- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #43.341
Iyi akşamlar fıstıklar Melike doğum yapmış bebeğini emzirıyomuş. Sezeryan olmuş. Allah anali babalı büyütsün. Tebrik ederim.
Özlemden haber varmi??
son durumumuzdan bahsedeyim sizlere kızlar.
kontrolümüz gayet iyi geçti. dr. teyzemiz uzun uzun inceledi minik oğlumuzu. boyu uzun maşallahkilo almamış. ama üzülmedim açıkcası. geçen hafta salı 3188 di bu hafta 3230 gibi çıktı. 50 gr. falan almış. fazla alsaydı sezeryana gün vercekti. 3500 ün üstü zorlar demişti çatı muayenesinde çünkü.
suyu falan da iyi haftaya kadar bekleyelim dedi. 14 ünde tekrar kontrole gidicez. hala daha gelmezse duruma bakarım muayene ederim açılman, rahim ağzında yumuşaman falan olursa en fazla 2 gün beklerim yoksa o gün bile sezeryana alabilirim dedi. ama en son çare sezeryan mümkün olduğunca normal için uğraşıcam dedi.
yürüyüş yap dedi. elimden geleni yapıcam ben de. umarım normal olur dr. um da ben de bunu çok istiyoruz.
bizden haberler böyle...
Benim kitabımda da yazıyor son hafta kilo almazsınız hatta 1-2 kilo verebilirsiniz diye bende 2haftadir almadım ama hala doğmadı
Yaa bende çok sabirsizlaniyorum oğlumdan tecrubeliyim kolu atlatirim saniyodum ama yanılmıştım onda bı günde aksam üstü sancım başladı gece doğdu kolay kolay geldi Enes'im ama bu hiç öyle değil 5 gündür ara ara sancı sık sık kasilmalarla afalladim
Ne yapayım nasıl olacak bilemedim öyle saf saf bekliyom gelmesini 2cm açıklık demişti acilde 5gun gecti bilmiyorum ne olacak
Siz bı akıl erdirdiniz mı bu ise
Merhaba arkadaşlar 36+1 oldum bende, bugün doktorumuza gittik ters olduğunu söyledi hiç beklemiyordum üzülmedim değil 2. doğumum olacak ilki normaldi bekliyoruz bakalım
deryacım nasılsın şevket yılmazda mı doğum yapçan çok merak ediyorum doğum haneyi kaçıncı katta acaba
Yaa bende çok sabirsizlaniyorum oğlumdan tecrubeliyim kolu atlatirim saniyodum ama yanılmıştım onda bı günde aksam üstü sancım başladı gece doğdu kolay kolay geldi Enes'im ama bu hiç öyle değil 5 gündür ara ara sancı sık sık kasilmalarla afalladim
Ne yapayım nasıl olacak bilemedim öyle saf saf bekliyom gelmesini 2cm açıklık demişti acilde 5gun gecti bilmiyorum ne olacak
Siz bı akıl erdirdiniz mı bu ise
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar bugün doktor kontrolümüz vardı.4 gündür tansiyon sorunum vardı.Bu yüzden bayağı endişeliydim.Ama bebeişim maşallah maşallah bayağı sağlıklı tam 3.500 gram olmuş.Suyu herşeyi çook normal daha kanala falan girmemiş.Benim tansiyonum salıya kadar düzenli ölçülecek eğer aşırı yükselmeler olursa bebeişi sezeryanla alıcaz dedi.Kendimi hep normal doğuma alıştıröıştım şimdi heyecanlandım.İnşallah hayırlısı olur
Yok canim ne kusuru askolsun...
İcerden yana bi sıkıntı yokmus ama dış kemikler ( yani kalca kemigi dedigin oluyo sanirim) cok genis degilmis. 3600-3700 e kadar normal diyebilirim ama 4 falan kesinlikle olmaz cok zorlanirsin dedi. Simdilik problem yok neyse ki. Kilosu artmamis. Cok artar diye korkuyordum
Hamilelikten once 55 kiloydum boyum 168 filan. Asiri zayif degildim ama kilolu da degildim. İlgisi var mi bilmiyorum. Sanki daha cok kemik yapisiyla ilgili
Iyi akşamlar fıstıklar Melike doğum yapmış bebeğini emzirıyomuş. Sezeryan olmuş. Allah anali babalı büyütsün. Tebrik ederim.
Özlemden haber varmi??
çocuğu doğan arkadaşlar hangi bezi kullanıyorsunuz kuzucuklarınıza prima mı huggies mi??
Evet Şevket Yılmaz'a gitmem 3.katta gecen ay gittim odaların durumuna filan bakayım dedim Enes de dilimiz yandı Sigorta'da 6 kişilik odalardan cocuk enfeksiyon kapmıştı kuveze almışlardı burda 1-2kisilik odalar ondan sevindim tek kişilik odaya da artı ücret istemiyorlarmış diğer hastane gibi kime boş yer denk gelirse tek çift fark yokmuş
Özlemden haber varmi??
mehmethan ım epidural sezeryan ile 05.03.2012de saat 9:40da dünyaya geldi allah hepinize yardımcı olsunnn
selam kızlar. biz bugün kotrole gittik. herşeyimiz iyi normal. başıyla geliyor.. kan değerlerim hafiften düşk çıktı onada ilaç vermişti geçen hafta kullanmaya devam. çok şükür kilomuzda iyi bakalım ne zaman gelecek oğluşummm.. hayırısıyla gelsin inşallah...
Özlemcim Melikecim Nohcoy doğum yapmışsınız hayırlı uğurlu olsun inşallahhhh.. Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsinn.. analı babalı büyütsün inşallahhh... unuttukalrım varsa affola..
canımm ohh ohh masallah oglunakan degerlerine bakma , ben aylardır neler neler cekiyorum ama düzelmiyo. surda bse kalmadı doguma dye sabrediyorum valla. bizde doguralımmm artık nolurr yaaaa kızımı kucagıma almak istiyorum artık
enes çekirge sigortadamı doğdu ben geçen sene ilk bebişte suyum gelmeye başladığında şevkette yattım dedin gibi tek kişilik odada yattım sanki özel oda gibiydi üçlü koltuk lcd tv falan çok rahattı banyo vc oda içinde
canımm ohh ohh masallah oglunakan degerlerine bakma , ben aylardır neler neler cekiyorum ama düzelmiyo. surda bse kalmadı doguma dye sabrediyorum valla. bizde doguralımmm artık nolurr yaaaa kızımı kucagıma almak istiyorum artık
aynen yaa çok merak ediyorumm .. hayırlısı ile bi gelseydi
aynen yaa çok merak ediyorumm .. hayırlısı ile bi gelseydi
gelir gelirr annesii,durabildigi kadar dursunlar bakalım. benim 10 günüm var zaman geçmiyor. bugün normalde 7 gündü doktorum 3 gün daha ileri sardı. 39.5 haftada alcakmıs sezeryan ile bebegii.
Gelsin istiyoruz ama gelıncede zor günler bizi bekliyor bakalım ne olucak:) biraz da korkuyorum becerebılecekmıyım diye. zaman gecsede hazıran gelse
hemen
Evet Enes çekirgede doğdu maalesef ziyaret saatinde 6kisilik odada tam30kisi vardı Y
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?