- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #45.521
canım hayırlı olsun...biz beklemedeyiz hala, pek fikrim yok..tecrübeli arkadaşlar cevap verirse daha iyi olur...benim burda yazılanlardan aklımda kalan göğüse sıcak havluyla kompres yapmak
Cnm öncelikle hayırlı olsun. Normal doğum dikişlerinden bahsediyorsan 1 hafta 10 gün içinde iyileşiyor. Bende ilk hefta çok kötüydüm acıdan ağladım hatta. Az kalsın depresyona girecektim. Ben doğum yapalı iki hafta oldu daha 5 gündür oturabiliyorum...
Çok geçmiş olsun. Umarım biran önce iyileşirsin. Eğer normal doğumsa, dikişleri olabildiğince kuru tutmaya çalış, bol bol batikon sür ve olabildiğince oturmamaya çalış....
Ayyy bi ben mi kaldım yaaa
bende varım..............akıntının içinde çok az kan gelio dünden beri ama kanalamı yerleşio nişanmı bilemedim....
Günaydın kızlar nasılsınız?Geçmişe bakamıycam son sayfadakileri gördüm sadece ben hala doğurmadım bekliyoruz bakalım:))))Doğum yapan arkadaşlar olmuştur Allah bağışlasın darısı biz bekleyenlere inş.
Canım Allah bağışlasın,sağlık huzur versin inş.
Canım ne güzel sen de yarın kovuşuyosun bebeğine sağlık al kucağına inş.
Ben de senin gibi bekliyorum canım dra gittik herşey yolunda bekliycez dedi.Bakalım ne zaman gelicekler:)
Öyle bişey bulursan bize de söyle bizde alalım şimdiden:)))
Ayyy bi ben mi kaldım yaaa
olucak olucak ben inanıyorum:) bi mübarek insan keşfedicek onuda:)))))))))
malesef normal dogum yapamadım korkudan sancılarım gıttı ve sezeryan olmak zorunda kaldım dikş yerimden cok karın tarafımdakı uyusukluk cok fena şimdide göğüslerimden cekiyorum kendimi cok kötu hıssedıyorumbebeğimi emzirmekten korkuyorum aglaya aglaya emzırıyorum ne olur bırı goğüs ucu kurlugu ıcın bıseyler onersın (
tecrübeli annelerden çok daha iyi cevaplar gelecektir ama aklımda kalanlar şöyle. ayvanın çekirdeğini haşlıyorsun soğutuyorsun. jöle kıvamında olurmuş zaten. onu sürüyorlar. bir de lanshinoh krem değil de bir başka krem tavsiyesinde bulunmuştu burda bir arkadaş,lansinoh u kullanmış iyi gelmedi demişti.. denk gelip de okursa yazar ztn kullandığı kremin adını:)
Arkadaslar hayirli aksamlar bebegim bgn tam 11gunluk oldu hala gobegi dusmedi ve doktorumuzun yogun telkinleri uzerine gobegi dusmeden banyo yaptirmicaz
ortada ciddi mikrop salgini oldugunu ve gobek dustukten sonra banyo yapmasi gerektgni soyledi
siz nasi hallettiniz banyo isini?
bide bi arkadas goguslerinin yara oldugunu soylemis
bi tavsiyem olacak
Buzdolabi posetini kucuk kareler halinde keip gogsune koyabilirsin bu yasadigin aciyi bitirecektir
ilk gunler bende cok kotuydum emzirmek istemiyodum ama cok sukur bu yontemin faydasini gordum
Bide normal dogum dikislerim iyilesseydi...
malesef normal dogum yapamadım korkudan sancılarım gıttı ve sezeryan olmak zorunda kaldım dikş yerimden cok karın tarafımdakı uyusukluk cok fena şimdide göğüslerimden cekiyorum kendimi cok kötu hıssedıyorumbebeğimi emzirmekten korkuyorum aglaya aglaya emzırıyorum ne olur bırı goğüs ucu kurlugu ıcın bıseyler onersın (
ya emzik olayına bnde grmk istiyorum ama çocua emzk ne zmn verilir çok ağlayınca susmayınca flnmı..bnm eşimde emzie biberona süt sağmaya herşeye karşı bn napcam sırf memeyle geçmezki ömüristiyooruummmmmmmmmm...bebeğin ağzına verildikten sonra,annesi çıkarana kadar düşmeyen emzik icat edilsin istiyoruummmmmmmm...emziği düşüyo diye vik vik vikleyen oğluma hemen alıcam 3 5 taneeee...
İnşallah canım,ölüm korkusu bastı beni saçma sapan şeyler düşünüyorum amannn sonra diyorum bu saatlerde kuzum kucağımda olacak inşallah.Tşk ederim güzel dileklerin için.canım hiç korkma bende öyle diyodum ama o kadar sakin girdimki ameliyata ben bile şaşırdım o an zaten tek düşündüğün bebeğin oluyo . inş. sende sorunsuz bi şekilde alırsın bebeğini kucağına
Tşk ederim Özgecim,darısı sizlerin başına.Sizi de çok bekletmesin kuzular.Günaydın kızlar nasılsınız?Geçmişe bakamıycam son sayfadakileri gördüm sadece ben hala doğurmadım bekliyoruz bakalım:))))Doğum yapan arkadaşlar olmuştur Allah bağışlasın darısı biz bekleyenlere inş.
Canım Allah bağışlasın,sağlık huzur versin inş.
Canım ne güzel sen de yarın kovuşuyosun bebeğine sağlık al kucağına inş.
Ben de senin gibi bekliyorum canım dra gittik herşey yolunda bekliycez dedi.Bakalım ne zaman gelicekler:)
Öyle bişey bulursan bize de söyle bizde alalım şimdiden:)))
aboğğğğğ kimseler yok artık topikde daha önce doğum yapan topiklere bakardım onlardada kimse olmazdı terkedilmiş gibi şimdide bizimki öyle olmuş.....neyse herkez bebişiyle uğraşıyor tabi azıcık toparlanında gelin anneler sohbet edelim...mesela biz dün benim küçük prensimle kahvaltıya gittik ordanda bebek arabası ile parkda gezi yaptık çaybahçesinde oturduk adencik ilk turunu yapmış olduböylece havada cok güzeldi fırsatı değerlendirdik kızlar sizde çıkın 40 mırkı beklmeyin evde cıkmadıkca insana afakanlar basıyo asıl....neyse
ronyacım cnm sanırım doğum yaptın ama hiç birimize bir tel bırakmadınki seni tebrik edelim ancaka geldi benim buradan sevgilerimi yolluyorum sana....
sıra geldi benim prensesimin annesine güneşşşş heyecan nasıl cnm arkadaşım yarın bu saatlerde kuzun kollarında olucak ve nihaet bizler bir kızçe sevme şerefine erişicez...
bende o arkadası okumuştum hatta not almıştım kremin adını ama yıne yazan arkadas yada hayırlayan arkadaşlar onaylarsa sevınırım:)garmastan kremin adı ben böle not almışım yani:)bırde dun komşum geldı bana dedıkı karbonatlı suyla gögüslerini sil demişti onunda yara olmuş hatta kan akıyodu artık emzırmek ıstemıyodum dıyodu oda bana öle tavsıye ettı ama uygulayan varmı bılmem bız daha tecrube sahıbı degılız duyduklarımızı yazıyoruz anneler yazarsa daha ıyı olur:):):)
İnşallah canım,ölüm korkusu bastı beni saçma sapan şeyler düşünüyorum amannn sonra diyorum bu saatlerde kuzum kucağımda olacak inşallah.Tşk ederim güzel dileklerin için.
Tşk ederim Özgecim,darısı sizlerin başına.Sizi de çok bekletmesin kuzular.
Şaka gibi geliyor salak salak ne yapsam diye bakınıyorum.Kuaföre gitsem mi gitmesem mi bilemedim.Fön çektiricem ama tüyler de hafiften çıkmış ağda da almaz kaldım öyle.
Kuzu da çıkmak için elinden geleni yapıyor pıt pıt hiç durmuo valla,gece normal doğurdum dersem şaşırmayın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?