyo kızımızz.
ne heyecanlııı. sanki ben doğuruyorum vallakızlar hepinize günaydın uykusuz ve bol sancılı bi geceden sonra nihayet sabah oldu sancılarım 6 dk bir gelmeye başladı gece nişanım da geldi az sonra cıkıyoruz evden bugün doğururmuyum yarına kalır mı bilmiyorum ama size doğurunca haber veririm yani ben merveye msj atarım o da size bildirir....sizden tek isteğim dualarınızı eksik etmeyin nolur sizler benim dualarımdasınız Rabbim melikeme ve tüm doğum yapacaklara yardım etsin bi avazda kurtulalım insallahh kendinize ii bakın
ayrıca kızım bugün doğdu :) artık 1 günlük diye saymaya başlayabiliriz offf çok karmaşık çift tarih tutmak((
şu güzelliklere bakınakıl mı kaldı bende:) var tabi mailin..atıyorum şimdi resimleri...dur buraya da ekliim bitanede..Eki Görüntüle 362101
merhaba bende mart annesi olacağım 35 4 günlük benim bebeğimde benimde bebeğimin iki tane kordon var boynunda 2 hafta dır hiç kilo almamış senin bebeğin nasıl doktorun nediyor ben çok korkuyorum kordon dan lütfen cevap veririmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?