- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #45.901
Herkese selam
Bu gün doktordaydık, nst bağlandı... sancı 50-60larda çıkıyor, çatı muayenesi yaptı açılma yok, halbuki son bir günümüz kaldı, birde çatı muayenesi doğumu hızlandırır diyorlar ama nerde hiç bir belirti yok.... doktorum kanama,sancı olursa, yada suyun gelirse hemen gel, bunların hiç birisi olmazsa pazartesi sabah gel dedi, bekleyecez artık napalım
Neyse ben geçmişi okuyayım
ben de çok sıkılmaya başladım,hatta bu gün çok kötü hissediyorum kendimi sürekli ağlayasım geliyor.dün nstye girdim ben de öyle aman aman hissetmediğim kasılmalarda önce 60lara,sonra 80lere,en yüksek de 103-107lere çıktı sancım ama dr.bişey demedi.nstde fazla tuttu sadece,1 saatten fazlahalbuki evde çok daha şiddetli sancılarım oluyodu,2 gündür onlar da kesildi.hayırlısıyla gelsinler artık yaaa....
bn damak emziği almıştım madem 1 ay sonra demiş dr 1 aya kadar denerim tutmazsa hala diğer emzikten alayım ama o zmn alırmıki...
Canım Rabbim yar ve yardımcın olsun, duamız seninle inşaAllah sağlıcakla normal doğum ile bebeğini kucağına alırsınkızlar merhaba.simdi hastanedeyim. 9.50de suni sancıya basladılar.sancılar maksimumda ama ben bişi hissetmiyorum:) dualarınızı eksik etmeyin. Yazarım yine sonra
günaydın kızlar ben hala doğuramadımkimseler kakmamış topikteee
benim de 4 günüm kaldı 40 ın dolmasına...zaten doğuramayan 4-5 kişi kaldık sanırım...dün alttan 2-3 kez kuvvetli sancı girdi.bi heveslendim ama geri gittiama hissediyorum, pazartesiye kalmadan doğurcam inşallah....mine gibi ben de kendime gaz veriyim :) az sonra kontrole gidicem...olmazsa doktor bi çatı muayenesi daha yapsın, tetikler belki :)
Berkerdem, Saliha, Saful bende varım doğuramayanlar arasında... hemde günüm bittiği haldeNİCEGRL, BERKERDEM, LAGRİMA bi sizmi kaldınız doğuramayan..doğurun artık anacıminşallah hepiniz güzelce normal doğum yaparsınız..
he he ben iki kere çatı muayenesi oldum, her hafta sonu kocişte yanımda , yaramazlıkta varcanım ille tetiklicek diye bişey yok elbette ama çoğu kişininkini de tetikledi...e kocişle yaramazlık tetikliyosa o muayene hayda hayda tetikler..elini daldırdı kadın resmen, az daha soksa çekip çıkaracaktı zaten :)
canım yaa bakma bende sıkıldım, ama espriye vuruyorum artık, ama hakikaten son günler geçmiyormuşben de çok sıkılmaya başladım,hatta bu gün çok kötü hissediyorum kendimi sürekli ağlayasım geliyor.dün nstye girdim ben de öyle aman aman hissetmediğim kasılmalarda önce 60lara,sonra 80lere,en yüksek de 103-107lere çıktı sancım ama dr.bişey demedi.nstde fazla tuttu sadece,1 saatten fazlahalbuki evde çok daha şiddetli sancılarım oluyodu,2 gündür onlar da kesildi.hayırlısıyla gelsinler artık yaaa....
KIZLAR......20.03.2012 SAAT 12.30 TA KIZIM MASAL I KUCAĞIMIZA ALDIK 3.400 DOĞDU MASALLAH SUAN HASTANEDEYM AĞRILARIM VAR NORMAL DOĞUM OLACAKTI SUNİ SANCI ALMADAN HERSEYİM NORMALDİ ACILMAM 6-7 CM Dİ HATTA EPİDURAL ANESTEZİ YAPILDI BEL OMURUMDAN AMA SUYUM GELDİ MEKONYUM ÇIKTI YANİ BEBEĞİM KAKASINI YAPMIŞ VE NABIZ ATISLARI DÜŞMEYE BASLAYNCA ACİL EPİDURAL SEZARYENE ALINDIM VEE BENİM İÇİN PEK İYİ GECMEDİ NEYSE HERKESİ ALLAH KURTARSI N Bebeğime kavustum sağlıklıca bi görsenz çok tatlı masallah :) bi süre GİREMEYECGM
ben aynı sorunu yaşamış biri olarak kremlesem bile emzirdiğim sürece yaralarım iyileşmedi. kalkan kullandım yinede canım acıyodu. çözümü pompada buldum. 2 ya da 3 gün boyunca sütümü pompayla sağdım. bebeğe hiç göğsümü vermedim. o süre içinde sürekli kremledim. lanomere ve bella b diye 2 kremi dönüşümlü sürdüm. ama hangisi iyi geldi bilmiyorum. tek bildiğim emzirdiğim sürece bu kremleri sürsemde yaralarım iyileşmiyodu. hatta ben soğan suyunu da denedim ayvayıda. ama ne çare. en güzeli pompayla sağıp uçlarını kremleyip 2-3 gün göğüs ucunu dinlendirmekle çözdüm. duş alıncada kuruyan kabuklar iyice yumuşadı döküldü.bide ped kullandım. çamaşırıma değdikçe bile sızıdan duramıyodum çünkü. ped o anlamda iyi geldi. sonrası rahat rahat emzirdim. yaralarım varken bebeğin uyunmasını hiç istemiyodum. çünkü emzirmek işkence olmuştu bana ama şimdi çok keyifli. umarım sorunun en kısa sürede çözülür.
teyzeleri ben kızıma kavuştum salı günü çıkardık kızımı hastaneden çok şükür
kızlar yorum yapan ve iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim allah hepimizin bebeğini korusun
aycacım inşallah biraz daha toparlanayım kardeşleriyle buluşturcam onu nasip olursa
doğum yapan arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum dıoğumu bekleyen arkadaşlarada bir avazda kurtulun inşallah
bu arada dip not kızlar suyunuz geldimi hemen hastaneye gidin sakın beklemeyin çünkü benim yaşadığım şey büyük bir ihtimal suyum geldikten sonra bebeğin baskıyla aşağıya inmiş ve kordonu sıkıştırmış o yüzden olmuş olabilir dedi doktorumuz bilgi olarak aklınızın bir köşesinde dursun
teyzeleri ben kızıma kavuştum salı günü çıkardık kızımı hastaneden çok şükür
kızlar yorum yapan ve iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim allah hepimizin bebeğini korusun
aycacım inşallah biraz daha toparlanayım kardeşleriyle buluşturcam onu nasip olursa
doğum yapan arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum dıoğumu bekleyen arkadaşlarada bir avazda kurtulun inşallah
bu arada dip not kızlar suyunuz geldimi hemen hastaneye gidin sakın beklemeyin çünkü benim yaşadığım şey büyük bir ihtimal suyum geldikten sonra bebeğin baskıyla aşağıya inmiş ve kordonu sıkıştırmış o yüzden olmuş olabilir dedi doktorumuz bilgi olarak aklınızın bir köşesinde dursun
Guzel haberlerle gel ınsallah.. Benım sankı asadn asadan bıseylerrr gelıo ama sımdı heycnlandım kalkıp bakmayaa korkuorum:))))) guya temzlık etcktım bence gıdeyım hemen bır dus alayım:))))
NİCEGRL, BERKERDEM, LAGRİMA bi sizmi kaldınız doğuramayan..doğurun artık anacıminşallah hepiniz güzelce normal doğum yaparsınız..
merhaba mart anneleri...
ben çok yazmasamda hep takiptyim...bugün güzel kızım 20 günlük oldu...tek sorunumuz sütüm bebeğime yetmiyor çok ağladım ama olmadı bi türlü...yinede ilaç niyetine emzirmeye devam ediyorum...ilk hafta sütümün yetmediğini bilemedik yavrum kilo vermiş zaten minik doğmuştu...lohusalık psikolojisiyle ota çöpe her bi halta ağlayan ben kilo kaybını duyunca ağlama rekoru kırdım diyebilirim...yavrum öyle ağlıyodu ki bizde gaz sancısı sanıyoduk...ne salakmışım ...
sizinle tecrübelerimi paylaşmak istiyorum göğüs yaralarına bepanten plus iyi geliyor biraz da göğüsleri dinlendirmek...
bebeğimin altı birazcık pişti onuda sudocream le çözdük...pişik sebebimizde kullandığımız bezin markasını değiştirmekmiş...siz sakın çocuğunuzun alıştığı markadan şaşmayın...
doğum yapanlara kolaylık diliyorum yapmayanlarada kolay doğumlar olsun inşallah...
NİCEGRL, BERKERDEM, LAGRİMA bi sizmi kaldınız doğuramayan..doğurun artık anacıminşallah hepiniz güzelce normal doğum yaparsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?