2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bzde bugün kontrole gittik,
cok şükür doktorumuz cok ii davrandı,
nst de bi sorun cıkmadı cok şükür,
ama kızım hepden inmiş kanala ve ayn 23ünü beklemeyiz dedi
pazartesi tekrar gtces ve karar verices,
kafası cok aşşada oldugu için kilosunu ölçemedi
veeee bugünnn 9 aydır hasretle bekledimiz görüntüyü
verdi Alya'm yüzünü gösterdiiii
babasına cok benzettik, hele dudaklarııııı
köfte köfteeeeee yerim onu bennn

İyi davranması isabet olmuş son zamanda baya üzdü seni. Kanala ındıyse normal olur o zaman canım. Yine sezeryanda ısrarcı mı?

İyi davranması isabet olmuş son zamanda baya üzdü seni. Kanala ındıyse normal olur o zaman canım. Yine sezeryanda ısrarcı mı?

malesef cnm kadın sezaryende ısrarcı:/
eminim ben bugünde normal istiorum desedim
palavralar atcakdı risklisin sezaryen şart falam dicekdi
bende öle bşey duyunca tabiki sezaryenden başka bşey düşünemicekdim,
ve dahada gerilcekdm risk var die,
ama olurda suyum gelirse birden önce normal olsun die diretcem
olmadı üniversite hastanesine gtcem suyum gelrse,
artk rabbime bırakdım cnm illaki dogumlarımız öle yada böle olcak,
rabbim yardmcımız olsun o bilir en doğru şeklini,
hergün fatma annemizin ruhuna fatiha okuorum onunki gibi
rahat gecsn die dogumum, inş rabbim güzel anılarla anlatcamız bi dogum nasip eder cümlemize...

Haklısın canım öyle yada böyle doğucak bebişlerimiz ama kadının tavrı hoş değil , ne yanlış bi bakarsın normale zorlarsın olmaz o zman tamam ama direk sezeryana odaklaması seni yanlış. İnsanları anlamıyorum ya bi vebal alıyorlar boyle. Baksana nigoliye yok gelişim geriliği var yok bilmem ne kızcağızı üzdüler o kadar tam sezeryan yapıcaklardı ne oldu normal oldu bide gayet gelişikli bi bebek.Benım bundan once ki doktorda oyleydi direk soylemese de hep belli edıyordu rahatsız oldum bende düşün 38 de değiştim doktoru. inş canım suyun gelir bebekde gelır normal olur. Yanı ne olacağımız belli değil sonuçta bende normal ıstıyorum sezeryan da olabılır ama hemen işin kolayına kaçmak için sezeryan demelerine gıcık oluyorum. Ne güzel doktorluk ya.

Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:

İnne rabbekümüllahüllezi halekas semavati vel erda fi sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasisev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemin. (Araf 54)

Resul-i Ekrem Efendimiz kızı Fâtıma validemizin doğumunda bu duayı okutmuş, netice sevindirici şekilde huzurlu ve sıhhatli bir doğum olarak tecelli etmiştir, Mübarek nesil Hazret-i Hasan ve Hüseyin Efendilerimiz böyle dualarla dünyaya gelmişlerdir. Sıhhatli bir doğum haberini alınca Allah’a şükretmek, konu komşuda bulunan yoksullara yardım etmek, münasip olan bîr cömertliktir.

aynen cnm doktorlar nedense organları bi obje gibi göre göre
duygularıda obje gibi görmeeye başladılar,
kendmde doktor sekreteri oldugum için aslında alışığım bu hallerine,
ama insanın direk başına gelince daha iyi anlıo,
yazdıgın duayı hemen telefonuma yazıcam dogumda okurum cnm cok teşekkürler paylaşımın için
rabbm bebegine sağ salim kavuştursun

Gercekten oyle insan değilde iş gibi görüyorlar bizi.Bende ftkpsini yanıma alıcam hastanede okurum.şimdidende başladım okumaya. Hepimizin bebeğini sağ sağlim bağışlasın bize rabbim inş. sen fatma annemız için okuyorum fatiha dıyınce bende sabah bulmuştum bunu paylasııyım dedim. artık uykum geldi yatıyorum ben Allah rahatlık versin hepinize . öptüm

Çiçeği murnunda annecik biraz önce konuştuk seni annemle,gittiniz mi evinize?Napıo Ozan kuzusu?

11'de çıktık hastaneden canım. Eve gelince hemen sıcak bir banyo yaptım öğrencilerim ve arkadaşlar geldi arka arkaya onlardan sonra iki üç saat uyudum. Sütüm henüz gelmedi ama yine de emzirmeye çalışıyorum. Oğlum uykucu. Ara ara mama veriyoruz kaşıkla. İnşallah hemen gelir de emer kuzum açken emsin istedim bugün iştahla biraz emdi süt gelmeyince sinirlenip bıraktı.

Herkese selam kızların da haber verdiği gibi oğlum aramıza katıldı. 15.03.2012 saat 17.42'de epidural normal doğumla 4 kilo ve 50 cm geldi kuzum. Suyum gelerek gece hastaneye gittim. Uzun bir süreçti. Ayrıntıları anlatırım hepinizi öpüyorum. Güzel dileklerini iletenlere de çok çok teşekkürler.

GÜNAYDIN KIZLAR HEPİNİZE ANCAK GİREBİLDİM.BEKLE BEKLE BEN DE OĞLUMA KAVUŞTUM.14 MART SAAT 14:00 DE OĞLUM DOĞDU.3700 GR 49 CM.ŞU AN UYUYOR FIRSAT BULUNCA YAZAYIM DEDİM.DOĞDUĞU GÜNÜN SABAH 6 DA SUYUMUN GELMESİ İLE SOLUĞU HASTANEDE ALDIK.MUAYENE ETTİLER AÇILMA 3 cm.SANCI ODASIN ALINDIM BİR SÜRE SONRA SANCILARIM GELMEYE BAŞLADI,ÖĞLEN 13:00 E KADAR SANCI ÇEKTİM O ZAMANA KADAR AÇILMAM OLMADI VE NST DE OĞLUMUN KALP ATIŞLARI ARA ARA SIKINTI YARATTIĞI İÇİN SEZERYANA DÖNDÜK.GENEL ANESTEZİ SEZERYANLA OĞLUŞUMU ALDIM KUCAĞIMA.DÜN SABAH ÇIKABİLDİM HASTANEDEN GAZ ÇIKARMAM GECİKTİĞİ İÇİN.SÜTÜM DE GELMEDİ AMA SANIRIM YAKINDA GELİR GÖĞÜSLERİM BİRAZ DAHA SERTLEŞMİŞ.ŞİMDİLİK MAMA YİYOR OĞLUM.AMA MAMADAN ÖNCE MUTLAKA GÖĞSÜMÜ VERİYORUM.YATMAK OTURMAK KALKMAK IZDIRAP YALNIZ DİKİŞ YERLERİM ÇOK ACIYOR.ONUN DIŞINDA PEK BİR SORUNUM YOK ÇOK ŞÜKÜR.O DA GEÇECEKTİR ELBET.BU ARADA BİR SÜREDİR GİREMEDİM DOĞUM YAPAN ARKADAŞLAR HAYIRLI OLSUN ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTMEK NASİP ETSİN CÜMLEMİZİN EVLADINI.KENDİNİZE İYİ BAKIN.İLK FIRSATTA YAZARIM.HOŞÇAKALIN

müş sen doğumu değil sonrasını düşün :) çooook şeyler bekliyor seni ama önce ben bekliyorum :)

bu arada adetli birşeyler okumara devam demek ki , ben çooookkk uzun zaman önce bırakmıştım doğum ile beraber ufak ufak başladı
kızım için okumalar ah ah nerde o eski alışkanlıklar :)))

Gunaydin kizlar dun sabah 7de normal dogumla oglumu kucagima aldim.dogum hhikayemi anlatmasam daha iyi olacak genede herseye deger.allah herkese bu duyguyu tattirsn hepinize sewgllerD

Gunaydin kizlar dun sabah 7de normal dogumla oglumu kucagima aldim.dogum hhikayemi anlatmasam daha iyi olacak genede herseye deger.allah herkese bu duyguyu tattirsn hepinize sewgllerD

Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.... o kadar mı kötüydü doğum?????

Son düzenleme:
Allah analı balaı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.... o kadar mı kötüydü doğum?????

Canim sorma prenses dogumdu guya bebek yuzunu son anda ters cewirmis sikisti cikamadi bende cok iyi ikinamadm normal dogum yapmayi dusunenler ltfn ikinma antremani yapin helede prenses olcaksa.doktorun ebenin hemsirelerin panigi cigliklarimiz aklimdan cikmio.bebegimi az daha kaybediodum.doktor cilgina dondu adam ve anca bi suru kesikle cikti bebek ben raziydim yeterki bebegimi kurtarin diodum.doktor karnima cikti bastiror ki ciksn ama ben hicbisey hissetmiom cunku bbebegi dusunuom sadece bebek 30dk sonra cikti.o anki sukrumu anlatamam.2 saatte benim dikislerim surdu ama umrda deildi.korkutmak gibi olmasin kizlar umarim kimseler yasamasin boylesini.elhamdullillah rabbime iyiyiz smdi

Allah senide bebeğini de korumuş... çok şükür ikinizde sağlıklısınız....inşallah sende çabuk toparlarsın.... bundan sonra herşey güzel olur.....

cnm nişan kahverengi çok koyu bi akıntı..oda rahim ağzını tıkayan bebeği olası mikroplara karşı koruyan koyu kıvamlı bi sıvıymış..yani nişan geldiinde o tıkaç açılmış oluyo ve doğum bazn yavaş bazen hızlı bi şeklde başlıyo..bnde çarşamba geldi cumartesi doğuma gittim mesela..kimiside aynı gün gidiyo..ve nişan geldikten bikaç gün boyuncada beyaz renkli koyu kıvamlı çok fazla akıntım oldu..

Ben hala doğurmadım:> Sabırsızlık çekmekten sıkıldım.Dün 2 defa nişandı heralde o geldi.Bu sabah da geldi.Bekliyorum bakalım sancılarımı ne zaman başlayacak diye.Hayırlısı artık...
Doğum yapan herkesin gözü aydın:>:>:>Darısı bizee

avent göğüs kalkanı kullanan arkadaşlar onu sürekli takıyomusunuz içinde 40 dan fazla kullanmayın yazıyo 40 dk da bi işe yarıyormu...

günaydin canim,
benimde ilk dogumum olucak bizimkide cok nazli kiz olucak yada cok inatci
erkek olucak cinsiyetini bile bilmiyorum,
2 gün gecikti adet sancisi gibi sancidan baska birsey yok bende,
senin kan geldigine gore acilman vardir bence bir doktora git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…