- 29 Aralık 2010
- 1.896
- 6
- 108
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #45.241
bugün benimde günüm belli oldu sizlerle paylaşmak istedim... normal olsun diye çok bekledim... bugün kontrolde yine sancı hiç çıkmadı çatı muayenesi oldum... 0,5 cm - 1 cm arası açılma var dedi...bebek kanala girmemiş ve rahmimin çeperi normalden daha uzunmuş bebek o yüzden kanala girmemiş olabilir dedi ve 19 mart pazartesi hastaneye yatıracak normal epidural istediğim için suni sancı verecek olmazsa öğlen gibi de epidural sezeryana alacak .... kendimi garip hissediyorum günüm belli olsun diye sabırsızlandım belli olunca da korku başladı....
canım tarihin belli olmuş... hadi gözün aydın...
sağlıkla kucağına al yavrunu...
canım öncelikle hayırlısı olsun...
ne güzelki bu durum önceden fark ediliyor ve bebeğinin sağlığı riske girmiyor... sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini...
evet tarih belli olduktan sonra aynısı bendede olmuştu... hem çok mutluydum hemde çok korkuyordum ama inan o zaman sevdiklerin hep yanında olacak ve korku fln kalmayacak... ameliyata girerken asansöre kadar eşim elimi hiç bırakmadı... sonra uyandığımda narkozun etkisinden uykudan uyanamıyor gibiydim oğlumu kucağıma koydular ve yanağımı emmeye çalışıyordu... sadece ağlayarak öptüm... sende bunu bekle olurmu o an sanki sende bebeğin gibi dünyaya yeniden gelmiş gibi hissedeceksin... hayat yeniden başlamış resetlenmiş gibi olmuştum... 2 gündür hiç uyumadım desem yeridir... toplasan 2-3 saat belki ama inan halen ayaktayım Allah sabır ve güç veriyor sanırım...
şimdi doğumuna kadar güzelce dinlen ve son hazırlıklarını yap... ve sadece kendine zaman ayır... kafanı dinle... bebeğini enerjik karşıla sana ihtiyacı olacak annesi...
herkese selam taze anne nazlı oğlunu nihayet kucağına aldı beyfendi mışıl mışıl uyurken ben hâlâ suni'nin etkilerini üzerimden atmaya çalışıyorum doğum yaptım iyiz gece girince herşeyi detaylı yazarım by
herkese selam taze anne nazlı oğlunu nihayet kucağına aldı beyfendi mışıl mışıl uyurken ben hâlâ suni'nin etkilerini üzerimden atmaya çalışıyorum doğum yaptım iyiz gece girince herşeyi detaylı yazarım by
Ay allahım ya, geçmiş olsun canım, erkek bebeklerin de kendilerine göre sıkıntıları oluyor demek ki, benim oğlan 1 haftalık daha ama fark etmedim öyle bir şey,Bu gece kabus gibiydi. hiç uyumadı bizim ufaklık...
eczaneye gittim humana iyigeceler çayı alayım diye... tanıdık eczanedeki kız alma boşuna dedi. rezene çayı ver uyutur o dedi... rezeneyi günde 1 kez bende içiyorum ama onunda içmesi lazımmış. bakalım birazcık verdik. birde saat 9 gibi veririm...
bu arada biz d vitaminine başladık... sağlık ocağı beleşe veriyor...
bide bugün oğlumun testitisinin üst kısmında hafif şişlik farkettim... öğlenden sonra şişlik aşağıya inmiş ama azdı...
netten araştırdım yeni doğan erkek bebeklerde olur diyor... testisleri daha inmemiştir. içinde sıvı birikmesi fln olur yazıyor. böyle bir durumla karşılaşan oldumu...
Kuzum sabırsızlandın iyice demi, Allah hayırlı kavuşmalar nasip etsin.iyi akşamlar kızlar bende hastanedeydim bugün dr konuştum daha önceki doğumumda ebe çatıların dar demişti ne yapcaz dedim ultrason verdi önce bebğin kilosuna bakalım dedi karnıma baktı bebek büyük gibi duruyo dedi ve nst verdi hepsini hallettim ama sonuçları gösteremedim dr çoktan hastaneden gitmiş pazartesiye kaldı çok sinir oldum çatı muayeneside yapmadı pazartesiye kadar doğurmasam drdan öğrenirdim normal doğum yapabilirmiyim diye hayırlısı artıkk ultrason sonucunda bebişin kilosu 3303 gr yazıyo ama dr bakması lazımm offff merak etim iyice sancı varmı onuda öğrenemedimmm
Canım sen de mi doğum yaptın, Allah analı babalı büyütsün, sana da geçmiş olsun.herkese selam taze anne nazlı oğlunu nihayet kucağına aldı beyfendi mışıl mışıl uyurken ben hâlâ suni'nin etkilerini üzerimden atmaya çalışıyorum doğum yaptım iyiz gece girince herşeyi detaylı yazarım by
Ay allahım ya, geçmiş olsun canım, erkek bebeklerin de kendilerine göre sıkıntıları oluyor demek ki, benim oğlan 1 haftalık daha ama fark etmedim öyle bir şey,
Kuzum sabırsızlandın iyice demi, Allah hayırlı kavuşmalar nasip etsin.
Canım sen de mi doğum yaptın, Allah analı babalı büyütsün, sana da geçmiş olsun.
desibelce ve abcdm;günleriniz belli olmuş hayırlı olsun,
Ay allahım ya, geçmiş olsun canım, erkek bebeklerin de kendilerine göre sıkıntıları oluyor demek ki, benim oğlan 1 haftalık daha ama fark etmedim öyle bir şey,
Kuzum sabırsızlandın iyice demi, Allah hayırlı kavuşmalar nasip etsin.
Canım sen de mi doğum yaptın, Allah analı babalı büyütsün, sana da geçmiş olsun.
desibelce ve abcdm;günleriniz belli olmuş hayırlı olsun,
kızzzlaarrr..dün çatı muayenesi olduktan sonra kanamam olmuştu biraz.ilk çatı kontrolünde de oldu.doktor normal dedi. ama bugün sabah ve akşama doğru tekrar oldu...nişan mı bu şimdi..ay bilemedim ben:18:annemler nişan diyo..kasıklarımda da ağrılar var,adet olmadan önceki gibi rahatsızlık hissediyorum.annem sen hafta sonu doğurursun diyo..ayhh heyecanlandımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?