- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #43.301
canım benim yeğenim de 2 aylık oldu..abiimler bugün ultrasona sokmuşlar..kalça çıkığı tetkiki için ultrason çektiren var mı bebişine veya bu konuda bilgisi olan? bizim sadece işitme testi ve genel muayene yapıldı doğumdan sonra. ultrason fln istemediler..
merhaba arkadaslar daa once yazmıstım melikenin ark ım ben
az once aradım hastahaneyi esini bagladılar miray dunyaya gelmiş
melike de miray da iyiymiş hepimizin gozu aydın
Selam kızlar... Bende doğum yapanlar kervanına katıldım.
05.03.2012 pazartesi saat 12:35 te oğluşum Selimhan normal doğumla dünyaya teşrif etti. Epidural yaptırdım fakat doktorum ikinci ağrı kesici ilacı yaptırmadığı için pek faydası olmadı...
Oğlum 39+1 de 3700 gr 51 cm doğdu. Şimdilik herşey yolunda sonra ayrıntıları yazarım inş..
mehmethan ım epidural sezeryan ile 05.03.2012de saat 9:40da dünyaya geldi allah hepinize yardımcı olsunnn
mehmethan ım epidural sezeryan ile 05.03.2012de saat 9:40da dünyaya geldi allah hepinize yardımcı olsunnn
05.03.2012 pazartesi saat 12:35 te oğluşum Selimhan normal doğumla dünyaya teşrif etti. Epidural yaptırdım fakat doktorum ikinci ağrı kesici ilacı yaptırmadığı için pek faydası olmadı...
Oğlum 39+1 de 3700 gr 51 cm doğdu. Şimdilik herşey yolunda sonra ayrıntıları yazarım inş..
kızlar bugün kontrole gittim kızım boynuna kordon dolamış gzüküyordu şuan tam 35+1 haftalık hamileyim dr sorun olmaz 1 defa dolamış daha fazlada dolaya biliyormuş sanırım kilosuda 2 503gr yinede ben endişeliyim aranızda benim gibi olan varmı ?
cnm korkma, benim bebeğimde dolamıştı çözdü sonra . bende panik olmuştum ama doktorum 2 defa dolasa da normal doğuma engel olmadığını söylemişti, bu şekilde çok sayıda normal doğum yaptırdığını hiçbi sorun olmayacağını söylemişti..
benim dr normal doguma engeli yok dedi ama yinede korkuyorum seninki kaç haftalıkken dolanmıştı kaçıncı haftada açtı kordonunu inşallah bende açmasını umuyorum .........
benim ki küçüktü cnm, 23. haftalarda dolamıştı 28 de yanılmıyosam açmıştı,, ama doktor son ana kadar açabileceğini sölemiştidoktorun normal diyorsa normal olur, kordon dolanması için sez. döneceğini sanmam, sende böyle düşün bence cnm..
kızlar bugün kontrole gittim kızım boynuna kordon dolamış gzüküyordu şuan tam 35+1 haftalık hamileyim dr sorun olmaz 1 defa dolamış daha fazlada dolaya biliyormuş sanırım kilosuda 2 503gr yinede ben endişeliyim aranızda benim gibi olan varmı ?
çok sessizleşti topik artık(
herkese slmlar kızlar..geçmişe bakmadan hemen yazmak istiyorum dün başıma gelenleri belki bni aydınlatcak kimseler olur..şimdi dün kontrol diye gttm nst ye grdm sonra dr.un yanına gttm usg ile baktı..herşey iyi ama karın bölgesi biraz tombişceymiş ve 10 gün ilerden gidiyomuş..geçen gittiimdede öyle demşti gebeliğe bağlı şeker olabilir demişti..şimdedn 3.500 gr olmş biraz iri bi bebek olablr dedi..kontrolde 39 haftalık göründüü içn gel bide çatıya bakalm dedi ve tabi korktuğum an geldi :)) olmayanlara duyurulur kndimi kasmadım ve hiç acımadı çok rahat geçti..neyse dr..dediki "3 cm açılman var (bilmem neyimde yumuşamış neyse o tam htrlamıyorum) yani doğumun ilk evresini atlatmışsın nst dede sancın gözüküyo istersen suni sancıyla doğurtabilirm sni" dedi bz eşimle kaldıkbnde korkuyorum iri bi bebek olcaksa sezeryan fln olmk zorunda kalrm daha beklerse diye birden heves ettm ama sonra düşündm brz daha mı olsa açılma diye..sonra dr.dedi cuma günü tekrar gel belki o zmna kdr kndiliinden sancın gelir fln dedi..ama sonra serum verdiler sancılar düzene gircekmi diye serumdan sonra biraz azaldı galiba..tabi bn sancı fln hissetmiyorum haa..
dr.tekrar dedi istersen yatışını yapabilirim ama bnce cumaya kdr bekleyelm diye..açılma dahada artabilr böylede kalablr bilemiyoruz fln dedi neyse işte şekerler öyle böyle eve geldm bn..cuma tekrar gitcem ama kanamam oldu muayeneden sonra dün..bugnde çok koyu kıvamlı kahverengi bi akıntı geldi..artk muayenedenmi kaynaklanıyo yoksa nişan flnmı bilmiyorum ama şuan 3 cm açıklıkla geziyorum..bu konu hakkında fikri olan var mu?:44:
canım ben de saful arkadaşıma katılıyorum bu konuda. tabi en iyisini doktorun ve sen bilirsin ama, herşeyin normali güzel olanıdır. biraz sabret bakalım cumaya kadar. zaten o arada gelecekse de gelir kuzucuk:)benim 2 gün önce 1cm açılma vardı..benim günümde geçti hemde..bendede bi sancı yok..ve herkesinde rahim açılmasının ilerlemesi farklı..kimi saatte 1cm kimde saatler geçer 1 cm zor açılır..cuma gittiğinde yine bakarlar kaç cm olmuş..sonrasına ne yapılacağını konuşursunuz doktorunla..
kızlar slm uzuuuuuun zamandır yazamadım preeklampsi teşhisi sebebiyle 22 şubatta sezeryanla oğluşumu dünyaya getirdim bugü 2 haftalık oldu ağrılar kilolar acılar hepsi 1 haftada bitiyor şimdi oğluşumun gazı uykusu gibi tatlı sorunlarıyla uğraşıorum kimler doğum yaptı bilmiorum ama herkese hayırlı doğumlar
kızlarr Özlem den haber
kızımızzz sag salim dogmus,normal dogum ile 2900. Özlem emzirmiş smdi uyuyormus minikkk.
hepinize maşallah kızlarSelam kızlar... Bende doğum yapanlar kervanına katıldım.
cartes, en azından kanala girmiş bebek, ne kadar güzel. illaki aşağı inecek yani. sabret:) geliyor canavarBenim nisan geleli 1hafta olduu hala yok.dunn doktor bebek kanala girmis her an hazir ol dedi.gene bisey yokbugun hafif sancilarim war.boyle beklemek cok z0rmus.dogum yapanlara hayirli olsun.darisi bizlere ins.dua edelm birbirimize
kimse kalmadı ki annemmmm,herkes dogurdu bebişlerle zor oluyordur nete girmek tahmin edebiliyorum.
bizde alsaydık miniklerimizi kucagımıza hayırlısı ileeeee
artık bizde doğurunca in cin top oynarbir süre sonra herkes düzene girince tekrar eski kalabalık günlerimize döneriz inşallah..bu sefer bebişlerimizle birlikte..
Mervee yazıorum sana annemm neyeeee cevp vermıosunbenm sancım var bende dogrmak ıstıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?