2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

@ perim cnm ben epidural oldum ben de bas agrisi var ama bana doktor enerji icecegi ve turk kahvesi onerdi onlar iyi geliyor baya. Gunde 3 kahve bir enerji icecegi iciyorum ben.

@ pileo canim sana ozel msj attim, cok sagol.

@ limonlu kek insallah kolay olur dogumun,saglikla gelsin bebis

günaydın kızlar doğum yapan hatta şuan doğum yapmak için bekleyen :))))))) tüm arkadaşlara Allah acil şifalar versin sağlıkla kavuşun bebişlerinize..
ben dünden beri fenayım karnım geriliyoo 1 saat kalıyo öyle bide kasıklarımla belim ağrımaya başladı halada ara ara arıyoo ama en tuhafı otururken ağrı var popomda basınç var içerden ağrım var bu normalmi..çatımı açılıyo nedir bu kemiklerim ağrıyo makar çevresi falan daha bugün 37+0 olduk kızımla..aceleci olmaz dimi bunlar son haftada yaşananlarmı kızlarr yardım edin geceden beri korkuyorum :18::18::18::18::18::18: ailemde uzakta tekiz eşimle..

bana da oluyor bu dediklerin 2-3 haftadir. ne gelen var ne giden ama :) telaslanma yani. ben su mu, nisan mi, geliyor mu acaba diye kendimi dinlemekten yoruldum. annem "beklemeyi biraktigin zaman gelir" dedi. o da oyle pek kolay degil malum.
insallah cok bekletmeden, ama oncelikle saglikla gelir miniklerimiz.

Allah hayırlı bı doğum nasip etsin bi avazda kurtulursun ıns,darısı bizim tembellerin başına

gözün aydın canım.çok yakında yavrunu kucağına alırsın inşallah. dualarımız seninle. sakın telaş yapma. sakin ol. en güzel melek bir kaç saate kollarındaAllah cümlesine yaşatsın... çok kolay bir doğum diliyorum...

geçmiş olsun cnm. valla hamilelikte hastalık işi zor iş. hele konu dişse.. yalnız şunu da unutma. bebeğe en çok mikrop ağızdan gider derler. doktorunla bi konuş istersen...

Kizlar geliyorum şimdi paşam ?
Ne yapmam lazım elimiz kolumuz kitlendi sancılarım da hafiften yükleniyor

Şimdiki süreç ne kafamdaki ezberler hep gitti yanima çantam dısında ne akıyordum .
dua edin be olur

canım dualarımız seninle inşallah güzel sağlıklı bir doğumun olur

canım bu dediklerinin hepsini ben iki haftadır yaşıyorum
o basınç hissi bebek kanala yerleştiğinden oluyordur bence
daha gelmez herhalde

slm anneciklerr hayırlı pazarlar bende yalnızım eşim işte tlfonlar hiç susmuyo herkes dört gözle beni bekliyo ama hala doğuramadım halbuki kızım çoktan kanala girdi ANGEL25 sendeki şikayetler bende 3 haftadan beri var ama gelen giden yokk LİMONLU KEK Allah yardımcın olsun canım dua ediyorm sana kızlar görümcem bana tuvalete otururken dikkat et diyo birden çıkıverir bebek tutamazzsın diyo keşke o kadar kolay çıksa öncekindede ebeler öle dedi ama 800 grlık bebeği zor çıkardımm

herkese merhaba allah hepinize kolay doğumlar hayırlı evlatlar nasip eder inş. ben hamile olmamama rağmen uzun süredir sizin yazılarınızı talip ediyorum ve sizin için dua ediyorum allah inş banada nasip eder bende bu duyguyu yaşarım allah herkese kolaylık versinn evlatlarınıza da uzun ve hayırlı ömürler diliyorum

slm herkese nbr nasılsınız baştan bi ses verip geçmişi okuyacam küçük bey uyanana kadar vaktim var

desibelce canımm nasılsın heyecan durumun ne aşamada
ben çok şaşkınımm ben yarın doğummu yapcam deyip duruyorumm :111:

canım valla heyecan tavan yaptı.... hayatımız değişecek yarın deyip duruyorum.. bizim ilk bebeğimiz artık hiç bişey eskisi gibi olmayacak diyorum eşim sırıtıp duruyo... korku heyecan mutluluk garip duygular içindeyim... İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi....

canım benim ikinci olucak ama ilkinden hiç bir farkı yok
hatta daha gerginim iki çocuğum olacak
onlara yetebilecekmiyim deyip duruyorum
ben iyice duygusal moda bağladım
inşallahh yarın bizim için güzel bir gün olur
sen ben birde gizkan diye bir arkadaş var oda yarın yapacak doğumunu
umarım mutlu güzel haberlerimizi paylaşmak nasip olur

hadi hayırlısı olsun. tüm duygular karmakarışıktır şimdii..sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına al inşallah ronyacım. darısı başıma diyorum. günü geçen biri olaraktan

hadi hayırlısı olsun. tüm duygular karmakarışıktır şimdii..sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına al inşallah ronyacım. darısı başıma diyorum. günü geçen biri olaraktan

aminn canım inşallahh
günü geçenlerin ne zaman doğurcağı belli olmuyor
belki bizden evvel bu gece doğurursun bellimi olur
eğer bir süre görüşemezsek sanada hayırlı güzel doğumlar diliyorum

slm herkese nbr nasılsınız baştan bi ses verip geçmişi okuyacam küçük bey uyanana kadar vaktim var

sen hala bekliyomusuunnnnn. !!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ya seni görünce moralim bozuluyo...41 bitmiş hala gelmedi bebiş...ben de böyle olursam diyorum...sabrım şimdiden tükendi..bir haftam var benim...karnım zerre miktar aşağı inmedi....bu da uzayağına dair ipucu gibi geliyo

canım onderya doğum yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…