- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #43.261
kızlarr Özlem den haber
kızımızzz sag salim dogmus,normal dogum ile 2900. Özlem emzirmiş smdi uyuyormus minikkk.
kızlarr Özlem den haber
kızımızzz sag salim dogmus,normal dogum ile 2900. Özlem emzirmiş smdi uyuyormus minikkk.
kızlarr Özlem den haber
kızımızzz sag salim dogmus,normal dogum ile 2900kg. Özlem emzirmiş smdi uyuyormus minikkk.[/QUO
ne güzel maşallahdarısı başımıza artık
kızlarr Özlem den haber
kızımızzz sag salim dogmus,normal dogum ile 2900kg. Özlem emzirmiş smdi uyuyormus minikkk.
ben de still tee'yi aç karnına içiyorum ama bilerek değil. aç karnına içince gazı azaltıyor muymuş? öyleyse süper, böyle devam edeyim..bende en şiddetli sancı dönemlerindede bebeğe birşey vermedim, ben tüm et tavuk ve çorbalarda deli gibi kimyon kullanıyorum, STİLL TEE yi aç karnına içiyorum, sebze yemiyorum b uşekilde benimde bebişinde gazı olmuyor
herkese slmlar kızlar..geçmişe bakmadan hemen yazmak istiyorum dün başıma gelenleri belki bni aydınlatcak kimseler olur..şimdi dün kontrol diye gttm nst ye grdm sonra dr.un yanına gttm usg ile baktı..herşey iyi ama karın bölgesi biraz tombişceymiş ve 10 gün ilerden gidiyomuş..geçen gittiimdede öyle demşti gebeliğe bağlı şeker olabilir demişti..şimdedn 3.500 gr olmş biraz iri bi bebek olablr dedi..kontrolde 39 haftalık göründüü içn gel bide çatıya bakalm dedi ve tabi korktuğum an geldi :)) olmayanlara duyurulur kndimi kasmadım ve hiç acımadı çok rahat geçti..neyse dr..dediki "3 cm açılman var (bilmem neyimde yumuşamış neyse o tam htrlamıyorum) yani doğumun ilk evresini atlatmışsın nst dede sancın gözüküyo istersen suni sancıyla doğurtabilirm sni" dedi bz eşimle kaldıkbnde korkuyorum iri bi bebek olcaksa sezeryan fln olmk zorunda kalrm daha beklerse diye birden heves ettm ama sonra düşündm brz daha mı olsa açılma diye..sonra dr.dedi cuma günü tekrar gel belki o zmna kdr kndiliinden sancın gelir fln dedi..ama sonra serum verdiler sancılar düzene gircekmi diye serumdan sonra biraz azaldı galiba..tabi bn sancı fln hissetmiyorum haa..
dr.tekrar dedi istersen yatışını yapabilirim ama bnce cumaya kdr bekleyelm diye..açılma dahada artabilr böylede kalablr bilemiyoruz fln dedi neyse işte şekerler öyle böyle eve geldm bn..cuma tekrar gitcem ama kanamam oldu muayeneden sonra dün..bugnde çok koyu kıvamlı kahverengi bi akıntı geldi..artk muayenedenmi kaynaklanıyo yoksa nişan flnmı bilmiyorum ama şuan 3 cm açıklıkla geziyorum..bu konu hakkında fikri olan var mu?:44:
kızlar slm uzuuuuuun zamandır yazamadım preeklampsi teşhisi sebebiyle 22 şubatta sezeryanla oğluşumu dünyaya getirdim bugü 2 haftalık oldu ağrılar kilolar acılar hepsi 1 haftada bitiyor şimdi oğluşumun gazı uykusu gibi tatlı sorunlarıyla uğraşıorum kimler doğum yaptı bilmiorum ama herkese hayırlı doğumlar
Süperr,çok sevindim maşallah ikisine de.
Melike'den haber var mı peki mervecim?
kızlarr Özlem den haber
kızımızzz sag salim dogmus,normal dogum ile 2900kg. Özlem emzirmiş smdi uyuyormus minikkk.
yalnız topic ne kdr ıssız ve sessiz bugn ya herkes doğumda o yüzden mi acep
kızlarr Özlem den haber
yalnız topic ne kdr ıssız ve sessiz bugn ya herkes doğumda o yüzden mi acep
canımmm demek bir minik daha gelmek istiyo aramızaaa. sancı hissetmemen aslında bir nevi güzell. doktorun miyadını doldurdu dogabilir diyorsa bence cokta beklemene gerek yok. sen bekledikçe bebiş daha da büyüyecek çünkü.
Bugünlerde böyle bi ben sabahtan akşama kadar o da çalıştığım içinEvde olsam sizden ayrı kalıcam internet yok malesef
Bugünlerde böyle bi ben sabahtan akşama kadar o da çalıştığım içinEvde olsam sizden ayrı kalıcam internet yok malesef
kızlarr Özlem den haber
evte cnm dr.bi sorun görmedi demekki istersen yatışını yapalım dedi ama bn tedirgin oldum çünkü suni sancı nasıl bişi bilmiyorum daha dorusu işe yaramassa doğuramassam diye korkuyorum.. bide yani doğum başlamış ama bu açılma böylede kalabilir 1 hafta içinde kendiliğindende gelebilir sancın bilemiyoruz dedi o yüzden darallardayım ya ne yapsam diye dşünüyorum..keşke geleceği görebilme imkanım olsa :))
herkese slmlar kızlar..geçmişe bakmadan hemen yazmak istiyorum dün başıma gelenleri belki bni aydınlatcak kimseler olur..şimdi dün kontrol diye gttm nst ye grdm sonra dr.un yanına gttm usg ile baktı..herşey iyi ama karın bölgesi biraz tombişceymiş ve 10 gün ilerden gidiyomuş..geçen gittiimdede öyle demşti gebeliğe bağlı şeker olabilir demişti..şimdedn 3.500 gr olmş biraz iri bi bebek olablr dedi..kontrolde 39 haftalık göründüü içn gel bide çatıya bakalm dedi ve tabi korktuğum an geldi :)) olmayanlara duyurulur kndimi kasmadım ve hiç acımadı çok rahat geçti..neyse dr..dediki "3 cm açılman var (bilmem neyimde yumuşamış neyse o tam htrlamıyorum) yani doğumun ilk evresini atlatmışsın nst dede sancın gözüküyo istersen suni sancıyla doğurtabilirm sni" dedi bz eşimle kaldıkbnde korkuyorum iri bi bebek olcaksa sezeryan fln olmk zorunda kalrm daha beklerse diye birden heves ettm ama sonra düşündm brz daha mı olsa açılma diye..sonra dr.dedi cuma günü tekrar gel belki o zmna kdr kndiliinden sancın gelir fln dedi..ama sonra serum verdiler sancılar düzene gircekmi diye serumdan sonra biraz azaldı galiba..tabi bn sancı fln hissetmiyorum haa..
dr.tekrar dedi istersen yatışını yapabilirim ama bnce cumaya kdr bekleyelm diye..açılma dahada artabilr böylede kalablr bilemiyoruz fln dedi neyse işte şekerler öyle böyle eve geldm bn..cuma tekrar gitcem ama kanamam oldu muayeneden sonra dün..bugnde çok koyu kıvamlı kahverengi bi akıntı geldi..artk muayenedenmi kaynaklanıyo yoksa nişan flnmı bilmiyorum ama şuan 3 cm açıklıkla geziyorum..bu konu hakkında fikri olan var mu?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?