2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kafam çok karıştı valla..Allahım inş grk kalmadan kendi sancısıyla gelir ya artık kurtulmak istiyorum hayırlısıyla..

bende en şiddetli sancı dönemlerindede bebeğe birşey vermedim, ben tüm et tavuk ve çorbalarda deli gibi kimyon kullanıyorum, STİLL TEE yi aç karnına içiyorum, sebze yemiyorum b uşekilde benimde bebişinde gazı olmuyor

kocam ve kızımdan sonraki ayrılmaz parçam avent :))))

18 ocak :)))

kızımın tam yaşıtını buldum :)

kaçıncı haftandaydı doğum...

ÖZLEM VE MELİKE ne yaptı acaba? hiç haber yok çok merak ettim..tlfnları olsa arıcam valla..

44 günlük oldu gece gündüzü biliyo daha çok emmek istiyo en önemlisi gülüyo konuşunca kendi kendine vakit geçiriyor gazını daha rahat çıkarıyor baya bi düzene girmeye başladı

sizin nasıl ne kadar doğdu kızın sağlığınız nasıl ?

canım benim de öyle oldu...önceki kontrolümde 1 ayda sadece 300 gram almıştı,2300 dü, doktor çok ufak,3 kiloyu bulsa bari demişti...ete süte yüklendim biraz...10 gün sonra bi gittim, nerdeyse 1 kilo almış...sanırım son 2-3 haftada çok hızlı kilo alabiliyolar.....ben senle aynıyım, 37+4 şu an...3 cm açılmayla sen cumaya kadar doğurursun bence...olmazsa da suni sancıyla başlatırlar...kilosu da iyiymiş, beklemen için bi sebep yok...hadi hayırlısı bakalım

gözün aydııınnn....büyütmüşsün bile bebişi

inş.cnm dua et bnm için :))

Benimki son 1 haftadır gündüzleri yatağında yatmaz oldu, ya ağlıyor yada göğsümde kucağımda,
1930 doğdu 1700 e kadar düştü şuan 3300 civarında , sağlığı maşallahı var iyi çok şükür, 3 gündür emmeye başladı ememiyordu, gerçi şimdide doymadan uyuyakalıyor çok kısa süredede uyanıyor bazen 5 dk da uyandığı oluyor.
mei tai sipariş verdim bekliyorum gelmesini , mesela bugün öğlene kadar onu doyurmak ve ilk bulduğum fırsatta süt sağmak ile uğraştım bu saat oldu birşey yiyemedim göğsümde uyuyor şuanda ve kalkamıyorum uyanmasın diye çoookkk açımmm

özlem ve melike de haber yok mu yaaaaa:44: pc nin başından kalkamıyorum valla çok merak ettim, inşallah bebişlerini sağlıkla sıhhatle kucaklarına almışlardır

gamzecim bizimkide öyle bazen doymadan uyuyo memeye yapışıyo bende uyarıyorum arada çenesine falan dokunuyorum yada memeyi çıkarınca tekrar ağzına vermeye çalışıyorum açsa zaten alıyo hemen yoksa dediğin gibi 5 dk uyanıyo bizim emme ve oynama süremiz 1 saati buluyo biraz canım acıyo ama onun canı sağolsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…