- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #46.161
herkese merhaba...
öncelikle doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun derken, yapacaklara da kolay, sağlıklı doğumlar diliyorum...
d_M_f ve mag34 maşallah oğluşlarınıza, pek bi tatlılar...
benim kızım bugün 27 gnlk oldu... ve biz hala süt problemini aşamadık... neler denedim ama sütümü kızımı beslemeye yetecek seviyeye çıkaramadım... mama takviyesine devam ediyoruz... bişiyi yanlış veya eksik mi yapıyorum die düşünüyorum sürekli, annesi olarak yapmam gereken en temel şy emzirme ve onu da doğru düzgün yapamıyorum ne yazık ki...
Herkese Selam
Biz bugünede tek parça halinde hamile olarak başladıkhiç bir belirti, sancı yok, bakalım ne zamana kadar devam edecek
Herkese Selam
Biz bugünede tek parça halinde hamile olarak başladıkhiç bir belirti, sancı yok, bakalım ne zamana kadar devam edecek
[/B]Eki Görüntüle 374918
kızz bu aynı senn :) maşşallah
herkese merhaba...
öncelikle doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun derken, yapacaklara da kolay, sağlıklı doğumlar diliyorum...
d_M_f ve mag34 maşallah oğluşlarınıza, pek bi tatlılar...
benim kızım bugün 27 gnlk oldu... ve biz hala süt problemini aşamadık... neler denedim ama sütümü kızımı beslemeye yetecek seviyeye çıkaramadım... mama takviyesine devam ediyoruz... bişiyi yanlış veya eksik mi yapıyorum die düşünüyorum sürekli, annesi olarak yapmam gereken en temel şy emzirme ve onu da doğru düzgün yapamıyorum ne yazık ki...
canım sütünü arttırmak için neler içiyosun,takviye olarak yani.. 3 lt suyun haricinde ben hergün bi tane maden suyu, bol bol komposto ve humana still tea anne çayı içiyorum, Allaha şükür sütüm çoğaldı..eğer içmiyosan bi dene istersen, bir de 2 saatte bir 15 dk bi göğüs 15 dk diğer göğüs sütünü sağ ki damarların açılsın, sütün çoğalsın..moralini de bozma, bunu çoğu anne yaşıyo, aşılacak şeyler bunlar üzülme kuzum...
ıyı hafta sonları mart annelerı bende mayıs annesı olacagım ama nts sancılarm var dıye bebegıme cıger gelıştırcı ıgne vuruldu erken dogum rıskı var
gogus pompası alanlar var mı elektırıklı mı aldınız memnunmusunuz
ıyı hafta sonları mart annelerı bende mayıs annesı olacagım ama nts sancılarm var dıye bebegıme cıger gelıştırcı ıgne vuruldu erken dogum rıskı var
gogus pompası alanlar var mı elektırıklı mı aldınız memnunmusunuz
benim de sez. dolayı karnım kaldı, 5 aylık gibi nerdeyse.. her gelen aaa karnın duruyo senin diyo, moralim bozuluyo, hiç sarmadım dikişlerim acıdığı için korse almıştım ama takmadım.. napsam bilemedim nasıl incek bu göbüşş, bugün 11 günlük oldu oğlum ..
Üzülme kuzum biz de aynı durumdayız, hala mama devam ediyo. özellikle geceleri vermeye çalışıyorum ki rahat uyusun... ben de tam manasıyla emziremiyorum zaten tek göğsümü alıyo diğerini sağıyorum gerçi emdiğini de sağıyorum :) ama sağlıkları yerinde olsunda sütümüzü bi şekilde alıyolar önemli olan o... inşallah bizde zamanla sadece emzirmeye geçebiliriz
canım sütünü arttırmak için neler içiyosun,takviye olarak yani.. 3 lt suyun haricinde ben hergün bi tane maden suyu, bol bol komposto ve humana still tea anne çayı içiyorum, Allaha şükür sütüm çoğaldı..eğer içmiyosan bi dene istersen, bir de 2 saatte bir 15 dk bi göğüs 15 dk diğer göğüs sütünü sağ ki damarların açılsın, sütün çoğalsın..moralini de bozma, bunu çoğu anne yaşıyo, aşılacak şeyler bunlar üzülme kuzum...
benim ilk gebeliğimde 1 ayda inmişti göbeğim.. ama sezeryan göbeği kalmıştı bende, ki şuan gene var. biraz daha zaman geçsin, dikiş acın azalsın korse giymeye başlarsın.
benim yeni yeni acım geçti, bugün yarın giymeye başlarım korseyi.
hay o gelipte sana bunu söyleyenlerin dilini eşşek arısı soksun emi!!!
canım bol bol su içiyosundur zaten. 11 günlüksünüz daha, ha diyince inecek diye bi kaide yokki.
benim ilk gebeliğimde 1 ayda inmişti göbeğim.. ama sezeryan göbeği kalmıştı bende, ki şuan gene var. biraz daha zaman geçsin, dikiş acın azalsın korse giymeye başlarsın.
Eki Görüntüle 375008
bu sabahki yorgun ve uykusuz halim... göbek henüz böyle...
Eki Görüntüle 375009
buda minik kızım kızım teyzeleri
slm herkese..sanırım herkesin süt problemi var.bende anlamıorum doyuyormu doymuyormu bebişim..arada mama veriom günde 30cc felan yada 60 cc..
bu arada dikişlerim şişti sanki yaa..bebişi kucağıma alınca özellikle dikişe baskı uygulanıyor ve sıcak olunca hafif yanma var..sezeryan olmuştum .yapıştırma dikişler ama içten içe iltihapmı ooldu ki..korkuyorum yaa..dün başladı bu durum ..bugün 19.günümüz..işallah bi aksilik yoktur..yada basit bir ilaçla hallolur...
hay o gelipte sana bunu söyleyenlerin dilini eşşek arısı soksun emi!!!
canım bol bol su içiyosundur zaten. 11 günlüksünüz daha, ha diyince inecek diye bi kaide yokki.
Eki Görüntüle 375008
bu sabahki yorgun ve uykusuz halim... göbek henüz böyle...
Eki Görüntüle 375009
buda minik kızım kızım teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?