- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #43.321
Normal deil sezeryan ile oldu dedi eşi ama bilmiyorum nedendirgözümüz aydın..hayırlısıyla kucağına aldı bebişini..çok mutlu oldum..Allah analı babalı büyütsün..msj atmıştım melikeye ama cvp yazma fırsatı olmadı sanırım..normal doğum yaptı dimi?
minecim bugün kontrolüm vardı kafası tam 39 haftalık çıktı. 1-2 hafta önden gidiyodu ya eşitlenmiş bu hafta. kilo da almamış oysa ki 1 haftada 50 gr. falan artmış. kafa söz konusu olunca sen geliyosun aklıma:))) Degısıkmıss bayaaa bıı enteresn bı dr:) Bası kac haftalk cıkıo benm cocuk genel olrk 1 hafta ılerı cıkıo oda boyu ve kafasındn kılosu normal:)))
şu an kavuşmuşsundur yavruna tebrik ederim canım hayırlı uğurlu olsun. sağlıkla büyütün kızınızıarkadaşlar hayırlşısınla sezeryanla aksama 8de yatıs yapılıyo sezeryanla kızımız gelıyo dualarınızı beklıyorum allah a emanet olun sımdı evdeyım tarıf edılemeyen bır duygu ıcerısındeyım rabbım herkese bu duyguyu yasatsın hepınızı opuyorum...
kızlar slm uzuuuuuun zamandır yazamadım preeklampsi teşhisi sebebiyle 22 şubatta sezeryanla oğluşumu dünyaya getirdim bugü 2 haftalık oldu ağrılar kilolar acılar hepsi 1 haftada bitiyor şimdi oğluşumun gazı uykusu gibi tatlı sorunlarıyla uğraşıorum kimler doğum yaptı bilmiorum ama herkese hayırlı doğumlar
kızlarr Özlem den haber
kızımızzz sag salim dogmus,normal dogum ile 2900. Özlem emzirmiş smdi uyuyormus minikkk.
Selam kızlar... Bende doğum yapanlar kervanına katıldım.
05.03.2012 pazartesi saat 12:35 te oğluşum Selimhan normal doğumla dünyaya teşrif etti. Epidural yaptırdım fakat doktorum ikinci ağrı kesici ilacı yaptırmadığı için pek faydası olmadı...
Oğlum 39+1 de 3700 gr 51 cm doğdu. Şimdilik herşey yolunda sonra ayrıntıları yazarım inş..
hepinize maşallahmehmethan ım epidural sezeryan ile 05.03.2012de saat 9:40da dünyaya geldi allah hepinize yardımcı olsunnn
kızlar bugün kontrole gittim kızım boynuna kordon dolamış gzüküyordu şuan tam 35+1 haftalık hamileyim dr sorun olmaz 1 defa dolamış daha fazlada dolaya biliyormuş sanırım kilosuda 2 503gr yinede ben endişeliyim aranızda benim gibi olan varmı ?
he bi de doktorun tartısına göre ben de kilo almamışım. hatta vermişsin bile dedi. bunun da doğumun bir belirtisi olduğunu söyledi.
vücut doğuma yakın tuttuğu ödemi ve suyu atarmış bana enteresan geldi hiç duymamıştım. sizinle de paylaşayım dedim.
Benim doğuma çok var o zaman ben hala kilo alıyorum:)
yok canım ya bence çok da ölçü alıncak bi şey değil. aniden suyu gelip erken doğum yapanlar da var sonuçta. onlarda olmamıştırr böyle bi şey. biz artık miyadımızı dolduruyoruz ondan böyle demiştir.
he bi de doktorun tartısına göre ben de kilo almamışım. hatta vermişsin bile dedi. bunun da doğumun bir belirtisi olduğunu söyledi.
vücut doğuma yakın tuttuğu ödemi ve suyu atarmış bana enteresan geldi hiç duymamıştım. sizinle de paylaşayım dedim.
Slm kıslar herkes iyidir umarım İcimde bı his sankİ bu gece doguracakmisim gibime geliyor
Çok fazlalasti kasilmalar ama sancı o kadar çok yok hayırlısı bakalim
Ayy senin az kalmış, ben şimdiden sabırsızlanıyorum çok, ama pek de doğuracak gibi değilim, ne kasılma ne sancı :S
Canım kusura bakmazsan sana bir soru sorabilir miyim? Doktor sana çatından dolayı 3500 üstü zorlar demiş ya, neden öyle birşey dedi, yani içerden kontrol ediliyor anlıyorum da, dışarıdan da anlaşılmaz mı mesela zayıf mısın, ince kemikli misin? Ben de cumartesi gidicem de çatı muayenesine de, korkuyorum bana da çatın dar der diyeÇünkü benim kalça kemiğim baya geniş, hep yakındığım şey bari bu konuda işime yarasa diye düşünmüyor değilim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?