2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

malesef normal dogum yapamadım korkudan sancılarım gıttı ve sezeryan olmak zorunda kaldım dikş yerimden cok karın tarafımdakı uyusukluk cok fena şimdide göğüslerimden cekiyorum kendimi cok kötu hıssedıyorum bebeğimi emzirmekten korkuyorum aglaya aglaya emzırıyorum ne olur bırı goğüs ucu kurlugu ıcın bıseyler onersın (

aboğğğğğ kimseler yok artık topikde daha önce doğum yapan topiklere bakardım onlardada kimse olmazdı terkedilmiş gibi şimdide bizimki öyle olmuş.....neyse herkez bebişiyle uğraşıyor tabi azıcık toparlanında gelin anneler sohbet edelim...mesela biz dün benim küçük prensimle kahvaltıya gittik ordanda bebek arabası ile parkda gezi yaptık çaybahçesinde oturduk adencik ilk turunu yapmış olduböylece havada cok güzeldi fırsatı değerlendirdik kızlar sizde çıkın 40 mırkı beklmeyin evde cıkmadıkca insana afakanlar basıyo asıl....neyse

ronyacım cnm sanırım doğum yaptın ama hiç birimize bir tel bırakmadınki seni tebrik edelim ancaka geldi benim buradan sevgilerimi yolluyorum sana....

sıra geldi benim prensesimin annesine güneşşşş heyecan nasıl cnm arkadaşım yarın bu saatlerde kuzun kollarında olucak ve nihaet bizler bir kızçe sevme şerefine erişicez...

olucak olucak ben inanıyorum:) bi mübarek insan keşfedicek onuda:)))))))))

olucak olucak ben inanıyorum:) bi mübarek insan keşfedicek onuda:)))))))))

o mübarek insan ben olabilir miyim acaba bak aklıma ne geldi hani çocukların gözlüğü düşmesin diye kafaya lastik geçirir bazıları bizde emziğe lastik mi geçirsek:44:

canım öncelikle güle güle büyüt bebişini .göğüs yarasından bahsetmişsin denedin mi bilmiyorum ama zeytinyağı iyi geliyor biraz göğüs pedine döküp koyuyorsun göğsüne gece gündüz sürekli kalırsa yumuşatıyor

kızlar nasılsınız,dr.dan geldim şimdi ama hiç mutlu değilim bukez .38+5 olduk ama oğlum hiç kımıldamamışş yerinden.Dr.da keyfi yerinde inmeye niyeti yok gb dedi.Haftaya tekrar gidicem kontrole bakalım 1 haftada birşeyler değişecekmi bilmiyorum.Eğer inmezse 41 e kadar bekleriz yoksa mecbur sezeryan olacak dedi.Ama ben hep normal olacak diye hayal kuruyodum.Bakalım bekleyip görücez ne oalcağını,Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Bu arada oğluşum 3,5 kg olmuş.:)

garmastan kremin adı..bnde çok duydum

aynen bnmkininde düşmedi göbeği 10 günlük oldu ama herkes yaptırın diyo ya yoksa konak olurmuş kafasında..iyice yağlandı sırma saçlı oğlum bnde dikişlerimin iyilşmesini bkliyorum aslnda acı vermiyo ama orda hissetmek içimi bi tuhaf ediyo

bnde öyleydm cnm lansinoh fln hç işe yaramadı 1 hafta çektm ama geçti valla..tabi silikon göğüs ucu kullanıyorum ztn ucu kçk olduundan alamıyo sinirleniyo blkide o yzdn çbk iyilşti snde dene istersen

istiyooruummmmmmmmmm...bebeğin ağzına verildikten sonra,annesi çıkarana kadar düşmeyen emzik icat edilsin istiyoruummmmmmmm...emziği düşüyo diye vik vik vikleyen oğluma hemen alıcam 3 5 taneeee...
ya emzik olayına bnde grmk istiyorum ama çocua emzk ne zmn verilir çok ağlayınca susmayınca flnmı..bnm eşimde emzie biberona süt sağmaya herşeye karşı bn napcam sırf memeyle geçmezki ömür

Kızlar nasılsiniz buz iyiyiz şükür uykusuz olanakta ) 17 günlük olduk ama daha banyo yaptırmadık göbeği 1 haftalikken düştü ama altı daha suluymus doktor tam kurumadan yıkamayın dedi kurumasını bekliyoruz

Dogum yapacaklara yüce Rabbim yardım etsin

İnşallah canım,ölüm korkusu bastı beni saçma sapan şeyler düşünüyorum amannn sonra diyorum bu saatlerde kuzum kucağımda olacak inşallah.Tşk ederim güzel dileklerin için.
Tşk ederim Özgecim,darısı sizlerin başına.Sizi de çok bekletmesin kuzular.

Şaka gibi geliyor salak salak ne yapsam diye bakınıyorum.Kuaföre gitsem mi gitmesem mi bilemedim.Fön çektiricem ama tüyler de hafiften çıkmış ağda da almaz kaldım öyle.
Kuzu da çıkmak için elinden geleni yapıyor pıt pıt hiç durmuo valla,gece normal doğurdum dersem şaşırmayın:)

garmastan da iyi ama benimde yara oldu göğüslerim medela purelan diye bir krem verdi eczane biraz daha iyi şimdi.

offf doğuramadım ben...4 gündür akıntım kanlı geliyo.bugün gittik doktora. açılmam hala 3 cm.gece sancım oldu ,başlıyo sandım ama 5 dk sonra geçti.ay her an tetikteyim..doktor şimdi yatırmıycam dedi.suni sancı verip sezeryan ihtimalini arttırırırz dedi.. çarşamba tekrar gitcez.geldiğinde hemen doğurabilcek gibi ol istediğim için şimdi yatırmıyorum dedi.bende yatmnalk istemiyorum zaten.ama ne zman olacağını bilmekmek çok tedirgin edici..tabana kuvvet yürüyorum sürekli.annemler korkuyo benmle dışarı çıkmaya.hurma da yiyorum.ben yedikçe bizim cadı kilo alıyo 3.800 olmuş.ayh nasıl doğurcam benn..umarım ultrason yanılma payı doğrudur..geçmişe de bakamadım.doğuran tümm arkadaşlara hayırlı olsun ,benm gibi bekleyenlere alah kolaylık versin inşallah..

güneş nebiçim şeyler düşünüyosunn kızıyorum bak güzel şeyler düşün cnm benim ...Allahın izni ile yarın giza ipek fırıl fırıl annesine bakıcak ay kuzum benim süslü kızım benim adenle ozan sizin kızların süslerini bozcaklar heheheh sevil bu sözüm senin içinde geçerli cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…