2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi akşamlar fıstıklar Melike doğum yapmış bebeğini emzirıyomuş. Sezeryan olmuş. Allah anali babalı büyütsün. Tebrik ederim.
Özlemden haber varmi??

aa sezeryan mı olmuss,sabah 9 da suni sancı vermişlerdi demekki açılması olmamıs. olsun saglıklı ya Miray bin şükürr. Özlemde 1 e dogru dogum yaptı normal dogum,cok kolay geçmiş Allaha sukur,cok rahattı en son. sen nasıl oldun Semracım ?

oyy oyy masallahh canım inşallah sennde acılman olur da istedgn gbi normal dogum yaparsın kuzumm. mecbur kalmadıkça en saglıklısı. keske benimde normal şansım olsaydı

Benim kitabımda da yazıyor son hafta kilo almazsınız hatta 1-2 kilo verebilirsiniz diye bende 2haftadir almadım ama hala doğmadı

senin az kaldı canım az kaldı. en son geçen gece bi yokladı seni,selektör yaptı heran hazırlıklı ol. gelecek miniğin Allahın izni ilee. o kilo verme meselesini hiç duymadım bak ben. inşallah veririm de işime gelir valla

deryacım nasılsın şevket yılmazda mı doğum yapçan çok merak ediyorum doğum haneyi kaçıncı katta acaba

Merhaba arkadaşlar 36+1 oldum bende, bugün doktorumuza gittik ters olduğunu söyledi hiç beklemiyordum üzülmedim değil 2. doğumum olacak ilki normaldi bekliyoruz bakalım

Merhaba arkadaşlar 36+1 oldum bende, bugün doktorumuza gittik ters olduğunu söyledi hiç beklemiyordum üzülmedim değil 2. doğumum olacak ilki normaldi bekliyoruz bakalım

henüz erken cnm 2 hafta daha bekle belki döner, ben bgn 38 oldum ama dönmedi oğluşum, bekliyorum olmazsa cts gün vericek dr..

deryacım nasılsın şevket yılmazda mı doğum yapçan çok merak ediyorum doğum haneyi kaçıncı katta acaba

Evet Şevket Yılmaz'a gitmem 3.katta gecen ay gittim odaların durumuna filan bakayım dedim Enes de dilimiz yandı Sigorta'da 6 kişilik odalardan cocuk enfeksiyon kapmıştı kuveze almışlardı burda 1-2kisilik odalar ondan sevindim tek kişilik odaya da artı ücret istemiyorlarmış diğer hastane gibi kime boş yer denk gelirse tek çift fark yokmuş

Bilemedim ki canım, ilkinde daha mı hareketliydin acaba, ya da bu bebiş daha nazlı olabilir:) Geç olsun güç olmasın canım.

Canım çok mu yükseliyor tansiyonun, inşallah bir sorun olmaz, sağlıkla kavuşursun bebişine.

Çok sağol canım bilgilendirdiğin için. İnşallah çok kolay bir doğum olur hepimiz için. 4 kiloda herkes zorlanır sanıyorum. Benimki ne yaptı acaba, 2 haftadır göremedim meraktayım:S

Iyi akşamlar fıstıklar Melike doğum yapmış bebeğini emzirıyomuş. Sezeryan olmuş. Allah anali babalı büyütsün. Tebrik ederim.
Özlemden haber varmi??

canım sende iyisindir inşallah..demek suni sancıyla açılma olmamış..olsun hayırlısı böleymiş..ikiside iyi olsunlarda..sıra bende inşallah..

selam kızlar. biz bugün kotrole gittik. herşeyimiz iyi normal. başıyla geliyor.. kan değerlerim hafiften düşk çıktı onada ilaç vermişti geçen hafta kullanmaya devam. çok şükür kilomuzda iyi bakalım ne zaman gelecek oğluşummm.. hayırısıyla gelsin inşallah...
Özlemcim Melikecim Nohcoy doğum yapmışsınız hayırlı uğurlu olsun inşallahhhh.. Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsinn.. analı babalı büyütsün inşallahhh... unuttukalrım varsa affola..

prima premium care ve huggies yeni doğan aldım 2 şer paket..sonrası Allah kerim
çocuğu doğan arkadaşlar hangi bezi kullanıyorsunuz kuzucuklarınıza prima mı huggies mi??

Son düzenleme:

enes çekirge sigortadamı doğdu ben geçen sene ilk bebişte suyum gelmeye başladığında şevkette yattım dedin gibi tek kişilik odada yattım sanki özel oda gibiydi üçlü koltuk lcd tv falan çok rahattı banyo vc oda içinde

Evet Enes çekirgede doğdu maalesef ziyaret saatinde 6kisilik odada tam30kisi vardı Y

aynen yaa çok merak ediyorumm .. hayırlısı ile bi gelseydi

neyse ben cıkıyorum çok yoruldum bugün hastanede git gel. yarına görüşrüüz inşallah.. iyi gecelerr.. tatlı rüyalar kızlar... öpüyorum hepinizi..Allah a emanet olun yavrularınız ve siz

gelir gelirr annesii,durabildigi kadar dursunlar bakalım. benim 10 günüm var zaman geçmiyor. bugün normalde 7 gündü doktorum 3 gün daha ileri sardı. 39.5 haftada alcakmıs sezeryan ile bebegii.

benimde tahmini 20gün falan bakalım. normal olacagı için belki geçer belki geçmez

Gelsin istiyoruz ama gelıncede zor günler bizi bekliyor bakalım ne olucak:) biraz da korkuyorum becerebılecekmıyım diye. zaman gecsede hazıran gelse
hemen

ewet haklısın uykusuz geceler bizi bekliyor olacak olsun ama benim avantajım annem benimle yaşıyor ben bakamazsam annem bakar

Evet Enes çekirgede doğdu maalesef ziyaret saatinde 6kisilik odada tam30kisi vardı Y

benim kız kardeşimde çekirgede doğum yaptı vede çok pişman doğumundan tut yatığı odasına kadar hiç iyi değilmiş bende hala kararsızım şevket gidiyorum ama eşimde zübeydede yap diyo önceki doğumumu orda yaptım memnun kaldım ama odalar çoğu 4 kişilik bebeğim küvezde yattı akşama kadar hastanede bekledim falan kötü hatıralar var o yüzden şevkette yapçam doğumu hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…