- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #45.501
canımm bende bir mektup yazdım kızıma ilerleyen yıllarda ona vericem
gazete işini hatırlatman iyi oldu eşime söyleyeyim almayı unutmasın
ben birazdan yatıcam ben erken saatte ameliyata gircem
sabah 5 gibi ayakta olmam gerek
inşallah seninde çok güzel bir doğumun olur sağlıkla gelir inşallah yavrularımız
canım sanırım bugün artık senle karşılaşmayız
sana hayırlı güzel sağlıklı doğumlar diliyorum
umarım buraya döndüğümüzde güzel doğum hikayelerimizi anlatırız
kızlar ben kaçtımm
yarın benim için büyük gün
umarım güzel haberlerle buluşuruz tekrar
herkese iyi geceler
avent göğüs kalkanı kullanan arkadaşlar onu sürekli takıyomusunuz içinde 40 dan fazla kullanmayın yazıyo 40 dk da bi işe yarıyormu...
selam kızlar
ben çokkkkkkkkkkkkkk kötüyüm ya bu spinal ne berbat bişeymiş
kafam beynim ağrıdan çatlıcak sanki
kulağımda da sürekli bi uğultu war, acayip rahatsız ediyor beni...
bunları yaşayan war mı kızlar aranızda<?
o kadar su içiyorum günde 2 kahve
ağrı kesiciler de cabası
ama geçmiyooooooooooooooooo... oğlumla düzgün ilgilenemiyorum
oturup ağlıcam şimdi çok üzgünüm yaaa
kızlar sezeryan sonrası korse kullanan varmı varsa nsl bir model aldınız bnm göbeğim hala inmedi
var valla bekletio:) bende bu yuzden sadiye hanima geldim zaten normal dogum istedigim icin..hep bebege birakalim ne zaman isterse ozaman gelsin diyo:) ama tabi bi sikintimiz olmadigi icin suyu falan herseyi yerinde.dogumun dogal akisini bozar diye cati muayenesi bile yapmadi daha.sezeryan zorunlu olsa bile en azindan sancinin kendiliginden baslamasi cok onemli cunku hem bebek hem de anne icin cok onemli hormonlar salgilaniomus o sanciyla. Ama gel gorki bende ne sanciiiii, ne aciklik, ne bebegin kanala girmesi falan var....bu yuzden mecburen sezeryan olur sanirim yarin belli olur.doktorumda dio tabiki seni kanirta kanirta dogurtmam normal olsun die yada bebegin hayatini tehlikeye atmam ama sans vermek lazim dio. Cok ii bi doktor..son adet tarihinin ilk günü neydi cnm. 41. haftaya kadar bekleten doktor kaldımıki bugünlerde:)
selam kızlar 16 mart sabah 7.55 de kızım Aseli kucağıma aldım şükür..epidural sezeryan ile doğum yaptım..
kzım 3290 kilo doğdu..gayet rahat bir doğum geçirdim..bugün hastaneden çıktım epidural çıkınca ağrılarım basladı..bi kaç gün gecince daha iyi olurum..doğum hikayemi inş yazıcam en kısa zamanda..iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
yarın ronyanın doğumu var sanırım..inş sağlıklıkca kucağına alırsın ronyacım
güneşcim sende 20sinde alıyormuşun kuzuyu inş sağlıklı ve en kolay şekilde alırsın canım kucağına
Ahhh ahhh sıra bana geldikçe korkar oldum bennnBenimki de epidural sezeryan olacak panik yaparım korkusu var neyse o zaman uyuturuz dediler umarım seninki gibi geçer benim de doğumum canım.Maşallah Asel kuzusuna ne güzel annesinin kucağında darısı benim ve tüm doğum yapacakların başına.Öptüm ikinizi de kocaman.
bende ondan alayım o zmn tşk ederimbenimkinin içinde öyle bir uyarı yoktu medela benimki ve ben 24 saat kullanıyorum
önce karnı saranlardan almıştım rahat değil onlar kayuıyor şimdi bacakları olan giyilen korseden kullanıyorum daha iyi
selam kızlar 16 mart sabah 7.55 de kızım Aseli kucağıma aldım şükür..epidural sezeryan ile doğum yaptım..
kzım 3290 kilo doğdu..gayet rahat bir doğum geçirdim..bugün hastaneden çıktım epidural çıkınca ağrılarım basladı..bi kaç gün gecince daha iyi olurum..doğum hikayemi inş yazıcam en kısa zamanda..iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
güneşcim sende 20sinde alıyormuşun kuzuyu inş sağlıklı ve en kolay şekilde alırsın canım kucağına
Valla benimki de bekletti beni sağolsun.Yarın kontrolüm var bakalım yarın ne dicek,Açılma varsa suni sancı,yoksa işte ondan sonrasını düşünemiyorum:>
Nstde sancı çıkmaz ve de açılma da olmazsa ve bebeğimin durumu,eşi,suyu ii ise neye karar vereceğimi bilemiyorum.Siz ne yapardınız?????
kızlar ben kaçtımm
yarın benim için büyük gün
umarım güzel haberlerle buluşuruz tekrar
herkese iyi geceler
Canım Allah bağışlasın,sağlık huzur versin inş.selam kızlar 16 mart sabah 7.55 de kızım Aseli kucağıma aldım şükür..epidural sezeryan ile doğum yaptım..
Canım ne güzel sen de yarın kovuşuyosun bebeğine sağlık al kucağına inş.Ahhh ahhh sıra bana geldikçe korkar oldum bennnBenimki de epidural sezeryan olacak panik yaparım korkusu var neyse o zaman uyuturuz dediler umarım seninki gibi geçer benim de doğumum canım.Maşallah Asel kuzusuna ne güzel annesinin kucağında darısı benim ve tüm doğum yapacakların başına.Öptüm ikinizi de kocaman.
Ben de senin gibi bekliyorum canım dra gittik herşey yolunda bekliycez dedi.Bakalım ne zaman gelicekler:)uyku tutmadı..yatak batıyo sanki..kalktım ben de artık....bugün 40 a girdim...kontrolüm var...bakalım bi değişiklik varmıymış...hiç sanmıyorum gerçi...karnım hala top yutmuş gibi yukarda...ne inme var ne bişey...bebeğim de çoook hareketli...suyu filan iyi heralde...ne gewçmez günlermiş bu son zamanlar.... boş da durmuyorum, habire okuyorum filan ama zaman durdu sanki....
istiyooruummmmmmmmmm...bebeğin ağzına verildikten sonra,annesi çıkarana kadar düşmeyen emzik icat edilsin istiyoruummmmmmmm...emziği düşüyo diye vik vik vikleyen oğluma hemen alıcam 3 5 taneeee...
geçmişi okumaya fırsat bulamıyorum ama herkese hayırlı doğumlar,doğum yapanlara da hayırlı olsun..birazdan dışarı çıkıcam yürüyüş için..kayınvalidem diyor" karnın kalmasın biz bebeğe bakarken 5 dk ki hızlı hızlı yürü gel " ...bakalım işe yararsa...(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?