- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #45.461
slm anneciklerr hayırlı pazarlar bende yalnızım eşim işte tlfonlar hiç susmuyo herkes dört gözle beni bekliyo ama hala doğuramadım halbuki kızım çoktan kanala girdi ANGEL25 sendeki şikayetler bende 3 haftadan beri var ama gelen giden yokk LİMONLU KEK Allah yardımcın olsun canım dua ediyorm sana kızlar görümcem bana tuvalete otururken dikkat et diyo birden çıkıverir bebek tutamazzsın diyo keşke o kadar kolay çıksa öncekindede ebeler öle dedi ama 800 grlık bebeği zor çıkardımm
canım onderya doğum yaptı
herkese merhaba allah hepinize kolay doğumlar hayırlı evlatlar nasip eder inş. ben hamile olmamama rağmen uzun süredir sizin yazılarınızı talip ediyorum ve sizin için dua ediyorum allah inş banada nasip eder bende bu duyguyu yaşarım allah herkese kolaylık versinn evlatlarınıza da uzun ve hayırlı ömürler diliyorum
desibelce, aynı dileklerim senin için de geçerli. hayırlı doğumlar olsun ikinize de..
yarn zaten tetkiklerimi yaptrıp doktora gtcem belki salı günü bile alabilirler cocugu, o zamana kadar dayancam artk diş ağrısınagözün aydın canım.çok yakında yavrunu kucağına alırsın inşallah. dualarımız seninle. sakın telaş yapma. sakin ol. en güzel melek bir kaç saate kollarındaAllah cümlesine yaşatsın... çok kolay bir doğum diliyorum...
geçmiş olsun cnm. valla hamilelikte hastalık işi zor iş. hele konu dişse.. yalnız şunu da unutma. bebeğe en çok mikrop ağızdan gider derler. doktorunla bi konuş istersen...
cnm inş en kısa zamanda tekrar tadarsın anneliği ve bu sefer sağ salim bebeğini alırsın kucagınaBen, ocak ayında hamile kaldım. 2 ay içinde de dişlerimde dayanılmaz ağrılar başladı. 18 Şubat günü düşük yaptım. Çok acı bir tecrübeydi Allah kimseye yaşatmasın. Dişhekimi 20 yaş dişim başta olmak üzere 5 tane dişimin çürüdüğünü ve 1 dolgulu dişinde hava aldığını söyledi. Hamilelikte diş sorunu muhakkak yaşanıyor. Allah şifa versin.
günaydın kızlar doğum yapan hatta şuan doğum yapmak için bekleyen :))))))) tüm arkadaşlara Allah acil şifalar versin sağlıkla kavuşun bebişlerinize..
ben dünden beri fenayım karnım geriliyoo 1 saat kalıyo öyle bide kasıklarımla belim ağrımaya başladı halada ara ara arıyoo ama en tuhafı otururken ağrı var popomda basınç var içerden ağrım var bu normalmi..çatımı açılıyo nedir bu kemiklerim ağrıyo makar çevresi falandaha bugün 37+0 olduk kızımla..aceleci olmaz dimi bunlar son haftada yaşananlarmı kızlarr yardım edin geceden beri korkuyorum :18::18::18::18::18::18: ailemde uzakta tekiz eşimle..
Kızlar hala sancı çekiyorum ama dayanılmayacak kadar değil. Koridorda yürüyorum suan yarım yamalak da olsa
Dua ediyorum bol bol
Burada net var telden giriyorum surekli
Esim de gülüyor 9 ay boyunca kadinlar klübünü birakamadin
Şimdi dogurcan hala nettesin okuyorsun diyor
Nts de sancım gözüküyor ama ben çok şükür iyiyim
3 dk da bire indi bakalım ne zaman tam açılacak
Birazdan Dr um muayene edecek
Ağrıyı tarif etmek gerekirse adet ağrısından daha fazla ama bilindik bir ağrı olduğu
İcin stres yapmayın
Sanki doğurdum da sanki))
Şimdilik gelişmelerim bu
İns bu kadar sancıya beklemeye deger de hayırlısı ile normal doğururum
canım sancı çekerken nasıl nete giriyosun maşallah bana sancı verdiklerinde ben basbas bağırıyodum serumu çıkarıp atacaktım nerdeyse sen epidural normalmi yapıyosunn???????????Kızlar hala sancı çekiyorum ama dayanılmayacak kadar değil. Koridorda yürüyorum suan yarım yamalak da olsa
Dua ediyorum bol bol
Ağrıyı tarif etmek gerekirse adet ağrısından daha fazla ama bilindik bir ağrı olduğu
İcin stres yapmayın
Şimdilik gelişmelerim bu
daha dur bakalım elemsuhele bizim gibi 40+ lıklar doğursun önce dimi ama ya bir de witty vardı. 40 +larda. o ne yaptı acaba. haber alan varmıı???
canım sancı çekerken nasıl nete giriyosun maşallah bana sancı verdiklerinde ben basbas bağırıyodum serumu çıkarıp atacaktım nerdeyse sen epidural normalmi yapıyosunn???????????
maşallah cnm benim. güzel haberlerini bekliyoruzKızlar hala sancı çekiyorum ama dayanılmayacak kadar değil. Koridorda yürüyorum suan yarım yamalak da olsa
Dua ediyorum bol bol
İcin stres yapmayın
Şimdilik gelişmelerim bu
ben hala doguramadim yaw41 haftam bitti artik..gorumcelerim geldi farkli farkli sehirlerden ama goremeden gidicekler heralde:) yarin kontrol var yine heralde bisey soyler artik doktor..sezeryan falan neyse karar verir umarim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?