2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben de çok sıkılmaya başladım,hatta bu gün çok kötü hissediyorum kendimi sürekli ağlayasım geliyor.dün nstye girdim ben de öyle aman aman hissetmediğim kasılmalarda önce 60lara,sonra 80lere,en yüksek de 103-107lere çıktı sancım ama dr.bişey demedi.nstde fazla tuttu sadece,1 saatten fazla halbuki evde çok daha şiddetli sancılarım oluyodu,2 gündür onlar da kesildi.hayırlısıyla gelsinler artık yaaa....

evet yaa, ben de evde çok daha fazla kasılma hissediyorum,hatta bıcak gibi sancılar saplanıyo bazen... nst sırasında pek olmadı...o evde geldiği an ölçse beni doğuma alırdı heralde diyorum...neyse canım, şurda kaç günümüz kaldı, biraz daha sabır...başka şeylerle ilgilenmeye çalış....ben bol bol okuyorum, bi bakmışım akşam olmuş.......

Son düzenleme:
kızlar ben de sizi sürekli takip ediyordum ama çok sık yazmamıştım, artık doğuramayanlar topiğine dönüştü galiba ben de yazmadan edemedim. çizelgemden de anlaşıldığı gibi 40 ı da devirdim, sancım falan da yok hatta kendimi hamileliğimin en dinç döneminde hissediyorum sanki, bıraksalar evi kaldırıp silip tekrar yerleştiricem hurma falan yiyorum, elimden geldiğince haraketli olmaya yürüyüş yapmaya çalışıyorum. ahududu çayı dediler ama nerden bulabilirim aktarda falan var mıdır? birbirimize dua edelim de sancımız gelsin sezeryan istemiyorum ben

bn damak emziği almıştım madem 1 ay sonra demiş dr 1 aya kadar denerim tutmazsa hala diğer emzikten alayım ama o zmn alırmıki...

cnm 1 aylık olsunda o zmn denersin..bi damak var bide ucu yuvarlak olnlar var gerçi onlarıda pek tutcanı sanmam ama dene tabi..çocuk bu valla neyi beencekleri hç belli olmuyo

kızlar merhaba.simdi hastanedeyim. 9.50de suni sancıya basladılar.sancılar maksimumda ama ben bişi hissetmiyorum:) dualarınızı eksik etmeyin. Yazarım yine sonra
Canım Rabbim yar ve yardımcın olsun, duamız seninle inşaAllah sağlıcakla normal doğum ile bebeğini kucağına alırsın

günaydın kızlar ben hala doğuramadım kimseler kakmamış topikteee

NİCEGRL, BERKERDEM, LAGRİMA bi sizmi kaldınız doğuramayan..doğurun artık anacım inşallah hepiniz güzelce normal doğum yaparsınız..
Berkerdem, Saliha, Saful bende varım doğuramayanlar arasında... hemde günüm bittiği halde

he he ben iki kere çatı muayenesi oldum, her hafta sonu kocişte yanımda , yaramazlıkta var ama banamısın demiyor

canım yaa bakma bende sıkıldım, ama espriye vuruyorum artık, ama hakikaten son günler geçmiyormuş

teyzeleri ben kızıma kavuştum salı günü çıkardık kızımı hastaneden çok şükür

kızlar yorum yapan ve iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim allah hepimizin bebeğini korusun

aycacım inşallah biraz daha toparlanayım kardeşleriyle buluşturcam onu nasip olursa

doğum yapan arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum dıoğumu bekleyen arkadaşlarada bir avazda kurtulun inşallah

bu arada dip not kızlar suyunuz geldimi hemen hastaneye gidin sakın beklemeyin çünkü benim yaşadığım şey büyük bir ihtimal suyum geldikten sonra bebeğin baskıyla aşağıya inmiş ve kordonu sıkıştırmış o yüzden olmuş olabilir dedi doktorumuz bilgi olarak aklınızın bir köşesinde dursun

Allah bagıslasın canım masallah kilosu cok iyi miniginin zor bir dogum olmus senin için ama bak kollarında yavrun smdi saglıklı olarak. Rabbim uzun huzurlu bir ömür nasip etsin inşallah.

ahh canım pompaya bende basvurdum ama kızım pompadan sagdıgım sütü yemek istemiyo,biberon kullanmıyoruz kasıkla veriyoruz,istemiyor mecburen acılarla emzirmeye devam. yarın kontrolüm var bi sorim bakalım ne dicek doktorum? bende uyandıgında beynimden vurulmusa dönüyorum,sabahtan gece yarılarına kadar tek düşündügüm nasıl emzirecegim,bir yandanda kızım saglıklı olsun herseye katlanırım diyip sabretmeye calısıyorum. Allahımm tez zamanda kurtarsın bu agrıdan bizi inşallah.

Allaha sükür canım hızla toparlanmıs kızın masallah artık yanında üzülmene gerek kalmadı,Allahım bir daha ayrılık vermesin size inşallah.

hadi bakalım uykusuz gecelere hoşgeldiinnn:)))) teyzesi yer onu...toparlanırsın merak etme..hiiçç nazlanmaya hakkın yok artık..duş almaya zamanın olmicak:)

yavrum iyi haftaya bugüne bekleyelim dedi. bu arada bebeğin hareketleri 24 saatte 60ı geçmezse hemen acile gel dedi :18: ama ben saymıcamm psikolojim bozuluyor sonra. 3000 gr oğluşumm
Guzel haberlerle gel ınsallah.. Benım sankı asadn asadan bıseylerrr gelıo ama sımdı heycnlandım kalkıp bakmayaa korkuorum:))))) guya temzlık etcktım bence gıdeyım hemen bır dus alayım:))))

yok daha doğuramadık ben askere göndercem çıkınca muhtemelen
NİCEGRL, BERKERDEM, LAGRİMA bi sizmi kaldınız doğuramayan..doğurun artık anacım inşallah hepiniz güzelce normal doğum yaparsınız..

hadı kızlar bır doğurcaz arka arkaya inşallah topıkte kımse kalmıcak:):)doğuran annelerımız ıyıkı bırakmıyolar bızı sağ olsunlar bılgılerını paylaşıyolar hepsıne tesekkurler

merhaba mart anneleri...
ben çok yazmasamda hep takiptyim...bugün güzel kızım 20 günlük oldu...tek sorunumuz sütüm bebeğime yetmiyor çok ağladım ama olmadı bi türlü...yinede ilaç niyetine emzirmeye devam ediyorum...ilk hafta sütümün yetmediğini bilemedik yavrum kilo vermiş zaten minik doğmuştu...lohusalık psikolojisiyle ota çöpe her bi halta ağlayan ben kilo kaybını duyunca ağlama rekoru kırdım diyebilirim...yavrum öyle ağlıyodu ki bizde gaz sancısı sanıyoduk...ne salakmışım ...

sizinle tecrübelerimi paylaşmak istiyorum göğüs yaralarına bepanten plus iyi geliyor biraz da göğüsleri dinlendirmek...
bebeğimin altı birazcık pişti onuda sudocream le çözdük...pişik sebebimizde kullandığımız bezin markasını değiştirmekmiş...siz sakın çocuğunuzun alıştığı markadan şaşmayın...
doğum yapanlara kolaylık diliyorum yapmayanlarada kolay doğumlar olsun inşallah...

canım süt problemi bendede var ıkı gundur hıç durmadan emiyor ama boş human çay içiyorum bakalım nolacak bugun dayanamadım aptamil mamadfan 30cc verdim sarılık olmasından korkuyorum devamlı ağlıyor bir zerre uyumamışım uç gündür ujyur gezer oldum

bu arada normal doğumdan kimse korkmasın dayanılmıcak bir sancı değil güzelıkınıncada doğum 10 dkkada bitiyor...sadece dikişler zorluyor oturamıyorum

Yağmur55 hadi gözün aydın, inşaAllah bende normal doğum ile yavrumu kucağıma alırım, bu yüzden hala beklemedeyiz bu arada profilinde ki resim harika

bebeklerine kavuşan annelere hayırlı uğurlu olsun.bekleyenleride Allah bir avazda kurtarsın.ben nisan annesiyim.dr 28 martta sezaryan yapacaktı.oğlumun kafası büyükmüş yerleşemiyormuş kanala.normalde 6 nisan.bugun bi başka dra gittim.kafası okadar büyük değil bence biraz daha bekle dedi.ne yapacağımı şaşırdım.çatımda genişmiş.eski dr 3800 demişti bu 3400 dedi.4 kiloya kadar doğurabilirsin dedi.ne yapacağımı şaşırdım.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

kızlar yarın son günüm tekrar dualarınızı bekliyorum bu sefer kaçışım yok sabah 7de başlicaz suni sancı verilcek
ama benim hiç açılmam ağrım sancım yok. öğleden sonraya kadar beklicez açılma olmazsa sezeryana alıncam.
yani kızlar iki acıyıda çekmiş olcam 41 haftam bitti. nolur dua edinde suni sancıda 2-3 saat sora açılmam olsun nolur Allah rızası için dua edin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…