2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim eşimde biraz kıskançlıklar başladı... arasıra benimle ilgilenmiyorsun diye site ediyor...
gönlünü almaya çalışıyorum... ve elimden gelenin fazlasıyla ilgileniyorum üstünü, başını eksik etmiyorum hani en azından kendini salmasın ve demesin üstüm başımda yok...
ama ben onu çok seviyorum... ara sıra süprizler yapıyorum... bu dönemde sanırım bizler kadar eşlerde çok hassas... ihmale gelmez valla...

Eşlerde ilgi bekliyo bu dönemde sanırım çocuk olunca tabii eskisi gibi kolay değil herşey ama eşinde zamanla alışır sen de elinden geleni yapıyosun canım arada eşinde sana sürprizler yapsın sen de hakediyosun ilgiyi:))))

günaydın cici annelerrrr:)
sohbet koyu, bende aradan dalış yapayım dedim.. benim de oğluşş geceleri beni hiç bırakmıyo, kedi gibi hep miy miy miy sesler çıkarıyo, durmuyo da sonu ağlamak yani biliyorum, kalkıp emziriyorum yerine koyuyorum hopp 2 dk sonra yine mıy mıy kıy kıy:)) uykular haram olduuuuu

Artık uykusuz geceler var canım ama zamanla düzene girer inş.uykusu da oğluşunun:)

cnm bizde de tam tersi durum war, benim eşim ewe gelio duşunu alıo, beni bi öpüyo sonra oğlunun yanınaaa alıyo kucağa bırakmıyo, kokluyo kokluyo tüm gece oğluyla vakit geçiriyo.. gece de oğluş uyuyunca tw karşısında yarım saat falan sarılıp oturuyoruz, o yarım saat de yetmiyo, gece zaten annemle uyuyoruz, eşim salonda yatak yapıyo kendine..
ben eşimi çok özlüyrum (

ewet cnm çizelgene bakıyorum da senin uykusuz gecelerine de ramak kalmış:)) ilk etaplar böyle zor geliyo ama alışıcaz artık..

Öyle canım az kaldı ama hala bi belirti yok bende bakalım ne zaman gelicek bizim oğlanZamanla alışıcaz artık zor ama güzel şeyler heralde bunlar:)))

Öyle canım az kaldı ama hala bi belirti yok bende bakalım ne zaman gelicek bizim oğlanZamanla alışıcaz artık zor ama güzel şeyler heralde bunlar:)))

Slm arkadaşlar ben 40+6 oldum da ne oldu sanki yok gelmiyo.Ben de sabır taşı çatladı.Yarın gidicem bişelikde çıkacak artık dışarı çaresi yok

Slm arkadaşlar ben 40+6 oldum da ne oldu sanki yok gelmiyo.Ben de sabır taşı çatladı.Yarın gidicem bişelikde çıkacak artık dışarı çaresi yok

Canım sen beni de geçmişsin benim daha günü dolmadı sabırsızlandım seni düşünemiyorum bile yarın alırsın inş.kucağına sağlıkla...Bu kadar beklemişsin zaten artık nasıl gelirse gelsin:)

İşte ayynen öyle düşünüyorum.Anneyle babayla inat olmaz,bu yaştan öğrenmesi lazım.:>Senin durumda bana benzemez inş canım.Kendiliğinden gelr inş bebeğin.Ben çok istemiştim kendiliğinden sancım gelecek hastaneye gidicez falan filan ama yok olmadı.Nasip napalım :>

Olsun canım sağlık olsun sen o kadar beklemişsin...Bakalım bende hep sancım falan gelicek diye bekliyorum ama kısmet işte belli olmaz...

özge tam sen çıkarken ben giriyorum foruma . kendine dikkat et canim. iyisin dimi ? uras da acele etmiyor sanırım . benim nst de bugün biraz dahs Sancim çıktı . bakalım bekliyoruz. sende sancı fln çıkarsa haber ver canim .

slm kıslar herkes bebişini anlatıyo bende doğurabilseydim ama gelmeye hiç niyeti yok benim assolistinnn AYŞENNN seni görüyorum aşağıda nasıl gidiyo annelik bebişini sağlıkla büyüt inşallahh darısı başımaaa

Okurken o kadar duygulandımki çok şükür şimdi sağlıklıymış kuzucuk atraksiyonu sevicek herhalde ,Allahım hepimizin kuzucuklarını korusun.

Sağol iyiyiz canım alışmaya çalışıyoruz. Sütüm daha dün geldi sürekli kendimi sağmakla meşguldüm göğüs uçlarım küçük diye almadı bizimki o da emmeyince gelmesi iyice gecikti sanırım. Silikon göğüs ucuyla dün emmeye başladı. Sarılık çıktı biraz yarın tekrar test yapılacak. Cumartesi ve pazar hastaneye süt sağmaya, bugün sarılık kontrolüne ve benim dikiş kontrolüne gittik, yarın yine sarılık kontrolüne perşembe de sağlık ocağına gideceğiz. Anlayacağın lohusalık falan yalan sürekli sokaklardayız. Hava güzel Allahtan hastane yakın bebek arabasıyla çıkıyoruz uyuya uyuya gidip geliyor bizimki.

Darısı başına inşallah sen de sağlıkla al kızını kucağına çok tembihledik baştan beri onu gelme diye fazla söz dinledi seniin kız. Hiç belli olmaz bak ben gece 11'de otururken hiçbir belirti yokken suyum geldi gittim hastaneye. Hayırlısı olsun inşallah

Okurken o kadar duygulandımki çok şükür şimdi sağlıklıymış kuzucuk atraksiyonu sevicek herhalde ,Allahım hepimizin kuzucuklarını korusun.

Yâa canım benim bende okudum o kadar üzüldüm ki Allah sana ve sevdiklerine bağışlamış bütün kuzucukları korusun rabbim.. Insallah bidaha başına bi bela gelmez sadakasini verin çocuğunuzun

maşallah 4 kilo doğmuş oğluşun benimkide 3300 gr mış şuan en son dün nst ye girdim ama hiç kasılma sancı yok dr cuma günü tekrar çağırdı bende hep yürüyüş yapıyorum ama evde dışarı çıkamıyorm çok sıkışıyorm çünkü kanala girmiş kızım ama gelmiyo şuana sadece kasıklarım ağrıyoo sende tatlı telaşlı koşuşturmaya başlamışsın Allah sağlık versin bebişlerimize

eşinle brz yaramazlık yapabilirsin..şahsen bnm yaptıım son yaramazlıktı lohusalık bitene kdr daada yok iyiki yapmışım..ertesi gün doğuma gttm zaten

kızlar yâa eşim hattımı değişti internetim iptal oldu canım sıkıldı yâa .. Bizim oğlan sürekli meme istiyo dünden beri sütüm geliyo şükür ama bu çocuk doymuyo mu ne hep ağzında olsun diyo fazla geliyo çıkarıyo ona aldığım 2emziğı de tutmadı Enes'in eski emziğıni verdim avent onu tuttu ama emzik büyük geliyo eşim unutmazsa akşama ona alcak ınş. Bide doğumdan sonra hâlâ sancı çeken varmı merak ediyorum ben bugün iyim ama bugüne nasıl geldim bi bana bide evdekilere sorun aynı doğum sancısı gibiydi... bugün onlar yerini adet sancısına bıraktı çok kötü oluyorum ne yapayım bi fikri olan varmı? artık fazla giremiycem akşamları eşimden gircem yine... Hepiniz Allah'a emanet olun

Bedriye. cim doğum yaparsan haber ver mesaj at merak ediyorum seni ..sağlıkla al bebisini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…