- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #45.281
Kızlar Merve bacıdan haber var... Bır prensesımz daha oldu 15:38 de mınık kızı ALYA CEREN dunyaya gozlerını actıBebısımız 3530 kg 49 cm Mervenın az bıraz agrıları varmıs tez zamanda onlarda gecer ınsallahhh... Isteee boyleeeeeeeeeeee darısı bız doguramayanların basınaaaa:)))
herkese selam taze anne nazlı oğlunu nihayet kucağına aldı beyfendi mışıl mışıl uyurken ben hâlâ suni'nin etkilerini üzerimden atmaya çalışıyorum doğum yaptım iyiz gece girince herşeyi detaylı yazarım by
selam kızlarrrrr
14 martta canım oğlumu kucağıma aldım spinal sez. ile Allaha şükür oğlum da ben de iyiyiz .. 2840 gr 48 cm doğdu küçük doğdu biraz junior:)
dünyanın en güzel duygusu, bakmalara doyamıyorumm yawruma, Rabbim herkese yaşatsın inşallah..
Spinal ile ilgili kafamdaki soru işaretleri wardı biliyosunuz.. yapmak isteyenleri etkilemek istemem ama ben tekrar doğum yaparsam eğer kesinlikle genel anestezi alırım.. spinalden ötürü çok baş ağrım, boyun ağrım war, ayrıca kulaklarımda da sürekli bi uğultu.. yan etkilerini yaşıyorum, şanssızlığım diyelim..
neyse kızlar geçmişi okuyamadım ama en çok merak ettiğim kimler doğum yaptı??
Kızlar Merve bacıdan haber var... Bır prensesımz daha oldu 15:38 de mınık kızı ALYA CEREN dunyaya gozlerını actıBebısımız 3530 kg 49 cm Mervenın az bıraz agrıları varmıs tez zamanda onlarda gecer ınsallahhh... Isteee boyleeeeeeeeeeee darısı bız doguramayanların basınaaaa:)))
Canım tarıhn kesınlesmıs gozun aydın bende ogun kontrol olcm catı bakım onarım:))) Saglıkla al bebısını kucagına:)kızlarr ben geldim şimdi doktordan
benim kız kısmetse ayın 19 nda sabahtan gelicek
prensesimm seninkide ayın 20 siymiş hadi gözün aydın olsun
sağlıkla gelsin inşallah yavrularımız
Vallaaa okdr cok sey dıyolarkı nekdr gulerek dınlesemde acabaaamı demedende edemıorum hanı:))) Bakım su pazrtesı ne dıck bana ona gore kendıme en uygun formulu uygulıcam:)))Bir onu denemediğimiz kalmıştı onu da denıyelim , denemekten zarar gelmez. Yakında ben artık tencere tavaları alıp sokağa atıcam kendımı aslan kaç para para pom yapıcam bebek gelsın diye:)))))))))))
Gozun aydın canım ALLAH bagıslasın bebısını sonunda dedın dedın kavustun evladına:))) Dogum hıkayenı beklıoruz:))herkese selam taze anne nazlı oğlunu nihayet kucağına aldı beyfendi mışıl mışıl uyurken ben hâlâ suni'nin etkilerini üzerimden atmaya çalışıyorum doğum yaptım iyiz gece girince herşeyi detaylı yazarım by
Gozun aydın acılmanda varmıs mıs gıbı sana sunı sancı verseler muhtemeln acılır hemencık:) Benm catı muaynmde oyle gecse bana dese 2 3 cm acıklk varrr kanala gırms basına tuttum vs vs:)))) Hakkında hayırlısı olsun saglkla gelsın bebısın ınsallah.kızzzlaarrr..dün çatı muayenesi olduktan sonra kanamam olmuştu biraz.ilk çatı kontrolünde de oldu.doktor normal dedi. ama bugün sabah ve akşama doğru tekrar oldu...nişan mı bu şimdi..ay bilemedim ben:18:annemler nişan diyo..kasıklarımda da ağrılar var,adet olmadan önceki gibi rahatsızlık hissediyorum.annem sen hafta sonu doğurursun diyo..ayhh heyecanlandımm
Senın okdr acılman var halaa gelmıoo dedgn gıbı hep yattn asada acıklk var vs sımdıde tesrıf etmıo nazlı kızın:)))hadi analı babalı büyüsün ay biz doğuramadık gittiiii şekerimm yaaaaa eşim desen heyecandan patlayacakkkk benimde sağlam yerim kalmadı yürüyemiyorum artıkkk alt tarafff kesili dikişli gibi acıyyyoooooo
Nedemek sekerım asli görev edındım onu kendıme muhtemelen butun topıgın haberınıde ben verıcem sanırım karnım agzımda gezıorum:)))Çok sevindimmmm,Merve'cim tbr ederim canım.Nicegirl tşkler bilgi verdiğin için.Darısı bizim başımızaaa:=)
Canımmmm canımmm gözun aydınn ALLAH bagıslasın bebısını sanaa darısı bızım basımıza ınsallah.. O yan etkılerde en kısa zamanda gecer ınsallah.selam kızlarrrrr
14 martta canım oğlumu kucağıma aldım spinal sez. ile Allaha şükür oğlum da ben de iyiyiz .. 2840 gr 48 cm doğdu küçük doğdu biraz junior:)
dünyanın en güzel duygusu, bakmalara doyamıyorumm yawruma, Rabbim herkese yaşatsın inşallah..
Spinal ile ilgili kafamdaki soru işaretleri wardı biliyosunuz.. yapmak isteyenleri etkilemek istemem ama ben tekrar doğum yaparsam eğer kesinlikle genel anestezi alırım.. spinalden ötürü çok baş ağrım, boyun ağrım war, ayrıca kulaklarımda da sürekli bi uğultu.. yan etkilerini yaşıyorum, şanssızlığım diyelim..
neyse kızlar geçmişi okuyamadım ama en çok merak ettiğim kimler doğum yaptı??
maşallah Allah analı babalı büyütsün...sağlıklıca uzun ömürler dilerim..normalmi yapmıstı ?
Canlarimm kizimla sizi opuyoruzzz . 15.38 de dunyalar guzeli kizim Alya Cemre dogdu. 49 cm boyumuz 3530 kg kilomuz pek saglikliyiz masallahh. Hastaneye geldik ki acilmamiz var baslamis dogum. Grdk sezeryanimiza. Sonrasi cok zordu,mecbur kalmayana asla onermem. Hala acidan kivraniyorumm. Sutumuz hemen geldi masallah,dogum baslsdgi icinmis. Bizden smdilik bukdr canlarim. Agrim azalirsa ugrycam yne buraya. Mjx mjx mjx
Canlarimm kizimla sizi opuyoruzzz . 15.38 de dunyalar guzeli kizim Alya Cemre dogdu. 49 cm boyumuz 3530 kg kilomuz pek saglikliyiz masallahh. Hastaneye geldik ki acilmamiz var baslamis dogum. Grdk sezeryanimiza. Sonrasi cok zordu,mecbur kalmayana asla onermem. Hala acidan kivraniyorumm. Sutumuz hemen geldi masallah,dogum baslsdgi icinmis. Bizden smdilik bukdr canlarim. Agrim azalirsa ugrycam yne buraya. Mjx mjx mjx
kızlar hepinize iyi geceler dilerim...ben bugün pek giremedim doğumlar olmus doğum yapanlara Allah sağlıklıca analı babalı büyütmk nasip etsin...darısı biz bekleyenlerin basına diyelim :) bugün kontrolum vardı nst normal çıktı tansiyonum öyle ultrason da suyum normalmiş bebişim 3250 dedi tam verilmiyor tahmini,çatı muayenesi yapmadı en son doğum zamanı bakacakmış haftaya doğumun ne şekilde olduğu belli olacakmıs tabi doğurmassam doktorumda bende normal doğum taraftarıyız sezaryen istersen haftaya yapalım dedi istemedim Allah yardımcımız olsun kızlar benden bugün böyle yani beklemeye devam :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?