2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım Allah hakkında hayırlısını nasip etsin bende suni sancıyla doğum yaptım 2cm açıklık vardı zaten suni verdiler dr muayene etti suyumu patlattı kendi sancım da gelmişti zaten o zaman Allah'im izniyle çok kolay oldu 3saate girdim çıktım

selam millet...bilgisayar bozulmuştu, giremedim 2 gündür....dün kontrolüm vardı...nst de çok az sancı çıktı...ama bebek kanala girmemiş...çatı muayenesi oldum bide...perşembeye gel dedi doktor...çatı muayenesinden sonra kahverengi akıntı oldu, normal olduğunu bildiğim için önemsemedim dün...ama bugün yine akıntı geldi aynı şekilde...kahverengi...hala dünkü muayenenein etkisimi yoksa nişanmı bilemedim...sizce nişan olabilirmi!!!!!! (39+2 yim bugün)

Hayırlısı olsun canım.Yine ii beklemişsin.Benim sabırtaşım çatlayacak yarın:>ve içinden bebişim çıkacak:>

kızlar allah kolaylık versin size yaa...beklemek çok sıkıcı...hele 40+ ııyyy....ama bi hikmeti vardır elbet

Hayırlı olsun...
canım bebeği bırakıp nasıl gidiyorsun... gezmeleriniz erken başlamış... hem annem 40 ından önce helede akşam balkona bile çıkarmıyor beni...

Yâa kimsenin sancısı olmadı mi acaba benimki suni den dolayı mi öyle çok oldu bide tansiyonun yükselmesi normal bi durum mu ki 15çıkıyo alışkın değilim başım çok ağrıyo..

canım sanırım seninde ikinci.ilk bebeklerde değilde ikincilerde oluomuş.bendede oldu sancı.3 gün falan sürdü doğumdan sonra.aynı doğum sancısı gibidi.tansiyonu bilemicemde dikkat et kendine.

Hayırlı olsun...
canım bebeği bırakıp nasıl gidiyorsun... gezmeleriniz erken başlamış... hem annem 40 ından önce helede akşam balkona bile çıkarmıyor beni...

cnm bebeği anneme bırakıyorum zaten benimki beni emmiyo bide ben otip şeylere kafa yormuyorum pek kendimide bebeğimide önce Allaha emanet ediyorum ve çıkıyorum ayrıca bebeğin acil bir durumu olsa yok hayır daha 40 çıkmadı deyip çıkmayacakmaısın biz mesela geçenlerde acile gittik saat 12 de bazı şeyler çürütülüyor malesef artık bebeğin aşıları var vs vs doğumdan beri sürekli dışarlardaydık biz ama benim annemde seninki gibi onu yapma bunu yapma deyip duruyor ama ben pek sallamıyorum mesela pazar günü ailecek ilk kahvaltımızı dışarıda yaptık ...eee depremde doğan bebeklerde dışarda kaldılar vs vs ooooooo düşün düşün bitmeez en iyisi fazla düşünmemek...

canım sanırım seninde ikinci.ilk bebeklerde değilde ikincilerde oluomuş.bendede oldu sancı.3 gün falan sürdü doğumdan sonra.aynı doğum sancısı gibidi.tansiyonu bilemicemde dikkat et kendine.

Ay 3.daha da mi kötü oluyo yoksa ... ne menem bişey mis insan doğum dur 1gün acı çekiyorsun geçiyo diyo ama bu sefer öyle acı çektim ki 3gündür mahvoldum bildigin doğum sancısı gibi..Allah'tan bugün biraz hafif daha ziyade adet sancısı aman neyse geçti gitti

katılıyorum doğumun her şekli zor..ben,mde bugün 13.günüm dikişlerim biraz acıyor..ama 2gündür yürüyüşe çıktım sanırım ondan oldu.Bende harıl harıl araştırdım ama kimisi diyor sar,kimi diyor korse tak..kimi diyor birşey yapma en az 1 -2 ay bekle felan..kocamn bir göbek önümde 36 beden ben şuan sanırsam 40-42 yim..hiçbir kıyafetimi giyemiyorum henüz..hala hamile pantolanları giyorum ((dikişlerimde yapıştırma,bir çizgi halinde görünüyor,herhangi bir krem felan almadım ..bu arada nedense karnım acayip kaşınıypr..ham,leyken hiç çatlak yoktu şimdi tüm çatlaklar prtaya çıktı..kaşıntıdan ölüyorum..chiconun sıkılaştırıcı kremini sürüom göbişime işe yarar mı bilmem...

yaa, neden kimse cevap vermiyo banaa meraktan çatlıyorum...hiç fikri olan yokmu...bu nişan olabilirmi

evet yaaa bnde bitek bnmkinde var sanıyodum..kucamda uyuyo yerine koyunca mır mır kıy kıy aynı kedi gbi..btn gece tedirgin yatıyorm o yzdn..artk geceler kabus oldu..

kuzum aynı şeyler işte.. demekki bu veletlerin hepsi aynı, nazlı tontişler kucakta gık demezler, yerlerine koyduğun gibi mırıldanıyolar.. ne zaman büyücek bunlarrr :))

amannn seninki daha kötüymüş k.wadeyle yatmak :) bende bgn anneme dedim artık ben idare ederim sen evinde kal. yok olmaz dio((

canımmm masallahh masallahh, Allah uzunnn mutlu saglıklı bir ömür nasip etsin Asele inşallahh

canımm sonunda dogdu oglusun, Allahım huzurlu bir ömür nasip etsin kuzuna inşallah o gögüs ucu yaraları benm ömrümü yedi resmen, ağla ağla emziriyorum. yavrum sütümü alsın iyice,sütümde maşallah pek iyi

oleyyy Allah saglıklı ömür nasip etsin inşallahh

yaa, neden kimse cevap vermiyo banaa meraktan çatlıyorum...hiç fikri olan yokmu...bu nişan olabilirmi

canımm benmde dogum yapmadan önce çatı muayenesinde doktor kahverengi gelebilir demişti, ama zaten kahverengi ilaçla muayenemi yaptı,ilaç gelir merak etme dedi. benim gelen giden akıntım olmadı. gelen akıntı ilaç olabilir kanlı degil ise.

eğer bebek doğum kanalına girdiyse ve açılman varsa şansın yüksek ama bunlar yoksa boşuna sancı çekersin gibime geliyo...inşallah ALlahım kolaylıkla kurtarır sni bi avazda rahatça doğurursun...

cnm koyu kıvamlı akıntı gelmeye devam ederse nişandır o..zaten çatı muayenesi doğumu tetikliyo ordaki tıkacı bi nevi açıyo o da nişan işte..bnmde öyle olmuştu salı günü muayene oldm cumrt.doğurdum..hadi hayırlısı

canlarımm ayy kaç gün oldu giremedim foruma yaa, hastanede sezeryandan snra bile nete giren ben smdi hayatım kızım oldu. neredeyse her saat bası emiyo miniğim,dktorum 2-3 saatte bir emzirebilirsin ama uyanırsa kendi isterse her agladıgında emzir dedi. benim minigimde masallah pek iştahlı bir elimde silikon gögüs ucu bir elimde gögüs kalkanı,yanımda gögüs pompası hayatım aynı ritm de devam ediyor. karbonatlı su, gögüs kremi vs. gögüs ucu yaralarım yüzünden ağlamaktan gözlerim şişti resmen, yeterki kızım doysun yeterki sarılık olmasın.
dua ediyorum Allahımm hepimize sabır versin,yavrularımızı besleyebilelim,sütümüz bol olsun. Doğumu bekleyenlere de sabır ihsan eylesin Rabbim,yavrusunu kucagına almayı sabırsızlıkla beklemek kolay degil,tez zamanda kavusun miniklerinize inşallahh.

sorma yaaa..anam anam garip anam daha hastaneden yeni taburcu oldu keşke o kalabilseydi yanımda..ne gzl sn söyleyebilion annene bn öle bişi diyemem heral kayınvalideye kovar gibi :))

bnmkide silikon uç dışında emmiyo..emse bile randımanlı emmiyo 2 emip bırakıyo cnm ya..kayınvalidemde başımın etini yiyip duruyo ona alıştırma çocuu zor olur sütün kurur fln diye..sütün kurumasıyla ne alaka anlamadm..bu eskiler çarşı herşeye karşı ya..süt sağmaya silikon uçlara emzie biberona..ya napcam bn gerçekten zararlımıdır bu silikon uçlar..ama napiim almıyo ztn çok iştahlı değil çok sık emmiyo..bide silikonsuz aç kalıyo yavrum..göğüs ucum çok küçk çnkü..halbuki 1.5 yaşına kdr çocukların oral dönemiymiş ve bu dönem iyi doyurulmalıymış..çok emmeleri gerekiyomuş..

ya canım ben doktorumun yanında basladım silikon uca,uçların çıkana kadar kullan dedi yoksa yavrum aç kalıcak . bir gögsümün hiç ucu yok,hatta içe kaçmış gbi,kızıma silikon uçsuz vermeye calıstım buldugu nere varsa emdi yavrum ve suan bircok yeri mosmor oldu kabardı. agrısından duramıyorum. napalım kuzum emzirmek zorundayız,silikonlar olmazsa emziremiyoruz elimiz mahkum. emzik biberon bende son ana kadar beklicem dayanabildigim kadar kullanmıcam ama mecbur kalınca yapcak bsey yok. ben önce silikon uçla emzirmeye baslıyorum bir kaç dk snra ucu az da olsa cıkıyo sonra cıkarıyorum silikonu,normal emiyo kızım. bir de öyle dene istersen yda gögüs ucu cıkarıcı varmıs pompa gbi,kullananlar memnun ondan da deneyebilirsin.
süt kurumaz canım neden kurusun valla kızım emdikçe artıyo Allaha şükür sütüm ilk basta silikonsuz denedim işte suan yara bere içindeyim,paramparça oldu uçları. hiiç bir krem işe yaramıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…