2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bencede nişandır çünkü çatı muayenesi doğumu tetikleyen bişeymiş... nişan geldikten 6 saat ile 48 saat arası bebek gelir demişti doktorum... hadi hayırlısı olsun inşallah bebeğini kucağına alırsın inşallah...

kızlar hayırlı ve kolay doğumlarımız olsun bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alalım diye başlattığımız dua 360 tane ayetel kürsi oldu... Allah kabul etsin... okuyan herkese çok teşekkürler....

inşallah canım..Rabbim hayırlısıyla ,en kolay doğumlar versin inşallah hepimize..

canım benımde geldi nişanım . doktor baktı acılma yok dedi 5-6 gün gelmez dedi ama herkes haftasonu doğurursun dıyor. nişan geldiğinden beri de adet sancısı gibi bir sancı var kasıklarımda . hadi inş doğururuz

canım benm 3 cm açılmam vardı dün..bende de adet olmadan bi gün önceki his var..sancı değilde tam ağrı var kasıklarıma doğru..

DESİBELCE RONYA GÜNEŞŞ doğum tarhiniz belli olmuş inşallah sağsalim kavuşursunuz bebişlerinize bende sonuçlarımı gösterebilseydim doktora iiyi olacaktı ama pazartesiye kaldıı
Aminnnnn hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza:)
Gözünaydın Derya'cım darısı başımıza:)
Tşk ederim toficim darısı başına.Geriye 10 gün akldığı için 6 günde de 300 gram alınca korktu doktorum.
Hayırlısıyla sen de al kucağına kuzunu:)
Aynı günde kucağımıza alıcaz demek ki kuzularımızı.İkimizde sağlıkla alalım inşallah.

Ronyacımmmmmmmm herkese telle haber vermekten farkedemedim,sürekli aradılar aaradıla alın size tarih dedim büyük bir yük kalktı üstümden:)Ameliyata gelince kuzu çıkacak sonra ben ölüverecekmişim gibi düşünürdüm hep,ama ne bilim bi cesaret geldi doktorum pek rahattı panik yaparsam uyutun dedim tamam dedi.Allah'a sığındım napim.Yalnız doğuma kadar bütün günler dolu yarın nişan var sonraki gün çeyiz serme:)))Burdaki en yakın arkadaşımın akrabaları sıraya girdi.Bi pzt boş e onda da eksikleri tamamlarız sanırım:)Senin planlar nasıl?

canım günlerinin dolu olması çok güzel düşünmeye fırsatın olmaz
dediğin gibi bu günlerde Allaha sığınmaktan başka bir şey gelimiyor elden
o ne isterse onun yaşıcaz inşallah hepimiz için herşey çok güzel olur

canım benm 3 cm açılmam vardı dün..bende de adet olmadan bi gün önceki his var..sancı değilde tam ağrı var kasıklarıma doğru..

aa ii ozman senin acılman varsa inş bugun yarın gelır cok kolay olur umarım hepımız için , benim ki dr dediği gibi olucak sanırım . Bende de hem adet ağrısı hem de sancı gibi bişeyler var gerci nst de sancı cıkmadı ama

inşallah kızlar,doğum iznine çıkalı bir hafta oldu ve nedense hergün doğumu düşünür oldum,durum böyle olunca da her dakika dua etmekten başka aklıma bişey gelmiyor.:) çoğunluk bebişini kucağına aldı bizi neler bekliyor merak ediyorum sayılı gün çabuk geçer diyorlar ama hala 12 gün var.bana hep 40 haftayı tamamlayacağım gb geliyor.birde merak ettiğim bir şey var,geçen hafta çatı muaynesi oldum ne açılma vardı nede aşağı inmişti Paşam:) bu hafta nst var yine çatı muaynesi yapar mı ki acılma varmı diye?

canım benim kızım kanala girmiş öğreneli 1 hafta oldu ama gelmeye niyeti yok halaa

Kızlar Merve bacıdan haber var... Bır prensesımz daha oldu 15:38 de mınık kızı ALYA CEREN dunyaya gozlerını actı Bebısımız 3530 kg 49 cm Mervenın az bıraz agrıları varmıs tez zamanda onlarda gecer ınsallahhh... Isteee boyleeeeeeeeeeee darısı bız doguramayanların basınaaaa:)))

yani kanala girse de heveslenme diyorsun:)pazartesi sabah kontrole gidicem inşallah tahmini birşeyler söyler dr.um.

evet canım halam ebe o söledi kanala girse bile hemen gelmeyebilir dedi bugün hastanede onderyala birlikteydik günü geçmiş ama bebiş kanala girmemişti ben saat 11 anneme gittim saat 3 te doğum yapmış dr alttan bakınca suyu gelmiş galibaa akabinde sancılarrr

hadi analı babalı büyüsün ay biz doğuramadık gittiiii şekerimm yaaaaa eşim desen heyecandan patlayacakkkk benimde sağlam yerim kalmadı yürüyemiyorum artıkkk alt tarafff kesili dikişli gibi acıyyyoooooo

şuan da telefondan giriyorum gündüz de girdim şimdi başım kalabalık herşeyi anlatıcam

oyy maşallah sağlıkla büyüsün ömürlü olsun alya ceren bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…