- 29 Aralık 2010
- 1.896
- 6
- 108
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #45.321
Günaydın herkese
Az uyuduk hwrzaman ki gibi. Sabah kocişi uyandirabilseydik dışarıda kahvaltıya gidecektik
Bugun tatil de burada. Horul horul uyuyor içerde
Haftaya eğer dogum olursa uzun bir süre gidemeyecez eminim
Bir tembellik var ya bugun üzerimde hadi hayırlısı
Ablam uzun zamandır sen 37+5 de doğuracan bak diiyordu bakalım gorecez dogurcam mı bugun
Eğer doğumum bugun olursa sok olurum herhalde
Hiç de sancım olmadı gece de sabah da.
Hadi hayirlisi
Eki Görüntüle 369755
ben uyudum diyemi kimse yok topikte annemin canı sıkılıyor neredesiniz teyzeciklerim...
kızlar size kolaylık olması için bir püf nokta söyliyeceğim...
yukarıdaki resimde gördüğünüz peteğin üstündeki ağzı kapalı kabın içinde sabahtan sıcak su koyuyorum... bu bana bütün gün işe yarıyor... peteğin üstünde sıcak kalıyor... bununla gün içinde oğlumun poposunu silmek için sıcak ve hazır su hep yanımda... belki sizinde işinize yarar...
41 kere maşalllah Allah nazardan saklasın.... büyümüşte küçülmüş gibi bakıyor ... pek tatlı annnesi Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...
sağol teyzesi... teşekkür ederiz...
sende sağlıkla kavuş yavruna... sonra bizde sizin fotolarınıza bakarız tü tü tü maşallah deriz...
senin nasıl gidiyor? doğumun normalmi olacak...
sancı yok ... açılma yok... kanala da inmemiş ... p.tesi önce suni sancı denecek oda olmazsa sezeryan olacağım ... hayırlısı bakalımmmm... ah bi gelse artık...
ayy canım benim Allah gönlüne göre doğum versin...
nasıl istiyorsan bir avazda kurtul inşallah... doğumun sezeryanıda, normalide zor vallahi...
hele sonrasını şimdiden demiyim size... uykusuz geceler off sanırım en zoru bu. ama her güzelliğin bir zorluğu vardır... evlatlarımız için dayanacağız...
ronya hazırmısın p.tesine hazırlıklar tamam mı ... bebeklerimizi inşallah aynı gün alacağız kucağımıza...
canımm hazırımm birazdan kuaföre gidicem kaşlarımı falan aldırcam
bu arada senin ruh halin nasıl ben bir tuhafım ağlamaklı
sanki herşey benden habersiz etrafımda gelişiyor bende izliyorum
zaman çabuk geçti umarım sorunsuz güzel bir doğumumuz olur
selam kızlaaaar. günaydın herkese, taze annelere ve doğum yapmayı bekleyen herkese
bir çok alıntı yapmıştım, 1 saatir forumu okuyorum, yeni doğum yapanlar ve bekleyenler, soru soranlar.. herkese bir cevap yazacaktım ama blgsayar kilitleniverince tekrar okumayı gözüm yemedi
dün doğum yapan herkese, Allah hayırlı evlatlar versin, analı babalı byütmek nasip etsin dileklerimi iletiorum. kocaman maşallah diyorumderyacım kıdemini artık witty e sattı, sonra da ben varım sanırım artık 40. haftayı dolduran. darısı başımıza diyorum. son günler geçmek bilmiyor.
bir arkadaş ikinci kez çatı muayenesi yapıcakmı doktor demiş. evet bu haftadan snra her gittiğinde çatı muayenesi yapılır. en azından benimki yapıyo:)
bir de uzun zamandır aklıma takılan birşey var,şimdi doktorlar muhtemel doğum tarihini belirlerken, son adet tarihinin ilk gününü sorup ona göre hesaplıyorlar ya. mesela benim 10 hazirandı adetin bşlangıç günü. onun hesaplamasına göre bebeğin muhtemel doğum tarihi 16 marttı. ama söylemesi ayıp, sonuçta ben eşimle beraber olduğum tarihi biliyorum, emin sayılırımona göre hesaplaması gerekmezmi? hadi herkes o tarihten emin olmayabilir.. en azından adetin başladığı günü değil de en azından bittiği günü hesaplasalar daha mantıklı bir tarih hesabı olmazmı ( sonuçta o arada o iş yapılamayacağına göre :) çocuğun ilk rahme yerleştiği tarih+9 ay 10... bizim doktorlar daha ana rahmine düşmeden+9 ay 10 gün yapıyolar...
canımm hazırımm birazdan kuaföre gidicem kaşlarımı falan aldırcam
bu arada senin ruh halin nasıl ben bir tuhafım ağlamaklı
sanki herşey benden habersiz etrafımda gelişiyor bende izliyorum
zaman çabuk geçti umarım sorunsuz güzel bir doğumumuz olur
avent göğüs kalkanı kullanan arkadaşlar onu sürekli takıyomusunuz içinde 40 dan fazla kullanmayın yazıyo 40 dk da bi işe yarıyormu...
DMf cim tesekkur eder m evet henüz dogursmadim
Erken dogum riskim var diye kayınvalidem ve kayinbabami erkenden buraya istedik
18 gündür hurdalar ve ben de tık yok artık doğurmak istiyorum
40 inda olup bekleyen de çok aslında daha var bize nebilim bir an önce olsun merak ediyorum
Yavrumu
Bu arada bebeğinin fotosuna bayıldım masallah ...nasıl o sekilde ayakta tutabildin şaşırdım vallaha
Kizimla hepinizi opuyoruzz , zor bir geceden sonra azcik toparlandim,agrilar aynen devam,nedenide 2 ameliyatin birarada olmasiymiss,agri kesici veremiyorlar bobreklerime zarar verirmis,dun fazla fazla almisim da.ama olsunn anne olmak herseye deger. Allahim hepinize hayirlisi ile nasip etsinn.
Kizimla hepinizi opuyoruzz , zor bir geceden sonra azcik toparlandim,agrilar aynen devam,nedenide 2 ameliyatin birarada olmasiymiss,agri kesici veremiyorlar bobreklerime zarar verirmis,dun fazla fazla almisim da.ama olsunn anne olmak herseye deger. Allahim hepinize hayirlisi ile nasip etsinn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?