2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi akşamlar fıstıklar Melike doğum yapmış bebeğini emzirıyomuş. Sezeryan olmuş. Allah anali babalı büyütsün. Tebrik ederim.
Özlemden haber varmi??

Normal deil sezeryan ile oldu dedi eşi ama bilmiyorum nedendir
Ayrıntısını bilmiyorum ama artık gelince ayrıntıları alırız melikeden
İkisi de ii ler mis maasallah

selam tobbişler.. bende bekliyorum inşallah normal doğumu.arada sancılar oluyo.ama daha pek sıklaşma falan yok.doktor kanaman suyun gelirse hemen gel dedi.ama sadece sancı varsa 10 dk da bire düşerse gel dedii.hayırlısı artık.normal doğumda kararlıyım inşallah böyle de sonuçlanır.herkese hayırlı doğumlar...

:))) Degısıkmıss bayaaa bıı enteresn bı dr:) Bası kac haftalk cıkıo benm cocuk genel olrk 1 hafta ılerı cıkıo oda boyu ve kafasındn kılosu normal:)))
minecim bugün kontrolüm vardı kafası tam 39 haftalık çıktı. 1-2 hafta önden gidiyodu ya eşitlenmiş bu hafta. kilo da almamış oysa ki 1 haftada 50 gr. falan artmış. kafa söz konusu olunca sen geliyosun aklıma

şu an kavuşmuşsundur yavruna tebrik ederim canım hayırlı uğurlu olsun. sağlıkla büyütün kızınızı

kızlarr Özlem den haber
kızımızzz sag salim dogmus,normal dogum ile 2900. Özlem emzirmiş smdi uyuyormus minikkk.

mehmethan ım epidural sezeryan ile 05.03.2012de saat 9:40da dünyaya geldi allah hepinize yardımcı olsunnn
hepinize maşallah tebrik ederim. darisi geride kalanların başına. bizler de bi an evvel sağlıkla kavuşalım kuzularımıza

kızlar ne çok doğuran olmuş bebeğine kavuşanlar sağlıkla büyütsün inşallah bize ne zaman sıra gelecek yaafff bebeğini alan kayboluyo ortadan

son durumumuzdan bahsedeyim sizlere kızlar.
kontrolümüz gayet iyi geçti. dr. teyzemiz uzun uzun inceledi minik oğlumuzu. boyu uzun maşallah kilo almamış. ama üzülmedim açıkcası. geçen hafta salı 3188 di bu hafta 3230 gibi çıktı. 50 gr. falan almış. fazla alsaydı sezeryana gün vercekti. 3500 ün üstü zorlar demişti çatı muayenesinde çünkü.
suyu falan da iyi haftaya kadar bekleyelim dedi. 14 ünde tekrar kontrole gidicez. hala daha gelmezse duruma bakarım muayene ederim açılman, rahim ağzında yumuşaman falan olursa en fazla 2 gün beklerim yoksa o gün bile sezeryana alabilirim dedi. ama en son çare sezeryan mümkün olduğunca normal için uğraşıcam dedi.
yürüyüş yap dedi. elimden geleni yapıcam ben de. umarım normal olur dr. um da ben de bunu çok istiyoruz.
bizden haberler böyle...

Son düzenleme:

sorun olmaz sanırım canım benim bebişimin boynunda da kordon var şuan normal doğum bekliyoruz, gerçi doktor doğum anında yine de evde bekleme sancıların gelince hastanede ol, gözetimde dur dedi, ne olur ne olmaz diye.

Özlem, Melike, Lale, Sefy, Dilaraela, Nohcoy hepinize maşşallah kızlar, sağlıklı almışsınız bebişlerinizi kucağınıza, darısı biz bekleyenlere :)

he bi de doktorun tartısına göre ben de kilo almamışım. hatta vermişsin bile dedi. bunun da doğumun bir belirtisi olduğunu söyledi.
vücut doğuma yakın tuttuğu ödemi ve suyu atarmış bana enteresan geldi hiç duymamıştım. sizinle de paylaşayım dedim.

Benim doğuma çok var o zaman ben hala kilo alıyorum:)

Canım kusura bakmazsan sana bir soru sorabilir miyim? Doktor sana çatından dolayı 3500 üstü zorlar demiş ya, neden öyle birşey dedi, yani içerden kontrol ediliyor anlıyorum da, dışarıdan da anlaşılmaz mı mesela zayıf mısın, ince kemikli misin? Ben de cumartesi gidicem de çatı muayenesine de, korkuyorum bana da çatın dar der diye Çünkü benim kalça kemiğim baya geniş, hep yakındığım şey bari bu konuda işime yarasa diye düşünmüyor değilim:)

Slm kıslar herkes iyidir umarım İcimde bı his sankİ bu gece doguracakmisim gibime geliyor
Çok fazlalasti kasilmalar ama sancı o kadar çok yok hayırlısı bakalim

bende kilo verdim sasırdım hatta 1 kılo vermısım demek o yuzden.bende hiç duymamıştım. hadi hazırlansın vücudumuz inşallah

Gecmise bı bakayım. Kimler doğurmuş ne yapmış 60sayfa okuycam

Benim kitabımda da yazıyor son hafta kilo almazsınız hatta 1-2 kilo verebilirsiniz diye bende 2haftadir almadım ama hala doğmadı

Slm kıslar herkes iyidir umarım İcimde bı his sankİ bu gece doguracakmisim gibime geliyor
Çok fazlalasti kasilmalar ama sancı o kadar çok yok hayırlısı bakalim

Ayy senin az kalmış, ben şimdiden sabırsızlanıyorum çok, ama pek de doğuracak gibi değilim, ne kasılma ne sancı :S

Ayy senin az kalmış, ben şimdiden sabırsızlanıyorum çok, ama pek de doğuracak gibi değilim, ne kasılma ne sancı :S

Yaa bende çok sabirsizlaniyorum oğlumdan tecrubeliyim kolu atlatirim saniyodum ama yanılmıştım onda bı günde aksam üstü sancım başladı gece doğdu kolay kolay geldi Enes'im ama bu hiç öyle değil 5 gündür ara ara sancı sık sık kasilmalarla afalladim
Ne yapayım nasıl olacak bilemedim öyle saf saf bekliyom gelmesini 2cm açıklık demişti acilde 5gun gecti bilmiyorum ne olacak

Siz bı akıl erdirdiniz mı bu ise

Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar bugün doktor kontrolümüz vardı.4 gündür tansiyon sorunum vardı.Bu yüzden bayağı endişeliydim.Ama bebeişim maşallah maşallah bayağı sağlıklı tam 3.500 gram olmuş.Suyu herşeyi çook normal daha kanala falan girmemiş.Benim tansiyonum salıya kadar düzenli ölçülecek eğer aşırı yükselmeler olursa bebeişi sezeryanla alıcaz dedi.Kendimi hep normal doğuma alıştıröıştım şimdi heyecanlandım.İnşallah hayırlısı olur

Yok canim ne kusuru askolsun...
İcerden yana bi sıkıntı yokmus ama dış kemikler ( yani kalca kemigi dedigin oluyo sanirim) cok genis degilmis. 3600-3700 e kadar normal diyebilirim ama 4 falan kesinlikle olmaz cok zorlanirsin dedi. Simdilik problem yok neyse ki. Kilosu artmamis. Cok artar diye korkuyordum
Hamilelikten once 55 kiloydum boyum 168 filan. Asiri zayif degildim ama kilolu da degildim. İlgisi var mi bilmiyorum. Sanki daha cok kemik yapisiyla ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…