- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #45.481
canım benim ikinci olucak ama ilkinden hiç bir farkı yok
hatta daha gerginim iki çocuğum olacak
onlara yetebilecekmiyim deyip duruyorum
ben iyice duygusal moda bağladım
inşallahh yarın bizim için güzel bir gün olur
sen ben birde gizkan diye bir arkadaş var oda yarın yapacak doğumunu
umarım mutlu güzel haberlerimizi paylaşmak nasip olur
merhba arkadaslar bır hafta once dogum yaptım dikiş ağrılarımdan ne zaman kurtulucam ne olur bırı cvp yazsıngoguslerımın ucu sureklı kuruyo krem kullanıorum ama fayda etmıyo ne yapmam lazım....
canım sancı çekerken nasıl nete giriyosun maşallah bana sancı verdiklerinde ben basbas bağırıyodum serumu çıkarıp atacaktım nerdeyse sen epidural normalmi yapıyosunn???????????
merhba arkadaslar bır hafta once dogum yaptım dikiş ağrılarımdan ne zaman kurtulucam ne olur bırı cvp yazsıngoguslerımın ucu sureklı kuruyo krem kullanıorum ama fayda etmıyo ne yapmam lazım....
son adet tarihinin ilk günü neydi cnm. 41. haftaya kadar bekleten doktor kaldımıki bugünlerde:)ben hala doguramadim yaw41 haftam bitti artik..gorumcelerim geldi farkli farkli sehirlerden ama goremeden gidicekler heralde:) yarin kontrol var yine heralde bisey soyler artik doktor..sezeryan falan neyse karar verir umarim..
tecrübeli annelerden çok daha iyi cevaplar gelecektir ama aklımda kalanlar şöyle. ayvanın çekirdeğini haşlıyorsun soğutuyorsun. jöle kıvamında olurmuş zaten. onu sürüyorlar. bir de lanshinoh krem değil de bir başka krem tavsiyesinde bulunmuştu burda bir arkadaş,lansinoh u kullanmış iyi gelmedi demişti.. denk gelip de okursa yazar ztn kullandığı kremin adını:)merhba arkadaslar bır hafta once dogum yaptım dikiş ağrılarımdan ne zaman kurtulucam ne olur bırı cvp yazsıngoguslerımın ucu sureklı kuruyo krem kullanıorum ama fayda etmıyo ne yapmam lazım....
hayırlısını dile cnm. hayırlı ne ise o olsun. bak senden sonra ben varım , önce ise wittyYaa herkes doğumunu yapıyor ben kaldım böyle:<Yarın kontrolüm var umarım son kontrol olur ve yarın miniğime kavuşurum...Artık içimdeki ayakları hissetmek değil alıp onları öpmek istiyorummm
son adet tarihinin ilk günü neydi cnm. 41. haftaya kadar bekleten doktor kaldımıki bugünlerde:)
Valla benimki de bekletti beni sağolsun.Yarın kontrolüm var bakalım yarın ne dicek,Açılma varsa suni sancı,yoksa işte ondan sonrasını düşünemiyorum:>
Nstde sancı çıkmaz ve de açılma da olmazsa ve bebeğimin durumu,eşi,suyu ii ise neye karar vereceğimi bilemiyorum.Siz ne yapardınız?????
tecrübeli annelerden çok daha iyi cevaplar gelecektir ama aklımda kalanlar şöyle. ayvanın çekirdeğini haşlıyorsun soğutuyorsun. jöle kıvamında olurmuş zaten. onu sürüyorlar. bir de lanshinoh krem değil de bir başka krem tavsiyesinde bulunmuştu burda bir arkadaş,lansinoh u kullanmış iyi gelmedi demişti.. denk gelip de okursa yazar ztn kullandığı kremin adını:)
bende o arkadası okumuştum hatta not almıştım kremin adını ama yıne yazan arkadas yada hayırlayan arkadaşlar onaylarsa sevınırım:)garmastan kremin adı ben böle not almışım yani:)bırde dun komşum geldı bana dedıkı karbonatlı suyla gögüslerini sil demişti onunda yara olmuş hatta kan akıyodu artık emzırmek ıstemıyodum dıyodu oda bana öle tavsıye ettı ama uygulayan varmı bılmem bız daha tecrube sahıbı degılız duyduklarımızı yazıyoruz anneler yazarsa daha ıyı olur:):):)
desibelcee huhuu canımm nasılsınn
hiç iyi değilim... tüm gün oyalandım oyalandım artık akşam bişeylere bahane çıkarıp ağladımmm ... kendimi çok garip hissediyorum... korkmaya başladım ki çok dirayetliyimdir... yarının gazatesini almayı unutma kızına güzel bir anı olur ilerde... bebeğime anı defteri almıştım onu yazıyordum... onu kucağıma almadan önceki son hissleri ..annelik zormuşşş ... içini kararttım... inaşallah herşey güzel olacak...
bende o arkadası okumuştum hatta not almıştım kremin adını ama yıne yazan arkadas yada hayırlayan arkadaşlar onaylarsa sevınırım:)garmastan kremin adı ben böle not almışım yani:)bırde dun komşum geldı bana dedıkı karbonatlı suyla gögüslerini sil demişti onunda yara olmuş hatta kan akıyodu artık emzırmek ıstemıyodum dıyodu oda bana öle tavsıye ettı ama uygulayan varmı bılmem bız daha tecrube sahıbı degılız duyduklarımızı yazıyoruz anneler yazarsa daha ıyı olur:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?