2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kalça çıkığı tetkiki için ultrason çektiren var mı bebişine veya bu konuda bilgisi olan? bizim sadece işitme testi ve genel muayene yapıldı doğumdan sonra. ultrason fln istemediler..
canım benim yeğenim de 2 aylık oldu..abiimler bugün ultrasona sokmuşlar..
merhaba arkadaslar daa once yazmıstım melikenin ark ım ben
az once aradım hastahaneyi esini bagladılar miray dunyaya gelmiş
melike de miray da iyiymiş hepimizin gozu aydın

ayy canım benim yaa sonunda gelmiş miray hanım..Allah analı babalı büyütsün inşallah..doğum nasıl geçmiş aceba?neyse şükür ikisi de iyiymiş ya,mühim olan o..teşekkürler haber verdiğiniz için

canım gözün aydın..Allah analı babalı büyütsün

özlemcimden de haber gelmiş ne güzel..o ve prensesi iyiymiş..emip uyurmuş da sevinler onu maşallah
özlemcim Allah analı babalı büyütsün inşallah

kızlarrr inanın çok sevindim bebişlerinize kawuşmuşsunuz hayırlısıyla..sferin sizeee:))) darısı biz bekleyenlerin baaşına..
Rabbim ewlatlarınıza hayırlı uzuuun bir ömür nasip etsin.. sizleri seviyorummmmm

kızlar bugün kontrole gittim kızım boynuna kordon dolamış gzüküyordu şuan tam 35+1 haftalık hamileyim dr sorun olmaz 1 defa dolamış daha fazlada dolaya biliyormuş sanırım kilosuda 2 503gr yinede ben endişeliyim aranızda benim gibi olan varmı ?

canım gözün aydın,Rabbim uzun ve sağlıklı bir ömür nasip eder inşallah yawruna..

cnm korkma, benim bebeğimde dolamıştı çözdü sonra . bende panik olmuştum ama doktorum 2 defa dolasa da normal doğuma engel olmadığını söylemişti, bu şekilde çok sayıda normal doğum yaptırdığını hiçbi sorun olmayacağını söylemişti..

benim dr normal doguma engeli yok dedi ama yinede korkuyorum seninki kaç haftalıkken dolanmıştı kaçıncı haftada açtı kordonunu inşallah bende açmasını umuyorum .........

benim dr normal doguma engeli yok dedi ama yinede korkuyorum seninki kaç haftalıkken dolanmıştı kaçıncı haftada açtı kordonunu inşallah bende açmasını umuyorum .........

benim ki küçüktü cnm, 23. haftalarda dolamıştı 28 de yanılmıyosam açmıştı,, ama doktor son ana kadar açabileceğini sölemişti doktorun normal diyorsa normal olur, kordon dolanması için sez. döneceğini sanmam, sende böyle düşün bence cnm..

inşallah dedigin gibi olur canım zaten dogum korkularım başlamıştı bide böyle bişey olunca biraz panikledim işte...

gözümüz aydın..hayırlısıyla kucağına aldı bebişini..çok mutlu oldum..Allah analı babalı büyütsün..msj atmıştım melikeye ama cvp yazma fırsatı olmadı sanırım..normal doğum yaptı dimi?

mehmethan ım epidural sezeryan ile 05.03.2012de saat 9:40da dünyaya geldi allah hepinize yardımcı olsunnn

canlarımmm hayırlı olsun sizde kavustunuz demek yavrularınızaaa. Allah saglıklı bir ömür nasip etsin inşallahhh.

canımm benm kızımın boynunda 3 aydır kordon var. merak etme bsey olmaz. bu saatten snra cok ümitlenme cocuk büyüdügü için cıkmaz. haftasından dolayı. ama kordon sadece boynunu cevrelemiş,düğüm olmamıs o yuzden sorun yok canım. en son okudugum makale de 4 yda 5 kez kordon dolanmıs dogum haberi vardı. düşün. bizimkisi 1 sıra Allahın izni ile bişey olmaz. genelde sezeryan öneriyor doktorlar kordon dolanmasında. ama normal dogma imkanı da var bebeklerin. kilosuda iimiş masallah canım sen içini ferah tut.

hadi gözünaydın..sağlık sıhhatle büyüt inşallah..darısı tüm doğum yapacakların başına...

canım ben de saful arkadaşıma katılıyorum bu konuda. tabi en iyisini doktorun ve sen bilirsin ama, herşeyin normali güzel olanıdır. biraz sabret bakalım cumaya kadar. zaten o arada gelecekse de gelir kuzucuk:)

kızlarr Özlem den haber
kızımızzz sag salim dogmus,normal dogum ile 2900. Özlem emzirmiş smdi uyuyormus minikkk.

hepinize maşallah kızlar Allah güle güle büyütmek nasip etsin kuzucuklarınızı. darısı başımıza olsun. heyecanlandım bak şimdi 9 gün kaldı şaka maka ama bende hareket yok.
Benim nisan geleli 1hafta olduu hala yok.dunn doktor bebek kanala girmis her an hazir ol dedi.gene bisey yokbugun hafif sancilarim war.boyle beklemek cok z0rmus.dogum yapanlara hayirli olsun.darisi bizlere ins.dua edelm birbirimize
cartes, en azından kanala girmiş bebek, ne kadar güzel. illaki aşağı inecek yani. sabret:) geliyor canavar

kimse kalmadı ki annemmmm,herkes dogurdu bebişlerle zor oluyordur nete girmek tahmin edebiliyorum.
bizde alsaydık miniklerimizi kucagımıza hayırlısı ileeeee

artık bizde doğurunca in cin top oynar bir süre sonra herkes düzene girince tekrar eski kalabalık günlerimize döneriz inşallah..bu sefer bebişlerimizle birlikte..

artık bizde doğurunca in cin top oynar bir süre sonra herkes düzene girince tekrar eski kalabalık günlerimize döneriz inşallah..bu sefer bebişlerimizle birlikte..

bana da öle geliyo azcık alışalım miniklere dogsunlarda sonra da ayy gazı ayy sütü derken yine dertleşiriz uzun uzunnnn hepimiz hayırlısı ile bi dogursaydıkk Nisan gbi burası eski cümbüş haline geri döner inşalahhh

Mervee yazıorum sana annemm neyeeee cevp vermıosun benm sancım var bende dogrmak ıstıorum

kuzummm anacım anacımm kanım yükselsin dyee ıyyy acayip bseler yedirmeye calısıyo bana, geri evime mi kaçsam neeeee
ne dogurması ne sancısı kızımmm dur daha yeni atlattık dogum haberlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…