- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #45.361
Kizimla hepinizi opuyoruzz , zor bir geceden sonra azcik toparlandim,agrilar aynen devam,nedenide 2 ameliyatin birarada olmasiymiss,agri kesici veremiyorlar bobreklerime zarar verirmis,dun fazla fazla almisim da.ama olsunn anne olmak herseye deger. Allahim hepinize hayirlisi ile nasip etsinn.
RONYA canım sende pazartesi doğuma gidiyomuşsun..Allah kolay doğumlar nasip etsin..sağlıklakucağına al bebeğini..
kızlar sezaryende ne zamaneskisi gibi olunuyo ne zaman tamanen geçiyo ağrı..eskisi gibi rahatça hareket ediliyo
benim 5.günde hayatım tamamen normale dönmüştü sadece karnım hala şişkindi birazcık. şuan 25 günlüğüz hiçbişey kalmadı. karnımda indi..
karnımı pek takmıyom zaten 8. gün bugün çok az kaldı oda kesinin olduğu yer üstte hiçbişe yok..alltaki şişkinlik geçtimi senin tamamen..karnımdaki acı geçsin rahatça hareket ediyim başka bişe istemiyom..
slm kızlar hava çok güzell ama ben dışarı çıkamıyorumm çok acayip sıkışıyorum yaaa dış kapıdan çıkarken daha başlıyo idrar kesesine sanki 10 kiloluk baskı oluyo kızımında çıkmaya niyeti yokkk kanala gireli çok olduu çıksın artıkkk çok sıkıntı stres yapıyormm eşime çatıyorummm bağırıyorum zavallı kocacımm oda kızımız gelsin artık sevelim diyor
Geçmiş olsun Semra'cım,uzun bir süre gelmez umarım.Benimki de hergün arıyor ne zaman geleyim diye mümkünse hiç gelmesin,eşime devrettim bakalım ne kadar idare edebilecek...Merhabalaaaar taze anneler, henüz bebeğini bekleyen arkadaşlar.... Az önce kaynanam gitti. Suan evde 2 kızımla başbaşayim. Aksam annem gelecek.
Kaynanamin gittigine de sevindim bi yöne. Yavrumun altı sayesinde ileri derecede pisik oldu :-( bakmak bile icimi acıtıyordefne yazın o sıcağında bile pisik olmamışti. Defne didemin altı değişirken çocuk aklıyla pisik kremini getiriyordu ama kaynanam ona gerek yok diyordu.!! Ağrı ve acıdan dolayı ben ilgilenemedim yavrumla ve olan oldu. Sonra hemen kucağa alıp sallamaya başlıyordu!! Doğum yaptıgimin 4.günü sinirlerimizi altüst etmeyi başardı!! Eşim bile o gece sinirden uyuyamamis..Amaaaann böyle işte daha neler neler.. Anlatsam roman olur .. Bunlar haricinde kızlarımda bizde iyiyiz.
Bu nasıl bir şirinliktir böyle yerimm yerimmm maşallah41 kere.Önerin için tşkler dmf cim.Eki Görüntüle 369755
ben uyudum diyemi kimse yok topikte annemin canı sıkılıyor neredesiniz teyzeciklerim...
kızlar size kolaylık olması için bir püf nokta söyliyeceğim...
yukarıdaki resimde gördüğünüz peteğin üstündeki ağzı kapalı kabın içinde sabahtan sıcak su koyuyorum... bu bana bütün gün işe yarıyor... peteğin üstünde sıcak kalıyor... bununla gün içinde oğlumun poposunu silmek için sıcak ve hazır su hep yanımda... belki sizinde işinize yarar...
Ben de mama falan almamıştım ama bugün gidip alayım,bez de eşantiyonlardan var biz de,bugün gidip bi pakette prima alalım bakalım.Maşallah kuzuma,gelir gelir sütün biraz dinlenince.Öptüm ikinizi de kocaman:)11'de çıktık hastaneden canım. Eve gelince hemen sıcak bir banyo yaptım öğrencilerim ve arkadaşlar geldi arka arkaya onlardan sonra iki üç saat uyudum. Sütüm henüz gelmedi ama yine de emzirmeye çalışıyorum. Oğlum uykucu. Ara ara mama veriyoruz kaşıkla. İnşallah hemen gelir de emer kuzum açken emsin istedim bugün iştahla biraz emdi süt gelmeyince sinirlenip bıraktı.
Kizimla hepinizi opuyoruzz , zor bir geceden sonra azcik toparlandim,agrilar aynen devam,nedenide 2 ameliyatin birarada olmasiymiss,agri kesici veremiyorlar bobreklerime zarar verirmis,dun fazla fazla almisim da.ama olsunn anne olmak herseye deger. Allahim hepinize hayirlisi ile nasip etsinn.
kızımın çıkmaya niyeti yo diyen senmisin
aylarca gözüm senin cetvelindeydi biraz daha dursun diye diye dua ettim
şimdi yoruldunmuı annesi bırak büyüsün güzel kızın
canım umudumm ne güzel anlatmışsın
valla dediğin gibi ruh halim tuhaf
ikincisi olunca hiç stresli olmam korkmam sanıyordum
ama insan ilki gibi aynı heyecanı yaşıyor
bende bu aralar herkese gıcığımm anneme eşime ota öpe ağlıyorum
sabah bardağa çay dökerken bir damla sıcak su bacağıma damladı
eşimde güldü bende sofrada bir ağladım adamcağız neye uğradığını şaşırdı
neyse geçecek hepsi büyük güne az kaldı
cnm ben ameliyatın 3. günü evde lavobayı çiflemiştim onu hatırlıyorum...kızlar sezaryende ne zamaneskisi gibi olunuyo ne zaman tamanen geçiyo ağrı..eskisi gibi rahatça hareket ediliyo
sağol canım aminn
sezeryan ağrılarını sormuşsun 2 hafta içinde toparlarsın inşalah
çok yormamaya çalış kendiniki dikişlerin iyice kaynasın
ay allahım ya, geçmiş olsun canım, erkek bebeklerin de kendilerine göre sıkıntıları oluyor demek ki, benim oğlan 1 haftalık daha ama fark etmedim öyle bir şey,
kuzum sabırsızlandın iyice demi, allah hayırlı kavuşmalar nasip etsin.
Canım sen de mi doğum yaptın, allah analı babalı büyütsün, sana da geçmiş olsun.
Desibelce ve abcdm;günleriniz belli olmuş hayırlı olsun,
ronyacım 3 haftadır alt kemiklerden 1 haftadır da idrardan çekiyorumm o yüzden hemen gelecek sandım ama şuan sağ tarafa yatmış keyif çatıyoo arada yalancı sancılar yokluyo ama dr da her an gelebilir dedi çok nazlanıyooo gelmek için baştan çok dua ettim sakın gelme diyeee ama çok şükür 9 ay durdu karnımda premetüre doğmadığına şükrediyorum hayırlısı beklicez artıkkk
şuan çok moralim bozuk..sinirimden ağlıyorum..bebeğimin yanında parmağımı şıklatıyorum alkış yapıyorum hiç tepki vermiyo..duyma problemi mi var acaba? çok kötüyüm yaa
İşitme testi yapmadılar mı hastanedeyken?
kızlar merhaba, 15/03/2012 de kızım Yağmur Adayı çok şükür kucağıma aldım. 12 saat suni sancı ile epidural normal doğum yaptım:)) Doğum yapmaktan korkmaktan ben doğum yapabildiysem herkes yapabilir. O sebeple normal doğumdan hiç ama hiç korkmayın:)) Gerçekten herşeyin normali güzelmiş, sütüm hemen geldi bebişte zaten çok açtı, odaya alındığımda ellerini emiyordu:)) Özel Tınaztepe de yaptım 1,600 verdik ama helali hoş olsun çünkü çok ilgili doktor, ebeler hemşireler... O sebeple İzmirdfde oturan arkadaşlar varsa şiddetle tavsiye ediyorum Herkese allah ne hayırlı ise onu versin bolbol dua edin kendiniz ve bebişiniz için sağlıcakla kalın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?