- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #45.601
slm kızlar doktordan geldik eşimle çok yorulmuşum..37+1 deyiz bende 2 gündür fena basınç var resmen popom zonkluyo( aşaya basınç fena yürürken ağrıyo gibi kızım 3000 kg geldi..doktor 38+4 gün vermişti bugünde çok basınç var aşada dedim çatıya yerleşiyodur dahada erken gelebilir dedi ((((( korktum yaa erken değilmi küvez sorunu çıkar diye korktum..
37 den itibaren sizde bu belirtiler nekadardır var resmen oturup kalkarken ağrım var popoma doluyo diyorumm
herkese merhabaaaa:)) doğuramayanlar kulübüne gelmiş gibi oldum valla bgn yazılanları okuyunca kızlarRabbim hepimiz için hayırlısını versin, sağlıkla gelsinler inşallah. bgn kontrolüm vardı benim de. perş. de 3 cm açıklıktı bgn de 3 cm çıktı. bebek hiç aşağıya inmemiş yine. aynı şeyleri söyledi yani.. yarın doğuma alalımmı seni dedi. doktora bir bakışım vardı ki sormayın. doğuracağım gerçeğini sanki ilk o zaman farkettim biz böyle mutluyduk diye takıldım ama yemedi tabi nst m çok güzel çıkmış. şöyle bi gözümün ucuyla baktım. 100 lere ulaştığı zamanlar vardı sancımın nst de. ort. 70 civarlarındaydı sanırım.. ben de bebek iyi durumda diyorsunuz madem biraz beklesek dedim. günü geldi, perşembeye kadar da kendiliğinden geleceğini sanmıyorum ya,tamam o zaman 2 gün daha mühlet, perşembe sabah gel doğurtalım dedi ...
perşembeye zor ikna ettim valla. o zaman kadar dua ediyorum ki kendiliğinden geliversin kuzucum. olmazsa suni sancı, ne yapayım:S bgn bol bol yürüyüm, hurma yiyeyim, sıcağa yakın suyla bi güzel banyo yapayımmrk etme cnm kendiliğinden gelir bekle azcık..bnde aynı 3 cm açıklıkla bekliyodum ya sabırsızlıkla ne zmn gelcek hiç gelcek gibi değil fln diye..bi geldi pir geldi valla :)) doğum hikayemide yazdım diğer topie..suni sancıyı düşünme derim kendi sancın gelirse çok gzl olur..yani en son suni sancı düşün..
oğlum benim mememi çok zor tuttu günlerce zorla uğraştım.silikon meme ucu aldım biraz biraz alıştı.sonra azmettim uğraşa uğraşa alıştırdım. yalancı meme verme dedi bana hemşire.çevresiyle ilgisi azlır.ve enfeksiyon kapar.zaten doğumdan sonra 5 gün enfeksiyon yüzünden kaldım hastanede.benden kapmış.ama çok kötü günlerdi günlerdir uykusuz.tek başıma refakatçi almadılar.benim ilk bebeğim.bezlemeyi bile bilmiyorum.ilk 2 gün sarılık değeri 12 çıktı.küvezde yatacak dediler alıp koyoyorum.2 gün toplam 6 saat durduramadım.sürekli ağladı.gaz sancısı çekti.üşüdü tabi.hastane pis.benim sütüm kesildi.hazır mama verdik kustu...uzun uzun yazarım bi ara..ilk günler etkisinden kurtulamıyosun şimdi daha iyiyim Allah'ıma şükürler olsun.
Günaydın kızlar,bugün doğumu olanların Allah yardımcısı olsun sağlıkla kucaklarına alsınlar bebişlerini kucaklarına inş.
Bizde bi gelişme yok hala bekliyorum bu oğlan hiç çıkmak istemiyo sanki ordan
özgee bi sen mi kaldınnn kızzz:))) hadi doğur artıkkk..benim oğlanın hep kkız arkadaşı olduuu..bide erkek arkadaşı olsun da azsınlar beraberrr
Valla bi ben kaldım galiba ayça,hiç gelmeye niyeti yok bu oğlanın tam gününü doldurcak galibaAyy doğsunda beraber azsınlar arkadaşıyla:)))
özgecimmm...doğumun olmamış daha aklım sendeydi...
sıkma canını güzelim. bir avazda kurtulursun inşallah...
Valla bi ben kaldım galiba ayça,hiç gelmeye niyeti yok bu oğlanın tam gününü doldurcak galibaAyy doğsunda beraber azsınlar arkadaşıyla:)))
İnş.canım bekliyoruz işte oğlanın keyfini galiba tam günü doldurcak:)))Sen nasılsın oğlun nasıl?
Yarın sabah 9 da hastanede olucaz,11 de de ameliyata giricem.Hepinizin dualarını bekliyorum,öptük kuzumla hepinizi kocaman.
Ya kızlar sadece benim oğlummu huysuz doğum yapanlar yazsın lütfen... hatta bu yazımı birkaç gün sonra okuyanlar özel mesaj atsın... belli bir saat olunca oğlumu susturana ödül vercem o kadar ancak meme ile susuyor... sanırım gaz, sancı. off bugün yeni bir iksir bulduk bu gece şükür iyi uyuduk... dut ve rezene karışımı çay 1-2 kaşık verdik iyi geldi...
perşembe günü 1 aylık olacağız. aşı ve kontrolü var... sağlık ocağına götürmeyeceğim sarılık yüzünden korkuttu ya bizi hemşire... birde hiç güzel iğne vurmuyor... özel doktordada ücretsiz nasılsa... bizden haberler böyle gaz, sancı sorunu yaşayan varmı?
Yarın sabah 9 da hastanede olucaz,11 de de ameliyata giricem.Hepinizin dualarını bekliyorum,öptük kuzumla hepinizi kocaman.
Valla belli olmaz son ana kadar böyle bekleyipde sezaryanda olabilir tabi kısmet bakalım görcez:)))sende melike gibi sonuna kadar bekleyip sezaryenle doğurmada:)) ama ben biliyodum..hatta gamzeylede konuştuk...bak dedim bekliyo ama normal doğuramicak gene sezaryen olcak:) çıktı dediğim..bakalım sen doğurabilcen mi..
gazman oğlum napsın... susturana kadar neler çekiyoruz. tek başıma asla bakamam... 40 ından sonrada annemlerdeyiz havalar ısınana kadar...
bizdede oluyo arada..ben ismini yazmıştım doktorumuz bitkisel bi şurup verdi..onu veriyorum 10 damla..pırt pırt yapıyo geçiyo..c.tesi genel cerrah kontrol etti oğlumu gaz çıkarma şeklini gösterdi ama ben yapamam öyle.karnını mıncıkladı sıkıştırdı ordan oraya..bağırsaktaki gazlar öyle sırtına vurunca çıkmaz böyle yapıcaksınız dedi..bizimkide adamın üstüne hem işedi hemde s..tı:) içinden dedim al sana gaz..öyle mıncırırsan oğlumu oda verir sana ayarı dedim:)))))) bütün muayene masasını batırdı komple.)))
teşekkürler ayça. evet hemen yazdım o şurubu... perşembe kontrolde soracağım doktora...
aynen bizimde bez açılınca hemen kaldırıyor pipiyi... geçen doktorun üstüne işiyecekti doktor bezi kapadı hemen... reflekslerim iyidir diyor adam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?