2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr Özlem den haber
kızımızzz sag salim dogmus,normal dogum ile 2900. Özlem emzirmiş smdi uyuyormus minikkk.

ay ne güzelll..çok özeniyorum yaaa Allahımm bizede nasip et hayırlısıyla..ne güzel normal normal doğurdu şimdide emziriyo..off çok stres oldm..bnm halım nolacak dostlar :44:

ben de still tee'yi aç karnına içiyorum ama bilerek değil. aç karnına içince gazı azaltıyor muymuş? öyleyse süper, böyle devam edeyim..

canımmm demek bir minik daha gelmek istiyo aramızaaa. sancı hissetmemen aslında bir nevi güzell. doktorun miyadını doldurdu dogabilir diyorsa bence cokta beklemene gerek yok. sen bekledikçe bebiş daha da büyüyecek çünkü.

hayırlı olsun canımmm darısı basımıza inşallahh. Allah uzun ömür versinnnn.

Süperr,çok sevindim maşallah ikisine de.
Melike'den haber var mı peki mervecim?

canımmm Melike den ses yok, face den görmüştüm sabah haber vermişti. tlfnu yok olsa keske bende cok merak ettim.
ama Özlemcim kavustu yavrusuna cok sevindim yaaaa. darısı basımıza inşallahh

kızlarr Özlem den haber
kızımızzz sag salim dogmus,normal dogum ile 2900kg. Özlem emzirmiş smdi uyuyormus minikkk.

hadi gözü aydın olsun Allah analı babalı büyütsün kem gözlerden saklasın bide melikedende güzel haberleri alsaydık hayırlısıyla inş. suni sancı çok canını yakmıyodur epidural yapmıştır inş. dr.

evte cnm dr.bi sorun görmedi demekki istersen yatışını yapalım dedi ama bn tedirgin oldum çünkü suni sancı nasıl bişi bilmiyorum daha dorusu işe yaramassa doğuramassam diye korkuyorum.. bide yani doğum başlamış ama bu açılma böylede kalabilir 1 hafta içinde kendiliğindende gelebilir sancın bilemiyoruz dedi o yüzden darallardayım ya ne yapsam diye dşünüyorum..keşke geleceği görebilme imkanım olsa :))

keşkeee Melikeye de ulaşabilsek ve ögrensek yaaaa, saatlerdir face e cepten bile baglanamadıgına göre verdikleri suni sancı işe yaramıss ve Miray dogmustur inşallahh.
Özlemden daha cok bilgi almak için ardı ardına msj attım aradım ama hayırlı olsundan fırsat bulamamıstır kızcagız. neyse saglıklı olsunlarda geldginde bizee uzunn uzunnn anlatır dogum hikayesini inşallahh..

ayy canım benimm ne heyecanlı bekleyiştir smdi tahmin edebiliyorum. benm doktorumda günleri ileri atıp duruyoo,3200 ama 10 güne cıkardı bekleme süresini,37+6 yı devirdik ona ragmen. ben sezo için bile tarih alamamısım sen gelecegi görsem diyorsunnn kuzummm bebiş saglıklı ise,gelişimini tamamlamıs ise zaten yakında gelir. acılmanda öyle az bşe degil. suni sancı olsa da olmasa da yakındır dogumun. ama beklemenin sakıncası olsakca bebek iice kilo alcaksa doktorunu dinle derim ben. sen eşinle otur aksam iice düşünün Cumaya kdr kararınızı verinn.
ama bence gelsinnn bebiş yaaaa kavuş bian öcee

canım bence cumayı bekleme açılmanda varmış zaten
kanamanda olmuş belki nişandır
bebeğin gelişimini tamamlamış karnında beklemesi ona sadece kilo aldırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…