2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gözünaydın canım..Allah analı babalı büyütsün..

kızlar sezaryende ne zamaneskisi gibi olunuyo ne zaman tamanen geçiyo ağrı..eskisi gibi rahatça hareket ediliyo

RONYA canım sende pazartesi doğuma gidiyomuşsun..Allah kolay doğumlar nasip etsin..sağlıklakucağına al bebeğini..

sağol canım aminn
sezeryan ağrılarını sormuşsun 2 hafta içinde toparlarsın inşalah
çok yormamaya çalış kendiniki dikişlerin iyice kaynasın

kızlar sezaryende ne zamaneskisi gibi olunuyo ne zaman tamanen geçiyo ağrı..eskisi gibi rahatça hareket ediliyo

benim 5.günde hayatım tamamen normale dönmüştü sadece karnım hala şişkindi birazcık. şuan 25 günlüğüz hiçbişey kalmadı. karnımda indi..

benim 5.günde hayatım tamamen normale dönmüştü sadece karnım hala şişkindi birazcık. şuan 25 günlüğüz hiçbişey kalmadı. karnımda indi..

karnımı pek takmıyom zaten 8. gün bugün çok az kaldı oda kesinin olduğu yer üstte hiçbişe yok..alltaki şişkinlik geçtimi senin tamamen..karnımdaki acı geçsin rahatça hareket ediyim başka bişe istemiyom..

benim o şişlik geçti. ama çatlaklar kötü görünüyor ve cildim karın bölgemde eskisine göre daha yumuşamış halde. o da sporla kremle vs toparlanırmış. 2 ay spor yasak bu arada zaten. benim ağrılarım 5. günde kesilmişti tamamen ama o kesinin olduğu yer sızlıyor banyoda fln hala

slm kızlar hava çok güzell ama ben dışarı çıkamıyorumm çok acayip sıkışıyorum yaaa dış kapıdan çıkarken daha başlıyo idrar kesesine sanki 10 kiloluk baskı oluyo kızımında çıkmaya niyeti yokkk kanala gireli çok olduu çıksın artıkkk çok sıkıntı stres yapıyormm eşime çatıyorummm bağırıyorum zavallı kocacımm oda kızımız gelsin artık sevelim diyor

kızımın çıkmaya niyeti yo diyen senmisin
aylarca gözüm senin cetvelindeydi biraz daha dursun diye diye dua ettim
şimdi yoruldunmuı annesi bırak büyüsün güzel kızın

Geçmiş olsun Semra'cım,uzun bir süre gelmez umarım.Benimki de hergün arıyor ne zaman geleyim diye mümkünse hiç gelmesin,eşime devrettim bakalım ne kadar idare edebilecek...
Bu nasıl bir şirinliktir böyle yerimm yerimmm maşallah41 kere.Önerin için tşkler dmf cim.
Ben de mama falan almamıştım ama bugün gidip alayım,bez de eşantiyonlardan var biz de,bugün gidip bi pakette prima alalım bakalım.Maşallah kuzuma,gelir gelir sütün biraz dinlenince.Öptüm ikinizi de kocaman:)

Mervecim ohh kurtuldum valla fıtıktan kuzunu da aldın kucağına geçer ağrıların da en kısa zamanda.Amin canım

kızımın çıkmaya niyeti yo diyen senmisin
aylarca gözüm senin cetvelindeydi biraz daha dursun diye diye dua ettim
şimdi yoruldunmuı annesi bırak büyüsün güzel kızın

ronyacım 3 haftadır alt kemiklerden 1 haftadır da idrardan çekiyorumm o yüzden hemen gelecek sandım ama şuan sağ tarafa yatmış keyif çatıyoo arada yalancı sancılar yokluyo ama dr da her an gelebilir dedi çok nazlanıyooo gelmek için baştan çok dua ettim sakın gelme diyeee ama çok şükür 9 ay durdu karnımda premetüre doğmadığına şükrediyorum hayırlısı beklicez artıkkk

bişey değil cnm bilmiyorum belki benim acı eşiğim yüksektir herkez aynı olacak diye bişey yok ama öle aman amanda delirtecek sancı değil illaki ağrı oluyo ama cok doğal değilmi bu içinden can çıkıyor dünyaya merhaba diyo başımız ağrıdığında bile bazen yatak döşek yatıyoruz dimi ama korkmayın kızlar ben doğum yaptıkdan sonra yaptığım en mükemmel şeyin anne olmak olduğunu öğrendim minik mucizler onlar şükürler olsun verene insanlar ne büyük acılara dayanıyor evlat sahibi olabilsinler diye....birde ronicim bu duygusallık kısmı loğusalığın fena bişey ben geçen gün bir kriz atlattımki sorma herkezin ağzı açık kaldı ağlama krizine yakalandım ve fenaydı ben ölürsem oğluma kim bakıcak diye diye ağladım eşim annem şok oldular ve eşim inanamadı ne oldu birden bire diye annemde bu cok doğal dedi bunu bütün anneler yaşıyo bende gizli gizli ağlardım dedi....rabbim hepimizin evladını bizlere bağışlasın sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah....

cnm ben ameliyatın 3. günü evde lavobayı çiflemiştim onu hatırlıyorum...ama dikiş yerim illaki hafif ağrıyodu ama dr porol vermişti günde 4 taneye kadar ilk başlarda içiyordum şimdi hiç içmiyorum bu aşşağıdaki şişlikde hafif hafif inmeye başladı bende ama tamamen değil birde dmf nin de dediği gibi çatlaklar fena acil sıkılaştırıcı ve sor şart....
sağol canım aminn
sezeryan ağrılarını sormuşsun 2 hafta içinde toparlarsın inşalah
çok yormamaya çalış kendiniki dikişlerin iyice kaynasın

DOĞUM YAPMIŞSIN HAYIRLI OLSUN.canım sen gatada doğum yapacağım diodun sanırım..ben haziran annesiyimde orda yaptıysan nasıl memnun kaldınmı biraz bilgi alabilirmiyim..

Son düzenleme:

ben de 38 içindeyim hala yan yatıyor normal istiyorum umarım normal olur...bekle bekle sıkıldım :)))

kızlar merhaba, 15/03/2012 de kızım Yağmur Adayı çok şükür kucağıma aldım. 12 saat suni sancı ile epidural normal doğum yaptım:)) Doğum yapmaktan korkmaktan ben doğum yapabildiysem herkes yapabilir. O sebeple normal doğumdan hiç ama hiç korkmayın:)) Gerçekten herşeyin normali güzelmiş, sütüm hemen geldi bebişte zaten çok açtı, odaya alındığımda ellerini emiyordu:)) Özel Tınaztepe de yaptım 1,600 verdik ama helali hoş olsun çünkü çok ilgili doktor, ebeler hemşireler... O sebeple İzmirdfde oturan arkadaşlar varsa şiddetle tavsiye ediyorum Herkese allah ne hayırlı ise onu versin bolbol dua edin kendiniz ve bebişiniz için sağlıcakla kalın....

şuan çok moralim bozuk..sinirimden ağlıyorum..bebeğimin yanında parmağımı şıklatıyorum alkış yapıyorum hiç tepki vermiyo..duyma problemi mi var acaba? çok kötüyüm yaa

gule gule buyut bebegını,Alla analı babalı etsın
ben de epidural normal ıstıyorum nasılsı anlatman mumkun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…