2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben 40 +2 de doğum yaptım.bekle bence ama bebişin hareketlerine dikkat etmek lazım.onu ve seni sıkıntıya sokcak bişi olmasında.

inşallah canım...kasılmalarım arttı şuanda.gaz sancısı olsa doğum başlıyo sanıyorum artık.bugün nişan geleli 4.gün .kasıklarımda ağrılar var .oturup kalkamıyorum..ama adet sancısı gibi bi durum yok şuanda.bekliyoruz bakalım.tlfonlar susmuyo ,yok mu bişey diye merak ediyo herkes....eskiden doğururum bak diye tehtit ediyodum herkesi,şimdi doğurmam bak der oldum

Son düzenleme:

:) Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Canım Allah bilir zamanını stres yapma lütfen bende sezeryan istemiyordum ama bebek sıkıntıya girince malesef istemiyorum diyemiyorsun 3.haftaya gireceğim gayet iyiyim bebekte iyi öemli olan sağlıkla gelsin.

Geçmiş olsun şimdi iyisinizya önemli olan bu bebişin emmesinede sevindim emziğe alıştırma diyor bizimkilerde ben çok ağlaersa veriyorum.

slm kızlar doktordan geldik eşimle çok yorulmuşum..37+1 deyiz bende 2 gündür fena basınç var resmen popom zonkluyo ( aşaya basınç fena yürürken ağrıyo gibi kızım 3000 kg geldi..doktor 38+4 gün vermişti bugünde çok basınç var aşada dedim çatıya yerleşiyodur dahada erken gelebilir dedi ((((( korktum yaa erken değilmi küvez sorunu çıkar diye korktum..

37 den itibaren sizde bu belirtiler nekadardır var resmen oturup kalkarken ağrım var popoma doluyo diyorumm

KIZLAR MERABAAA...
Oğluşumu emzirdim, emziğini de verdim ağzına ohh mis gibi uyuyo:))
bgn ilk doktor muayenesine gittik,Allaha şükür sarılığı çıkmadı.. gaz şurubu ve vitamin verdi.. gaz şurubunu verdik ama faydasını görür müyüz bakalım.. bazen kıpkırmızı oluyo ağlamktan helak ediyo kendini, sırtına vurdukça vızıltı çıkıyo sanki.. inşallah işe yarar şurup, neo baby ismi, kullanıp faydasını gören war mı???
göğüs yarasından yakınanlar olmuş, bendede war aynı dert, emzirirken ilk aldığında ayaklarımı yere vuruyorum acıdan ama dayanıyorum mecbur, kabuk bağladı ucu(... lansinooh kullanıyorum bende, arada da sağıyorum sütümü, gece çok başağrım olursa sağdığım sütü veriyorum. hala spinalin etkisi geçmedi yani, ağrılar dewamm((

iyi akşamlar kızlar bugün yine hastanedeydim cuma günü çekilen nst sonuçlarını gösterdim hiç sancı kasılma yok bugünde nst çekildi yine bi değişiklik yokkdr 41 haftanın sonuna kadar beklicez dedi bebişin kilosu 3303 gr normal doğum yapabilirsin dedi çatı muayeneside yapmadı günümün geçmesini istemi,yorum suni sancı istemiyorumm hayırlısı artık LİMONLU KEK dopum yaptımı göremedim yorumlardaa

herkese merhaba nasılsınız bakalım geçmişi okuyorum takipteyim
Ama hiç yazma fırsatım olmuyor bi iki şey yazayım dedim 40haftayı dolduranlar geçen hafta benim yaşadıklarımı yaşayanlar var gördüğüm kadarıyla... Ben 41.haftayı bitirdim 42.0da kontrolümde dr yatış yapalım kilosu fazla.(4025ti usg'de) dedi suni deneyelim açılma olmazsa sezeryan olur dedi kakasınida yapmış daha fazla beklemeyelim dedi mecbur kabul ettim saat1.de suni verildi 2:30lâ 3arası doğum oldu tam saati bilmiyorum evet suni sancı berbat bişey ama geçti gitti işte oğlumuz Eyüp 3700iş53cm doğdu kakasıni yeni yapmış bi sorun çıkarmadı ertesi gün taburcu olduk sütüm de dün geldi .. Ama 2gün boyunca boş boş meme çektiği için yara oldu çatlak oldu şimdi acıya acıya zorda olsa emzirıyorum 2gün uyumadık aç ti zavallım bugünde yıkadik hâlâ sancım oluyo ama eskisi gibi sık değil allah'tan ben dr'a guvendim Allah'in izniyle sezeryan olmadan kurtuldum çok sükür :)

canım Alalh bağışlasın yavrunu baş ağrısına emzirmekte çok iyi geliyo dene bence ben başım ağrıdığı dönemlerde emzirirken geçiyodu birde dr başını çok yüksek yatma demişti yatarken geçiyodu ağrılar göğüslerimde ilk aldığı zamanlarda sızlıyo tabi tam kavrayamadığı için ama ben 20 gün silikonla emzirdim tutamadığı için birde göğüs kalkanı kullanıyorum göğüs uçlarım hiçbişeye temas etmediği için tahrişte olmadı bebiş kaç günlük oldu senin bizim dr ay geçmeden hiç bişey veremyiz demişti gaz için ama yeğnime damla vermiişti dr.

canım sen daha doğurmadın mı ? valla senin kız inatçı annesi hep söylüyorum zaten baştan bizi bi korkuttu ama heralde en son o doğucak.

canım allah bağışlasın bebeğinin benim yavrumda 3 gün boş memeyi çekti durdu hemşireler mamada verdirmedi ama şuan iyiyiz çok şükür

kızlar bana dua edin nolur 40+5 teyim ama hala tık yok. ne sancım ne ağrım var.
yarın sabah doktorum suni sancı verip doğuma alcak. nolur açılmam olsunda normal doğum yapabileyim.
nolur dualarınızı eksik etmeyin.
Allah rızası için dua edin.

cnm benim oğlum bgn 5 günlük oldu, gaz şurubunu kullanabilirsin dedi doktor.. çay kaşığından da az veriyorum.. göğüs kalkanını bende kullanmayı düşünüyorum çünkü pede yapışıyo göğsümün ucu, o da çok acıtıyo.

herkese merhaba nasılsınız bakalım geçmişi okuyorum takipteyim
Ama hiç yazma fırsatım olmuyor bi iki şey yazayım dedim 40haftayı dolduranlar geçen hafta benim yaşadıklarımı yaşayanlar var gördüğüm kadarıyla... Ben 41.haftayı bitirdim 42.0da kontrolümde dr yatış yapalım kilosu fazla.(4025ti usg'de) dedi suni deneyelim açılma olmazsa sezeryan olur dedi kakasınida yapmış daha fazla beklemeyelim dedi mecbur kabul ettim saat1.de suni verildi 2:30lâ 3arası doğum oldu tam saati bilmiyorum evet suni sancı berbat bişey ama geçti gitti işte oğlumuz Eyüp 3700iş53cm doğdu kakasıni yeni yapmış bi sorun çıkarmadı ertesi gün taburcu olduk sütüm de dün geldi .. Ama 2gün boyunca boş boş meme çektiği için yara oldu çatlak oldu şimdi acıya acıya zorda olsa emzirıyorum 2gün uyumadık aç ti zavallım bugünde yıkadik hâlâ sancım oluyo ama eskisi gibi sık değil allah'tan ben dr'a guvendim Allah'in izniyle sezeryan olmadan kurtuldum çok sükür :)

Merhaba ben de aynı durumdayım.Bugün gittim dr'a yine bişey yoktu.Çarşamba günü don şans verdi bakalım o gün suni sancı verilecek sonra da olmazsa sezeryan.Allah yardımcınız olsun.Kendim için hayırlısını diliyorum ben.Sizin içinde hayırlsı ne ise o olsun...

canım Allah yardımcın olsun umarım dilediğin gibi bir doğumun olurda hayırlısıyla yawrunu kucaklarsın..annelik dünyanın en güzel duygusu, en güzel kokusu bebeğinin kokusu, onlar için herşeye değer, onunla gözgöze geleceğin anı düşün ve sadece hayırlısını iste Allahtan.. senin için dua edicem..

Sen benden 1 hafta daha bekleyip sonra doğum yapmışsın.Benim ne ağrım ne sancım ne kalısma hiçbirşeyim yok bebek de ii.dr çarşamba alırız dedi,ilkönce normal denenecek olmadı sezeryan.41+0 oluyorum.Beklesem mi bilemiyorum ama beklemek istemiyorum.Beklemek sinirimi bozuyor:<Hayılrısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…