2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım yaa..üzme kendini...normal bunlar..zaten hep diyolar lohusalık hamilelikten zor diye...bebişin tepki vermemesi de şuan için normalmiş.ablam hemşirede, öyle diyo...

saol cnm..evt gerçekten ilginç içime sıkıntı basıyo..sanki fanusun içinde yaşıyomuşum gbi hissediyorum..

kızlar kocişle derbiyi izliyoruzz :) bizim adam çok heyecanlı
bu arada doğurma durumum falan olsa bekle canım maçtan sonra der :)

kızlarrr size bişi sorcam ...
sezeryanla doğumdan sonra ikinci cocukta normal doğum olması için kaç sene geçmesi gerekiyor ???bi bilginiz war mı ???

kızlarrr size bişi sorcam ...
sezeryanla doğumdan sonra ikinci cocukta normal doğum olması için kaç sene geçmesi gerekiyor ???bi bilginiz war mı ???

canım ben ilkini sezeryanla yaptım
ama ikincisini normal istiyorum deyince hiç bir doktor yanaşmadı
yengem fransada yaşıyor ilki sezeryan oldu ikinci ve üçüncüyü normal yaptı
ama bizim doktorlar rahim yırtılır falan diye korkuyorlar
bende açıkcası bu riskten korktum ve sezeryanda karar kıldım

Allah senden razı olsun çok rahatladım,benım bugun kontrolum vardı,catı muayenesı yaptı çatın bıraz dar ama sonuna kadar normal doğumu zorlıycaz dedı,ama bende sancı açılma felan hıc bısey yok.sancı hıssedıyorum aslında ama nst de hıcbı sey cıkmıyo.ben de 40 ı görecem heralde

selam kızlar
ben çokkkkkkkkkkkkkk kötüyüm ya bu spinal ne berbat bişeymiş
kafam beynim ağrıdan çatlıcak sanki
kulağımda da sürekli bi uğultu war, acayip rahatsız ediyor beni...
bunları yaşayan war mı kızlar aranızda<?
o kadar su içiyorum günde 2 kahve
ağrı kesiciler de cabası
ama geçmiyooooooooooooooooo... oğlumla düzgün ilgilenemiyorum
oturup ağlıcam şimdi çok üzgünüm yaaa

hadi yaa... ((
rahimle ne ilgisi varki acaba tehlikeli olan şey dikiş yerleri değil mi rahimle ilgili ne oluyor ki sezeryanda ...
normal doğumu öyle çok istiyordumki ama şansıma sezeryan olmak zorunda kaldım o yüzden inan hiç bi fikrim yok şimdi ikincide sezeryan olsun istemiyorum ...
senin ikinci kaç sene sonra oldu peki ????

cnm ben yaşamadım ama olması normalmiş...
bi doktora mı görünsen belki bi ilaç verir...
inş bian önce geçerde yavrunla ilgilenirsin rahatça...

kızlar kocişle derbiyi izliyoruzz :) bizim adam çok heyecanlı
bu arada doğurma durumum falan olsa bekle canım maçtan sonra der :)

Benim muhtemel doğum tarihime denk geldi maç.....bizde kocişle konuşurduk hep doğum bu gece olursa naparız diye....valla ben anlamam gidip bana lig tv olan hastane bulursun diyip duruyodum...şans işte kucağımda oğluşumla izliyorum şimdi...

sezryana nıye zorunlu kaldın ters bı sey mı oldu,ben de normal çok ıstıyorum,sezeryandan cok korkuyorum :18:

oyy maşallahh yakışıklıya
canım bizim adamda galatasaraylı
kaç günlerdir gs store yollarını talan etti
hastane çıkışı almak istiyordu
ama bugünde aradık gelmemiş :)

oyy maşallahh yakışıklıya
canım bizim adamda galatasaraylı
kaç günlerdir gs store yollarını talan etti
hastane çıkışı almak istiyordu
ama bugünde aradık gelmemiş :)

İnşallah doğuma yetişir hastane çıkışlarınız canım kuzuuğunda sağlıcakla giyer

Ya ben yine gecmisi okuyamadim, var mi doguran, ben hala yatiyorum epiduralden dogrulamiyorum, turk kahvesi ve enerji icecegi ic dediler onlarla biraz daha iyi oluyorum. Dikis yerim de oturup kalkarken aciyor hala. Bir de bu meme ucu catlaklari derdinden muzdaribim. :$ ama anne olmak cok guzelmis ya.
Yalniz bizim bebisin bir sorunu var galiba, cisini az yapiyor, pazartesi kontrole goturcez, sunnet olmasi gerekebilir. Bir arkadasin daha bebisin de ayni sorun vardi kim oldugunu hatirlayamadim, bana msj atabilir mi acaba?

mrb. geçmiş olsun öncelikle. geçmişi hiç okuyamadım bende doğuran var mı diye bakayım derken senin yazıyı gördüm. bizde de aynı sorun var. ama senin söylediğin arkadaş başka biri sanırım. biizmde bebişimizin pipisinde darlık olduğu için çiş yaparken sancılanıyo yavrum. dr topuk kanı almaya gittiğimizde söyledi bize sorunu. ama biz bebek en azından 1 aylık olsun ya da 40 ı çıksın öyle yapalım eğer acil değilse dedik. o da tamam biraz bekletin ama fazla uzatmayın demişti. dün yavrum kıvran kıvran bi hal oldu. gaz sanıyodum önce. ama farklı ağladı çok ağladı. sonra farkettimki altını açınca çişini yapıp susuyo. o an anladım ki sıkıntımız artmış. şimdi araya haftasonu girdi. pztesiyi bekliyoruz mecburen.. sabah erkenden soluğu ürologda alacam. dünden beri 2 saatte bi altını açıp çiş yapmasına yardımcı olmaya çalışıyorum. bide pipisini elime krem sürüp derisini geriye itiyorum. dr söyledi. en azından pztsiye kadar biraz rahat etsin diye. eğer varsa siznde böyle bi sıkıntınız hiç bekletme. ben şimdi bugüne kadar beklediğimize pişmanım. yavruma bu sancıları ne diye çektirdiysem. umarım pztesi sorunumuz çözülür.

hayırlı uğurlu olsun canım. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin cümlesine. nazarlardan saklasın aklıma takılan birşey var, iğne yapıldığı için suni sancıyı çok hissetmedim demişsin. hiç açıklık yokken epidural mi yaptılar, iğne derken neyi kastediyorsun? çünkü bildiğim kadarıyla 4 cm açılmadan epidural yapmıyorlar...

Ne güzel herşey yolundaymış,benim de herşey normaldi işte kilo dışında:)Günlerimiz aynı ama bizim kuzu 3700 olmuşYerim onu benSağlıkla gelsin kuzularımız.

masallah tosuncuğa :) amin.insallah hemde biran önce ...evet günlerimiz aynı canım sözde kız bebekleri erken gelirmiş miş miş...yok öyle birsey yaaa :/

Prensesinuykusu sana bişey sorabilir miyim benimde günüm sizinle aynı sayılır senini bebekte kilolu sanırım benimkide öyle 38+3te benimkide 3700 gr dı ve doktorum iri bebek dedi ve sezeryana karar verdik doğuncaya kadar 4 olur hatta geçebilir dedi senin doktorun ne diyor acaba doğum şeklini nasıl düşünüyorsunuz

Gunaydin kizlar dun sabah 7de normal dogumla oglumu kucagima aldim.dogum hhikayemi anlatmasam daha iyi olacak genede herseye deger.allah herkese bu duyguyu tattirsn hepinize sewgllerD

canım allah analı büyütmek nasip etsin sağlıklıca uzun ömürlü olsun...darısı bize tabi acın ağrınmı oldu ?

oyy masallah Allah nazarlardan saklasın...Allah analı babalı büyütmek nasip etsin tebrikler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…