2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hakkaten o kadar kolay olsa keşke....saatlerce kıvranıyo millet...

canım inşallah tez zamanda sen de tadarsın bu güzel duyguyu....duadasın...

kızlar belki duymuşsunuzdur, bebeğin ağzına doğunca ilk medineden gelen bi hurma sürmek gerekiyomuş..suyundan hafif yediriyosun yani...bi de bi damla da zemzem...yani iyi olur diyolar....ben ümreden dönen bi tanıdıktan aldım, doğum çantama koydum...bi de bi teyze bunlara 3 yasin oku sesli şekilde demişti...mübin kısmına gelince de 7 ayetel kürsi ve 7 kafirun oku aralarda demişti..o da bütün sıkıntılara deva oluyomuş...yapanlar faydasını gördü dedi...ben de öyle yaptım...uygulamak isteyen olursa bilgilendiriyim dedim....

yarn zaten tetkiklerimi yaptrıp doktora gtcem belki salı günü bile alabilirler cocugu, o zamana kadar dayancam artk diş ağrısına gece ağlamakdan uyuyamadım

cnm inş en kısa zamanda tekrar tadarsın anneliği ve bu sefer sağ salim bebeğini alırsın kucagına diş olayı berbatmışya tam son günlere gelince cekdim tüm psikolojim alt üst oldu

canım bunlar bende 31-32. haftadan beri var...hem de hat safhada...ama yarın 40 a giricem, hala doğum filan yok...hazırlık yapıyo kemikler, açılıyo..normal

Kızlar hala sancı çekiyorum ama dayanılmayacak kadar değil. Koridorda yürüyorum suan yarım yamalak da olsa
Dua ediyorum bol bol
Burada net var telden giriyorum surekli
Esim de gülüyor 9 ay boyunca kadinlar klübünü birakamadin
Şimdi dogurcan hala nettesin okuyorsun diyor
Nts de sancım gözüküyor ama ben çok şükür iyiyim
3 dk da bire indi bakalım ne zaman tam açılacak
Birazdan Dr um muayene edecek
Ağrıyı tarif etmek gerekirse adet ağrısından daha fazla ama bilindik bir ağrı olduğu
İcin stres yapmayın
Sanki doğurdum da sanki ))
Şimdilik gelişmelerim bu
İns bu kadar sancıya beklemeye deger de hayırlısı ile normal doğururum

seninki tam online doğum oluyo :) :) her aşamasından haberdarız,,,çok heyecanlııı.....dualarımız seninle...sancı esnasında yazabildiğine göre dayanılmıcak kadar bişey değil.bu biz bekleyenlere cesaret veriyo :)

limonlukek, hani burda biri şey yazmıştı, hatırlıyomusun...sancılar başlayınca ince uçlu erkek tarağı ile tırnak diplerinize bastırın, direk rahimi uyarıyomuş ve açılma artıyomuş demişti...eşinin tarağı varsa dene istersen

canım sancı çekerken nasıl nete giriyosun maşallah bana sancı verdiklerinde ben basbas bağırıyodum serumu çıkarıp atacaktım nerdeyse sen epidural normalmi yapıyosunn???????????

daha dur bakalım elemsu hele bizim gibi 40+ lıklar doğursun önce dimi ama ya bir de witty vardı. 40 +larda. o ne yaptı acaba. haber alan varmıı???

ben hala doguramadim yaw 41 haftam bitti artik..gorumcelerim geldi farkli farkli sehirlerden ama goremeden gidicekler heralde:) yarin kontrol var yine heralde bisey soyler artik doktor..sezeryan falan neyse karar verir umarim..

limonlu kek bize cesaret oldun valla hastanede sancı cekerken bıle aklın bızdeyse tamadır kolay olcak inşallah:):)bebişi görünce bizi unutma yaz hemen her ayrıntıyı:)RABBİm kolay doğum nasıp etsın sag salim kavuşursun inşallah bebişine darısı başımıza.hadi ALLAH ım yardımcın olsun

canım sancı çekerken nasıl nete giriyosun maşallah bana sancı verdiklerinde ben basbas bağırıyodum serumu çıkarıp atacaktım nerdeyse sen epidural normalmi yapıyosunn???????????

canım benim bir arkadşaımda suni sancı çekerken benle telefonda konuşuyordu
hatta inanamamıştım ama demekki her insanda aynı olmuyor ağrı
umarım canım bu sefer çok rahat bir doğumun olur

maşallah cnm benim. güzel haberlerini bekliyoruz

merhba arkadaslar bır hafta once dogum yaptım dikiş ağrılarımdan ne zaman kurtulucam ne olur bırı cvp yazsın goguslerımın ucu sureklı kuruyo krem kullanıorum ama fayda etmıyo ne yapmam lazım....

kocamı özlediiimm doğuma gelecekti ama dsayanamadım, çağırdım, yarın gelcek inşallah...1 haftam kaldı ama napıyım, haftaya yine gelsin....hem belki de uzayacak, belli olmazki..(istanbuldan boluya gelcek bi günlüğüne)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…