2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar forumu gebeliğimin başından beri takip ediyordum çalıştığım için yorum girişi yapmak sıkıntı oluyordu, doğum iznine ayrıldım bugün.
doğum yapan herkese hayırlı olsun, benim gibi hasretle bebişlerinin yolunu gözleyenlerede sağlıklı doğumlar diliyorum.

canım hoşgeldin aramıza
senle aramızda az bir gün farkı var
bizlerede inşallah sağlıklı güzel doğumlar olsun

meliike ............özlem .............nohcoy....... sizlerde kavuştunuz meleklerinize rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah...........,

ben çizelgemi değiştiremiyorum kızlar 5 gündür uğraşıyorum bana kim yardımcı olucak ......

günaydın günaydın günaydıınnn

herkese mutlu sabahlar
doğum yapan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun
güle güle büyütün bebişlerinizi darısı biz bekleyenlerin başına

8:30 da kontrolümüz var birazdan çıkıyorum
gelince yazarım

görüşmek üzere baaayyyyyy

günaydın...... inşallah güzel şeyler duyarsın.....

Herkese günaydın hayırlı doğumlar olSun Douranlar da saglikla büyütsünler bebisleri
Biz hala bekliyoz

herkese günaydın...
geçmişi az okuyabildim özlemcim doğumunu yapmış... melikede iyidir umarım...

gün içinde geçmişe bakarım...

Son düzenleme:
günaydınnn.. sabah ı şerifleriniz hayırlı olsun inşallah.. napıyorsunuz bakalım kızlar? inşallah bugün güzel doğum haberleri alırız bakalım :)

annem bakmam diyor. kendi çocuguna kendin bak diyor. pek tuzum kuru değil gibi

ohh senin tuzun kuruymuş valla mis gibi annene bırak uyu:))bizde 20-30 gun surerız anca o keyfi bakalım

günaydın kızlaaarrr varmı bgn doğuran,doğuracak olan ya da:)) dün epeyce hızlı geçti, bgn doğum olmazsa boşluğa düşücem valla, ben mi doğursam ne, foruma hareketlilik gelsin

günaydınnn sen ne yaptın iğnelere devam değil mi.... doktor konusundada kararsınzdın sonuca bağlayabildin mi

günaydın kızlar dün 4 doğum vardı bugün yok sanırım ... dediğin gibi biz mi doğursak dicem ama bende ne sancı ne bişey yeri rahat oğlumun....

günaydın kızlar dün 4 doğum vardı bugün yok sanırım ... dediğin gibi biz mi doğursak dicem ama bende ne sancı ne bişey yeri rahat oğlumun....

bende hergün bekliyorum ama yok.bugünde kociş izin vermiyo.erkek adam kadınlar gününde mi doğcak diye:))) beklesin yarın doğsun diyo:)) :113:

günaydın kızlar..
kaç gündür hastayım hastayım diyodum, dün gece çok ağırlaştı, ateşim de çok yükseldi su gibi olmuş üstüm başım..
sabah eşim iş giderken ben de sağlık ocağına gideyim dedim onunla çıktım, hem gebelik takibimi yaptırdım hem de doktora gözüktüm, boğazım iltihaplanmış faranjit olmuşum, ilaçsız geçmez dedi dr. mecburen antibiyotik verdi, son haftanda sakıncası yok dedi ben yine de kendi doktorumu aradım, o da kullanabilirsin dedi, içim acıya acıya içtim inşallah bişi olmaz:2: ama doğuma kadar da iyileşmem lazım hasta hasta kucağıma alamam yawrumu

39. haftalara girip de ne sancı ne ağrı hiçbirşeyin olmaması beni de deli ediyor...Off artık bebeğimi istiyorum ama işte gelmiyor ki sıpa yeri rahat ekmek elden su gölden yaşıyor...Ne yapıcaz bilmem.Eğer geç gelirse sezaryene girmeyi düşünüyor musunuz?

arada yeter ben doktoruma dicem gün versin diyorum sonra bu kadar bekledim ha gayret biraz sabır diyorum... normal istiyorummmm... toparlanması daha kolay...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…