- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #46.141
yok mevlüdü havalar biraz daha düzelsin demiştik ilk başta karar değiştirmedik ne bilelim birden bu kadar düzeleceğini:),valla dün sabah uyandım koşa koşa markete gidip bi kutu saç boyası aldım saçımı boyadım evde olsun o bile beni o kadar mutlu ettiki anlatamam.sanırım bu kırkta düzelme mevzusu birazda dışarı çıkmaya başlıyoruzya ondan.
yok mevlüdü havalar biraz daha düzelsin demiştik ilk başta karar değiştirmedik ne bilelim birden bu kadar düzeleceğini:),valla dün sabah uyandım koşa koşa markete gidip bi kutu saç boyası aldım saçımı boyadım evde olsun o bile beni o kadar mutlu ettiki anlatamam.sanırım bu kırkta düzelme mevzusu birazda dışarı çıkmaya başlıyoruzya ondan.
umutluyum sanada selam cnm
selam herkese ama yanlızca pericim varmış sana selam şekerim ,biz dünden beri kırk çıkarıyoruz saçma sapan ama bi okadarda eğlenceli ritüeller,her gittiğimiz kapıdanda hediye topluyos:) en çokda o kısmını sevdik .bakalım kırk çıkınca düzene giriyo sözü hurafemi gerçeklik payı varmı:)
bizede 15.günden sonra 4 damla ver dedi doktor ama eşimkayınvalidem bebek 1 aylık olsun öle verelim die tutturdular..vermıoruz anlıcanız.
selam kızlar moralim çok bozuk mastit olmşum yani meme iltihabı göğüslerim devleşti ağrı ateş hepsi üstüste.damardan serum ve 1 grlık antibiyotik verdi sabah akşam toplam 10 gün boyunca kullanacakmışım.antibiyotikten sonra sütüm iyice açıldı su gibi oğlum doymuyo ve gaz sorunu başladı.omuzlarım göğüslerimi taşıyamayacak hale geldi ve göğüs ucum olmadığı için oğlum sürekli ememiyo süt sağmaamakinesi aldım sürekli süt sağıyorumo .çocuğun sadece süt ihtiyacımı karşılamakla geçiyo vaktim diğer herşeye annem bakıyo bunada canım çok sıkılıyo oğlum sanki beni sevmiyo annemi daha çok tanıyo
psikolojim altüst oldu sürekli ağlıyorum
Kızlar günaydın umarım herkez iyidir gecmisi okuyamadık oğlum durmuyor :)) gecede çok mizirdanikti uyumadık uykusuzluktan çevredekileri çift görmeye başladım :))
Kızlar vitamin ve gaz için doktor ne verdi size
Kızlar günaydın umarım herkez iyidir gecmisi okuyamadık oğlum durmuyor :)) gecede çok mizirdanikti uyumadık uykusuzluktan çevredekileri çift görmeye başladım :))
Kızlar vitamin ve gaz için doktor ne verdi size
DMF alıntı yapamadım ama senin tosuncuk dda çok tatlı Allah bağışlasın, analı, babalı, mutlu, huzurlu büyütesin. çok tatlılar ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?