2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canımm benim kıyamam yaa sen hala iileşmedin mi ıhlamur ve tavuk suyu corba denedin mi? beni sanırım tavuk suyu corba içine bolca limon vee bilumum baharat iileştirdi yoksa ilaçlar falan vızz gelmişti canımm. dikkat et nolur iileş bian öncee.

benim kız pek nazlı illede karnımda büyücek ama olsun doktoruma yetişsin o yüzden gelmedi die pek sızlanmıyom..

sen merak etmee senn kız doktorunu beklicekk,baska doktor istemiyor o bunca zaman alısmıs sonuctaaa minik.

ben de çok kötüydüm bahsettiğin gibi. bir türlü geçmeyince doktora gittim. bronşit olmuşum meğer. ilaç verdi dahiliyeci, başka türlü atlatamazsın dedi. haklıydı da ne denesem geçmemişti. boğazlarım yırtılıyordu sanki, öksürürken ciğerlerim kötü oluyordu. boğulacak gibiydim. uykusuzluktan bitmiştim 3-4 gün. ama güvenemedim kadın doğumcuma sordum kullanayımmı diye.Tabiki kullan, bu böyle devam ettikçe bebeği strese sokarsın, daha kötü olur , zaten bu ilaçlar da hamilelik kategorisine en yakın olanlar dedi. aklında olsun yani cnm Allah vermesiin bak doğumun falan gelir, bu hastalıkla nasıl yapacaksın

Teskkur ederız yapıoruz ortaya bı karısık:)) ALLAH ızın verırse yarınaa daha ıyı olurum bugn son dıyee hayal edıorum:))) Ihlamur bal lımon zencefıl en buyuk dostum oldulr bıde ballı sut ne cok ıctmm ztn hamılelıgmde tuketmedıgm balı yedım 1 haftadr:)))

pazartesi günü doktorum doplerde baktı kan akışı normal diyor 2 hafta önce geniş ölçmüşümdür diyor benim de kafam karıştı acaba besinmi gitmiyor diye korkuyorum başka bir doktora gidip gözükecem şuanda 33 haftalıkken 2 buçuktu şimdide aynı kilısu 35 4 şuanda

dikkat edersin azcık kuzum nolcak , kolay kilo almamak dikkat edince. amann minikler ii olsun hiçç umrumda degil. sezeryanı fıtıktan ve kordondan dolayı istiyor doktorum, ama özellkle kordondan diyor. ben duydum normal dogum yapanlar bile var ama işte müdahale sansı düşüyor,risk varsa sanırım en iisi yine sezo hiç istemesemdee düşünmeden olmyorki kuzum yaaa okumadıgım kaynak kalmıyor düşünüyorumda sanki cok bilince noluyorsaa stresten baska

canımm sennde cookk az kalmıs ne güzell,Allahın izni ileee gör oglunu,al iyi haberlerini sonraa gel bizle paylaş az kaldı azz alcaksın kucagına hayırlısıylaa

canımm için rahat etsin bi dktora daha görün bencede sen. ama kan akısı normalse sorun oldugunu düşünmüyorum. 2500 az degil kilosu,maşallah zaten tam tutmuyor ultrasondaki kilo ve boy ölçümler. eger gidebilirsen Sonomed görüntüleme merkezine git ben orada yaptırıyorum dopplerimi,cok ayrıntılı inceliyorlar,35-40 dk civarında sürüyor.

pişik problemi yaşayan anneler sudocremi öneriyorum size dünden beri o kadar rahatımki anlatamam 15 dak. bir uyanıyordu azra ama o kremden sonra 3 saat kesintisiz uymaya başladı gaz problemi için bi şey bulamadım henüz işime yarayan sizler napıyosunuz gaz problemi için

tünaydın kızlar...

melike ve özlem için dua ettim az önce. Allah sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin bebişleri.
kızım uyuyor şuan. ben de kendime zaman yaratmaya çalışıyorum. bir yandan ojelerimi sürüyorum bir yandan size yazıyorum...

canımm sennde cookk az kalmıs ne güzell,Allahın izni ileee gör oglunu,al iyi haberlerini sonraa gel bizle paylaş az kaldı azz alcaksın kucagına hayırlısıylaa
az kaldı ama azaldıkça sabırsızlanıyo insan işte senin de 7 gün kaldı benim gibi galiba ama bakalım bugün dr. umuz ne dicek? 40 olana kaar bekleyelim öyle sezeryan yapalım derse bakarsın biz de aynı gün doğururuz
ay annem de geldi stres iyice arttı onu yapma böle durma.... sinir oluyorum elimi akrnıma koysam tekme falan atınca azıcık suratım ekşise gözümün içine bakıyo sancım mı var acaba diye. ben sakinim o bennden panik. sanki o doğurcak. o yüzden hastaneye götürmek istemiyorum. çok mu ayıp olur doğunca gel desem. keske gece sancılansam ya da gece suyum gelse de haber vermeden cıkıp gitsek eşimle. rahatsız etmek istmedim derdim

ben rezene çayı içiyorum kendim, bebişe vermiyorum. bu şekilde de gaza faydalı oluyor die duydum.. ayrıca karnına yağla masaj yapıyorum emdikten sonra özellikle gece uykusuna yatmadan önce. dün mama vermek zorunda kaldım o biraz gaz yaptı maalesef. normalde fazla olmuyor

esperanza cım dün pompa soruyordun cevap veremedim.
ben de avent elektrikli aldım. herkes çok tavsiye etti. bi de geri de veremiyosun almışken iyi bi şey al dediler. motoruna süt kaçma ihtimali olabiliyormuş ve öyle olursa elinde patlıyormuş. kaçma ihtimali en az olan da mtorun yeri itibariyle avent miş. e-bebek te de , hello baby de de öyle söylediler. bi arkadaşım manuel (avent) almıştı. zamanla eskisi gibi kullanamadım sıkmak zorlaştı elektrikli al demişti o da.
ben internetten aldım. henüz kullanmak kısmet olmadı tabi...
gamze de bunu kullanıyo sanırım çok memnundu.

evett bende fenaa sabırsızım bu aralar iice arttı stresimm,kızım gell gell dedikçe doktor kızım beklee beklee diyo benm annemde strese sokuyor beni, aman sen dur aman kalkma aman otur,aman aman derken iice bagladım piskoyaa. neredeyse hergün bende. hatta smdi bu gece götürcekmiş beni onlarda kalcakmısım doguma kadar,kocamdan ayrı kalmak istemiyorumm ama söyleyemiyorum ki dogunca gel desen bozulabilir ben desem benmki kesin küser mesela acilen doguma gitsen o ayrı bak ozaman haber veremedim der yırtarsın

yaaa ne güzelll kızın yanında uyuyor sen oje sürüyorsun kendineee, bende bende yasamak istiyorum artık bu günleri. kızın ii dmi kuzum ? geceleri nasıl gece kuşu mu ?

Oyyy maşallah ne tatlı kuzucuklar

Bence ayrı bir yatak al mutlaka, ya yanına sepet al, ya da karyola al. Başa çıkamazsın bebeişi görcez diye odana dalanlarla, Hem işe başladığında bakıcı da sürekli odana girip çıkmış olmaz.

Ay çok heyecanlı, inşallah çok kolay olur doğumları, sağlıkla alırlar bebişlerini kucaklarına.

Ne gıcık doktorun varmış ya, sezaryenle bebek ne zaman isterse ne alaka:S

Geçmiş olsun canım, balın içine tarçın ve toz zencefil koyup yersen boğazını yumuşatır, yanında da ılık süt iç oda sıcaklığında.

evet cnm avent alıcam sanırım. göğüs uçlarım yara olduğu için ara sıra sağmam gerekiyor. manuel bir pompa kullanıyorum ama onunla doğru düzgün olmuyor.
cnm sana sormak istediğim bişey var. bebeğini hangi çocuk doktoruna götürmeyi düşünüyorsun? bildiğin güvendiğin biri var mı? ben düzenli kontrollerini yapan yakınlarda bi dr bulmak istiyorum. medical parka gitmeyi düşünüyordum evime yakın die ama oradakilere de özensiz muayene ediyor diyorlar aklım karıştı

yaa bizdeler ama işte... daha erken 15 gün var dememe rağmen ayın 1 inde babamı da alıp cıkıp geldi. hapsoldum yatak odasına yanlarında uzanamam rahatça. zaten izledikleri tv programlarını söylemiyim. izdivaçlar, müge anlı falan... düşün yani. bi de sıkıldık demezler mi geçen gün... nevrim döndü sanki ben kolundan tutup getirdim. inan evde defarklı bi şey yapmıyolar sabahtan akşama annem televizyon izliyo, babam internette takılıyo. çok sinir oldum asıl düzeni bozulan ben oldum bi odaya tıkılıp kaldım resmen. nete falan cepten giriyorum. bilgisayarı salonda bıraktım babam kullansın diye.
e haliyle aynı evin içinde haber vermeden aniden doğuma gitmek olmaz. anca belki gece olursa. daha durum kesin değildi yalancı sancıdır belki diey düşündük diyebiliriz. onu da yer mi bilmem

cookk zor oluyor haklısın,bende babamın yanında uzanamam annem neysede. bzm azcık çerkes adetlerimiz var onlarda düşünüp gelmişler sonucta sen yalnız kalma dye ama bzm gbi ince dusunemiyorlar. dayancaz kuzum napıcaz. Allah yokluklarını göstermesin inşallah. dogumdan snra epey faydasını görcez varlıklarının.
yalancı sancı meseleni yutturabilirsin bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…