2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhaba nasılsınız bakalım geçmişi okuyorum takipteyim
Ama hiç yazma fırsatım olmuyor bi iki şey yazayım dedim 40haftayı dolduranlar geçen hafta benim yaşadıklarımı yaşayanlar var gördüğüm kadarıyla... Ben 41.haftayı bitirdim 42.0da kontrolümde dr yatış yapalım kilosu fazla.(4025ti usg'de) dedi suni deneyelim açılma olmazsa sezeryan olur dedi kakasınida yapmış daha fazla beklemeyelim dedi mecbur kabul ettim saat1.de suni verildi 2:30lâ 3arası doğum oldu tam saati bilmiyorum evet suni sancı berbat bişey ama geçti gitti işte oğlumuz Eyüp 3700iş53cm doğdu kakasıni yeni yapmış bi sorun çıkarmadı ertesi gün taburcu olduk sütüm de dün geldi .. Ama 2gün boyunca boş boş meme çektiği için yara oldu çatlak oldu şimdi acıya acıya zorda olsa emzirıyorum 2gün uyumadık aç ti zavallım bugünde yıkadik hâlâ sancım oluyo ama eskisi gibi sık değil allah'tan ben dr'a guvendim Allah'in izniyle sezeryan olmadan kurtuldum çok sükür :)

kızlar yaaaa bi çoğunuz 39-40 lı haftalardasınız hiçmi basınç yok sizde huhuuuuuuuuu nasıl dayanıyosunuz oturup kalkarken ağrınız yokmu çatı ağrısı makat çevresi ağrısı falan...

aynen bende aynı durumdayım canım normal olsun diye bekliyoruz hersey normal seyrinde deniyor son anda bakılacakmıs alttan bile bakılmıyor :/ masallah bebişe bizimkide 3250 3500 arasıymıs

aynen bende aynı durumdayım canım normal olsun diye bekliyoruz hersey normal seyrinde deniyor son anda bakılacakmıs alttan bile bakılmıyor :/ masallah bebişe bizimkide 3250 3500 arasıymıs

bende beklemede olanlardanım banada hersey normal denıyo ama benımde alttan bakılmadı hiç.artık doğuma gıdınce bakılcak herhalde:):)benımde bu hafta kontrolum var bakalım belkı bu hafta bakar:)benım öle sancım falanda yok çük şükür ama bu normalmı onuda bılmıyorum:):):)

kızlar yaaaa bi çoğunuz 39-40 lı haftalardasınız hiçmi basınç yok sizde huhuuuuuuuuu nasıl dayanıyosunuz oturup kalkarken ağrınız yokmu çatı ağrısı makat çevresi ağrısı falan...

bende bu dediklerinin bende hepsi 37 haftadan beri var ama kızım hala gelmemekte diretiyo günüm geçecek bişey olacak diye korkuyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsunnn

normalm doğum istiyorum ama zaman yaklaştıkcda korkuyorum yaaaa:)RABBİM hayırlısıyla doğurmayı nasip eder inşallah hakkımızada hangi doğum hayırlısıysa artık.

setenaycım bizler gibi normal doğumu bekleyen arkadaslar bence aynı durumda beklemedeyiz hep :) ama şunu bilmek lazım 3 çeşit şekli var kiminde nişan gelmesi kiminde suyun gelmesi kimindede ikisi olmadan kasılma sancılarının 5 dk 1 olma durumu,herkezde değişebiliyormus yani...bende nişan gelmedi henüz belki gelir diye umutluyum en azından zamanım olur duş almama hazırlanmama diye bende sadece braxton hicks yalancı doğum ağrıları var

:)))görcez bakalım..ama onlar abi olcaklar daha çok koruyup kollamaları gerekir yayalnız bi hatırlatma yapayım bizim kız anne baba gibi olursa taekwondoya erken başlayabilir:)))

çok geçmiş olsun...şükür ki kavuşmuşsun bebeğine Allah size bağışlamış..bundan sonra ömrü bol olsun inşallah

senin de gözün aydın derya..Allah analı babalı büyütsün inşallah

sğl cnm evet kızım beni bırakmadı rabbim onu bana bağışladı ve mutlu sonla yarın evemize gelicez
Hikayeni okuyunca başladım ağlamaya ,Rabbim korumuş ikinizi de.Zor olmuş ama en azından sağlıklısınız ikiniz de.Çok geçmiş olsun canım.

Amin canım inşallah...Aman sağlıkla gelsin de Ozan'la Aden kuzuların süslerini bozsun yeter ki:)

Gelim bana,bu saate kadar toz aldım,gece normal doğurursam şaşırmıcam yani...Gelme gitme işi bir problem oldu ona da sinirlerim bozuldu iyiki annem ve böcüm varmış naparmışız biz bilemedim...Babam bi alem,teyzem,dayım,kuzenler güya geleceklerdi kadıncağız yemek yapma telaşına girmişti bunlar vazgeçti vvs huzursuz edip duruyorlar olmadık yere...Babam da bi garip çözemedim insanları temizliğe verdim kendimi ,etrafı toparladım yavaş yavaş kapı sildim,2 katın tozunu aldım.Dermanım kalmamış ama...
Ronya'cım seni merak ettim keşek alsaymışım telini inşallah ikiniz de sağlıklısınızdır ...

herkese merhabaaaa:)) doğuramayanlar kulübüne gelmiş gibi oldum valla bgn yazılanları okuyunca kızlar Rabbim hepimiz için hayırlısını versin, sağlıkla gelsinler inşallah. bgn kontrolüm vardı benim de. perş. de 3 cm açıklıktı bgn de 3 cm çıktı. bebek hiç aşağıya inmemiş yine. aynı şeyleri söyledi yani.. yarın doğuma alalımmı seni dedi. doktora bir bakışım vardı ki sormayın. doğuracağım gerçeğini sanki ilk o zaman farkettim biz böyle mutluyduk diye takıldım ama yemedi tabi nst m çok güzel çıkmış. şöyle bi gözümün ucuyla baktım. 100 lere ulaştığı zamanlar vardı sancımın nst de. ort. 70 civarlarındaydı sanırım.. ben de bebek iyi durumda diyorsunuz madem biraz beklesek dedim. günü geldi, perşembeye kadar da kendiliğinden geleceğini sanmıyorum ya,tamam o zaman 2 gün daha mühlet, perşembe sabah gel doğurtalım dedi ne de kolay söyledi valla, sanki oyuncak bebek doğurtuyo) öyle yani bizim hikayemiz de.. bu arada yasminka, eğer hiç açılman olmasaydı suni sancıyla seni zorlamazdım diye de ekledi.Allahtan hayırlısı bakalım.. İbyayim. dualarımız seninle.. en güzel anılarla bebeğini kucağına al inşallahhepimiz için...

valla cnm, bak görüyorsun yukarıda yazılanları:) bu arkadaşların hepsi , ben de dahil 40+ lar. eğer herşey yolunda ise biraz daha bekle istersen, bu kadar beklemişken. zaten bir sıkıntı varsa doktorlar müdahele yaparlar..

Ayyy bi ben mi kaldım yaaa
doğuramayan arkadaşları bir araya getireyim de dedim, sen de oku cnm daha sana var Allah ın izniyle. biraz sabır. 40+ 41+ lar var. Rabbim ne zaman isterlerse o zaman gelirler merak etme sen, eğer bir sıkıntı yoksa tabi

maşallah cnm. ne kadar kısa sürede doğurmuşsun.1,5 satte. darısı başımıza.. Allah nazarlardan saklasın bebeğini

maşallahBebeğini kucağına almışsın ya cnm.. Allah yaşatmasın bir daha.. şükürler olsun..

Yarın sabah 9 da hastanede olucaz,11 de de ameliyata giricem.Hepinizin dualarını bekliyorum,öptük kuzumla hepinizi kocaman.
küçük melek geliyooooor. böyle düşünüp rahatlamaya çalış cnm. yarın kollarında olacak inşallah. Allah en güzel anılarla kucağına almayı nasip etsin.biz de seni öptük

küçük melek geliyooooor. böyle düşünüp rahatlamaya çalış cnm. yarın kollarında olacak inşallah. Allah en güzel anılarla kucağına almayı nasip etsin.biz de seni öptük
Tşk ederim canım,amin inşallah sabırsızlıkla bekliyorum.
canım Allah yardımcın olsun..sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah..

Tşk ederim safulcum,amin canım.

Yarın sabah 9 da hastanede olucaz,11 de de ameliyata giricem.Hepinizin dualarını bekliyorum,öptük kuzumla hepinizi kocaman.

canım yazını yeni gördüm ne güzel ya dünyamıza bi bebiş daha geliyor :)) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım yarın senden haber almayı bekleyeceğiz hepimiz...DUALARIM SİZİNLE...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…