2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar benim bebek sanki aşağıdan çıkıverecekmiş gibi yapıyo vajinaya baskı yapıyo yukarıdanda ayaklarıyla kaburgaya bastırıyo sizde de böyle oluyomu ya da normal doğum yapanlar böyle hissettiğiniz oldu mu mahvediyo bu durum

cnm Allah analı babalı büyütmek nasip etsin uzun ömürler dilerim doğumun normalmi oldu ?

Evet 6 günde 300 gram alınca geriye de 10 gün kalınca doktorum sezeryana karar verdi.+- 300 gram diyorlar ama benim nabzım da genel itibariyle yüksek,riske atmayalım dedi.Sen en son ne zaman gittin kontrole?

Evet 6 günde 300 gram alınca geriye de 10 gün kalınca doktorum sezeryana karar verdi.+- 300 gram diyorlar ama benim nabzım da genel itibariyle yüksek,riske atmayalım dedi.Sen en son ne zaman gittin kontrole?

Ben dün gittim kontrole nst girdim doğum sancıları yoktu hızlı şekilde ultrasonda baktık hala kanala inmemiş bende riske atmak istemedim sezeryana karar verdik.Senin karnında büyük mü benim kocaman bir karnım var doktor hep bebeğin iri deyip duruyo bakalım bıdık bişey çıkıp gelmese bari

E ölçseymiş keşke boyunu kilosunu,en son 49,5 cm 3700 çıktı amadediğim gibi daha az da daha çok da olabiliyormuş.Henüz benimki de gayet tepede kanala girmemiş sanırım sezeryan kararında onun da etkisi vardı.Yoo karnım çok büyük değil benim.Kilolu hamile kaldığım için belki öyle geliyordur ama büyük değil.Hangi gün giriyorsun sezeryana?

canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin tebrik ederim bende izmir den :) yazdıkların bana ve eminim biçok arkadasa moral olmustur... epidural normal olacak Allah izin verirse tokofobim yok yani korkum birtakım egzersizlerde yaptm zamanında şuaralarda hurma yiyorum biran önce gelsin istiyorum kızımın doğumunu anlatırmısın ayrıntılı

Aslında ben normal doğumu çok istiyodum içimden hep belki önce gelir diyorum salı günü sezeryan olacak inşallah ailemi bekliyoruz yarın yanımda olacaklar inşallah çok şey soruyorum ama benim kız acayip hareketlı ayakları hiç durmuyo bazen diyorum tombik olsa zor hareket etmez mi içeride seninkinin hareketleri nasıl hatta şimdi bile beni mahvediyo ayaklarıyla herkesinki aşağıya iniyo benimki yukarı çıkıyo kaburgalara doğru ağzımdan doğcak sanki

slm kızlar...bugün annemdeydim eski daire arkadasları misafirliğe gelecekti ve bende kolları sıvadım en sevdiğim şeydir ikramlık hazırlamak :) 4 çeşit ikramlık hazırladım biraz yoruldum tabi sonra bugün hava çok güzel güneşli diye ablamla çarsıya çıktık temiz hava alalım die malesef geri dönemedim belimin ağrısı beni mahvetti taksiye atladık döndüğümüzde misafirler gelmişti güzel bi gündü benim belimin ağrısı dışında sağ tarafıma basamıyordum o derece kötü oldum sanırım çok yordum kendimi farkında olmadan hepinizi çok öpüyorum buarada blog sayfam var bakmak isteyen olursa google dan tofinin mutfağı....:)))

kızlar sezaryende ne zamaneskisi gibi olunuyo ne zaman tamanen geçiyo ağrı..eskisi gibi rahatça hareket ediliyo

cnm bn daha yeni toparladım kendimi 2 hafta oldu bana bugün evi temizleyebildim 2 gündür de yalnızım...

şuan çok moralim bozuk..sinirimden ağlıyorum..bebeğimin yanında parmağımı şıklatıyorum alkış yapıyorum hiç tepki vermiyo..duyma problemi mi var acaba? çok kötüyüm yaa

cnm ben işitme testi yaptırdım sorun yok bende ilk günler korktum senin gibi seslere tepki vermiyor diye bazen kapıyı sert kapattım tepki verdi ona nasıl sevinmiştim

benim kızımda kanala girmemişti dr en son gün muayne etti yine girmemişti ve % 10 normal doğum şansın bence sezeryan dedi bn suni sancı istedim 4 5 saat aldım suni yi bktım hala farklılık yok boşuna beklemeyeyim dedim ve sezeryan kararı aldık

yirmilik dişimin patlıcağı tuttu
ölüorumya resmen kafayı yicem
yirmilik dişimden ilham alan ağzımın sol kısmındaki
bi takım dişlerde acaip ağrımaya başladı((
yani ne sağla ne solla yiyebiliorum(
dökülüorum agrıdan
ağrı kesicide içmek istemiorum kaç gün kaldı
zaten doguma, hiç ilaç içmedim bunca zaman
bu saat oldu agrıdan yatamıorum
bide bulantılarım cok varyaaa off amma mızıklandım
nyse rabbim bugünümüzüde aratmasın..

Ben, ocak ayında hamile kaldım. 2 ay içinde de dişlerimde dayanılmaz ağrılar başladı. 18 Şubat günü düşük yaptım. Çok acı bir tecrübeydi Allah kimseye yaşatmasın. Dişhekimi 20 yaş dişim başta olmak üzere 5 tane dişimin çürüdüğünü ve 1 dolgulu dişinde hava aldığını söyledi. Hamilelikte diş sorunu muhakkak yaşanıyor. Allah şifa versin.

O uzun zamandır var bizde de ben de hep diyorum kuzum üstten değil alttan çıkman gerekiyor diye:)Kanala girmediğinin bir kanıtı sanırım henüz çok yukarıdalar.

Kizlar geliyorum şimdi paşam ?
Ne yapmam lazım elimiz kolumuz kitlendi sancılarım da hafiften yükleniyor

Şimdiki süreç ne kafamdaki ezberler hep gitti yanima çantam dısında ne akıyordum .
dua edin be olur

limonlu kek canim sakin ol. ne guzel nisanın gelmiş :) Sancin siklasinca belli ki yavrun gelecek . bence son hazırlıklarini yap dr.unu ara o yönlendirir. dus almana fırsat da vardır sanırım sancıların daha çok başındaysa

Kizlar geliyorum şimdi paşam ?
Ne yapmam lazım elimiz kolumuz kitlendi sancılarım da hafiften yükleniyor

Şimdiki süreç ne kafamdaki ezberler hep gitti yanima çantam dısında ne akıyordum .
dua edin be olur

hadi kolay dogum olsun umarim :) ama hemen o kadar heyecanlanma, nisan geldikten sonra ayni gun olabilecegi gibi birkac gun bile surebiliyor dogumun baslamasi. sancilarin duzenli mi? bence doktorunu ara o seni yonlendirecektir.

sancı çok sıklaşmadı.. ara ara yokluyor şimdilik ama bacak kemiklerime baskı yapıyor belime de vuruyor. şimdi çıkacaz inş...
hadi kolay dogum olsun umarim :) ama hemen o kadar heyecanlanma, nisan geldikten sonra ayni gun olabilecegi gibi birkac gun bile surebiliyor dogumun baslamasi. sancilarin duzenli mi? bence doktorunu ara o seni yonlendirecektir.
sağol canım sancılar dediğim gibi sdüzenli değil ama nişan işi ürkütü benii. tam tarif edilen gibi akıntının içinde kırmzı pembemmsi kan...
heycanım dorukta inş bir avazda doğururum. şimdi çıkıyoruz..

duşu dr a spracam bakalım dün temizlenmiştim Allahtan..

hepinizi öpüyorum dua edin bize...

Simdi hastanedeyiz sancılarım nts de 2-3 dk da bire düştü.
Sancım 70-80 lere kadar çıkıyor kızlar
Ama gene de dayanılmayacak kadar olmuyor tabi. İcim bir tuhaf oluyor korku da heycan da var
Hepinizden dua istiyoruz su an en çok duaya ihtiyacımız var.

hadi sağlıkla kolaylıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah ... gözün aydın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…