- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #45.301
bzde bugün kontrole gittik,
cok şükür doktorumuz cok ii davrandı,
nst de bi sorun cıkmadı cok şükür,
ama kızım hepden inmiş kanala ve ayn 23ünü beklemeyiz dedi
pazartesi tekrar gtces ve karar verices,
kafası cok aşşada oldugu için kilosunu ölçemedi
veeee bugünnn 9 aydır hasretle bekledimiz görüntüyü
verdi Alya'm yüzünü gösterdiiii
babasına cok benzettik, hele dudaklarııııı
köfte köfteeeeee yerim onu bennn
İyi davranması isabet olmuş son zamanda baya üzdü seni. Kanala ındıyse normal olur o zaman canım. Yine sezeryanda ısrarcı mı?
malesef cnm kadın sezaryende ısrarcı:/
eminim ben bugünde normal istiorum desedim
palavralar atcakdı risklisin sezaryen şart falam dicekdi
bende öle bşey duyunca tabiki sezaryenden başka bşey düşünemicekdim,
ve dahada gerilcekdm risk var die,
ama olurda suyum gelirse birden önce normal olsun die diretcem
olmadı üniversite hastanesine gtcem suyum gelrse,
artk rabbime bırakdım cnm illaki dogumlarımız öle yada böle olcak,
rabbim yardmcımız olsun o bilir en doğru şeklini,
hergün fatma annemizin ruhuna fatiha okuorum onunki gibi
rahat gecsn die dogumum, inş rabbim güzel anılarla anlatcamız bi dogum nasip eder cümlemize...
Haklısın canım öyle yada böyle doğucak bebişlerimiz ama kadının tavrı hoş değil , ne yanlış bi bakarsın normale zorlarsın olmaz o zman tamam ama direk sezeryana odaklaması seni yanlış. İnsanları anlamıyorum ya bi vebal alıyorlar boyle. Baksana nigoliye yok gelişim geriliği var yok bilmem ne kızcağızı üzdüler o kadar tam sezeryan yapıcaklardı ne oldu normal oldu bide gayet gelişikli bi bebek.Benım bundan once ki doktorda oyleydi direk soylemese de hep belli edıyordu rahatsız oldum bende düşün 38 de değiştim doktoru. inş canım suyun gelir bebekde gelır normal olur. Yanı ne olacağımız belli değil sonuçta bende normal ıstıyorum sezeryan da olabılır ama hemen işin kolayına kaçmak için sezeryan demelerine gıcık oluyorum. Ne güzel doktorluk ya.
Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyetel-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:
İnne rabbekümüllahüllezi halekas semavati vel erda fi sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasisev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemin. (Araf 54)
Resul-i Ekrem Efendimiz kızı Fâtıma validemizin doğumunda bu duayı okutmuş, netice sevindirici şekilde huzurlu ve sıhhatli bir doğum olarak tecelli etmiştir, Mübarek nesil Hazret-i Hasan ve Hüseyin Efendilerimiz böyle dualarla dünyaya gelmişlerdir. Sıhhatli bir doğum haberini alınca Allaha şükretmek, konu komşuda bulunan yoksullara yardım etmek, münasip olan bîr cömertliktir.
aynen cnm doktorlar nedense organları bi obje gibi göre göre
duygularıda obje gibi görmeeye başladılar,
kendmde doktor sekreteri oldugum için aslında alışığım bu hallerine,
ama insanın direk başına gelince daha iyi anlıo,
yazdıgın duayı hemen telefonuma yazıcam dogumda okurum cnm cok teşekkürler paylaşımın için
rabbm bebegine sağ salim kavuştursun
Çiçeği murnunda annecik biraz önce konuştuk seni annemle,gittiniz mi evinize?Napıo Ozan kuzusu?
inşallah kızlar,doğum iznine çıkalı bir hafta oldu ve nedense hergün doğumu düşünür oldum,durum böyle olunca da her dakika dua etmekten başka aklıma bişey gelmiyor.:) çoğunluk bebişini kucağına aldı bizi neler bekliyor merak ediyorum sayılı gün çabuk geçer diyorlar ama hala 12 gün var.bana hep 40 haftayı tamamlayacağım gb geliyor.birde merak ettiğim bir şey var,geçen hafta çatı muaynesi oldum ne açılma vardı nede aşağı inmişti Paşam:) bu hafta nst var yine çatı muaynesi yapar mı ki acılma varmı diye?
Gunaydin kizlar dun sabah 7de normal dogumla oglumu kucagima aldim.dogum hhikayemi anlatmasam daha iyi olacak genede herseye deger.allah herkese bu duyguyu tattirsn hepinize sewgllerD
Allah analı balaı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.... o kadar mı kötüydü doğum?????
Canim sorma prenses dogumdu guya bebek yuzunu son anda ters cewirmis sikisti cikamadi bende cok iyi ikinamadm normal dogum yapmayi dusunenler ltfn ikinma antremani yapin helede prenses olcaksa.doktorun ebenin hemsirelerin panigi cigliklarimiz aklimdan cikmio.bebegimi az daha kaybediodum.doktor cilgina dondu adam ve anca bi suru kesikle cikti bebek ben raziydim yeterki bebegimi kurtarin diodum.doktor karnima cikti bastiror ki ciksn ama ben hicbisey hissetmiom cunku bbebegi dusunuom sadece bebek 30dk sonra cikti.o anki sukrumu anlatamam.2 saatte benim dikislerim surdu ama umrda deildi.korkutmak gibi olmasin kizlar umarim kimseler yasamasin boylesini.elhamdullillah rabbime iyiyiz smdi
kızzzlaarrr..dün çatı muayenesi olduktan sonra kanamam olmuştu biraz.ilk çatı kontrolünde de oldu.doktor normal dedi. ama bugün sabah ve akşama doğru tekrar oldu...nişan mı bu şimdi..ay bilemedim ben:18:annemler nişan diyo..kasıklarımda da ağrılar var,adet olmadan önceki gibi rahatsızlık hissediyorum.annem sen hafta sonu doğurursun diyo..ayhh heyecanlandımm
Allah senide bebeini de korumuş... çok şükür ikinizde sağlıklısınız....inşallah sende çabuk toparlarsın.... bundan sonra herşey güzel olur.....
Ben hala doğurmadım:> Sabırsızlık çekmekten sıkıldım.Dün 2 defa nişandı heralde o geldi.Bu sabah da geldi.Bekliyorum bakalım sancılarımı ne zaman başlayacak diye.Hayırlısı artık...
Doğum yapan herkesin gözü aydın:>:>:>Darısı bizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?