- 13 Kasım 2011
- 1.418
- 1.063
- 133
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #46.201
internetten araştırdım da.mantar felan diyor yacnm bnmkindede var o yaa..popo deliğinin etrafında kırmızı noktalar deliğin çevreside kanlıymış gibi kırmızı hafiften..neden kaynaklşanıyo bilemedm..dr.a götrcm..
internetten araştırdım da.mantar felan diyor ya((
kırmızı ve sivilce gibi kabarıksa evet mantar olabilir. bize dr. HAMETAN adında bi merhem verdi de çok şükür bayağı hafifledi.
ama sizin doktorda hakikaten abartmış, canım doktorunuzu değiştirdiğiniz iyi olmuş, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, biz bebeğimizin kılına zarar gelecek diye korkarken kendi menfaatleri uğruna bebeklerimizi kullananlarında Allah belasını versin ne diyebilirim kiamin canım çok doğru sölüyosun ama ben bizim doktora o kadar kızdım ki artık güvenim sarsıldı, para tuzağı kadının her lafı.. aşılarını sağlık ocağında yaptırmayı düşünüyoruz biz, bize diyo sizin sağlık ocağıyla işiniz olmaz, bana gelceksiniz burda yapılcak.. tamam neyse biz sağlık ocağında yaptırıcaz, kadın doğum doktorumuz da orda yaptırmamızı önerdi zaten, aşılar orda çok daha taze olur dedi.. çocuk doktoru cins, bide varikosel olabilir dedi, üroloj uzmanına gittik diyo ki bebekte varikosel mi olurmuşş, keşke ultrasondan önce bana gelseydiniz bu işin uzmanı benim dedi.. anlıycağın canım bişi bilmediğini anlayınca nerden ne kadar geçirsek kardır die düşünüyo bazı doktor bozuntuları.. zaten o doktora da ilk ve son gidişimiz oldu.. başka doktor bulduk tawsiye üzerine..
oh oh ne güzel, biz hala bebeklerimizi kucağımıza alabilmenin hayalleriyle yaşarken sen kırkını bile çıkarmışsın, maşaAllahselam herkese ama yanlızca pericim varmış sana selam şekerim ,biz dünden beri kırk çıkarıyoruz saçma sapan ama bi okadarda eğlenceli ritüeller,her gittiğimiz kapıdanda hediye topluyos:) en çokda o kısmını sevdik .bakalım kırk çıkınca düzene giriyo sözü hurafemi gerçeklik payı varmı:)
Ayçaaa oğluşusun çooook yakışıklı maşaAllah, gözlerde fıldır fıldır, Rabbim onu size bağışlasın
Elimden geldiğince kıymetini bilmeye çalışıyorum, çünkü hamilelik her bayanın yaşamak istediği gerçekten her anı ibadet hükmünde geçen zaman dilimiCanımmm gelmesin kuzu rahatı yerinde demek ki :) bugünlerin kıymetini bil valla doğunca bak başımızı kaldıramıyoruz
Az kaldı seninde hissediyorummmm yakında hayırlı haberini alacağız inşallah
biz sona kalacaz galiba, annemde habire takılıp duruyor bu çocuk bize bir nisan şakası yapacak diyor... bakalım görecez ne yapacakslm masivacım bende doğuramadım daha dişleri çıktı nerdeyse kızımınnn hala keyif yapıyo içerdeee
Semraa maşaAllah yaa sen buna göbek mi diyorsun, neredeyse hiç birşey kalmamış sende maşaAllahhay o gelipte sana bunu söyleyenlerin dilini eşşek arısı soksun emi!!!
canım bol bol su içiyosundur zaten. 11 günlüksünüz daha, ha diyince inecek diye bi kaide yokki.
benim ilk gebeliğimde 1 ayda inmişti göbeğim.. ama sezeryan göbeği kalmıştı bende, ki şuan gene var. biraz daha zaman geçsin, dikiş acın azalsın korse giymeye başlarsın.
benim yeni yeni acım geçti, bugün yarın giymeye başlarım korseyi.
Eki Görüntüle 375008
bu sabahki yorgun ve uykusuz halim... göbek henüz böyle...
Eki Görüntüle 375009
buda minik kızım kızım teyzeleri
herkese selam.ben bugünde bebişim karnımda geziyorum kızlar..hala sancı fln yok..yarın sabah gidiyorum doktora..hayırlısıyla olan olcak bakalım.dua edin nolur..
ama sizin doktorda hakikaten abartmış, canım doktorunuzu değiştirdiğiniz iyi olmuş, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, biz bebeğimizin kılına zarar gelecek diye korkarken kendi menfaatleri uğruna bebeklerimizi kullananlarında Allah belasını versin ne diyebilirim ki
oh oh ne güzel, biz hala bebeklerimizi kucağımıza alabilmenin hayalleriyle yaşarken sen kırkını bile çıkarmışsın, maşaAllahRabbim kırklı yaşlarını da göstersin, darısı bize
Ayçaaa oğluşusun çooook yakışıklı maşaAllah, gözlerde fıldır fıldır, Rabbim onu size bağışlasın
Elimden geldiğince kıymetini bilmeye çalışıyorum, çünkü hamilelik her bayanın yaşamak istediği gerçekten her anı ibadet hükmünde geçen zaman dilimiİnşaAllah dediğin gibi hayırlısıyla bende kucağıma alırım oğlumu....
biz sona kalacaz galiba, annemde habire takılıp duruyor bu çocuk bize bir nisan şakası yapacak diyor... bakalım görecez ne yapacak
Semraa maşaAllah yaa sen buna göbek mi diyorsun, neredeyse hiç birşey kalmamış sende maşaAllahkızında çooook tatlı, Rabbim onu nazarlardan korusun, size bağışlasın, Defne nasıl, kardeşiyle iletişimi nasıl
bende bende, yarın sabah kontrolüm var, bakalım doktorumuz ne diyecek, bizi neler bekliyor:44:
canım ya bende risk olmadığı halde nerdeyse iki-üç günde bir girdim nstye, bence yarın gitmelisin, bu arada nolur bilmiyorum ki, ama artık olsun istiyorumcanım yarın dr seni doğurtmasınn gitmişkenn banada 2 günde 1 gel nstye gidr dedi gerek var mı bilemedimmm
Semraa maşaAllah yaa sen buna göbek mi diyorsun, neredeyse hiç birşey kalmamış sende maşaAllahkızında çooook tatlı, Rabbim onu nazarlardan korusun, size bağışlasın, Defne nasıl, kardeşiyle iletişimi nasıl
oğlum uyuyo,kocam uyuyo,annem uyuyo:)))))))) ben niye uyuyamıyorum yaaaa...çokta yorgunum aslındaaa...
hemen yat sende:))) ortam bu kadar sessizken hiç değilse gözlerini kapat dinlen.
oy oy maşaAllahcanım çok çok sağol...
Defne kardeşini kimseyle paylaşmıyor... didem benim diyor:) çoğu zaman Didemin ağladığını Defne haber veriyor bize:) bezini getiriyor, kirlisini çöpe atıyor filan maşallahı var çok şükür. ama istemezse hiçbi şeye karılmıyor. bizde yanında didemi sevmiyoruz kıskanmasın diye. Defnenin yanında didemi emzirirken, sürekli Defneyle iletişim halinde oluyorum. yanıma gelirse öpüp kokluyorum, karşımda durursa öpücük atıyorum Seni çok seviyorum diyorum vs vs.. böyle dengeliyoruz..
ama kıskançlığını da gece altını ıslatarak belli ediyor. bizde kızmıyoruz ne yapalım. gece eşimle gidip çişe kaldırıyoruz altını ıslatmaması için.
az önce kız kardeşimle konuştum oda ısrarla yarın git hatta her gün git diyo drum salı günü orada yarın yok ama dr 2 günde 1 gel dedi nede olsa devlet hastanesi ne farkeder ayy hiç doğuramıcamm heralde bennncanım ya bende risk olmadığı halde nerdeyse iki-üç günde bir girdim nstye, bence yarın gitmelisin, bu arada nolur bilmiyorum ki, ama artık olsun istiyorum
canım çok çok sağol...
Defne kardeşini kimseyle paylaşmıyor... didem benim diyor:) çoğu zaman Didemin ağladığını Defne haber veriyor bize:) bezini getiriyor, kirlisini çöpe atıyor filan maşallahı var çok şükür. ama istemezse hiçbi şeye karışmıyor. bizde yanında didemi sevmiyoruz kıskanmasın diye. Defnenin yanında didemi emzirirken, sürekli Defneyle iletişim halinde oluyorum. yanıma gelirse öpüp kokluyorum, karşımda durursa öpücük atıyorum Seni çok seviyorum diyorum vs vs.. böyle dengeliyoruz..
ama kıskançlığını da gece altını ıslatarak belli ediyor. bizde kızmıyoruz ne yapalım. gece eşimle gidip çişe kaldırıyoruz altını ıslatmaması için.
ilahi canım sen hiç anasının karnında kalmış, doğmamış bebek gördün mü, inşaAllah hayırlısıyla bizde kucağımıza alacağız, bak ben 17 gün gecikmeli doğmuşumaz önce kız kardeşimle konuştum oda ısrarla yarın git hatta her gün git diyo drum salı günü orada yarın yok ama dr 2 günde 1 gel dedi nede olsa devlet hastanesi ne farkeder ayy hiç doğuramıcamm heralde bennn
oğlum uyuyo,kocam uyuyo,annem uyuyo:)))))))) ben niye uyuyamıyorum yaaaa...çokta yorgunum aslındaaa...
ilahi canım sen hiç anasının karnında kalmış, doğmamış bebek gördün mü, inşaAllah hayırlısıyla bizde kucağımıza alacağız, bak ben 17 gün gecikmeli doğmuşum
canım bence yarın nstye git, salıda doktoruna kontrolüne git....
devlet hastanesi diyede küçümseme bence... özel hastanede para için gülümsüyorlar,hastalarla ilgileniyorlar, sanki bizim kara kaşımıza, kara gözümüze mi hayranlar, hele bir gülümsemesinler, nasıl hastaneye müsteri çekecekler ki, özel hastanede hastalara açıkcası çoğu zaman müşteri gözüyle bakılıyor, para için gülümseyen doktordan ziyaede devlet hastanesinde ki doktoru tercih ediyorum bende
hele birde karşındaki sürekli gittiğin doktorunu iyi gözlemlersen kesinlikle onunda hassas olduğu damarını bulursun ve o konuyla ilgili konuşursan doktorunla muhabbetini sağlarsın ve kendinle yeteri kadarda ilgilendirirsin, unutma ki doktorlarda insan ve onlarında muhabbete, hassasiyete, ilgiye,iltifata ihtiyaçları var, halbuki bizim insanımız hep hasta ya sadece hastayla ilgilenilir, ona hassas davranılır diye düşünüyorlar ve doktorlardan aşırı ilgi bekliyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?