2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım oğlunu sağlıkla büyüt inşallah darısı başımaaa

valla ben de senın yolunda ılerlıyorum galıba,milletde sancılar açılmalar,bende hıcbı sey yokhıc bı belırtı

yürüyüş yapıyorum olmuyo eşimle yaramazlık yapıyorum işe yaramıyoo 41 haftaya girdim tık yok sadece arada bir adet sancısı gibi ağrım oluyo geçtimiz cuma dr gittim kızımın boynuna kordon dolanmış dr 2 günde 1 gel dedi nstye iyice stress yaptımm bide benim erken doğum riskim vardı şaka gibi yaniii

bende yürüyüş yapıyorum ama yaramazlık kısmına eşimi bi türlü ikna edemiyorum
benımde oyle sancılarım oluyo geciyo sonra hemen,dun resmen kaynar suyla yıkandım,bıraz sancım oldu gectı yıne
nasıl almamıs dr sezeryana hayret

1 kere dolandığı için tehlikesi yokmuş hatta normal doğum yapabilirsin dedi anca takla atarsa kordon düğümlenir o zaman tehlikeli dedi zaten sancı çekerken nstye bağlıyolar bebeğin kalp atışlarından anlaşılıyo tehlike olursaa acil sezeryana alıyolar hayırlısıyla kendi sancımla doğurmak istiyorumm her gün tlfon yağıyo millete dert anlatmaktan daha doğuramadım demekten bıktımmmm

aay senın durumun cok zormus,inş bı skıntı olmaadan doğurursun.
dr bu kadar gecıkmeye ne dıyo pekı,normalmıymış?
bızım de tlf susmuyo valla,tlf u dırek daha doğurmadım diyerek açıyorum

aay senın durumun cok zormus,inş bı skıntı olmaadan doğurursun.
dr bu kadar gecıkmeye ne dıyo pekı,normalmıymış?
bızım de tlf susmuyo valla,tlf u dırek daha doğurmadım diyerek açıyorum

dr gecikmeye bişey demedi bu haftada gelmese suni sancı verilecek onuda hiç istemiyorum ama ne yapalım çıksın yeterkii yoksa çat diye çatlıcamm

selam kızlar

masivacım demek bugün de hamilesin ha,ömürsün canım yahadi Allah tez vakitte kurtarsın inşallah sağlıklı ve sıhhatlice

berkerdem canım aynı şekilde sen de en kısa zamanda alırsın güzel kızını kucağına

Merhaba mart annelerh ben de Allah izin verirse mayis annesi olcam.cogunuz dogu yapmissiniz bebislerinizi Allah bagislasin,gözünüz aydin.doğum yapanlara bir sorum olcak çatlak olmamasi icin karnima zeytinyagi,kakao yagi,bebe yagi,vazelin bunlarla nemlendirim ama kücük catlaklarim olmaya basladi size şunu sormak istiyorum bu çatlaklar dogumdan sonra buruşuk mu duruyo nasil bi hal aliyo?

kızlar y a bebekler bu zamanlarda kakasını hep ishal gibi mi yapar cıvık cıvık ,yoksa benim bebeiş ishalmi oldu anlamadım,dr. götürsemmi ishal oldu diye
sadece emdiği için mi cıvık oluyo

kızlar y a bebekler bu zamanlarda kakasını hep ishal gibi mi yapar cıvık cıvık ,yoksa benim bebeiş ishalmi oldu anlamadım,dr. götürsemmi ishal oldu diye

canım aynı şeyi bizde yaşıyoruz bizimki önce siyah kakaları yaptı
şimdi sarıya döndü ama çok sulu ve günde birden fazla yapıyor
ama herhangi bir sıkıntısı yok hatta kakayı yapınca çapkınca bir gülüş atıyor :)

bnm dikişlerimde de az bi şişkinlik var cnm 23 gün oldu benm ağrılarım hemen geçmedi halada var ben kendime dikkat etmedim birazda ağır kaldırdım sanırım
göbeğimde inmedi(
allah analı babalı büyütsün inş

aynısı benm kızımda günde 4 5 kez kakasını yapıyor hemde ishal gibi

Herkese Günaydın;

Begünde hiç bir belirti,sancı olmadan uyandık, birazdan yola çıkacağız, bakalım doktorum ne diyecek, eğer bir gelişme olursa Semraya mesaj çeker hepinizi haberdar ederim, benim için çoook dua edin, bende hayırlısı ile yavrumu kucağıma alayım, hepinizi kocamann öptüm

Son düzenleme:

hadi bakalım, ii haberlerini bekliyoruz.. sağlıcakla yavrunu kucağına alacaksın inşallah...

yaa ewt, kaka yaptıktan onraki yüzlerindeki rahatlama yok mu, bitiyorum valla... ıkınırken de şekilden şekile giriyo yavrucaklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…