- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #45.261
nişan olabilir canım bebek geliyoooooooo
kızzzlaarrr..dün çatı muayenesi olduktan sonra kanamam olmuştu biraz.ilk çatı kontrolünde de oldu.doktor normal dedi. ama bugün sabah ve akşama doğru tekrar oldu...nişan mı bu şimdi..ay bilemedim ben:18:annemler nişan diyo..kasıklarımda da ağrılar var,adet olmadan önceki gibi rahatsızlık hissediyorum.annem sen hafta sonu doğurursun diyo..ayhh heyecanlandımm
annemm anneemmm:18::18 ynasam mıı ,ağlasm mı ayhh çok garip oldumm. dua ediin noluurr..
bencede nişandır çünkü çatı muayenesi doğumu tetikleyen bişeymiş... nişan geldikten 6 saat ile 48 saat arası bebek gelir demişti doktorum... hadi hayırlısı olsun inşallah bebeğini kucağına alırsın inşallah...
kızzzlaarrr..dün çatı muayenesi olduktan sonra kanamam olmuştu biraz.ilk çatı kontrolünde de oldu.doktor normal dedi. ama bugün sabah ve akşama doğru tekrar oldu...nişan mı bu şimdi..ay bilemedim ben:18:annemler nişan diyo..kasıklarımda da ağrılar var,adet olmadan önceki gibi rahatsızlık hissediyorum.annem sen hafta sonu doğurursun diyo..ayhh heyecanlandımm
canım benımde geldi nişanım . doktor baktı acılma yok dedi 5-6 gün gelmez dedi ama herkes haftasonu doğurursun dıyor. nişan geldiğinden beri de adet sancısı gibi bir sancı var kasıklarımda . hadi inş doğururuz
kızlar hayırlı ve kolay doğumlarımız olsun bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alalım diye başlattığımız dua 360 tane ayetel kürsi oldu... Allah kabul etsin... okuyan herkese çok teşekkürler....
Aminnnnn hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza:)DESİBELCE RONYA GÜNEŞŞ doğum tarhiniz belli olmuş inşallah sağsalim kavuşursunuz bebişlerinize bende sonuçlarımı gösterebilseydim doktora iiyi olacaktı ama pazartesiye kaldıı
Gözünaydın Derya'cım darısı başımıza:)herkese selam taze anne nazlı oğlunu nihayet kucağına aldı beyfendi mışıl mışıl uyurken ben hâlâ suni'nin etkilerini üzerimden atmaya çalışıyorum doğum yaptım iyiz gece girince herşeyi detaylı yazarım by
Tşk ederim toficim darısı başına.Geriye 10 gün akldığı için 6 günde de 300 gram alınca korktu doktorum.canım anca acabildim oyy masallah tosuncuğa doğumunun belli olmasına sevindim bakalım bizimki bugün ne diyecek bikaç saat kaldı kontrole aslında normal doğum için çok kilolu değilmiş Allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım...
Hayırlısıyla sen de al kucağına kuzunu:)bugün benimde günüm belli oldu sizlerle paylaşmak istedim... normal olsun diye çok bekledim... bugün kontrolde yine sancı hiç çıkmadı çatı muayenesi oldum... 0,5 cm - 1 cm arası açılma var dedi...bebek kanala girmemiş ve rahmimin çeperi normalden daha uzunmuş bebek o yüzden kanala girmemiş olabilir dedi ve 19 mart pazartesi hastaneye yatıracak normal epidural istediğim için suni sancı verecek olmazsa öğlen gibi de epidural sezeryana alacak .... kendimi garip hissediyorum günüm belli olsun diye sabırsızlandım belli olunca da korku başladı....
Aynı günde kucağımıza alıcaz demek ki kuzularımızı.İkimizde sağlıkla alalım inşallah.İyi akşamlar hamişler bizde bugün sezeryan günümüzü aldık İnşallah bi sorun olmazsa salı günü hayırlısıyla kızımızı kucağımıza alıcaz.Bugün nst ye falan girdim sancı falan çıkmadı bebişte aşağı inmemiş artık sezeryana karar verdim hayırlısıyla
prensesimmm kuzumm nasılsınn heyecan varmı heyecan ?
beni feci sıkıştırdı hem çok heyecanlıyım hemde donuk bir ruh hali içindeyim
tuhaf bir ruh hali heyecan kaygı korku vs. bir sürü şey
sanki hiç doğurmamış gibiyim
Aminnnnn hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza:)
Gözünaydın Derya'cım darısı başımıza:)
Tşk ederim toficim darısı başına.Geriye 10 gün akldığı için 6 günde de 300 gram alınca korktu doktorum.
Hayırlısıyla sen de al kucağına kuzunu:)
Aynı günde kucağımıza alıcaz demek ki kuzularımızı.İkimizde sağlıkla alalım inşallah.
Ronyacımmmmmmmm herkese telle haber vermekten farkedemedim,sürekli aradılar aaradıla alın size tarih dedim büyük bir yük kalktı üstümden:)Ameliyata gelince kuzu çıkacak sonra ben ölüverecekmişim gibi düşünürdüm hep,ama ne bilim bi cesaret geldi doktorum pek rahattı panik yaparsam uyutun dedim tamam dedi.Allah'a sığındım napim.Yalnız doğuma kadar bütün günler dolu yarın nişan var sonraki gün çeyiz serme:)))Burdaki en yakın arkadaşımın akrabaları sıraya girdi.Bi pzt boş e onda da eksikleri tamamlarız sanırım:)Senin planlar nasıl?
canım benm 3 cm açılmam vardı dün..bende de adet olmadan bi gün önceki his var..sancı değilde tam ağrı var kasıklarıma doğru..
canım 50 tane daha ayetel kürsi ekleyebilirsin:)
inşallah kızlar,doğum iznine çıkalı bir hafta oldu ve nedense hergün doğumu düşünür oldum,durum böyle olunca da her dakika dua etmekten başka aklıma bişey gelmiyor.:) çoğunluk bebişini kucağına aldı bizi neler bekliyor merak ediyorum sayılı gün çabuk geçer diyorlar ama hala 12 gün var.bana hep 40 haftayı tamamlayacağım gb geliyor.birde merak ettiğim bir şey var,geçen hafta çatı muaynesi oldum ne açılma vardı nede aşağı inmişti Paşam:) bu hafta nst var yine çatı muaynesi yapar mı ki acılma varmı diye?
canım benim kızım kanala girmiş öğreneli 1 hafta oldu ama gelmeye niyeti yok halaa
yani kanala girse de heveslenme diyorsun:)pazartesi sabah kontrole gidicem inşallah tahmini birşeyler söyler dr.um.
Kızlar Merve bacıdan haber var... Bır prensesımz daha oldu 15:38 de mınık kızı ALYA CEREN dunyaya gozlerını actıBebısımız 3530 kg 49 cm Mervenın az bıraz agrıları varmıs tez zamanda onlarda gecer ınsallahhh... Isteee boyleeeeeeeeeeee darısı bız doguramayanların basınaaaa:)))
Kızlar Merve bacıdan haber var... Bır prensesımz daha oldu 15:38 de mınık kızı ALYA CEREN dunyaya gozlerını actıBebısımız 3530 kg 49 cm Mervenın az bıraz agrıları varmıs tez zamanda onlarda gecer ınsallahhh... Isteee boyleeeeeeeeeeee darısı bız doguramayanların basınaaaa:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?