2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bn tam 37 de doğurdum hiçbi sorun çıkmadı Allaha şükür..37 den sonra gelişimlerini hemen hemen tamamlamış oluyolar ztn..daha sonra anne karnında kaldıkları günlerde kilo alıyolar ona faydası oluyomuş yalnız..ztn dr.larda 37den sonra doğanları normal kabul ediyolar premature değil yani..

mrk etme cnm kendiliğinden gelir bekle azcık..bnde aynı 3 cm açıklıkla bekliyodum ya sabırsızlıkla ne zmn gelcek hiç gelcek gibi değil fln diye..bi geldi pir geldi valla :)) doğum hikayemide yazdım diğer topie..suni sancıyı düşünme derim kendi sancın gelirse çok gzl olur..yani en son suni sancı düşün..

bnde dün doğum sonrası kontrolüme gittim dikişlerime baktrmak için..hemşire doğum yaptığm odayı gösterdi oraya git bekle geliyorum diye..bn bi girdim odada tek başıma birden gözümün önüne doğum yaptığım o anlar o sahnler geldi..oğlumu çıkardıktan sonra hmn yanda duran masada masaj yaparak ağlatmaya çalışmaları herşey hani filmlerde olur ya flash back halinde gözünün önüne gelir kareler öyle oldu..başladım ağlamaya..çok duygulandm..doğumhanede doluydu sancı çekenlerle bazıları baya canı yanıyodu heralde bağırıyolardı onlardanda çok etkilendim kndimde aynı şeyleri yaşadığım için dua ettm ağlayarak Allah yardım etsin kurtarsın bi an önce diye..çok ilginç bi duyguydu ya..bi yandan çok zordu bi yandan tekrar yaşamak istiyorum o anı oğlumun çıktığı aylarca bekleyipte onu ilk gördüğüm o anı..o heycan ve mrk karışık o duyguları tekrar yaşamak istedim..o doğumhaneden çıkarken doğurmuş olmanın verdiği o gururu o rahatlamayı kocamın heycanla kapıda beklemesini..çok güzel duygulardı..sürekli düşünüyorum acaba kafayı mı yiyorum..

perşembeye zor ikna ettim valla. o zaman kadar dua ediyorum ki kendiliğinden geliversin kuzucum. olmazsa suni sancı, ne yapayım:S bgn bol bol yürüyüm, hurma yiyeyim, sıcağa yakın suyla bi güzel banyo yapayım bakalım.. tavsiyeleriniz varsa kızlar başka, yazın

güneşli ve güzel bir bursa sabahından herkese merhaba... kaynanatörun bıraktığı sinir harbi bile etki etmiyor bu güneşli hava da şimdi anlatıp da başınızı şişirmiyeyim yarın misafiri varmış da sabahın köründe aşkımlâ birlikte çıktılar onu otobüs durağına bıraktı ise gitti bizde 2oğlum ıslak küsmüklu ve kakali çamaşırlar aç 2bebek ve agrilarin lâ başbaşa kaldım annemi aradım 2saate gelicek insallah.. Bugün doğumu olanlara Allah yardımciniz olsun kolay doğumlarınız olsun

Günaydın kızlar,bugün doğumu olanların Allah yardımcısı olsun sağlıkla kucaklarına alsınlar bebişlerini kucaklarına inş.
Bizde bi gelişme yok hala bekliyorum bu oğlan hiç çıkmak istemiyo sanki ordan

bebek emzikten niye enfeksiyon kapsın anlamadım ben..enfeksiyonu mikrop olucak pislik olucak öyle kapar anca..ne biçim hastane orası yaa..nerde doğurdun sen böyle..bizimkininde sarılık değeri yüksek çıktı 1 gece yattı fototerapide ama bizim yanımıza vermedilerkii..bebek odasında kaldı..ben gidip süt sağdım..o arada görüyodum içerde ve hiç çıkartmadılar..sütü bile içinde içiriyolardı..altını orda değiştiriyolardı..amaç o zaten..hiç çıkmadan yatması ışık altında..sen bakma hemşirelere falan..önce hastanelerini temizlesin onlar..bizim oğlan silikon ucu ağzına bile sokmadı..hemşire hemen çıkardı mememden..zaten tek memeyi tutmuyo onuda sağıyorum oluyo bitiyo..mama olarak milupa aptamil 1 kullanıyoruz şuanda..benim bebeğimde sorun yaratmadı mama..ne maması verdiler biliyomusun sen..eğer hala sıkıntı varsa ya sma yada milupa al..bunların değerleri anne sütüne çok yakın..çocuğu ille süt içicek die aç bırakma..yazık..hem iyileşemez hemde gelişimi yavaşlar..süt+mama götür bişey olmaz..benim oğlum 3800 doğdu sonra 400 gr verdi nerdeyse..şimdi c.tesi aylık ontrol vardı 4920 gr.olmuş..boyuda 4 cm.uzamış..baş çevresi büyümüş..sıkma yani kendini sütüm az mama yiyo diye..önemli olan gelişimi..

özgee bi sen mi kaldınnn kızzz:))) hadi doğur artıkkk..benim oğlanın hep kkız arkadaşı olduuu..bide erkek arkadaşı olsun da azsınlar beraberrr

özgee bi sen mi kaldınnn kızzz:))) hadi doğur artıkkk..benim oğlanın hep kkız arkadaşı olduuu..bide erkek arkadaşı olsun da azsınlar beraberrr

Valla bi ben kaldım galiba ayça,hiç gelmeye niyeti yok bu oğlanın tam gününü doldurcak galibaAyy doğsunda beraber azsınlar arkadaşıyla:)))

Valla bi ben kaldım galiba ayça,hiç gelmeye niyeti yok bu oğlanın tam gününü doldurcak galibaAyy doğsunda beraber azsınlar arkadaşıyla:)))

özgecimmm... doğumun olmamış daha aklım sendeydi...
sıkma canını güzelim. bir avazda kurtulursun inşallah...

Ya kızlar sadece benim oğlummu huysuz doğum yapanlar yazsın lütfen... hatta bu yazımı birkaç gün sonra okuyanlar özel mesaj atsın... belli bir saat olunca oğlumu susturana ödül vercem o kadar ancak meme ile susuyor... sanırım gaz, sancı. off bugün yeni bir iksir bulduk bu gece şükür iyi uyuduk... dut ve rezene karışımı çay 1-2 kaşık verdik iyi geldi...
perşembe günü 1 aylık olacağız. aşı ve kontrolü var... sağlık ocağına götürmeyeceğim sarılık yüzünden korkuttu ya bizi hemşire... birde hiç güzel iğne vurmuyor... özel doktordada ücretsiz nasılsa... bizden haberler böyle gaz, sancı sorunu yaşayan varmı?

sende melike gibi sonuna kadar bekleyip sezaryenle doğurmada:)) ama ben biliyodum..hatta gamzeylede konuştuk...bak dedim bekliyo ama normal doğuramicak gene sezaryen olcak:) çıktı dediğim..bakalım sen doğurabilcen mi..

İnş.canım bekliyoruz işte oğlanın keyfini galiba tam günü doldurcak:)))Sen nasılsın oğlun nasıl?

gazman oğlum napsın... susturana kadar neler çekiyoruz. tek başıma asla bakamam... 40 ından sonrada annemlerdeyiz havalar ısınana kadar...

bizdede oluyo arada..ben ismini yazmıştım doktorumuz bitkisel bi şurup verdi..onu veriyorum 10 damla..pırt pırt yapıyo geçiyo..c.tesi genel cerrah kontrol etti oğlumu gaz çıkarma şeklini gösterdi ama ben yapamam öyle.karnını mıncıkladı sıkıştırdı ordan oraya..bağırsaktaki gazlar öyle sırtına vurunca çıkmaz böyle yapıcaksınız dedi..bizimkide adamın üstüne hem işedi hemde s..tı:) içinden dedim al sana gaz..öyle mıncırırsan oğlumu oda verir sana ayarı dedim:)))))) bütün muayene masasını batırdı komple.)))

sende melike gibi sonuna kadar bekleyip sezaryenle doğurmada:)) ama ben biliyodum..hatta gamzeylede konuştuk...bak dedim bekliyo ama normal doğuramicak gene sezaryen olcak:) çıktı dediğim..bakalım sen doğurabilcen mi..
Valla belli olmaz son ana kadar böyle bekleyipde sezaryanda olabilir tabi kısmet bakalım görcez:)))

gazman oğlum napsın... susturana kadar neler çekiyoruz. tek başıma asla bakamam... 40 ından sonrada annemlerdeyiz havalar ısınana kadar...

Canım Allah kolaylık versin inş.en kısa sürede bu gaz sorunu çözülür de oğlunda sende rahat edersiniz...

teşekkürler ayça. evet hemen yazdım o şurubu... perşembe kontrolde soracağım doktora...
aynen bizimde bez açılınca hemen kaldırıyor pipiyi... geçen doktorun üstüne işiyecekti doktor bezi kapadı hemen... reflekslerim iyidir diyor adam...

bizimki yetişemedi bezi kapamaya..fıtık muayenesi yapıyodu..pipinin oraları elleyince saldı bizimki::)))) beni her gece yıkıyo baştan aşağı zaten..tam temizliyorum siliyorum krem sürerken ayaklarını kaldırınca salıyo allah ne verdiyse..sonra baştan değiştiriyoruz üstümüzü cicileri giyip öyle uyuyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…