- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #45.861
kızlar merhaba.simdi hastanedeyim. 9.50de suni sancıya basladılar.sancılar maksimumda ama ben bişi hissetmiyorum:) dualarınızı eksik etmeyin. Yazarım yine sonra
günaydın kızlar ben hala doğuramadımkimseler kakmamış topikteee
benim de 4 günüm kaldı 40 ın dolmasına...zaten doğuramayan 4-5 kişi kaldık sanırım...dün alttan 2-3 kez kuvvetli sancı girdi.bi heveslendim ama geri gittiama hissediyorum, pazartesiye kalmadan doğurcam inşallah....mine gibi ben de kendime gaz veriyim :) az sonra kontrole gidicem...olmazsa doktor bi çatı muayenesi daha yapsın, tetikler belki :)
canım Allah kurtarsın nasıl sancımış öle yaaa ben olsam tl elime almayı bırak bağırıp dururdum heralde çok berbat bişeyyyy
Durmadan bagırcm cagırcm dıyosun be annem beynını nıye bu telkınle dolduruosun? Ben kendıme oyle bı gaz verıorumkı osurur gıbı rahat olck dogumum dıorum:))))) Evet sen yasadın bılıosun ne oldugunu ama bu sefer oyle olmıcak de bu seferkı cok rahat olck de ıyı dusunnn
yaşayan bilir şekerimm günüm geçip suni sancı yicem gibi geliyo o yüzden başıma ne geleceğini biliyorumm inşallah bu sefer fazla sürmez sancılar hemen açılma olurr şuan 1 cm açıklık var ama görümcem dediki tuvalete otururken dikkat et bebek düşmesin hahaha o kadar kolay çıkarmı aceppp
Yaa tabı yasayan bılırdeeee kendıne durmadn cok acı cekecegının telkınını verıosun oyle yapma dıyıorum ben mısal tabıkı acı sancı olacktr ama en azı olsun dıye hayl edıorum:)) Dr banada gıttgmde 1 cm acılma var dedı bende dusunuorum onu tullafetımı yaparken dıorumkı la sımdı dusse naparım:)) Sonra dıorumkı oyle kolay dogum olurmu benm nısan geldı ama sankı banada bazn sunı sancıya kalabılrm gıbı gelıoo:)) Dayandım durmaya merdıven ınıp bınıorumm sımdı eve bı supurge tutuyım sonra guzel bı dus alayım dıye dusundum azda utum var onlarıda edeyım:))
kızlar merhaba.simdi hastanedeyim. 9.50de suni sancıya basladılar.sancılar maksimumda ama ben bişi hissetmiyorum:) dualarınızı eksik etmeyin. Yazarım yine sonra
prematüre doğduğu için benim ufaklık bir sürü testten geçiyor şuana kadarki test masrafları 2000 tl yi buldu , önümüzdeki ay 550 yi bulacak galiba muayeneleri hiç söylemiyorum.
bu gireceğimiz test BERA testi kulak için yapılıyor anestezi falan veriyorlar fena yani, bir göz testimiz vardı babası duramadı odada gözünün arkasını çevirdiler , kalp beyin vs bizim testlerimiz normal bebeklere göre biraz farklı ve yüklü
Napimm annemm denize dusen yılana sarılırr amiyane bı tabır oldu kadını kurtulusum gıbı gordum ona sıgındım napım:))) Yaa ılk atasehıre gıtmstım hamıle oldugumu ogrendıgımde orda hıc bır hekımı tanımıorum aslnda ben en basından sırf o dr ıcın karsıya gıtmeyı goze almıstım ama esım okdr ıyı nıyetlıkıı gelen gıdene zor olmasın dıyee bu taraf olsun ıstemstı bende pekı demstımm en son kontrolde kadın ısrarlaa sen doguramazsn gel alalım dıyınce cılgınlar gıbıı karsıda buldum kendımı:)) dr bu tarafa gelse atasehırde yapmayı cok ısterım lakın dr oranın dru ve kendısıde karsıda oturuo hanı gece baslasa bu tarfta olabılrdıdee sanırım bu mumkunsuz:)) Kocam benı ucurur herkeslere vura vura gıderrrr:)))
Kızzzz sende dogurmadınmı halaa:)) Gordugun gıbı bızde burdayız oglumlaselam cümleten nasılsınız kızlar? bayadır giremedim netimde sorun vardı. geçmiş baya birikmiş okuyamadım muhtemelen doğum yaanaşr vardır Allah analı babalı büyütsün.. ne var ne yok başka? herkesin saglıgı sıhhati yerindemi?
benim bebğim 2961 gr olmuş doktor minik dedi öylemiki gerçektendamacana cıkartmıcam ya ne bekliyordu ki..
ay canım hiç bişe işe yaramıyo yaaa benim şuan kasıklarım ağrıyo sadece o kadar ama akşam eşim gelsinn çalışma yapalım dicemm belki küçük hanım rahatsız olurda gelmeye kalkarrr keşke buarada on derya nında günü geçmişti bebiş kanala bile girmemişti dr alttan bakınca suyu patlamış sancılarıda başlamış suni sancı vermişler 3 saat bile sürmemiş doğum yapmış bizimde öle çabuk olur inşallahhh sen beni görsen çok idrara sıkışıyorumm 15 gün oldu kanala girmiş dr heran gelebilir demişti hala tık yok artık hayırlısı kızım yaza merhaba demek istiyo heralde mart ayını sevmedi
Kızzzz sende dogurmadınmı halaa:)) Gordugun gıbı bızde burdayız oglumlaAma sana benden bır haber 2 gun once nısanım geldı 1 cm acılmam var karnımın seklıde degıstı sanırım benımkınınde elı kulagında teyzesı:)))
Benımkıde bence kanala gırdı cunku gerckten cok baskı hıssedıorum tabı dr oyle bısey dememstı bası kanala cok yakın dondurse gırck gıbıbı ıfade kullanmıstı belkıde olmustur dıorum karnımn seklı gercktn degıstı:)) Bende eger 40 haftasına kadr gelmezse beyımı odaya kapamayı planlıorum:)))) Idrar meselsı cok fenaa sabaha kdar ıcıp ısıorum:))) olsn koc gıbı olck cocuklarımz toslıcklar bıze:))))
zaten doğum okadar kısa olsa ne isteriz ki hemde ilk doğum? Yetişirsin canım hastaneye benimde suyum geldi panik yaptım emniyet şeridinde dörtlü yakarak gittik, gel gör ki vardığımızdan itibaren 5 saat sonra doğumhanedeydim... Buarada bende şişli memorialda doğum yaptım. Remzi Beydi benim doktorum. Son ana kadar acıbademe gidiyordum aynı senin gibi banda sezaryen dedi başı büyük dedi. Remzi beye geldim tabiki normal yapabilirsin dedi çatı muayenesi yaptı 48 saat sonra doğumum başladı. Ben hastaneyi ve doktorları ( özellikle anestezi uzmanlarını araştırdım) doktorları kesinlikle normal doğum yanlısı ki bu devirde böyle doktorlar bulmak zor :))) Ben çoook memnun kaldım son anda doktorumu değiştirdim ama doğrusu yapmışım.
İnşallah çok kolay ve sağlıklı bir doğumun olur.
yok yavrum nerdeee sancı var azcık kasıklarımda şiddetli agrı var amma sıpanın gelesi yokşimdi gene gidiyorum hastaneye bakalım ne dicekkk
Kızzzz sende dogurmadınmı halaa:)) Gordugun gıbı bızde burdayız oglumlaAma sana benden bır haber 2 gun once nısanım geldı 1 cm acılmam var karnımın seklıde degıstı sanırım benımkınınde elı kulagında teyzesı:)))
Benımkıde bence kanala gırdı cunku gerckten cok baskı hıssedıorum tabı dr oyle bısey dememstı bası kanala cok yakın dondurse gırck gıbıbı ıfade kullanmıstı belkıde olmustur dıorum karnımn seklı gercktn degıstı:)) Bende eger 40 haftasına kadr gelmezse beyımı odaya kapamayı planlıorum:)))) Idrar meselsı cok fenaa sabaha kdar ıcıp ısıorum:))) olsn koc gıbı olck cocuklarımz toslıcklar bıze:))))
Ahh canım benımmm bızde en cok bunu temennı etmekteyız ama gel gorkı bızım sıpalar hıc oralı oluyo:))) Ama sanırım ben dogurcmmm oyle bır hıssıyat aldı benııı asırı baskı hıssedıorummm cok heycanlıı:)))NİCEGRL, BERKERDEM, LAGRİMA bi sizmi kaldınız doğuramayan..doğurun artık anacıminşallah hepiniz güzelce normal doğum yaparsınız..
benim karnımın alt tarafı havada duruyo sanki aşağısıyla aynı hizada seninki kaç kilo benmimki 3300 gr olmuş çıkarabilirmiyiz acabaa benimde altta elektrk çarması kemik açılması bütün şikayetler var ama niye gelmiyooo nazlı kelebek
Kızlar benıde unutmayın guya nısan geldı dedık sevındıkk arada adet sancısı gıbı sancım oluo okkaa:)) Ama karnım gerckten degıstı top gıbı olduu gogsumun altında olan yer ovallestı:)) Oyyyyyyyy yerım onu benn gelsın benm mınık oglm yrn gelsın ama bugn dayısının dogumgunu sabote etmek ıstemem:))))) mutlaka catı maueynsı ıste canım kesın tetıklıo yaaa:)))
ay cnm ya kıyamam nasıl dayanıyor
bn işitme testi yaptırdım bera testş yaptırmadık istemediler verdikleri raporda bera testi de yazıyordu orayı boş bırakmşlardı
Guzel haberlerle gel ınsallah.. Benım sankı asadn asadan bıseylerrr gelıo ama sımdı heycnlandım kalkıp bakmayaa korkuorum:))))) guya temzlık etcktım bence gıdeyım hemen bır dus alayım:))))
Ahh canım benımmm bızde en cok bunu temennı etmekteyız ama gel gorkı bızım sıpalar hıc oralı oluyo:))) Ama sanırım ben dogurcmmm oyle bır hıssıyat aldı benııı asırı baskı hıssedıorummm cok heycanlıı:)))
Benm guya 3600 du oyle dedı bana acıbadmdekı hastane kafasıda 10.1 cıktı dogumu dusundgm yerdekı bayanda 3300 ve kafasıda 9.3 cıktı yanı cıldırmamak elde degıl ztn benm karnım cok buyuk degıldı ben 3600 dedıgnde hadı ordn bee dedım bu karındn 3600 cıkması mumknsuz sımdı 3 kılo cıksa sukretcm valla:))))
Ahh canım benımmm bızde en cok bunu temennı etmekteyız ama gel gorkı bızım sıpalar hıc oralı oluyo:))) Ama sanırım ben dogurcmmm oyle bır hıssıyat aldı benııı asırı baskı hıssedıorummm cok heycanlıı:)))
Benm guya 3600 du oyle dedı bana acıbadmdekı hastane kafasıda 10.1 cıktı dogumu dusundgm yerdekı bayanda 3300 ve kafasıda 9.3 cıktı yanı cıldırmamak elde degıl ztn benm karnım cok buyuk degıldı ben 3600 dedıgnde hadı ordn bee dedım bu karındn 3600 cıkması mumknsuz sımdı 3 kılo cıksa sukretcm valla:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?