- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #46.221
geçmiş olsun canım oğlunu sağlıkla büyüt inşallah darısı başımaaaUzun bir aradan sonra tekrardan yazmaya fırsat bulabildim....
Pazartesi günü saat 15.30 da sezeryanla doğum yaptım oğlum Soykan Alp i kucağımıza aldık Allah 'ın izniyle.
Oğlumu her kucağıma aldığımda isteyen herkesin başına gelsin diye dua ediyorum.
Şim gelelim hayatın başka gerçeklerine
1-Genel anestesiyle oldumçok rahat ayıldım ağrım sızım çok olmadı.
2-Gaz çıkarmak çok dert oda kalabalık olunca zar zor oldu.
3-Sonda takılmasında hiiiiç birşey yokmuş gözümde büyütmüşüm.
4-Lavman yapmadılar sabah tuvaletimi yapıp gitmiştim.
5-8 saat geçmeden ayağa kaldırmıyorlar ayağa kalmak biraz sorun oluyor yere bakmadan kalkın.
Şimdi gelelim eve dönüşeee
1-Her kafadan bir ses çıkıyor aldırmayın.
2-Anne sütüyle besliyorum fakat memeden almıyor göğüs ucuyla denedim şimdi de sağıp veriyorum.
Bu konuda ciddi tavsiyelerinizi bekliyorum.
Herkese hayırlı doğumlar
slm arkadaşlar benım göbeğim hala inmedi aşağıya,tavsiye edebilecğiniz bi yöntem bi şey var mı?
canım kelin ilacı olsa başına sürermişşş benimki hem aşağıda hem yukarısı doluu günüm geçti ama tık yokk
valla ben de senın yolunda ılerlıyorum galıba,milletde sancılar açılmalar,bende hıcbı sey yokhıc bı belırtı
yürüyüş yapıyorum olmuyo eşimle yaramazlık yapıyorum işe yaramıyoo 41 haftaya girdim tık yok sadece arada bir adet sancısı gibi ağrım oluyo geçtimiz cuma dr gittim kızımın boynuna kordon dolanmış dr 2 günde 1 gel dedi nstye iyice stress yaptımm bide benim erken doğum riskim vardı şaka gibi yaniii
bende yürüyüş yapıyorum ama yaramazlık kısmına eşimi bi türlü ikna edemiyorum
benımde oyle sancılarım oluyo geciyo sonra hemen,dun resmen kaynar suyla yıkandım,bıraz sancım oldu gectı yıne
nasıl almamıs dr sezeryana hayret
1 kere dolandığı için tehlikesi yokmuş hatta normal doğum yapabilirsin dedi anca takla atarsa kordon düğümlenir o zaman tehlikeli dedi zaten sancı çekerken nstye bağlıyolar bebeğin kalp atışlarından anlaşılıyo tehlike olursaa acil sezeryana alıyolar hayırlısıyla kendi sancımla doğurmak istiyorumm her gün tlfon yağıyo millete dert anlatmaktan daha doğuramadım demekten bıktımmmm
aay senın durumun cok zormus,inş bı skıntı olmaadan doğurursun.
dr bu kadar gecıkmeye ne dıyo pekı,normalmıymış?
bızım de tlf susmuyo valla,tlf u dırek daha doğurmadım diyerek açıyorum
kızlar y a bebekler bu zamanlarda kakasını hep ishal gibi mi yapar cıvık cıvık ,yoksa benim bebeiş ishalmi oldu anlamadım,dr. götürsemmi ishal oldu diye
sadece emdiği için mi cıvık oluyo
doktorumla konusup vermeye basladım canım, benim kalkan her 15-20 dakikada bir doldugu için vermemde sakınca görmedi doktorum. uzun süre bekletimler için zararlı olabilir.
slm kızlar,, dün kızımın mevlüdünü yaptık..erkenden yaptık hazır annemde yanımdayken..bu hafta gitcek annem artık yeter diyo1 ayı geçti yanımda burnundan getirdim azcık benim dikiş yerim hala sızlıyo bu normalmi 16 gün oldu doğum yapalı dün çok sızladı bütün gün ayaktaydım ondanmı acaba?? bide sanki dikiş yerinin üstü şişti biraz..bıktım artım ne zaman iyileşcem ben ççok sıkıldım artık dikişlerin olduğu bölge şişkin ora ne zaman inerki rahim tam olarak küçlmediği içinmi..üst taraf indi alt bölge şişkin korse takmıcam sadece eve geldiğimde sardım bugüne kadar ama etkisi olduğunu sanmıyorum.korseyide doktorum takma hiçbi işe yaramıyo dedi.sadece daha zayıf gösterir okadar..71 kg la doğuma gittim şuan 65 kg yum.bi geçse şu dikiş sızlaması
allah analı babalı büyütsün inşUzun bir aradan sonra tekrardan yazmaya fırsat bulabildim....
Pazartesi günü saat 15.30 da sezeryanla doğum yaptım oğlum Soykan Alp i kucağımıza aldık Allah 'ın izniyle.
Oğlumu her kucağıma aldığımda isteyen herkesin başına gelsin diye dua ediyorum.
Şim gelelim hayatın başka gerçeklerine
1-Genel anestesiyle oldumçok rahat ayıldım ağrım sızım çok olmadı.
2-Gaz çıkarmak çok dert oda kalabalık olunca zar zor oldu.
3-Sonda takılmasında hiiiiç birşey yokmuş gözümde büyütmüşüm.
4-Lavman yapmadılar sabah tuvaletimi yapıp gitmiştim.
5-8 saat geçmeden ayağa kaldırmıyorlar ayağa kalmak biraz sorun oluyor yere bakmadan kalkın.
Şimdi gelelim eve dönüşeee
1-Her kafadan bir ses çıkıyor aldırmayın.
2-Anne sütüyle besliyorum fakat memeden almıyor göğüs ucuyla denedim şimdi de sağıp veriyorum.
Bu konuda ciddi tavsiyelerinizi bekliyorum.ütsün inş
Herkese hayırlı doğumlar
kızlar y a bebekler bu zamanlarda kakasını hep ishal gibi mi yapar cıvık cıvık ,yoksa benim bebeiş ishalmi oldu anlamadım,dr. götürsemmi ishal oldu diye
canım aynı şeyi bizde yaşıyoruz bizimki önce siyah kakaları yaptı
şimdi sarıya döndü ama çok sulu ve günde birden fazla yapıyor
ama herhangi bir sıkıntısı yok hatta kakayı yapınca çapkınca bir gülüş atıyor :)
Herkese Günaydın;
Begünde hiç bir belirti,sancı olmadan uyandık, birazdan yola çıkacağız, bakalım doktorum ne diyecek, eğer bir gelişme olursa Semraya mesaj çeker hepinizi haberdar ederim, benim için çoook dua edin, bende hayırlısı ile yavrumu kucağıma alayım, hepinizi kocamann öptüm
canım aynı şeyi bizde yaşıyoruz bizimki önce siyah kakaları yaptı
şimdi sarıya döndü ama çok sulu ve günde birden fazla yapıyor
ama herhangi bir sıkıntısı yok hatta kakayı yapınca çapkınca bir gülüş atıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?