- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #45.401
canım yaa..üzme kendini...normal bunlar..zaten hep diyolar lohusalık hamilelikten zor diye...bebişin tepki vermemesi de şuan için normalmiş.ablam hemşirede, öyle diyo...
kızlarrr size bişi sorcam ...
sezeryanla doğumdan sonra ikinci cocukta normal doğum olması için kaç sene geçmesi gerekiyor ???bi bilginiz war mı ???
sağol çok teşekkür ederim. Bende açıklık yoktu 40 haftayı doldurunca doktorum suni sancı ile şansını denem karararı aldı. 12 saat suni sancı verildi. Ama iğne yapıldığı için sancıyı çok hissetmiyosun. Azıcık hissetsen bile dayanılmıcak bi sancı değil... sancı verildikten 2-3 saat sonra 2 cm açıklık oldu. Suyum geldi, nişan denen o sümüksü tıkaç çıktı. daha sonra açıklık daha fazla ilerledi. 12 saat sonra zaten bebeğin alt tarafa baskı yaptığını hissediyosun ve dedikleri gibi büyük tuvalaetin gelir gibi bi his duyuyosun. Zaten ebeler hemen anladı doğuma aldı. Epiduralde ben bacaklarımı hissediyodum o yüzden korktum b,raz ben bacakalrımı hissediyorum acı hissetmiycem dimi die sordum , hissetmiceksin dediler . Gerçekten de hissetmiyosun bebek karnında toplanıo o toplanmayı hissedince ıkın diyorlar ıkınıyosun 3-4 kez yaptım ve bebk hemen çıkıverdi:) Dikişler atıldı ama onu da hissetmedim. O sebeple hç korkma çünkü ben çok korkuyordum ben yapabildiysem herkes yapar o sebeple inşallah normal yaparsın cnm...
canım ben ilkini sezeryanla yaptım
ama ikincisini normal istiyorum deyince hiç bir doktor yanaşmadı
yengem fransada yaşıyor ilki sezeryan oldu ikinci ve üçüncüyü normal yaptı
ama bizim doktorlar rahim yırtılır falan diye korkuyorlar
bende açıkcası bu riskten korktum ve sezeryanda karar kıldım
selam kızlar
ben çokkkkkkkkkkkkkk kötüyüm ya bu spinal ne berbat bişeymiş
kafam beynim ağrıdan çatlıcak sanki
kulağımda da sürekli bi uğultu war, acayip rahatsız ediyor beni...
bunları yaşayan war mı kızlar aranızda<?
o kadar su içiyorum günde 2 kahve
ağrı kesiciler de cabası
ama geçmiyooooooooooooooooo... oğlumla düzgün ilgilenemiyorum
oturup ağlıcam şimdi çok üzgünüm yaaa
kızlar kocişle derbiyi izliyoruzz :) bizim adam çok heyecanlı
bu arada doğurma durumum falan olsa bekle canım maçtan sonra der :)
hadi yaa...((
rahimle ne ilgisi varki acaba tehlikeli olan şey dikiş yerleri değil mi rahimle ilgili ne oluyor ki sezeryanda ...
normal doğumu öyle çok istiyordumki ama şansıma sezeryan olmak zorunda kaldım o yüzden inan hiç bi fikrim yok şimdi ikincide sezeryan olsun istemiyorum ...
senin ikinci kaç sene sonra oldu peki ????
Benim muhtemel doğum tarihime denk geldi maç.....bizde kocişle konuşurduk hep doğum bu gece olursa naparız diye....valla ben anlamam gidip bana lig tv olan hastane bulursun diyip duruyodum...şans işte kucağımda oğluşumla izliyorum şimdi...
Eki Görüntüle 370071 Eki Görüntüle 370072 Eki Görüntüle 370073 Eki Görüntüle 370074
oyy maşallahh yakışıklıya
canım bizim adamda galatasaraylı
kaç günlerdir gs store yollarını talan etti
hastane çıkışı almak istiyordu
ama bugünde aradık gelmemiş :)
Ya ben yine gecmisi okuyamadim, var mi doguran, ben hala yatiyorum epiduralden dogrulamiyorum, turk kahvesi ve enerji icecegi ic dediler onlarla biraz daha iyi oluyorum. Dikis yerim de oturup kalkarken aciyor hala. Bir de bu meme ucu catlaklari derdinden muzdaribim. :$ ama anne olmak cok guzelmis ya.
Yalniz bizim bebisin bir sorunu var galiba, cisini az yapiyor, pazartesi kontrole goturcez, sunnet olmasi gerekebilir. Bir arkadasin daha bebisin de ayni sorun vardi kim oldugunu hatirlayamadim, bana msj atabilir mi acaba?
sağol çok teşekkür ederim. Bende açıklık yoktu 40 haftayı doldurunca doktorum suni sancı ile şansını denem karararı aldı. 12 saat suni sancı verildi. Ama iğne yapıldığı için sancıyı çok hissetmiyosun. Azıcık hissetsen bile dayanılmıcak bi sancı değil... sancı verildikten 2-3 saat sonra 2 cm açıklık oldu. Suyum geldi, nişan denen o sümüksü tıkaç çıktı. daha sonra açıklık daha fazla ilerledi. 12 saat sonra zaten bebeğin alt tarafa baskı yaptığını hissediyosun ve dedikleri gibi büyük tuvalaetin gelir gibi bi his duyuyosun. Zaten ebeler hemen anladı doğuma aldı. Epiduralde ben bacaklarımı hissediyodum o yüzden korktum b,raz ben bacakalrımı hissediyorum acı hissetmiycem dimi die sordum , hissetmiceksin dediler . Gerçekten de hissetmiyosun bebek karnında toplanıo o toplanmayı hissedince ıkın diyorlar ıkınıyosun 3-4 kez yaptım ve bebk hemen çıkıverdi:) Dikişler atıldı ama onu da hissetmedim. O sebeple hç korkma çünkü ben çok korkuyordum ben yapabildiysem herkes yapar o sebeple inşallah normal yaparsın cnm...
hayırlı uğurlu olsun canım. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin cümlesine. nazarlardan saklasınkızlar merhaba, 15/03/2012 de kızım Yağmur Adayı çok şükür kucağıma aldım. 12 saat suni sancı ile epidural normal doğum yaptım:)) Doğum yapmaktan korkmaktan ben doğum yapabildiysem herkes yapabilir. O sebeple normal doğumdan hiç ama hiç korkmayın:)) Gerçekten herşeyin normali güzelmiş, sütüm hemen geldi bebişte zaten çok açtı, odaya alındığımda ellerini emiyordu:)) Özel Tınaztepe de yaptım 1,600 verdik ama helali hoş olsun çünkü çok ilgili doktor, ebeler hemşireler... O sebeple İzmirdfde oturan arkadaşlar varsa şiddetle tavsiye ediyorum Herkese allah ne hayırlı ise onu versin bolbol dua edin kendiniz ve bebişiniz için sağlıcakla kalın....
Ne güzel herşey yolundaymış,benim de herşey normaldi işte kilo dışında:)Günlerimiz aynı ama bizim kuzu 3700 olmuşYerim onu ben Sağlıkla gelsin kuzularımız.
masallah tosuncuğa :) amin.insallah hemde biran önce ...evet günlerimiz aynı canım sözde kız bebekleri erken gelirmiş miş miş...yok öyle birsey yaaa :/
Gunaydin kizlar dun sabah 7de normal dogumla oglumu kucagima aldim.dogum hhikayemi anlatmasam daha iyi olacak genede herseye deger.allah herkese bu duyguyu tattirsn hepinize sewgllerD
Eki Görüntüle 369755
ben uyudum diyemi kimse yok topikte annemin canı sıkılıyor neredesiniz teyzeciklerim...
kızlar size kolaylık olması için bir püf nokta söyliyeceğim...
yukarıdaki resimde gördüğünüz peteğin üstündeki ağzı kapalı kabın içinde sabahtan sıcak su koyuyorum... bu bana bütün gün işe yarıyor... peteğin üstünde sıcak kalıyor... bununla gün içinde oğlumun poposunu silmek için sıcak ve hazır su hep yanımda... belki sizinde işinize yarar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?