2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

özgecim sen nerde çalışıyosun allah aşkına
yasal olarak izne çıkman gerekiyor ama,
37+5 gösteriyo çizelgen
Canım yasal olarak öyle evet ama ben hala devam edyorum hatta raporumu muhasebe bile verdim.Şu an çok rahat olduğum için devam ediyorum 1 gün bile bebekle fazla kalmak çok önemli benim için çünkü bakıcak kimse yok bakıcı da sorun.İşim çok rahat kendi işim bile diyebiliriz yani:)Yoksa zor olur tabi doğuma bu kadar az kala hala çalışmak.
özgecim sn hala çalışıyomusun ya :44: doğurmayasın oralarda artık vakit var gibi gözüksede baksana birden tersine gelişiyo olaylar

Çalışıyorum canım evde daha zor olur benim için böyle hiç olmazsa etrafımda birileri var.Zaman var gibi gözüküyo ama belli olmaz tabi her an herşey olabilir.Hayırlısı artık bakalım:)

neyse canlarımmm ben gidiyomm,annem götürüyo beni onlarda kalcakmısım artık oysa daha 10 gün var dogumaaa el mahkumm. yolda haber gelirse cepten bağlanırım mutlakaa. Melike de dogum yapsaydı hayırlısı ileee. Eylül ne yaptı acaba onunda sezeryanı vardı?
Saful kuzummm senin bebiş bizim kızları görüp heveslenmesin söyle onaa. doktorunun gelmesine nekadar kaldı canım ? hayırlısı ilee doktorun gelseydi bi,minigin ogün dogcak bana öyle geliyoo.

kalça çıkığı tetkiki için ultrason çektiren var mı bebişine veya bu konuda bilgisi olan? bizim sadece işitme testi ve genel muayene yapıldı doğumdan sonra. ultrason fln istemediler..

canım çok haklısın tabiki bebekle vakit geçirmek çok daha iyi olur ama
iyice araştırdın mı?
aniden doğum yaparsan iznin yanmasın diye dedim
çünkü 37.haftada doğum iznine ayrılmak zorundayız diye biliyorum

Benim nisan geleli 1hafta olduu hala yok.dunn doktor bebek kanala girmis her an hazir ol dedi.gene bisey yokbugun hafif sancilarim war.boyle beklemek cok z0rmus.dogum yapanlara hayirli olsun.darisi bizlere ins.dua edelm birbirimize

yok canım aniden doğum yapsam bile iznim 16 olcak çünkü kendi işim gibi raporu bile formaliteden aldım yani sorun o konuda.yoksa çalışmam zaten:)

canım bence cumayı bekleme açılmanda varmış zaten
kanamanda olmuş belki nişandır
bebeğin gelişimini tamamlamış karnında beklemesi ona sadece kilo aldırır

evt kızlar bnde bian önce gelsin istiyorum artık dr. bişi demedi istersen suni sancı verelm dedi ama kendiliğinden de gelebilir sancın diyince o zmn bi duraksadım hani kendiliğinden olması doğal olması en iyisi tabiki o kdr ağrıyı çekmektense o yüzden onu bekliyorum bakalm olcamı diye ama olmadı en fazla 1 hafta daha beklerim yoksa suni sancı..bi yandanda korkuyorum 1 haftada ne kdr kilo alabilir diye :)) bni doğurtun diye hastaneye gitmekte ilginç bi stres tabi..hani herşey kendiliğinden gelişse o anda gözün görmez heycanlanmaya bile fırsat bulamassın belki..bakalm kızlar ya Allah hepimizin yardımcısı olsun

Benim nisan geleli 1hafta olduu hala yok.dunn doktor bebek kanala girmis her an hazir ol dedi.gene bisey yokbugun hafif sancilarim war.boyle beklemek cok z0rmus.dogum yapanlara hayirli olsun.darisi bizlere ins.dua edelm birbirimize

kanala girmişse ne gzl cnm işte yavaş yavaş ilerliyodur iyice kanalda ondandır belki sancıların bikaç günede doğum sancıları başlar inşallah hayırlısıyla bi avazda kurtulursun..yürüyüş yap bol bol cidden işe yarıyo..bn o kdr çok yürüdümki ondanmı oldu açılmam nedir anlayamadm

merhaba arkadaslar daa once yazmıstım melikenin ark ım ben
az once aradım hastahaneyi esini bagladılar miray dunyaya gelmiş
melike de miray da iyiymiş hepimizin gozu aydın

Ewet canim yurumek umarim iyi gelir.zaten yatamiom ki yuwarlaniom.rabbim seni de bir awazda kurtarsn inss

kalça çıkığı tetkiki için ultrason çektiren var mı bebişine veya bu konuda bilgisi olan? bizim sadece işitme testi ve genel muayene yapıldı doğumdan sonra. ultrason fln istemediler..

hayırlı olsun bebeğin Allah analı babalı büyütsün. 2011 mart annesiyim. Kalça çıkığı ultrasonunu sormuşsun. evet doktorlara sağlık bakanlığı zorunlu tutuyor artık bu ultrasonu. anne karnında veya doğumda olabilecek kalça çıkıkları, (kemikler tazeyken) erken tşhiste çok çok önemliymiş. Bizim doğumdan sonra 30. günde ultrason randevusu verildi. İnternette bu konuyu araştırrırsan genelde aşağı yukarı bebek en az 1 aylıkken yapılıyor. Sevgiler.....

çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. bize bu konuda bir bilgi verilmedi hastanemiz tarafından. bu durumda başka bir hastaneden randevu alıp çektireyim ben de.

30 günlükken çekiliyor, doktorun yazmasına gerek yok hastaneyi arayıp bebek kalça ultrasonu de canım çeken doktor söylüyor zaten sonucu

Selam kızlar... Bende doğum yapanlar kervanına katıldım.

05.03.2012 pazartesi saat 12:35 te oğluşum Selimhan normal doğumla dünyaya teşrif etti. Epidural yaptırdım fakat doktorum ikinci ağrı kesici ilacı yaptırmadığı için pek faydası olmadı...

Oğlum 39+1 de 3700 gr 51 cm doğdu. Şimdilik herşey yolunda sonra ayrıntıları yazarım inş..

doğum yapan arkadaşlar özlem melike ve nohcoy kızlar hayırlı uğurlu olsun
sağlıkla büyütn bebişleri darısı başımıza olsun

merhaba arkadaslar daa once yazmıstım melikenin ark ım ben
az once aradım hastahaneyi esini bagladılar miray dunyaya gelmiş
melike de miray da iyiymiş hepimizin gozu aydın

ALLAH ımmm nekdr duygulandımmmm(( Yavrumm benımmmm gozu aydın olsunn ınsallah en kısa zamanda doner evıne oyyyy cok duygusal bı gunduuu((

Senınde gozun aydın canım bak gelmıo gelmıooo dıyodun gelıverms ısteee ogln 40nı beklemedn:)) Maşallah ogluna ALLAH analı babalı buytsunn ınsallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…