2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynen benim doktorda korse işe pek yaramaz ama isterse takabilirsin artık demişti.bende 52 kiloyla hamile kaldım..75le doğuma gittim..eve geldiğimde 71 idim..şuan 67 kiloyum..kilo neyse vereces illaki de..bu dikişler beni korkuttuyor...bende dün hiç uzanıp yatamadım..bebek uğraştırdı sonra arkadaşlar geldi..hep oturu haldeydim acaba baskı oldu iki büklüm kaldım hep ondanmı anlamadım..iş felan yapmıyorum yorucak...yarın doktora gitcem işallah bir problem yoktur.geçmiş olsun arkadaşım sana da

kızlar göğüs kalkanı kullanan varmı memnunmusunuz.

ben kullanıyorum canım, gögüs uclarım yara bere içinde, kullanmazsam kuruyor ve emzirirken canım cıkıyo resmen,kalkan ıslak tutuyo,doktorumda kullan dedi zaten. cok memnunum şimdilik. hem içerisinde biriken sütü de veriyorum kızıma,maşallahımız var yaralar da gecseydi keşke,şimdi doktorum Garmastan verdi,yıkamadan emziremiyorum ve kremli iken kalkanda biriken sütü veremiyorum kızıma

canim yanlis bilmiyorsam kalkanin icinde biriken sutu bebege vermemek gerekiyor. emin olmak icin yine de doktoruna sor istersen.

canim yanlis bilmiyorsam kalkanin icinde biriken sutu bebege vermemek gerekiyor. emin olmak icin yine de doktoruna sor istersen.

doktorumla konusup vermeye basladım canım, benim kalkan her 15-20 dakikada bir doldugu için vermemde sakınca görmedi doktorum. uzun süre bekletimler için zararlı olabilir.

doktorumla konusup vermeye basladım canım, benim kalkan her 15-20 dakikada bir doldugu için vermemde sakınca görmedi doktorum. uzun süre bekletimler için zararlı olabilir.

merhabalar güzel annişler nasılsınız bakalım ? dmf, mag34 , polly bebişlerinize maşallah, elem tere fiş kem gözlere şiş çok şekerler bizimkide doğsa da sevsek artık ama oğluşumun hiç niyeti yok gelmeye beklemeye devam

ya kızlar bebişim kaka yapıyor ama yapacağı zaman çok ıkınıyor,ağlıyor,kızarıyor...bugün poposunun cevresinde kırmızı kırmızı noktolar gördüm.sivilce gibi ...normal bişimi yoksa ıkınmaktan bişeymi oldu..Püff ıkınmaktan birtürlü uyuyamıyor..sabah 9dan beri uyuyor uyanıyor..uykusunda kasılıyor..bacaklarını karnına cekiyor.gazını çıkarmyı beceremıyorum sanıırm.gaza son gibi bişi kullansam işe yarar mı.püff

bna sağlık ocaından monovit d verdi dr. gaz için bişi vermediler..

kızlar göğüs kalkanı kullanan varmı memnunmusunuz.

bn kullanıyorum..daha doğrusu başta kullanıyodumda süt kanallarına baskı yaptıından onu taktıktan 1-2 saat sonra şişiyo göğüslerim patlıcak gibi oluyo..bu aralar pek kullanmıyorum..ama yara olduunda iyi geliyodu ucu bi yere değmediğinden..

avent elektrikli kesinliklee..süper

cnm bnmkindede var o yaa..popo deliğinin etrafında kırmızı noktalar deliğin çevreside kanlıymış gibi kırmızı hafiften..neden kaynaklşanıyo bilemedm..dr.a götrcm..

geçen gün kimsecikler yoktu burada kendim çaldım kendim söyledim, bugün söylemesi ayıp ailecek !!! :) pazar keyfi yapalım dedik şöyle bir caddebostan sahilde turlamalar kahvaltı vs (hep hayal ediyordum hamileyken bugün gerçek oldu :) ama kızların hepsi tam kadro burada muhabbette baya koyu olmuş küstüm hepinize

hergün isterim sizi burada bana ne bana ne :)))

Tracy Hogg BEBEK BAKIM SORUNLARINA MUCİZEVİ ÇÖZÜMLER kitabını tavsiye ediyorum kesinlikle, dün başladım mantıklı şeylerden bahsediyor , dvd lisini aldım henüz dvd yi izlemeye başlamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…