- 21 Temmuz 2011
- 3.549
- 3.683
- 133
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #45.661
Yarın gidicez işte.İlk önce suni sancı verilecek.Olmadı sezeryana giricem.Ayy napayım artık çok bunaldım telefonlar şunlar bunlar...doğurayım artık ya.
Suni sancı verilince normal doğum olma şansı nedir acaba?bilen var mı?
ben hala doğuramadım kızlar.
perşembe günü tekrar gitcez doktora en son cuma günü kesin alırım senidoğuma dio ki ozamanda zaten 42 haftalık oluyorum.
dua eden herkesten Allah razı olsun
herkese hayırlı kolay doğumlar olsun...
Hayırlısı olsun canım.Yine ii beklemişsin.Benim sabırtaşım çatlayacak yarın:>ve içinden bebişim çıkacak:>
slm kızlar bir doğum haberimiz daha var.......
PRENSESİNUYKUSU güneş arkadaşımız giza ipeki kucağına almış 3.900 gr epidural sezeryanla dünyaya gözleriniz açmış
kendisi ile görüştüm seside gayet güzel geliyordu ...akşamada ziyaretine gidicez kızlarla....
Yâa kimsenin sancısı olmadı mi acaba benimki suni den dolayı mi öyle çok oldu bide tansiyonun yükselmesi normal bi durum mu ki 15çıkıyo alışkın değilim başım çok ağrıyo..
Hayırlı olsun...
canım bebeği bırakıp nasıl gidiyorsun...gezmeleriniz erken başlamış... hem annem 40 ından önce helede akşam balkona bile çıkarmıyor beni...
canım sanırım seninde ikinci.ilk bebeklerde değilde ikincilerde oluomuş.bendede oldu sancı.3 gün falan sürdü doğumdan sonra.aynı doğum sancısı gibidi.tansiyonu bilemicemde dikkat et kendine.
arkadaslar 12 gun önce sezeryanla oglum oldu yalnız dıkıslerım cok kotu yapıstırma ama oncesı hıc bellı degıldı ama busefer kat kat yapıştırılmıs sankı controtubex amelıyat ızlerını yok eden bır jel aldım sabah aksam suruyorum umarım zamanla kaybolur sızınkıler nasıl acaba bıdesezeryan sonrası gobuslerınızı sardınızmı benım gobegımde cok kaldı acıyo dıye sarmadım kımdemıs sezeryan cok kolay dıye ya benım resmen canım cıktı amelıyat sonrası hemoroıt bile oldum nasıl olduysacok cektım ustune bıde bu dıkısler...
selam millet...bilgisayar bozulmuştu, giremedim 2 gündür....dün kontrolüm vardı...nst de çok az sancı çıktı...ama bebek kanala girmemiş...çatı muayenesi oldum bide...perşembeye gel dedi doktor...çatı muayenesinden sonra kahverengi akıntı oldu, normal olduğunu bildiğim için önemsemedim dün...ama bugün yine akıntı geldi aynı şekilde...kahverengi...hala dünkü muayenenein etkisimi yoksa nişanmı bilemedim...sizce nişan olabilirmi!!!!!! (39+2 yim bugün)
evet yaaa bnde bitek bnmkinde var sanıyodum..kucamda uyuyo yerine koyunca mır mır kıy kıy aynı kedi gbi..btn gece tedirgin yatıyorm o yzdn..artk geceler kabus oldu..
bizdeee....sıkıldım artk kayınvalideyle yatıyorz aynı odada eşim bzm odada tek yatıyo çok özledm ya..başbaşada kalamıyorz alışkın değilim bn böyle ya..içeri gdnce hmn kıstırıyorm onu tenhada bikç öpücük alıyrm sonra yine kayınvalideyle devam
yaa, neden kimse cevap vermiyo banaameraktan çatlıyorum...hiç fikri olan yokmu...bu nişan olabilirmi
selam kızlar 16 mart sabah 7.55 de kızım Aseli kucağıma aldım şükür..epidural sezeryan ile doğum yaptım..
kzım 3290 kilo doğdu..gayet rahat bir doğum geçirdim..bugün hastaneden çıktım epidural çıkınca ağrılarım basladı..bi kaç gün gecince daha iyi olurum..doğum hikayemi inş yazıcam en kısa zamanda..iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
yarın ronyanın doğumu var sanırım..inş sağlıklıkca kucağına alırsın ronyacım
güneşcim sende 20sinde alıyormuşun kuzuyu inş sağlıklı ve en kolay şekilde alırsın canım kucağına
herkese merhaba nasılsınız bakalım geçmişi okuyorum takipteyim
Ama hiç yazma fırsatım olmuyor bi iki şey yazayım dedim 40haftayı dolduranlar geçen hafta benim yaşadıklarımı yaşayanlar var gördüğüm kadarıyla... Ben 41.haftayı bitirdim 42.0da kontrolümde dr yatış yapalım kilosu fazla.(4025ti usg'de) dedi suni deneyelim açılma olmazsa sezeryan olur dedi kakasınida yapmış daha fazla beklemeyelim dedi mecbur kabul ettim saat1.de suni verildi 2:30lâ 3arası doğum oldu tam saati bilmiyorum evet suni sancı berbat bişey ama geçti gitti işte oğlumuz Eyüp 3700iş53cm doğdu kakasıni yeni yapmış bi sorun çıkarmadı ertesi gün taburcu olduk sütüm de dün geldi .. Ama 2gün boyunca boş boş meme çektiği için yara oldu çatlak oldu şimdi acıya acıya zorda olsa emzirıyorum 2gün uyumadık aç ti zavallım bugünde yıkadik hâlâ sancım oluyo ama eskisi gibi sık değil allah'tan ben dr'a guvendim Allah'in izniyle sezeryan olmadan kurtuldum çok sükür :)
slm kızlar bir doğum haberimiz daha var.......
PRENSESİNUYKUSU güneş arkadaşımız giza ipeki kucağına almış 3.900 gr epidural sezeryanla dünyaya gözleriniz açmış
kendisi ile görüştüm seside gayet güzel geliyordu ...akşamada ziyaretine gidicez kızlarla....
yaa, neden kimse cevap vermiyo banaameraktan çatlıyorum...hiç fikri olan yokmu...bu nişan olabilirmi
Yarın gidicez işte.İlk önce suni sancı verilecek.Olmadı sezeryana giricem.Ayy napayım artık çok bunaldım telefonlar şunlar bunlar...doğurayım artık ya.
Suni sancı verilince normal doğum olma şansı nedir acaba?bilen var mı?
selam millet...bilgisayar bozulmuştu, giremedim 2 gündür....dün kontrolüm vardı...nst de çok az sancı çıktı...ama bebek kanala girmemiş...çatı muayenesi oldum bide...perşembeye gel dedi doktor...çatı muayenesinden sonra kahverengi akıntı oldu, normal olduğunu bildiğim için önemsemedim dün...ama bugün yine akıntı geldi aynı şekilde...kahverengi...hala dünkü muayenenein etkisimi yoksa nişanmı bilemedim...sizce nişan olabilirmi!!!!!! (39+2 yim bugün)
kuzum aynı şeyler işte.. demekki bu veletlerin hepsi aynı, nazlı tontişler kucakta gık demezler, yerlerine koyduğun gibi mırıldanıyolar.. ne zaman büyücek bunlarrr :))
amannn seninki daha kötüymüş k.wadeyle yatmak :) bende bgn anneme dedim artık ben idare ederim sen evinde kal. yok olmaz dio((
canlarımm ayy kaç gün oldu giremedim foruma yaa, hastanede sezeryandan snra bile nete giren ben smdi hayatım kızım oldu. neredeyse her saat bası emiyo miniğim,dktorum 2-3 saatte bir emzirebilirsin ama uyanırsa kendi isterse her agladıgında emzir dedi. benim minigimde masallah pek iştahlıbir elimde silikon gögüs ucu bir elimde gögüs kalkanı,yanımda gögüs pompası hayatım aynı ritm de devam ediyor. karbonatlı su, gögüs kremi vs. gögüs ucu yaralarım yüzünden ağlamaktan gözlerim şişti resmen, yeterki kızım doysun yeterki sarılık olmasın.
dua ediyorum Allahımm hepimize sabır versin,yavrularımızı besleyebilelim,sütümüz bol olsun. Doğumu bekleyenlere de sabır ihsan eylesin Rabbim,yavrusunu kucagına almayı sabırsızlıkla beklemek kolay degil,tez zamanda kavusun miniklerinize inşallahh.
bnmkide silikon uç dışında emmiyo..emse bile randımanlı emmiyo 2 emip bırakıyo cnm ya..kayınvalidemde başımın etini yiyip duruyo ona alıştırma çocuu zor olur sütün kurur fln diye..sütün kurumasıyla ne alaka anlamadm..bu eskiler çarşı herşeye karşı ya..süt sağmaya silikon uçlara emzie biberona..ya napcam bn gerçekten zararlımıdır bu silikon uçlar..ama napiim almıyo ztn çok iştahlı değil çok sık emmiyo..bide silikonsuz aç kalıyo yavrum..göğüs ucum çok küçk çnkü..halbuki 1.5 yaşına kdr çocukların oral dönemiymiş ve bu dönem iyi doyurulmalıymış..çok emmeleri gerekiyomuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?