- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #45.341
oyy kıyamam git süslen kuzum... yavrunu süslü karşıla...
hadi hayırlısı... çok heyecanladım ikinizin adına... sanki o anlar tekrar yaşadım...
bende 1 gün öncesinde kuaföre gitmiştim... sahibi doğum yakın galiba dedi... bende evet yarın diyince... çok gülmüştük. komikti...sende sorarlarsa öyle de...
Kizimla hepinizi opuyoruzz , zor bir geceden sonra azcik toparlandim,agrilar aynen devam,nedenide 2 ameliyatin birarada olmasiymiss,agri kesici veremiyorlar bobreklerime zarar verirmis,dun fazla fazla almisim da.ama olsunn anne olmak herseye deger. Allahim hepinize hayirlisi ile nasip etsinn.
aynı ruh hali bendede var sevinmekle hüzün arası gidip geliyor ruh halim... ben yarına bıraktım kuaför işlerini ... bugün eve son bi kez çeki düzen vermeyi çantamı tekrar bi kontrol etmeyi düşünüyorum...
inşallah Allah yardımcımız olur kolaycacık alırız bebeklerimizi kucaklarımıza...
Eki Görüntüle 369755
ben uyudum diyemi kimse yok topikte annemin canı sıkılıyor neredesiniz teyzeciklerim...
kızlar size kolaylık olması için bir püf nokta söyliyeceğim...
yukarıdaki resimde gördüğünüz peteğin üstündeki ağzı kapalı kabın içinde sabahtan sıcak su koyuyorum... bu bana bütün gün işe yarıyor... peteğin üstünde sıcak kalıyor... bununla gün içinde oğlumun poposunu silmek için sıcak ve hazır su hep yanımda... belki sizinde işinize yarar...
Eki Görüntüle 369755
ben uyudum diyemi kimse yok topikte annemin canı sıkılıyor neredesiniz teyzeciklerim...
kızlar size kolaylık olması için bir püf nokta söyliyeceğim...
yukarıdaki resimde gördüğünüz peteğin üstündeki ağzı kapalı kabın içinde sabahtan sıcak su koyuyorum... bu bana bütün gün işe yarıyor... peteğin üstünde sıcak kalıyor... bununla gün içinde oğlumun poposunu silmek için sıcak ve hazır su hep yanımda... belki sizinde işinize yarar...
Merhabalaaaar taze anneler, henüz bebeğini bekleyen arkadaşlar.... Az önce kaynanam gitti. Suan evde 2 kızımla başbaşayim. Aksam annem gelecek.
Kaynanamin gittigine de sevindim bi yöne. Yavrumun altı sayesinde ileri derecede pisik oldu :-( bakmak bile icimi acıtıyordefne yazın o sıcağında bile pisik olmamışti. Defne didemin altı değişirken çocuk aklıyla pisik kremini getiriyordu ama kaynanam ona gerek yok diyordu.!! Ağrı ve acıdan dolayı ben ilgilenemedim yavrumla ve olan oldu. Sonra hemen kucağa alıp sallamaya başlıyordu!! Doğum yaptıgimin 4.günü sinirlerimizi altüst etmeyi başardı!! Eşim bile o gece sinirden uyuyamamis..Amaaaann böyle işte daha neler neler.. Anlatsam roman olur .. Bunlar haricinde kızlarımda bizde iyiyiz.
canımm hazırımm birazdan kuaföre gidicem kaşlarımı falan aldırcam
bu arada senin ruh halin nasıl ben bir tuhafım ağlamaklı
sanki herşey benden habersiz etrafımda gelişiyor bende izliyorum
zaman çabuk geçti umarım sorunsuz güzel bir doğumumuz olur
roni cnm ya ah duyguyu bende biliyorum hatta evde annemle kayınvalidem vardı onlar bana hep telaşlı gözlerle bakıyorlardı bende hep gözlerimi kaçırıyodum sakin olmaya çalışıyodum kuaföre gittim bende dmf ile aynı gün doğum yapmıştık zaten neyse bende kuaför koltuğunda oturuyorum surat onkarış endişeliyim tabi ilk defa kuaförüm doğum ne zaman dedi ve ben
oyy kıyamam git süslen kuzum... yavrunu süslü karşıla...
hadi hayırlısı... çok heyecanladım ikinizin adına... sanki o anlar tekrar yaşadım...
bende 1 gün öncesinde kuaföre gitmiştim... sahibi doğum yakın galiba dedi... bende evet yarın diyince... çok gülmüştük. komikti...sende sorarlarsa öyle de...
cnm hadi gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah....Kizimla hepinizi opuyoruzz , zor bir geceden sonra azcik toparlandim,agrilar aynen devam,nedenide 2 ameliyatin birarada olmasiymiss,agri kesici veremiyorlar bobreklerime zarar verirmis,dun fazla fazla almisim da.ama olsunn anne olmak herseye deger. Allahim hepinize hayirlisi ile nasip etsinn.
Merhabalaaaar taze anneler, henüz bebeğini bekleyen arkadaşlar.... Az önce kaynanam gitti. Suan evde 2 kızımla başbaşayim. Aksam annem gelecek.
Kaynanamin gittigine de sevindim bi yöne. Yavrumun altı sayesinde ileri derecede pisik oldu :-( bakmak bile icimi acıtıyordefne yazın o sıcağında bile pisik olmamışti. Defne didemin altı değişirken çocuk aklıyla pisik kremini getiriyordu ama kaynanam ona gerek yok diyordu.!! Ağrı ve acıdan dolayı ben ilgilenemedim yavrumla ve olan oldu. Sonra hemen kucağa alıp sallamaya başlıyordu!! Doğum yaptıgimin 4.günü sinirlerimizi altüst etmeyi başardı!! Eşim bile o gece sinirden uyuyamamis..Amaaaann böyle işte daha neler neler.. Anlatsam roman olur .. Bunlar haricinde kızlarımda bizde iyiyiz.
Fulyacim canım inşallah sende en kısa zamanda toparlanirsin. Kendini sıcak tut tatlım. Kaynananada prim verme. Annenin yanında olması da cok iyi. Bol bol elma ye, yaraları çabuk iyileştirirmis. annem öyle söyledi. Öptüm kızını ve seni
roni cnm ya ah duyguyu bende biliyorum hatta evde annemle kayınvalidem vardı onlar bana hep telaşlı gözlerle bakıyorlardı bende hep gözlerimi kaçırıyodum sakin olmaya çalışıyodum kuaföre gittim bende dmf ile aynı gün doğum yapmıştık zaten neyse bende kuaför koltuğunda oturuyorum surat onkarış endişeliyim tabi ilk defa kuaförüm doğum ne zaman dedi ve benaynen bu ifade ile yarın demiştim ve tekrar önüme bakmaya devam etmiştim adamcağızda hiç bişey dememişti ama stresim saçlarımdan belliydi bildiğin elektrikten saçımı yatıştıramamıştık....öle dik dik dolanmıştım ....ama maşşallah diyim benim burada anlatılanlar gibi öle dayanılmıyacak gibi ne ağrım ne sancım oldu sadece doğumdan 1 saat sonra beni ayağa kaldırdılar o arada biraz tansiyonum düşdü sonra tekara geri yatırdılar sanırım oda yaklarışık 18 yada 19 saat aç kaldığım içindi birde kolumdan açılan damar yolundan serum gitmiyormuş yani ağrı kesici o yüzden acıcık ağrım oldu ama en azından normal doğumdaki gibi başında yaşamadım bazı arkadaşlarımız hem başında ağrı yaşıyo hemde doğumdn sonra ....sen güçlüsün roni bunuda başarırsın birde sezeryan olucak arkadaşlarıma şiddetle tavsiyem şudurki kendiniz yardım almadan kalmaya çalışın ve bir daha geri yatmayın sandalyede oturun bacaklarınızı sandalyeye uzatın o şekild dinlnin ve bol bol dolaşın ben akşamına fırıl fırıl geziyodum bebeğimin mamasını bile gidip kendim yapıyodum .....
cnm hadi gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah....
poli cnm tekrar özün aydın olsun diemle defnenin resmini gördüm birbirlerine cok benziyolar rabbim bahtlarınıda güzel eylesin inşallah...kaynana olayına gelince benimkide epyce beni delirtmişti ama anneminde aşşağıkalır yanı yok yani...neyse az kaldı 40 mız cıksın önce kocişle kutlama yapcaz sonra oğluşumla bursalı teyzelerimizi ziyarete gidicez....
Selencim öncelikle doğumunu tebrik ederim arada o kadar cok doğum kaynadıki. Oğluşun iyidir inşallah. Sen nasılsın? Bizde iyiyiz cok şükür ağrılarım bayağı azaldı. Doğumlar bitince hikayemi paylaşıcam ins.
pollycimm ve slnaras kızlar bu feci kaynanaları eşşekler kovalaya
benimkide doğumdan sonra gelecek bizimki öyle doğuma falan gelmez
kendine hizmet ettirecek ya misafir gibi gelir gider
neyse belkide doğum üzeri gelmemesi daha iyi
ahh canım gelmesin boşver bizimki doğuma geldi misafir odasında oturdu yan odaya yanıma 2 kez falan geldi heralde o da torununu görmeye ameliyathanenin kapısına bile gelmemişler bide annem ablama müjde vermeye gidince müjdemi isterim diye oda üstüne alınmış bizi müjdeylemi korkutuyon demesinmi salak kadın orda annemim kızı var senden niye müjde istesin töbe töbe valla enteresan bi doğum hikayem yok planlı olduğu için ama doğumda kaynana hikayemi yazsam roman olur
üfff canım boşver yaaa bizde kaynanamla kavga ettik doğumdan 1 hafta sonra Allahtan benim başımda hep annem kaldı halada bizde uyuz kaynanam bütün misafirlerin önünde bi konu üzerine demesinmi selen ben sana işin varmı dedim sen yok dedi diyorumki o zaman yapılacak bişey yoktu diyorum anlamıyo salak kadın yaaaaabide evde dayımlar var ablamlar var annem de bizde ben ona demişimki sen ne yparsan yap annem bu eve gelicek 9 ay boyunca 1 kez kapımı çalıp napıyosun diye gelmemişler akşamlar misafir gibi 2 saatliğine geliyolar bende patladım en sonunda 2,5 senedir evime kaç kez geldinde ben seni temizliğe çağırıyım ben annemide çağırmadım annem kendi geldi temizledi her zamanda camlarımı o siler ayyy çok doluyum annem ağladı benim burda olmamı istemiyosun die ben evime gidicem kim bakıyosa baksın dedi bende sen gidersen bende gelirim dedim çantamı hazırlarken kocam durdurdu annesinin dengesizliklerini bildiği için. 1 hafta sonra biz gittik kocamın hatrına sanıyoki eskisi gibi olurum 2,5 senedir bütün laf sokmalarını sineye çektim şakaya vurdum yada sustum ama anneme de aynısını yaptı onlar bize gelemiyomuş annesi ağlıyomuş torununu özlemiş duygu sömürülerine bak kocama diyoki ben bu eve daha gelmem siz mutlu mesut olun diyo bide görümcem kuş kadar beyniyle bide ben içerdeyken bişeyler söylüyo manyaklar kocamda annem saftır kötü niyeti yoktur biz onu idare edicez diyo bide kadın kurmuşta gelmiş zaten kendi aralarında aile olmayı beceremeyen insanlar bizim aileyi görünce kıskançlığından geberdiler tabi neyse yaa başınızı ağrıttım kusura bakmayın dünde geldiler yüzsüz yüzsüz annem yüzüne bile bakmadı çok doluyum anlıcanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?