2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım öncelikle hayırlısı olsun...
ne güzelki bu durum önceden fark ediliyor ve bebeğinin sağlığı riske girmiyor... sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini...
evet tarih belli olduktan sonra aynısı bendede olmuştu... hem çok mutluydum hemde çok korkuyordum ama inan o zaman sevdiklerin hep yanında olacak ve korku fln kalmayacak... ameliyata girerken asansöre kadar eşim elimi hiç bırakmadı... sonra uyandığımda narkozun etkisinden uykudan uyanamıyor gibiydim oğlumu kucağıma koydular ve yanağımı emmeye çalışıyordu... sadece ağlayarak öptüm... sende bunu bekle olurmu o an sanki sende bebeğin gibi dünyaya yeniden gelmiş gibi hissedeceksin... hayat yeniden başlamış resetlenmiş gibi olmuştum... 2 gündür hiç uyumadım desem yeridir... toplasan 2-3 saat belki ama inan halen ayaktayım Allah sabır ve güç veriyor sanırım...
şimdi doğumuna kadar güzelce dinlen ve son hazırlıklarını yap... ve sadece kendine zaman ayır... kafanı dinle... bebeğini enerjik karşıla sana ihtiyacı olacak annesi...

canım tarihin belli olmuş... hadi gözün aydın...
sağlıkla kucağına al yavrunu...

sağol hayatımm inşalah herşey yolunda gider
canım bu arada benim oğlum inmemiş testis ameliyatı oldu
belki yumurta yeni iniyordur bizim 15 günlük falanken biri şişlik olarak inmişti
diğeri inmeyince ameliyat oldu

canım çok teşekkür ederim.... çok sağol o kadar güzel şeyler yazmışsın ki gözlerim doldu okurken.... inşallah herşey yolunda gider bende bebeğimi kucağıma alabilirim....

iyi akşamlar kızlar bende hastanedeydim bugün dr konuştum daha önceki doğumumda ebe çatıların dar demişti ne yapcaz dedim ultrason verdi önce bebğin kilosuna bakalım dedi karnıma baktı bebek büyük gibi duruyo dedi ve nst verdi hepsini hallettim ama sonuçları gösteremedim dr çoktan hastaneden gitmiş pazartesiye kaldı çok sinir oldum çatı muayeneside yapmadı pazartesiye kadar doğurmasam drdan öğrenirdim normal doğum yapabilirmiyim diye hayırlısı artıkk ultrason sonucunda bebişin kilosu 3303 gr yazıyo ama dr bakması lazımm offff merak etim iyice sancı varmı onuda öğrenemedimmm

herkese selam taze anne nazlı oğlunu nihayet kucağına aldı beyfendi mışıl mışıl uyurken ben hâlâ suni'nin etkilerini üzerimden atmaya çalışıyorum doğum yaptım iyiz gece girince herşeyi detaylı yazarım by

İyi akşamlar hamişler bizde bugün sezeryan günümüzü aldık İnşallah bi sorun olmazsa salı günü hayırlısıyla kızımızı kucağımıza alıcaz.Bugün nst ye falan girdim sancı falan çıkmadı bebişte aşağı inmemiş artık sezeryana karar verdim hayırlısıyla

herkese selam taze anne nazlı oğlunu nihayet kucağına aldı beyfendi mışıl mışıl uyurken ben hâlâ suni'nin etkilerini üzerimden atmaya çalışıyorum doğum yaptım iyiz gece girince herşeyi detaylı yazarım by

derya gözün aydın normal istiyorsun anladığım kadarıyla suni sancıyla normal olmuşşş ... Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsinnn

canımm hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün yavrun
sen hangi ara doğurdun sanki gündüz topicteydin :44:

DESİBELCE RONYA GÜNEŞŞ doğum tarhiniz belli olmuş inşallah sağsalim kavuşursunuz bebişlerinize bende sonuçlarımı gösterebilseydim doktora iiyi olacaktı ama pazartesiye kaldıı

şuan da telefondan giriyorum gündüz de girdim şimdi başım kalabalık herşeyi anlatıcam

Ay allahım ya, geçmiş olsun canım, erkek bebeklerin de kendilerine göre sıkıntıları oluyor demek ki, benim oğlan 1 haftalık daha ama fark etmedim öyle bir şey,
Kuzum sabırsızlandın iyice demi, Allah hayırlı kavuşmalar nasip etsin.
Canım sen de mi doğum yaptın, Allah analı babalı büyütsün, sana da geçmiş olsun.

desibelce ve abcdm;günleriniz belli olmuş hayırlı olsun,

tşkler canım inşallah sağlıkla kucağıma alırım...

prensesimmm kuzumm nasılsınn heyecan varmı heyecan ?
beni feci sıkıştırdı hem çok heyecanlıyım hemde donuk bir ruh hali içindeyim
tuhaf bir ruh hali heyecan kaygı korku vs. bir sürü şey
sanki hiç doğurmamış gibiyim

amin canım sende kavuştun kuzuna bana ne zaman sıra gelecekkk yaaaaa

kızzzlaarrr..dün çatı muayenesi olduktan sonra kanamam olmuştu biraz.ilk çatı kontrolünde de oldu.doktor normal dedi. ama bugün sabah ve akşama doğru tekrar oldu...nişan mı bu şimdi..ay bilemedim ben:18:annemler nişan diyo..kasıklarımda da ağrılar var,adet olmadan önceki gibi rahatsızlık hissediyorum.annem sen hafta sonu doğurursun diyo..ayhh heyecanlandımm

nişan olabilir canım bebek geliyoooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…