- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #45.441
günaydın kızlar doğum yapan hatta şuan doğum yapmak için bekleyen :))))))) tüm arkadaşlara Allah acil şifalar versin sağlıkla kavuşun bebişlerinize..
ben dünden beri fenayım karnım geriliyoo 1 saat kalıyo öyle bide kasıklarımla belim ağrımaya başladı halada ara ara arıyoo ama en tuhafı otururken ağrı var popomda basınç var içerden ağrım var bu normalmi..çatımı açılıyo nedir bu kemiklerim ağrıyo makar çevresi falandaha bugün 37+0 olduk kızımla..aceleci olmaz dimi bunlar son haftada yaşananlarmı kızlarr yardım edin geceden beri korkuyorum :18::18::18::18::18::18: ailemde uzakta tekiz eşimle..
Simdi hastanedeyiz sancılarım nts de 2-3 dk da bire düştü.
Sancım 70-80 lere kadar çıkıyor kızlar
Ama gene de dayanılmayacak kadar olmuyor tabi. İcim bir tuhaf oluyor korku da heycan da var
Hepinizden dua istiyoruz su an en çok duaya ihtiyacımız var.
gözün aydın canım.çok yakında yavrunu kucağına alırsın inşallah. dualarımız seninle. sakın telaş yapma. sakin ol. en güzel melek bir kaç saate kollarındaSimdi hastanedeyiz sancılarım nts de 2-3 dk da bire düştü.
Ama gene de dayanılmayacak kadar olmuyor tabi. İcim bir tuhaf oluyor korku da heycan da var
geçmiş olsun cnm. valla hamilelikte hastalık işi zor iş. hele konu dişse.. yalnız şunu da unutma. bebeğe en çok mikrop ağızdan gider derler. doktorunla bi konuş istersen...yirmilik dişimin patlıcağı tuttu
ölüorumya resmen kafayı yicem
yirmilik dişimden ilham alan ağzımın sol kısmındaki
bi takım dişlerde acaip ağrımaya başladı((
yani ne sağla ne solla yiyebiliorum(
dökülüorum agrıdan
ağrı kesicide içmek istemiorum kaç gün kaldı
zaten doguma, hiç ilaç içmedim bunca zaman
bu saat oldu agrıdan yatamıorum
bide bulantılarım cok varyaaaoff amma mızıklandım
nyse rabbim bugünümüzüde aratmasın..
daha dur bakalım elemsuAllah hayırlı bı doğum nasip etsin bi avazda kurtulursun ıns,darısı bizim tembellerin başına
Kizlar geliyorum şimdi paşam ?
Ne yapmam lazım elimiz kolumuz kitlendi sancılarım da hafiften yükleniyor
Şimdiki süreç ne kafamdaki ezberler hep gitti yanima çantam dısında ne akıyordum .
dua edin be olur
Simdi hastanedeyiz sancılarım nts de 2-3 dk da bire düştü.
günaydın kızlar doğum yapan hatta şuan doğum yapmak için bekleyen :))))))) tüm arkadaşlara Allah acil şifalar versin sağlıkla kavuşun bebişlerinize..
ben dünden beri fenayım karnım geriliyoo 1 saat kalıyo öyle bide kasıklarımla belim ağrımaya başladı halada ara ara arıyoo ama en tuhafı otururken ağrı var popomda basınç var içerden ağrım var bu normalmi..çatımı açılıyo nedir bu kemiklerim ağrıyo makar çevresi falandaha bugün 37+0 olduk kızımla..aceleci olmaz dimi bunlar son haftada yaşananlarmı kızlarr yardım edin geceden beri korkuyorum :18::18::18::18::18::18: ailemde uzakta tekiz eşimle..
daha dur bakalım elemsuhele bizim gibi 40+ lıklar doğursun önce dimi ama ya bir de witty vardı. 40 +larda. o ne yaptı acaba. haber alan varmıı???
desibelce canımm nasılsın heyecan durumun ne aşamada
ben çok şaşkınımm ben yarın doğummu yapcam deyip duruyorumm :111:
canım valla heyecan tavan yaptı.... hayatımız değişecek yarın deyip duruyorum.. bizim ilk bebeğimiz artık hiç bişey eskisi gibi olmayacak diyorum eşim sırıtıp duruyo... korku heyecan mutluluk garip duygular içindeyim... İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi....
hadi hayırlısı olsun. tüm duygular karmakarışıktır şimdii..sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına al inşallah ronyacım. darısı başıma diyorum. günü geçen biri olaraktandesibelce canımm nasılsın heyecan durumun ne aşamada
ben çok şaşkınımm ben yarın doğummu yapcam deyip duruyorumm :111:
hadi hayırlısı olsun. tüm duygular karmakarışıktır şimdii..sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına al inşallah ronyacım. darısı başıma diyorum. günü geçen biri olaraktan
slm herkese nbr nasılsınız baştan bi ses verip geçmişi okuyacam küçük bey uyanana kadar vaktim var
sen hala bekliyomusuunnnnn. !!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ya seni görünce moralim bozuluyo...41 bitmiş hala gelmedi bebiş...ben de böyle olursam diyorum...sabrım şimdiden tükendi..bir haftam var benim...karnım zerre miktar aşağı inmedi....bu da uzayağına dair ipucu gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?