2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhba arkadaslar bır hafta once dogum yaptım dikiş ağrılarımdan ne zaman kurtulucam ne olur bırı cvp yazsın goguslerımın ucu sureklı kuruyo krem kullanıorum ama fayda etmıyo ne yapmam lazım....

Canım hayırlısıyla al bebeğini kucağına inşallah İnşallah her şey güzel olacak.

merhba arkadaslar bır hafta once dogum yaptım dikiş ağrılarımdan ne zaman kurtulucam ne olur bırı cvp yazsın goguslerımın ucu sureklı kuruyo krem kullanıorum ama fayda etmıyo ne yapmam lazım....

canım hayırlı olsun...biz beklemedeyiz hala, pek fikrim yok..tecrübeli arkadaşlar cevap verirse daha iyi olur...benim burda yazılanlardan aklımda kalan göğüse sıcak havluyla kompres yapmak

canım sancı çekerken nasıl nete giriyosun maşallah bana sancı verdiklerinde ben basbas bağırıyodum serumu çıkarıp atacaktım nerdeyse sen epidural normalmi yapıyosunn???????????

aynen cnm ya.. sonlara doğru artık isyan etcektm ama sanırm tamamiyle kndi sancın olunca o kdr kötü değil..bna brz suni sancı verdiler kndi sancımın yanında ondn dayanmk zor oldu..herşeyin sunisi kötü işte :44:

Cnm öncelikle hayırlı olsun. Normal doğum dikişlerinden bahsediyorsan 1 hafta 10 gün içinde iyileşiyor. Bende ilk hefta çok kötüydüm acıdan ağladım hatta. Az kalsın depresyona girecektim. Ben doğum yapalı iki hafta oldu daha 5 gündür oturabiliyorum...

Çok geçmiş olsun. Umarım biran önce iyileşirsin. Eğer normal doğumsa, dikişleri olabildiğince kuru tutmaya çalış, bol bol batikon sür ve olabildiğince oturmamaya çalış....

Yaa herkes doğumunu yapıyor ben kaldım böyle:<Yarın kontrolüm var umarım son kontrol olur ve yarın miniğime kavuşurum...Artık içimdeki ayakları hissetmek değil alıp onları öpmek istiyorummm

ben hala doguramadim yaw 41 haftam bitti artik..gorumcelerim geldi farkli farkli sehirlerden ama goremeden gidicekler heralde:) yarin kontrol var yine heralde bisey soyler artik doktor..sezeryan falan neyse karar verir umarim..
son adet tarihinin ilk günü neydi cnm. 41. haftaya kadar bekleten doktor kaldımıki bugünlerde:)

tecrübeli annelerden çok daha iyi cevaplar gelecektir ama aklımda kalanlar şöyle. ayvanın çekirdeğini haşlıyorsun soğutuyorsun. jöle kıvamında olurmuş zaten. onu sürüyorlar. bir de lanshinoh krem değil de bir başka krem tavsiyesinde bulunmuştu burda bir arkadaş,lansinoh u kullanmış iyi gelmedi demişti.. denk gelip de okursa yazar ztn kullandığı kremin adını:)

Yaa herkes doğumunu yapıyor ben kaldım böyle:<Yarın kontrolüm var umarım son kontrol olur ve yarın miniğime kavuşurum...Artık içimdeki ayakları hissetmek değil alıp onları öpmek istiyorummm
hayırlısını dile cnm. hayırlı ne ise o olsun. bak senden sonra ben varım , önce ise witty bi biz kaldık zaten topikte gün bekleyen heralde

son adet tarihinin ilk günü neydi cnm. 41. haftaya kadar bekleten doktor kaldımıki bugünlerde:)

Valla benimki de bekletti beni sağolsun.Yarın kontrolüm var bakalım yarın ne dicek,Açılma varsa suni sancı,yoksa işte ondan sonrasını düşünemiyorum:>
Nstde sancı çıkmaz ve de açılma da olmazsa ve bebeğimin durumu,eşi,suyu ii ise neye karar vereceğimi bilemiyorum.Siz ne yapardınız?????

canım ben erken doğum yaptım35+3 te ama dediğin gibi bi durumum olsa dr.um beklemeyi önerse beklerdim erken olması insanı şok ediyo geç olması da stres sanırım...
allah yardımcımız olsun hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah

bende o arkadası okumuştum hatta not almıştım kremin adını ama yıne yazan arkadas yada hayırlayan arkadaşlar onaylarsa sevınırım:)garmastan kremin adı ben böle not almışım yani:)bırde dun komşum geldı bana dedıkı karbonatlı suyla gögüslerini sil demişti onunda yara olmuş hatta kan akıyodu artık emzırmek ıstemıyodum dıyodu oda bana öle tavsıye ettı ama uygulayan varmı bılmem bız daha tecrube sahıbı degılız duyduklarımızı yazıyoruz anneler yazarsa daha ıyı olur:):):)

canım ben doğumdan 2 hafta önce günde bikez lansinoh krem kullanmaya başlamıştım bundanmı bilmem hiç yara olmadı göğüs uçlarım ilk bir hafta acıdı ama 2. haftaya bişeyim kalmadı doğum yapmayanlar deneyebilir
hastaneden de mustela, lanolin ve lansinoh kremlerini verdiler bi sürü oldu ama kullanmadım çevremde biri olsa vercem

desibelcee huhuu canımm nasılsınn

hiç iyi değilim... tüm gün oyalandım oyalandım artık akşam bişeylere bahane çıkarıp ağladımmm ... kendimi çok garip hissediyorum... korkmaya başladım ki çok dirayetliyimdir... yarının gazatesini almayı unutma kızına güzel bir anı olur ilerde... bebeğime anı defteri almıştım onu yazıyordum... onu kucağıma almadan önceki son hissleri ..annelik zormuşşş ... içini kararttım... inaşallah herşey güzel olacak...

canımm bende bir mektup yazdım kızıma ilerleyen yıllarda ona vericem
gazete işini hatırlatman iyi oldu eşime söyleyeyim almayı unutmasın
ben birazdan yatıcam ben erken saatte ameliyata gircem
sabah 5 gibi ayakta olmam gerek
inşallah seninde çok güzel bir doğumun olur sağlıkla gelir inşallah yavrularımız

canım sanırım bugün artık senle karşılaşmayız
sana hayırlı güzel sağlıklı doğumlar diliyorum
umarım buraya döndüğümüzde güzel doğum hikayelerimizi anlatırız

kızlar ben mayıs annesi olcam Allah nasipederse. meraktan sizleri de takip ediyorum.. Allah hepinize hayırlı doğumlar versin.. doğum yapanlarında gözleri aydın olsunn..
ilk doğumumda hiç krem kullanmadım. sorun da yaşamadım. ama kaynamış soğumuş bir fincan suya biraz karbonat attım. üzerine peçete kapadım. (toz falan girmesin diye) her emzire sonrası meme uçlarını pamukla bu suyu kullanarak sildim... başkaahiç bişey yapmadım. umarım sizinde hiç sıkıntınız olmaz.. ama eğer bebk ememeze süt kanalları tıkayıp meme şişiyor ve hastanelik bile olabiliyosunuz..buna krem de kar etmiyo.. karbonat sadece çatlama sızlamayı engelliyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…