2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhaba...

öncelikle doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun derken, yapacaklara da kolay, sağlıklı doğumlar diliyorum...

d_M_f ve mag34 maşallah oğluşlarınıza, pek bi tatlılar...

benim kızım bugün 27 gnlk oldu... ve biz hala süt problemini aşamadık... neler denedim ama sütümü kızımı beslemeye yetecek seviyeye çıkaramadım... mama takviyesine devam ediyoruz... bişiyi yanlış veya eksik mi yapıyorum die düşünüyorum sürekli, annesi olarak yapmam gereken en temel şy emzirme ve onu da doğru düzgün yapamıyorum ne yazık ki...

Herkese Selam
Biz bugünede tek parça halinde hamile olarak başladık hiç bir belirti, sancı yok, bakalım ne zamana kadar devam edecek

Üzülme kuzum biz de aynı durumdayız, hala mama devam ediyo. özellikle geceleri vermeye çalışıyorum ki rahat uyusun... ben de tam manasıyla emziremiyorum zaten tek göğsümü alıyo diğerini sağıyorum gerçi emdiğini de sağıyorum :) ama sağlıkları yerinde olsunda sütümüzü bi şekilde alıyolar önemli olan o... inşallah bizde zamanla sadece emzirmeye geçebiliriz

Herkese Selam
Biz bugünede tek parça halinde hamile olarak başladık hiç bir belirti, sancı yok, bakalım ne zamana kadar devam edecek

Canımmm gelmesin kuzu rahatı yerinde demek ki :) bugünlerin kıymetini bil valla doğunca bak başımızı kaldıramıyoruz
Az kaldı seninde hissediyorummmm yakında hayırlı haberini alacağız inşallah

ıyı hafta sonları mart annelerı bende mayıs annesı olacagım ama nts sancılarm var dıye bebegıme cıger gelıştırcı ıgne vuruldu erken dogum rıskı var

gogus pompası alanlar var mı elektırıklı mı aldınız memnunmusunuz

canım hakkınızda hayırlısı olsun, işallah sağlıkla gelir kuzun..
ben medela elektrikli kullanıyorum memnunum, avent elektrikli kullanan arkadaşlar da war burda, onlar da gayet memnun.. başka marka bakma zaten..

Bende avent elektrikli kullanıyorum çok memnunum... hastanede madela ile çektiler hemen hemen aynı çekim güçleri... ikisinden birini al derim.
benim pompa bi arıza yaptı 1 saat içinde değiştirip verdiler servisi de iyi philipsin - bebek ürünleri önemli olduğu için öncelik veriyoruz dediler zaten öle bi gün falan pompasız kalamazdım sağolsunlar ondan da memnun kaldım tavsiye ederim

slm herkese..sanırım herkesin süt problemi var.bende anlamıorum doyuyormu doymuyormu bebişim..arada mama veriom günde 30cc felan yada 60 cc..
bu arada dikişlerim şişti sanki yaa..bebişi kucağıma alınca özellikle dikişe baskı uygulanıyor ve sıcak olunca hafif yanma var..sezeryan olmuştum .yapıştırma dikişler ama içten içe iltihapmı ooldu ki..korkuyorum yaa..dün başladı bu durum ..bugün 19.günümüz..işallah bi aksilik yoktur..yada basit bir ilaçla hallolur...

benim de sez. dolayı karnım kaldı, 5 aylık gibi nerdeyse.. her gelen aaa karnın duruyo senin diyo, moralim bozuluyo, hiç sarmadım dikişlerim acıdığı için korse almıştım ama takmadım.. napsam bilemedim nasıl incek bu göbüşş, bugün 11 günlük oldu oğlum ..

hay o gelipte sana bunu söyleyenlerin dilini eşşek arısı soksun emi!!!

canım bol bol su içiyosundur zaten. 11 günlüksünüz daha, ha diyince inecek diye bi kaide yokki.

benim ilk gebeliğimde 1 ayda inmişti göbeğim.. ama sezeryan göbeği kalmıştı bende, ki şuan gene var. biraz daha zaman geçsin, dikiş acın azalsın korse giymeye başlarsın.
benim yeni yeni acım geçti, bugün yarın giymeye başlarım korseyi.

bu sabahki yorgun ve uykusuz halim... göbek henüz böyle...

buda minik kızım kızım teyzeleri

Son düzenleme:

inşallah melikem ya... olduğu kadar diyip takmamaya çalışıyorum ama başarılı olamıyorum her zaman... bir de evlat edinen kadının bile emzirmesi mümkün olabiliyoken, ben nasıl artıramıyorum die hırs yapıyorum...

sağol pericim... soda dışında ben de bunları içiyorum, bi de malt içeceği içiyorum günde bi şişe... bu ara bol bol da dereotu yemeye çalışıyorum... sık sık emiyo die sürekli sağmıyodum (gece uzun uyuduğunda sağıyorum).ama bi de düzenli sağmaya çalışayım bakalım...

şu sezeryan göbeği bende de var( aslında hp göbekliydim) semracım, korse göbeğin gitmesine yardımcı oluyo mu, yoksa sadece görüntüyü mü kurtarıyo...
bir de ben acaip çatlamışım da haberim yokmuş, hamileyken göbeğimde yok falan diodum ama doğumdan sonra göbeğimde baya bi çatlağım oldu...

DENİZcim ben defnede hiç kullanmamıştım korse filan..

bu kez bi umut belki toparlar diye deniycem.. bu kez hırs yaptım 2 çocuklu fit bi anne olucam inşallah :))

2 çocuk yapmış kendini salmış dedirtmiycem kimseye..

yorum için çoook sağol canım..

senin defne'n de çok şeker annesi, Rabbim bahtlarını şanslarını açık etsin, hayırlı evlat olmalarını nasip etsin inş.

Son düzenleme:

maşşallah canım kızın çok tatlı
göbek olayını da şimdilik takmamaya çalışıyorum, 40 çıktıktan sonra inşallah inmiş olur..senin göbek nerdeyse yokolmuş... benimki seninkini döver:) o kadar yani:)

slm kızlar,, dün kızımın mevlüdünü yaptık..erkenden yaptık hazır annemde yanımdayken..bu hafta gitcek annem artık yeter diyo 1 ayı geçti yanımda burnundan getirdim azcık benim dikiş yerim hala sızlıyo bu normalmi 16 gün oldu doğum yapalı dün çok sızladı bütün gün ayaktaydım ondanmı acaba?? bide sanki dikiş yerinin üstü şişti biraz..bıktım artım ne zaman iyileşcem ben ççok sıkıldım artıkdikişlerin olduğu bölge şişkin ora ne zaman inerki rahim tam olarak küçlmediği içinmi..üst taraf indi alt bölge şişkin korse takmıcam sadece eve geldiğimde sardım bugüne kadar ama etkisi olduğunu sanmıyorum.korseyide doktorum takma hiçbi işe yaramıyo dedi.sadece daha zayıf gösterir okadar..71 kg la doğuma gittim şuan 65 kg yum.bi geçse şu dikiş sızlaması

aynı şikayetler bende iç dikişlerime bişemi oldu die düşünüyorum bu vakte kadar geççene acıyo dikişler yine..napcaz biz ya geçmezse gitcem doktora

fulyacım kendini sıcak tut, fazla ayakta kalma.. benimde hala sızlıyor arada çok yorulduğumda.

bazen otururken bile sızladığı oluyor.. ama şişliği takip et, artarsa mutlaka doktora git. benim defnede şişmişti ve iltihaplanmıştı. 10 gün antibiyotik kullanmıştım. bu kez doktorum taburcu olurken antibiyotiği peşin peşin yazıp vermiş sağolsun. dikiş yerimde şükürler olsun hiç sorun yaşamadım.

Oyyy canım benim yaa resmini görünce ne kadar özlediğimi anladım (
Şu kızlar bi an önce büyüse de görüşsek yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…