2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun, bence biz ne kadar da üzülsekte doktorların en ufak bir şeyi farkettiklerinde söylemeleri daha uygun, en azından başından tedbiri alınır, ama söylenmezse ileride büyük sorunlara neden olabilir, Rabbim hiç birimizi evladımızla sınamasın

Son düzenleme:
Ya bu çocuk bana çekerse yandım Çünkü ben 17 gün sonra ve 4.500 kilo doğmuşum, hemde normal doğumla doğmuşum, annem nasıl doğurdu ki beni böyle

amin canım çok doğru sölüyosun ama ben bizim doktora o kadar kızdım ki artık güvenim sarsıldı, para tuzağı kadının her lafı.. aşılarını sağlık ocağında yaptırmayı düşünüyoruz biz, bize diyo sizin sağlık ocağıyla işiniz olmaz, bana gelceksiniz burda yapılcak.. tamam neyse biz sağlık ocağında yaptırıcaz, kadın doğum doktorumuz da orda yaptırmamızı önerdi zaten, aşılar orda çok daha taze olur dedi.. çocuk doktoru cins, bide varikosel olabilir dedi, üroloj uzmanına gittik diyo ki bebekte varikosel mi olurmuşş, keşke ultrasondan önce bana gelseydiniz bu işin uzmanı benim dedi.. anlıycağın canım bişi bilmediğini anlayınca nerden ne kadar geçirsek kardır die düşünüyo bazı doktor bozuntuları.. zaten o doktora da ilk ve son gidişimiz oldu.. başka doktor bulduk tawsiye üzerine..

selam kızlar moralim çok bozuk mastit olmşum yani meme iltihabı göğüslerim devleşti ağrı ateş hepsi üstüste.damardan serum ve 1 grlık antibiyotik verdi sabah akşam toplam 10 gün boyunca kullanacakmışım.antibiyotikten sonra sütüm iyice açıldı su gibi oğlum doymuyo ve gaz sorunu başladı. omuzlarım göğüslerimi taşıyamayacak hale geldi ve göğüs ucum olmadığı için oğlum sürekli ememiyo süt sağmaamakinesi aldım sürekli süt sağıyorumo .çocuğun sadece süt ihtiyacımı karşılamakla geçiyo vaktim diğer herşeye annem bakıyo bunada canım çok sıkılıyo oğlum sanki beni sevmiyo annemi daha çok tanıyo
psikolojim altüst oldu sürekli ağlıyorum

nişan kahverengi çok koyu kıvamlı bi akıntı..ondan sonraki bikaç günde koyu kıvamlı beyaz akıntı gelmeye devam etti bnde sonrada suyum geldi ztn..

hamileyken bebeğime duyduğum his, şimdikinin yanında solda sıfırr, kucağıma alınca anladım.. Gerçek aşk bu.. Inşallah kucağına alınca farkı anlayacaksın canımm..

kesinlikle..markete gidince bile özlüyorumö deli gibi..Allah ayırmasın ama 5 dk ayrı kalamıyorum yüzünü kokusunu özlüyorum

Kimse foto eklemiyor... biz ekleyelimde devamı gelsin...
Yeni forumuz...

Eki Görüntüle 374695

bnm kızımda aynı cnm sürekli genzine kaçırıyr özellikle çok acıkınca birden cop cop emmeye başlıyor o zmn oluyor

geçmiş olsun cnm sebebi neymiş peki söledilermi??

canım harbidende ufacık bebekte varikoselmi olurmuş
zamanla ilerleyen ve oluşan bir şey varikosel
eşim hamile kalmadan evvel varikosel ameliyatı olmuşt ordan biliyorum
bencede doktoru değiştirmeniz iyi olmuş

ben kızlarımın odasını yeşil pembe yaptım.. mobilya da beyaz.. oda gayet ferah görünüyor..

PERİM canım çok geçmiş olsun.. bişey çıkmamasına sevindim..

ÇİTLENBİK canım benim bi arkadışımın kızı da öyleydi ama sonra geçti. kafasını daha dik tutarak emzirmeye bi çalışsan.. inşallah bi daha olmaz

ALYANA sanada çok geçmiş olsun.. çok dikkat etmen lazım süt ateşi çok fena bişey

benim kızında göbeği çoğu zaman çok sertleşiyor.. bazen tam dokunuyorum pamuk gibi, dokunduğumu anlayınca hemen taş gibi oluyor. inşallah bi sorun yoktur.

ikinci bebekde olsa, insan bazı durumlarda cahil kalabiliyor. her gebelik, her bebek farklı gerçekten. mesela 3-4 gündür çok ağlıyo Didem ve ben kendimi çaresiz hissediyorum.

Son düzenleme:
pollycim sana sonuna kadar katılıyorum
ikinci çocukta olsa insan an geliyor çaresiz kalıyor
her çocuk ayrı bir karakter neye ağladığını sıkıntısı nedir
öğrenene kadar baya zorlu olacak sanırım :26:

aynen katılıyorum.fırsat bulamıyorum bazen okuyorum ama yazmaya fırsat olmuyo.şimdi oğluşum uyudu büyük oğlumda babasıyla oynuo bende yazım dedim.gerçekten herşeyi biliorum nasılsa diyordum ama değişik oluyor.bizimde göbeğimiz düştü ama damla damla kan gelio.götürdüm doktora bişi yok dedilerde geçmezse yine götürcem.çok zor iki çocuk valla.şimdiden yaşlandım gibi oldu:))) yatıp dinlenemedim bile.birde göğüs uçlarım yara(( ağlaya ağlaya emziriyorum.nasılsa geçcek napalım.sağlıklı olsunlarda bebişler

hala doğum yapmamış arkadaşlar lansinoh kremi kesinlikle sık sık kullanın
ben 7. ayda başladım kullanmaya iyikide kullanmışım
göğüs uçlarımda hiç bir sıkıntı olmadı

ben 7. ayda başladım kullanmaya iyikide kullanmışım

cnm bebişi uyuttunmu :))) posta kutun dolmuş msj atıyodum farkettim..

ben 7. Ayda başladım kullanmaya iyikide kullanmışım

iyi aklıma getirdin ronyacım kalkayım süreyim barii nasıl olsa kızımın geleceği yokkk

selam herkese ama yanlızca pericim varmış sana selam şekerim ,biz dünden beri kırk çıkarıyoruz saçma sapan ama bi okadarda eğlenceli ritüeller,her gittiğimiz kapıdanda hediye topluyos:) en çokda o kısmını sevdik .bakalım kırk çıkınca düzene giriyo sözü hurafemi gerçeklik payı varmı:)

selam şekerim:) herkes bebişiyle uğraşıyo galiba ondan forum boş, ben uyuttum gerçi mırıl mırıl mırıldanıyo onu da babasına havale ettim:)
kırkınız hayırlı olsun canım, ferah yerlere götürmek gerekmiş, biz gündüz eyüp sultana ve sahilde kahvaltıya gitmeyi düşünüyoz şöle ferah ferah olsun.. akşam da k.waldeye ve anneme götürcez, bakalım öyle düşünüyoz 1 ay war daha gerçi..
mevlüt yaptınız mı canım? yaptınızsa Allah kabul etsin.. inşallah düzene girer canım yaa bende düzene gireceğimiz günleri iple çekiyorum

yok mevlüdü havalar biraz daha düzelsin demiştik ilk başta karar değiştirmedik ne bilelim birden bu kadar düzeleceğini:),valla dün sabah uyandım koşa koşa markete gidip bi kutu saç boyası aldım saçımı boyadım evde olsun o bile beni o kadar mutlu ettiki anlatamam.sanırım bu kırkta düzelme mevzusu birazda dışarı çıkmaya başlıyoruzya ondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…