2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende avent elektrikli kullanıyorum bende çok memnunum..ilk weewell almıştım ilk haftada sorun yaşadım madeladanda memnun kalmadım ürünleri iyadede edemiyosun steril ürün olduğu için sadece firma kalbul ederse alıp yenisini veriyolar oda 30 günü buluyor...iyi düşünüp araştırıp karar vermek gerekiyo ben avetten çok memnun kaldım performansı dizaynı çok iyi çalışırkenki ses düzeyide çok düşük buda önemli bir ayrıntı

o konuda ben de kararsızım canım aradaşların götürdüğü alsancak ta özel muayenehanesi olan bi dr. varmış. çok memnunlar. ilk başta ona gidebiliriz. biraz tuzlu olcak ama ilk zamanlar önemli sonuçta.

ya tabi ki sağolsunlar allah eksikliklerini göstermesin ama şu an ihtiyacım yok asıl doğumdan sonra sana çok iht. olucak demiştim. ama anlamadı beni. gelmesi bi şeyi değiştirmedi. o geldi diye işlerden elimi ayağamı çekmiş falan da değilim. her şeye karışıyo. alttan alıyorum ne yapayım.

Son düzenleme:

anlamamıslar olsun napalım. alttan almaktan baska caremiz yokki,cok hakları var üzerimizde kırmak olmaz. benm annemi görsen suan oo oooo salonda tabak çanak ne varsa yerlerini degiştiriyo, hattaaa buzdolabımaa örtü bile örttü,mutfak dolaplarımdan suan dantel sarkıyo ki ben ciddi derecede nefret ederim. ama napim heveslenmiş kadıncagız susuyorum susmaya calısıyorum

Bakalım canım olmadı mecbur alıcam eşime desem zaten anında gider alır ama ben 2-3 ay kullanıcak diye para vermek istemiyorum.Olmadı alıcaz artık:)
Benimde bu hafta sonu babam geliyo doğumda yanımda olmak istiyo biraz zor olucak benim için ama ilk torun bi de Antalya da hemen gelmesi zorHadi kendi babam neyse de kaynanamlar çat kapı geliyo bi de hizmet ediyorum o çok daha zor oluyo benim için

arkadaşlar hayırlşısınla sezeryanla aksama 8de yatıs yapılıyo sezeryanla kızımız gelıyo dualarınızı beklıyorum allah a emanet olun sımdı evdeyım tarıf edılemeyen bır duygu ıcerısındeyım rabbım herkese bu duyguyu yasatsın hepınızı opuyorum...

Son düzenleme:

Canım heycanlı bi bekleyiş sağlıkla kucağına al inş.kızını...

canım Allah yardımcın olsun. hayırlı doğumlar diliyorum sana...
özlem, melike ve safuldan haber varmı?

herkese slmlar kızlar..geçmişe bakmadan hemen yazmak istiyorum dün başıma gelenleri belki bni aydınlatcak kimseler olur..şimdi dün kontrol diye gttm nst ye grdm sonra dr.un yanına gttm usg ile baktı..herşey iyi ama karın bölgesi biraz tombişceymiş ve 10 gün ilerden gidiyomuş..geçen gittiimdede öyle demşti gebeliğe bağlı şeker olabilir demişti..şimdedn 3.500 gr olmş biraz iri bi bebek olablr dedi..kontrolde 39 haftalık göründüü içn gel bide çatıya bakalm dedi ve tabi korktuğum an geldi :)) olmayanlara duyurulur kndimi kasmadım ve hiç acımadı çok rahat geçti..neyse dr..dediki "3 cm açılman var (bilmem neyimde yumuşamış neyse o tam htrlamıyorum) yani doğumun ilk evresini atlatmışsın nst dede sancın gözüküyo istersen suni sancıyla doğurtabilirm sni" dedi bz eşimle kaldık bnde korkuyorum iri bi bebek olcaksa sezeryan fln olmk zorunda kalrm daha beklerse diye birden heves ettm ama sonra düşündm brz daha mı olsa açılma diye..sonra dr.dedi cuma günü tekrar gel belki o zmna kdr kndiliinden sancın gelir fln dedi..ama sonra serum verdiler sancılar düzene gircekmi diye serumdan sonra biraz azaldı galiba..tabi bn sancı fln hissetmiyorum haa..
dr.tekrar dedi istersen yatışını yapabilirim ama bnce cumaya kdr bekleyelm diye..açılma dahada artabilr böylede kalablr bilemiyoruz fln dedi neyse işte şekerler öyle böyle eve geldm bn..cuma tekrar gitcem ama kanamam oldu muayeneden sonra dün..bugnde çok koyu kıvamlı kahverengi bi akıntı geldi..artk muayenedenmi kaynaklanıyo yoksa nişan flnmı bilmiyorum ama şuan 3 cm açıklıkla geziyorum..bu konu hakkında fikri olan var mu?:44:

Canım muayeneden sonra olabiliyomuş ama bana drum kanaman olursa hastaneye gel demişti.Açılma da varmış inş.kahverengi akıntı da nişandır beklemediğin bi anda oluyo sanırım ama inş. kolay bi doğum olur.Bebeğin kilosu da çok iyi maşallah

amin cnm hepimizinki kolay olur inş..biliyorum muayneden sonra olduunu o yzdn endişelenmedim bide kırmız değil kahverengi olduğu içinde panik yapmadım..ya ama varya inanamadım 3.500 diyince çünkü 10-11 gün önce gtmiştim 2700 dü ve 1 haftada 100 gr almıştı ama bu 10 günde nasıl 800 gr alır dehşete düştüm..

Canım bazen oluyo geçenlerde bi arkadaş yazmıştı bir haftada 1 kilo almış demekki son haftalar çok alıyo hemen endişenme bi kaç kişeden daha duydum bir hafta çok kilo aldı diyen.Senin zaten doğum da başlamış sağlıkla gelsin kuzucuk inş.

evt cnm çok alıyolarmış meğer..ha bide dr. sn ilk evreyi atlatmışsın dedi doğum için :18: ama bn hiç bişi hissetmiyorum ne ilginç bi olaydır ya..işte bekliim diyorum ama 4 kiloyu geçerse 1 haftada birden gözümde büyüdü o yzdn suni sancı olsada hmn doğursammı diyorum nasıl çıkartcaksam içimden bu veleti :))

pazartesi günü doktorum doplerde baktı kan akışı normal diyor 2 hafta önce geniş ölçmüşümdür diyor benim de kafam karıştı acaba besinmi gitmiyor diye korkuyorum başka bir doktora gidip gözükecem şuanda 33 haftalıkken 2 buçuktu şimdide aynı kilısu 35 4 şuanda

Canım zaten 3 cm açılman varmış bu şekilde bir hafta daha beklenir mi bilmem.Allah kolayını verir canım inş.bir nefeste çıkar sen bile anlamzsın kolay bi doğum olur.

kızlar slm uzuuuuuun zamandır yazamadım preeklampsi teşhisi sebebiyle 22 şubatta sezeryanla oğluşumu dünyaya getirdim bugü 2 haftalık oldu ağrılar kilolar acılar hepsi 1 haftada bitiyor şimdi oğluşumun gazı uykusu gibi tatlı sorunlarıyla uğraşıorum kimler doğum yaptı bilmiorum ama herkese hayırlı doğumlar

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün....

Canım zaten 3 cm açılman varmış bu şekilde bir hafta daha beklenir mi bilmem.Allah kolayını verir canım inş.bir nefeste çıkar sen bile anlamzsın kolay bi doğum olur.

ay şimdi geçmişide okumaya çalışıyorum da özlem ve melike doğuma gtmşler henüz bitiremedm ya geçmişi..doğurdularmı..özlem bile gttiğinde 2 cm miş açılması bnm 3 cm..ama bnm sancım yok ya..eltimde dedi bn sancım başladığında 2 cm di doğuma gittiğimde snnki baya açılmış o zmn dedi..ama nasıl yapcam bilemedm cuma gittiimde suni sancı istesemmi acaba? ya daoğmazsa suni sancıyşa o zmnda sezeryana alırlarmı? off korktum :18:

benim 2 gün önce 1cm açılma vardı..benim günümde geçti hemde..bendede bi sancı yok..ve herkesinde rahim açılmasının ilerlemesi farklı..kimi saatte 1cm kimde saatler geçer 1 cm zor açılır..cuma gittiğinde yine bakarlar kaç cm olmuş..sonrasına ne yapılacağını konuşursunuz doktorunla..

Canım sunu sancıyla doğar çünkü senin açılman var olmasa dediğin doğru,sen korkma sakin ol...

nişan yada su gelmeden kuru sancı çekerseniz dikkatli olun kızlar bebek kanala girmeye çalışıyodur ama mutlaka dr a gidin ben 3 gün 3 gece sancı çektim ne nişan vardı ne su 3 gnün sonunda acil sezeryana alındım 5-6 cm açıklığım vardı üstelik ama bebiş çok zorlanmış, sezeryanda rahattı kendinizi 2 doğum şekline de alıştırın yoksa beim gibi üzülürsünüz

birde mutlaka kendinize süt pompası alın başta süt bol oluyo 1 aydan sonra azalırsa süt depolamış olursunuz ben yapmadığıma çok pişmanım,doğum sonrası lohusalık gelen giden eşlerin ailesinin stresi falan epey canınız sıkılabiliyo sütleriniz azalmasın

herkese sağlıklı doğumlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…