- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #46.121
canım çok geçmiş olsun, bence biz ne kadar da üzülsekte doktorların en ufak bir şeyi farkettiklerinde söylemeleri daha uygun, en azından başından tedbiri alınır, ama söylenmezse ileride büyük sorunlara neden olabilir, Rabbim hiç birimizi evladımızla sınamasıncnm aynı şey bizdede oldu, ilk muayenesine götürdüğümüzde çocuk doktoru bi şişlik geliyo elime dedi testislerinde.. fıtık ya da varikosel olabilir dedi hemen ultrason çektirdik, hiçbişi çıkmadı, içimiz rahat etsn diye bi de üroloji uzmanına gösterdik o da hiiç bişi yok dedi Allah a şükür..ama yine de 3 ay sonra yine görecek..ultrason çektirseydiniz keşke, içiniz rahat ederdi... muhtemelen bişi çıkmayacaktır canım,doktorlar en ufak bişiyi bile söyleyip korkutabiliyolar.. sıkma canını..
canım çok geçmiş olsun, bence biz ne kadar da üzülsekte doktorların en ufak bir şeyi farkettiklerinde söylemeleri daha uygun, en azından başından tedbiri alınır, ama söylenmezse ileride büyük sorunlara neden olabilir, Rabbim hiç birimizi evladımızla sınamasın
banada doktor 30 una kdar beklıyelım olmazsa 31ınde gel dedı.bakalım artık hayırlısı:):)bide bu nişan ne oluyo hani nişan gelmiş bır hafta geçmiş ama hala doğum yok nişan ne ki:):)ay cok cahılım yaa:):):)
hamileyken bebeğime duyduğum his, şimdikinin yanında solda sıfırr, kucağıma alınca anladım.. Gerçek aşk bu.. Inşallah kucağına alınca farkı anlayacaksın canımm..
merhaba güzel annişlerim;
benim kız emerken genzine sıçrıyor süt,sonra zor nefes alıyor bağırıyor siçrıyor ben de bu duruma çok üzülüyorum((
sizlerdende olan var mı aranızda ,ne gibi önlemler aldınız
selam kızlar moralim çok bozuk mastit olmşum yani meme iltihabı göğüslerim devleşti ağrı ateş hepsi üstüste.damardan serum ve 1 grlık antibiyotik verdi sabah akşam toplam 10 gün boyunca kullanacakmışım.antibiyotikten sonra sütüm iyice açıldı su gibi oğlum doymuyo ve gaz sorunu başladı.omuzlarım göğüslerimi taşıyamayacak hale geldi ve göğüs ucum olmadığı için oğlum sürekli ememiyo süt sağmaamakinesi aldım sürekli süt sağıyorumo .çocuğun sadece süt ihtiyacımı karşılamakla geçiyo vaktim diğer herşeye annem bakıyo bunada canım çok sıkılıyo oğlum sanki beni sevmiyo annemi daha çok tanıyo
psikolojim altüst oldu sürekli ağlıyorum
amin canım çok doğru sölüyosun ama ben bizim doktora o kadar kızdım ki artık güvenim sarsıldı, para tuzağı kadının her lafı.. aşılarını sağlık ocağında yaptırmayı düşünüyoruz biz, bize diyo sizin sağlık ocağıyla işiniz olmaz, bana gelceksiniz burda yapılcak.. tamam neyse biz sağlık ocağında yaptırıcaz, kadın doğum doktorumuz da orda yaptırmamızı önerdi zaten, aşılar orda çok daha taze olur dedi.. çocuk doktoru cins, bide varikosel olabilir dedi, üroloj uzmanına gittik diyo ki bebekte varikosel mi olurmuşş, keşke ultrasondan önce bana gelseydiniz bu işin uzmanı benim dedi.. anlıycağın canım bişi bilmediğini anlayınca nerden ne kadar geçirsek kardır die düşünüyo bazı doktor bozuntuları.. zaten o doktora da ilk ve son gidişimiz oldu.. başka doktor bulduk tawsiye üzerine..
annişler.kızıma bebiş odası için hazırlığa başlayacağız.odayı boyatacağım da renk konusunda kararsızım pembe ve lila istemiyorum gına getirdi.bir de odayı geniş göstersin diye 2 renk kullanmayı planladık.siz bana renk örnekleri fotosu veya isimleri verebilir misiniz?
ben kızlarımın odasını yeşil pembe yaptım.. mobilya da beyaz.. oda gayet ferah görünüyor..
PERİM canım çok geçmiş olsun.. bişey çıkmamasına sevindim..
ÇİTLENBİK canım benim bi arkadışımın kızı da öyleydi ama sonra geçti. kafasını daha dik tutarak emzirmeye bi çalışsan.. inşallah bi daha olmaz
ALYANA sanada çok geçmiş olsun.. çok dikkat etmen lazım süt ateşi çok fena bişey
benim kızında göbeği çoğu zaman çok sertleşiyor.. bazen tam dokunuyorum pamuk gibi, dokunduğumu anlayınca hemen taş gibi oluyor. inşallah bi sorun yoktur.
ikinci bebekde olsa, insan bazı durumlarda cahil kalabiliyor. her gebelik, her bebek farklı gerçekten. mesela 3-4 gündür çok ağlıyo Didem ve ben kendimi çaresiz hissediyorum.
hala doğum yapmamış arkadaşlar lansinoh kremi kesinlikle sık sık kullanın
ben 7. ayda başladım kullanmaya iyikide kullanmışım
göğüs uçlarımda hiç bir sıkıntı olmadı
ben 7. Ayda başladım kullanmaya iyikide kullanmışım
ben 7. ayda başladım kullanmaya iyikide kullanmışım
selam herkese ama yanlızca pericim varmış sana selam şekerim ,biz dünden beri kırk çıkarıyoruz saçma sapan ama bi okadarda eğlenceli ritüeller,her gittiğimiz kapıdanda hediye topluyos:) en çokda o kısmını sevdik .bakalım kırk çıkınca düzene giriyo sözü hurafemi gerçeklik payı varmı:)
selam şekerim:) herkes bebişiyle uğraşıyo galiba ondan forum boş, ben uyuttum gerçi mırıl mırıl mırıldanıyo onu da babasına havale ettim:)
kırkınız hayırlı olsun canım, ferah yerlere götürmek gerekmiş, biz gündüz eyüp sultana ve sahilde kahvaltıya gitmeyi düşünüyoz şöle ferah ferah olsun.. akşam da k.waldeye ve anneme götürcez, bakalım öyle düşünüyoz 1 ay war daha gerçi..
mevlüt yaptınız mı canım? yaptınızsa Allah kabul etsin.. inşallah düzene girer canım yaa bende düzene gireceğimiz günleri iple çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?