- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #43.361
henüz erken cnm 2 hafta daha bekle belki döner, ben bgn 38 oldum ama dönmedi oğluşum, bekliyorum olmazsa cts gün vericek dr..
Arkadaşlar forumu gebeliğimin başından beri takip ediyordum çalıştığım için yorum girişi yapmak sıkıntı oluyordu, doğum iznine ayrıldım bugün.
doğum yapan herkese hayırlı olsun, benim gibi hasretle bebişlerinin yolunu gözleyenlerede sağlıklı doğumlar diliyorum.
ewet haklısın uykusuz geceler bizi bekliyor olacak olsun amabenim avantajım annem benimle yaşıyor ben bakamazsam annem bakar
günaydın günaydın günaydıınnn
herkese mutlu sabahlar
doğum yapan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun
güle güle büyütün bebişlerinizi darısı biz bekleyenlerin başına
8:30 da kontrolümüz var birazdan çıkıyorum
gelince yazarım
görüşmek üzere baaayyyyyy
ohh senin tuzun kuruymuş valla mis gibi annene bırak uyu:))bizde 20-30 gun surerız anca o keyfi bakalım
günaydınnn.. sabah ı şerifleriniz hayırlı olsun inşallah.. napıyorsunuz bakalım kızlar? inşallah bugün güzel doğum haberleri alırız bakalım :)
annem bakmam diyor. kendi çocuguna kendin bak diyor. pek tuzum kuru değil gibi
günaydın kızlar dün 4 doğum vardı bugün yok sanırım ... dediğin gibi biz mi doğursak dicem ama bende ne sancı ne bişey yeri rahat oğlumun....
bende hergün bekliyorum ama yok.bugünde kociş izin vermiyo.erkek adam kadınlar gününde mi doğcak diye:))) beklesin yarın doğsun diyo:)) :113:
39. haftalara girip de ne sancı ne ağrı hiçbirşeyin olmaması beni de deli ediyor...Off artık bebeğimi istiyorum ama işte gelmiyor ki sıpa yeri rahat ekmek elden su gölden yaşıyor...Ne yapıcaz bilmem.Eğer geç gelirse sezaryene girmeyi düşünüyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?