- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #45.921
canııım ya Rabbim yar ve yardımcın olsun, inşaAllah (bugün cuma gecesi hürmetine) birazdan sancıların kendiliğinden geliverir de hastaneye gidersin de yarın normal doğumla, normal sancınla yavrucağını kucağına alırsın, benimde yarın günüm ve deminden beri öyle dua ediyordum kendim içinkızlar yarın son günüm tekrar dualarınızı bekliyorum bu sefer kaçışım yok sabah 7de başlicaz suni sancı verilcek
ama benim hiç açılmam ağrım sancım yok. öğleden sonraya kadar beklicez açılma olmazsa sezeryana alıncam.
yani kızlar iki acıyıda çekmiş olcam41 haftam bitti. nolur dua edinde suni sancıda 2-3 saat sora açılmam olsun nolur Allah rızası için dua edin...
ayyy benimle aynı gün doğuracaklar, günü bitenler arasında bir tek benn kaldım galibaselam kızlar biraz geç olmakla birlikte özgeden gelen mesajı iletmek istiyorum bugün sancısı gelmiş arkasındanda nişanı gelmiş hastaneye gitmişler fakat bana bu mesajı atalı epey olmuş dualrınızı esgimeyin diede eklemiş fakat ben adeni bugün dr götürdüm ve tel evde unutmuşum az önce geldiğimde okudum mesajı birazdanda arıycağım özgeyi kızlar size tekrar bilgi veririm....
hemen deneyeyimcanım allah yardımcın olsun, inş. hemencecik açılman olur da normal normal doğurursun, daha önce burda bişey paylaşmıştım, ince dişli erkek tarağını tırnaklarının içine koyup elini sıkınca rahim uyarılıyormuş ve açılma oluyormuş diye, bi tanıdığım söylemişti bana deneyenler faydasını görmüş, refleksoloji diye bi ders almış o, hocası söylemiş. denemekten zarar gelmez sanırım aklında bulunsun..
arkadaşlar kadın ısrarla sancı başlayınca açılma olsun diye yapacaksınız dedi bana o yüzden ben sancımı bekliyorum, sancısız açılmanın manası var mı onu bilmiyorum, keşke ayrıntılı sorsaymışım, kadın şimdi umreye gitti
kolik li bebeğin var duygucum,
.: Kolik bebek sahibi annelere I ve bunu gibi birkaç yazı oku .
bu arada aşılar hastanede ücretli 1 . ay aşısıni biz 20 tl ye yaptırdık, 2. ay aşı ise sadece sağlık ocaklarına gönderiliyormuş bizim hastane öyle dedi yani sağlık ocağına gitmelisin maalesef
avent kullandım ve memnun kaldım artık ihtiyacım kalmadı çok şükür
topik sanki hareketlenmiş gibi...Ben bu alıntı yapmayı beceremiyorum.O yüzden dua isteyen arkadaşlar Allah yardımcızın olsun ....doğum yapanlar hayırlı olsun ...
Hastaneye gittik bugün 15.günümüz..Bebişimin kilo alımını az dedi doktor..3.450 doğmuştu..3.700 olmuş..mama ver dedi.Ama uyku arasında mama veriim diom ağzını açmıo..Emdikten hemen sonra mama verme dedi kusarmış bebek..püff ne yapcam bilmem..sarılığıda 15di gecen hafta bu hfta 9a düşmüş.Neyse onu atlattık gibi..bu arada 3 gündür kaka yapmkta çok zorlanıuo..günde 1 defa bile zar zor yapıo..doktor beslenemediği için kaka yapamıor diyor...Canım sıkkın .SMA mama kullanıodum onuda fii tarihinden kalma,aptamil yada bebelac kullan dedi..SMA için anne sütüne en yakın diolardı bizde ondan almıştık..ayy kafam kazan gibi oldu.Allah'ım herkese yardımcı olsun,gönlüne göre versin.herkese iyi akşamlar
canım kendi derdime dalmışım, mesajını daha yeni farkettim, biraz geç oldu ama hoşgeldinMerhaba arkadaşlar bende hayırlısıyla mart annesi olucam :) Sİteyi farketmede biraz geç kaldım ama olsun bide bunun doğum sonrası var değilmi :) Doğum bekleyenlerin sayısı baya az sanırım inşallah bir avazda sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza.Doğum yapan herkesi tebrik ediyorum sağlıcakla büyütürsünüz inşallah yavrularınızı
canım kendi derdime dalmışım, mesajını daha yeni farkettim, biraz geç oldu ama hoşgeldin
ya gamzecim daha yeni görüyorum mesajını aynen dediğin gibiymiş...
bugün 1 aylık konrtlomüzde anlattı doktor sana özel mesajla birşey danışacağım...
sende hoşgeldinslm kızlar bende aranıza yeni katıldım. 39+5 teyim ama sancı mancı hiçbir şey yok. doktor uzattıkça uzattı 27 si gibi bekliyordum tosunumuzu şimdi 31 mart diyor Allah yardımcımız olsun
babam afyonda bir termalin yönetim kurulu üyesi, her hafta sonu orada, yarın sabah gidecek yine, hani aklıma gelmiyor değil peşine düşmekyani demem o ki herşeyin bi vakti zamanı var diyorlar ya biz de sancımız gelmeden tarak olayına girersek zamansız doğumu başlatmış olabilir miyiz, suni sancıyı bile o yüzden istemiyorum, sancılarımız başlasa ne güzel olurdueskiden kadınlar doğum başlasın diye hamama giderlermiş, toplaşıp hamama mı gitsek, gelin hamamı gibi doğum hamamı da literatüre girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?