- 13 Kasım 2011
- 1.418
- 1.063
- 133
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #46.181
slm kızlar,, dün kızımın mevlüdünü yaptık..erkenden yaptık hazır annemde yanımdayken..bu hafta gitcek annem artık yeter diyo1 ayı geçti yanımda burnundan getirdim azcık benim dikiş yerim hala sızlıyo bu normalmi 16 gün oldu doğum yapalı dün çok sızladı bütün gün ayaktaydım ondanmı acaba?? bide sanki dikiş yerinin üstü şişti biraz..bıktım artım ne zaman iyileşcem ben ççok sıkıldım artık dikişlerin olduğu bölge şişkin ora ne zaman inerki rahim tam olarak küçlmediği içinmi..üst taraf indi alt bölge şişkin korse takmıcam sadece eve geldiğimde sardım bugüne kadar ama etkisi olduğunu sanmıyorum.korseyide doktorum takma hiçbi işe yaramıyo dedi.sadece daha zayıf gösterir okadar..71 kg la doğuma gittim şuan 65 kg yum.bi geçse şu dikiş sızlaması
polyy mag ve dmf maşallahh bebişlerinize çok güzeller
Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin
kızlar göğüs kalkanı kullanan varmı memnunmusunuz.
polyy mag ve dmf maşallahh bebişlerinize çok güzeller
Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin
ben kullanıyorum canım, gögüs uclarım yara bere içinde, kullanmazsam kuruyor ve emzirirken canım cıkıyo resmen,kalkan ıslak tutuyo,doktorumda kullan dedi zaten. cok memnunum şimdilik. hem içerisinde biriken sütü de veriyorum kızıma,maşallahımız varyaralar da gecseydi keşke,şimdi doktorum Garmastan verdi,yıkamadan emziremiyorum ve kremli iken kalkanda biriken sütü veremiyorum kızıma
çok sağol canım, senin bebişte azcık büyüsünde sende ekle olurmu?????
canim yanlis bilmiyorsam kalkanin icinde biriken sutu bebege vermemek gerekiyor. emin olmak icin yine de doktoruna sor istersen.
canim yanlis bilmiyorsam kalkanin icinde biriken sutu bebege vermemek gerekiyor. emin olmak icin yine de doktoruna sor istersen.
Kızlar günaydın umarım herkez iyidir gecmisi okuyamadık oğlum durmuyor :)) gecede çok mizirdanikti uyumadık uykusuzluktan çevredekileri çift görmeye başladım :))
Kızlar vitamin ve gaz için doktor ne verdi size
kızlar göğüs kalkanı kullanan varmı memnunmusunuz.
ıyı hafta sonları mart annelerı bende mayıs annesı olacagım ama nts sancılarm var dıye bebegıme cıger gelıştırcı ıgne vuruldu erken dogum rıskı var
gogus pompası alanlar var mı elektırıklı mı aldınız memnunmusunuz
ya kızlar bebişim kaka yapıyor ama yapacağı zaman çok ıkınıyor,ağlıyor,kızarıyor...bugün poposunun cevresinde kırmızı kırmızı noktolar gördüm.sivilce gibi ...normal bişimi yoksa ıkınmaktan bişeymi oldu..Püff ıkınmaktan birtürlü uyuyamıyor..sabah 9dan beri uyuyor uyanıyor..uykusunda kasılıyor..bacaklarını karnına cekiyor.gazını çıkarmyı beceremıyorum sanıırm.gaza son gibi bişi kullansam işe yarar mı.püff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?