- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #43.241
ben rezene çayı içiyorum kendim, bebişe vermiyorum. bu şekilde de gaza faydalı oluyor die duydum.. ayrıca karnına yağla masaj yapıyorum emdikten sonra özellikle gece uykusuna yatmadan önce. dün mama vermek zorunda kaldım o biraz gaz yaptı maalesef. normalde fazla olmuyor
esperanza cım dün pompa soruyordun cevap veremedim.
ben de avent elektrikli aldım. herkes çok tavsiye etti. bi de geri de veremiyosun almışken iyi bi şey al dediler. motoruna süt kaçma ihtimali olabiliyormuş ve öyle olursa elinde patlıyormuş. kaçma ihtimali en az olan da mtorun yeri itibariyle avent miş. e-bebek te de , hello baby de de öyle söylediler. bi arkadaşım manuel (avent) almıştı. zamanla eskisi gibi kullanamadım sıkmak zorlaştı elektrikli al demişti o da.
ben internetten aldım. henüz kullanmak kısmet olmadı tabi...
gamze de bunu kullanıyo sanırım çok memnundu.
nişan yada su gelmeden kuru sancı çekerseniz dikkatli olun kızlar bebek kanala girmeye çalışıyodur ama mutlaka dr a gidin ben 3 gün 3 gece sancı çektim ne nişan vardı ne su 3 gnün sonunda acil sezeryana alındım 5-6 cm açıklığım vardı üstelik ama bebiş çok zorlanmış, sezeryanda rahattı kendinizi 2 doğum şekline de alıştırın yoksa beim gibi üzülürsünüz
birde mutlaka kendinize süt pompası alın başta süt bol oluyo 1 aydan sonra azalırsa süt depolamış olursunuz ben yapmadığıma çok pişmanım,doğum sonrası lohusalık gelen giden eşlerin ailesinin stresi falan epey canınız sıkılabiliyo sütleriniz azalmasın
herkese sağlıklı doğumlarrr
40+2 de 22 ocak ta canım18 ocak :)))
kızımın tam yaşıtını buldum :)
kaçıncı haftandaydı doğum...
40+2 de 22 ocak ta canım
ÖZLEM VE MELİKE ne yaptı acaba? hiç haber yok çok merak ettim..tlfnları olsa arıcam valla..
ben de çok merak ediyorum ama tel.yok.Fece bile bakıyorum arada ama yok
bnde melikenin teli var cnm ama kont. olmadığı için arayamıyorum demin safula gönderdim özelden şimdide 10 dk süresi var msg istersen ondan alabilirsin
44 günlük oldu gece gündüzü biliyo daha çok emmek istiyo en önemlisi gülüyo konuşuncaticker da bir problem var o zaman benimki 18 ocak çünkü evet çok erken oldu benim 33. hafta acil sezeryana alındım su bitmişti, neler yaşıyorsunuz bebişle, şu aralar gözüne çarpan bariz değişiklikler var mı ?
amin cnm hepimizinki kolay olur inş..biliyorum muayneden sonra olduunu o yzdn endişelenmedim bide kırmız değil kahverengi olduğu içinde panik yapmadım..ya ama varya inanamadım 3.500 diyince çünkü 10-11 gün önce gtmiştim 2700 dü ve 1 haftada 100 gr almıştı ama bu 10 günde nasıl 800 gr alır dehşete düştüm..
kızlar slm uzuuuuuun zamandır yazamadım preeklampsi teşhisi sebebiyle 22 şubatta sezeryanla oğluşumu dünyaya getirdim bugü 2 haftalık oldu ağrılar kilolar acılar hepsi 1 haftada bitiyor şimdi oğluşumun gazı uykusu gibi tatlı sorunlarıyla uğraşıorum kimler doğum yaptı bilmiorum ama herkese hayırlı doğumlar
canım benim de öyle oldu...önceki kontrolümde 1 ayda sadece 300 gram almıştı,2300 dü, doktor çok ufak,3 kiloyu bulsa bari demişti...ete süte yüklendim biraz...10 gün sonra bi gittim, nerdeyse 1 kilo almış...sanırım son 2-3 haftada çok hızlı kilo alabiliyolar.....ben senle aynıyım, 37+4 şu an...3 cm açılmayla sen cumaya kadar doğurursun bence...olmazsa da suni sancıyla başlatırlar...kilosu da iyiymiş, beklemen için bi sebep yok...hadi hayırlısı bakalım
44 günlük oldu gece gündüzü biliyo daha çok emmek istiyo en önemlisi gülüyo konuşuncakendi kendine vakit geçiriyor gazını daha rahat çıkarıyor baya bi düzene girmeye başladı
sizin nasıl ne kadar doğdu kızın sağlığınız nasıl ?
özlem ve melike de haber yok mu yaaaaa:44: pc nin başından kalkamıyorum valla çok merak ettim, inşallah bebişlerini sağlıkla sıhhatle kucaklarına almışlardır
Benimki son 1 haftadır gündüzleri yatağında yatmaz oldu, ya ağlıyor yada göğsümde kucağımda,
1930 doğdu 1700 e kadar düştü şuan 3300 civarında , sağlığı maşallahı var iyi çok şükür, 3 gündür emmeye başladı ememiyordu, gerçi şimdide doymadan uyuyakalıyor çok kısa süredede uyanıyor bazen 5 dk da uyandığı oluyor.
mei tai sipariş verdim bekliyorum gelmesini , mesela bugün öğlene kadar onu doyurmak ve ilk bulduğum fırsatta süt sağmak ile uğraştım bu saat oldu birşey yiyemedim göğsümde uyuyor şuanda ve kalkamıyorum uyanmasın diye çoookkk açımmm
Canım hala haber yok en son saful msj atmış ama bekliyoruz bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?